Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 16 maart 2019

Matthew Ward - 15 maart 2019 / door Suzanne Ward

Matthew Ward
- 15 maart 2019 / door Suzanne Ward

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, is dit Matthew. We zijn gevraagd om te spreken over de twee crashes van hetzelfde model vliegtuig. Nirvana's toezichthouders op de Aarde weten niet of de recente crash of die van een paar maanden geleden het gevolg was van een "normale" storing of van mogelijke manipulatie op afstand. Er is evenmin duidelijkheid te vinden in het energieveld van potentieel – intens verzet van het duister, in een poging om de voortgang van het licht te dwarsbomen, heeft als het ware door een stroming van een laag trillingsniveau de zaak ingewikkeld gemaakt.

Er zijn echter twee factoren die van toepassing zijn op beide crashes. De piloten zijn niet in gebreke gebleven en slechts een paar van de dodelijke slachtoffers waren in lijn met de keuze op basis van hun zielscontract, ofwel wat betreft tijd dan wel wat betreft een abrupt heengaan, zelfs gezien de aanzienlijke flexibiliteit die deze contractbepalingen bieden. Daarom is de mogelijkheid groot dat de vliegtuigen zijn gesaboteerd, misschien om één ​​of meer van de passagiers te doden, om problemen te creëren voor de fabrikant van de vliegtuigen, of om angst in te boezemen bij mensen die per vliegtuig moeten reizen.

"Vraag Matthew alsjeblieft in welke mate onze vele uiteenlopende talen bijdragen aan communicatieproblemen en respectloze interactie." 

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 15 Maart 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 15 Maart 2019


Een van de meest gestelde vragen die we krijgen, is: "Heb ik een blokkade?" We zouden dit vandaag graag willen verkennen.

De meest voorkomende manieren waarop jullie deel nemen aan het creëren van blokkades (wat eigenlijk alleen maar je eigen stroom beperkt of vertraagt) is door de volgende: Angst en Twijfel. Niet jezelf meetellen in jouw eigen liefde en zorgzaamheid. Micro-managen. Negatieve zelfspraak. Concentreren op wat je niet wilt. Gebrek aan vertrouwen. Niet bereid zijn te ontvangen.

Dus als jullie denken dat je een soort blokkade hebt, is het verstandig om deze lijst te bekijken en je af te vragen of je actief deelneemt aan een van die activiteiten. Hoe ga je verder als je betrokken bent geweest bij een van de bovenstaande? De eerste stap is om je bewust te worden van oude gewoonten die je niet dienen. Vergeef jezelf daarna! Nu je ernaar kijkt vanuit een veel meer bekrachtigde ruimte, kan verandering plaatsvinden.

ONTWIKKELCURSUS: BEWUST ZIJN I start 20 maart 2019 / door uitjebewust

ONTWIKKELCURSUS: 
BEWUST ZIJN I


Ontwikkelcursus: Bewust Zijn I

*SCHRIJF JE IN VOOR 31 DECEMBER EN ONTVANG € 100,00 KORTING*

Iedereen is uniek. Iedereen heeft gaven. Iedereen heeft een levensdoel. Iedereen heeft een zielemissie. Iedereen heeft lichte en donkere kanten. Iedereen heeft een mannelijke en een vrouwelijke kant. En dan is er ook nog het spelende kind. De kunst is om dit alles in deze derde dimensiewereld in jezelf zo te integreren dat jij maximaal tot bloei komt.

Weet jij dat er meer is tussen hemel en aarde? Heb jij iets met Moeder Aarde? Vraag jij je af wat je hier op aarde komt doen? Wil je ontdekken hoe jij jouw uniek ZIJN in mag inzetten en verder ontwikkelen? Als jij hiernaar op zoek bent, dan helpt de Ontwikkelcursus Bewust Zijn I je verder op weg.

Gelijkgestemden
Het fijne aan deze cursus is dat je met gelijkgestemden, die allemaal op hun eigen ‘Quest’ zijn, op weg gaat. Dat schept verbinding, want ‘anders zijn’ dan het overgrote deel van de wereld voelt soms best eenzaam.HEALING VAN OVERLEDENEN / 14 maart 2019 / Elias

HEALING VAN OVERLEDENEN
14 maart 2019 / Elias


Dagelijks houd ik me met healing en ondersteuning van mensen in hun innerlijke processen bezig, ook op afstand met behulp van een foto. Op zekere dag kreeg ik een vraag om hulp van ‘gene zijde’. Dat was voor mij volledig nieuw en verraste me nogal. Dat we ook aan overledenen healing kunnen geven? Bidden voor overledenen, ja, maar echt healing geven?

Mijn ervaring hiermee wil ik graag delen omdat het voor veel mensen duidelijk maakt, dat na het vertrek uit het lichaam, de spirituele ontwikkeling aan de andere kant gewoon verder gaat. Dat de innerlijke processen of thema’s, de verdrongen emoties, ook daar moeten worden afgewerkt en dat we niet alleen hier soms helemaal vast  zitten en hulp nodig hebben. Maar ook dat de scheiding tussen de twee werelden in feite maar heel dun is en steeds dunner wordt.

Tijdens een van de gesprekken met Jezus zei hij op een gegeven moment: "De ziel van je vader staat hier en vraagt om hulp. En hij zegt: 'Ik heb je nodig, ik kom momenteel geen stap verder, help me alsjeblief.'

Je eigen autoriteit ontdekken 14 maart 2019 / door Gerrit Gielen

Je eigen autoriteit ontdekken
14 maart 2019 / door Gerrit Gielen

 

Inleiding
Een kind dat op aarde wordt geboren, wordt geacht zich aan te passen en te leren luisteren. Zeker tot voor kort was het zo dat zelfstandig denken en eigen initiatief niet aangemoedigd werden. Een kind leerde dat anders zijn slecht is en onderdrukt moet worden.
Wij in het westen zijn natuurlijk wat bevoorrecht, er is hier verandering, zowel in de opvoeding als in het onderwijs. Maar in de meeste landen is de samenleving nog steeds heel hiërarchisch georganiseerd. De wil van de baas is wet en een eigen mening wordt niet op prijs gesteld.
Met andere woorden als kind leer je dat je geen autoriteit over je eigen leven hebt: je moet je aanpassen, anderen weten het beter dan jij. Anderen hebben de autoriteit over jouw leven. Anderen weten beter wat goed voor jou is. 


Het geloof in autoriteiten buiten je

 

Het geloof in autoriteiten buiten je zit heel diep in een mens, het gaat veel verder dan blindelings luisteren naar de baas. Wat omvat dit allemaal? In principe drie dingen:

1) Het geloof in eigen domheid
Op school worden we volgepompt met kennis. Daardoor gaan we geloven dat kennis iets is van buitenaf: de leraar weet alles beter. Dit hebben we als volwassene verinnerlijkt. Een advocaat kent onze rechten beter dan wijzelf, een arts kent ons lichaam beter dan wijzelf, de psycholoog begrijpt onze psyche beter dan wijzelf. Enzovoorts. Wij gaan dan heel makkelijk geloven dat wijzelf niets weten en dat anderen beter over ons leven kunnen beslissen, beter kunnen bepalen wat goed voor ons is dan wijzelf. We geloven in onze eigen domheid en dus lijkt het juist verstandig om naar anderen te luisteren.

Live Kryon Channeling: Kryon in Utah en Arizona. 5 / 9 februari 2019/Lee Carroll / Geplaatst: 16 maart 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in Utah en Arizona. 5
9 februari 2019/Lee Carroll
Geplaatst: 16 maart 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

HOMEOPATHIE-BEWUSTZIJN

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de vijfde boodschap vanaf het Oude land van de Navajo’s in wat jullie de Monument Valley Tour noemen. Het is koel, het is avond en het is stil. Jullie zijn samengekomen en luisteren naar de woorden. Ik wil jullie in het kort iets brengen dat ik Ultieme Spirituele Logica wil noemen en ik breng dit naar jullie op een manier die bij jullie geest aanslaat, in een deel van jullie dat niet noodzakelijk esoterisch is en toch gaat het over spirituele dingen….meer dan spirituele dingen….het gaat over jullie, jullie lichaam, jullie cellulaire structuur en jullie lichaam. In elk lichaam is er iets aanwezig dat jullie het innerlijk aangeborene noemen.  Anderen hebben dit het “slimme lichaam “ genoemd en dit wordt door helers al heel lang gebruikt. Lieve mensen, dit gaat zich verder ontwikkelen naar zelf-helen. Ik wil dit in het kort behandelen. Ik houd het simpel zodat jullie het makkelijk kunnen begrijpen. Jarenlang hebben degenen die de spiertest doen en kynesiologie, een beroep gedaan op de innerlijk aangeborene om boodschappen te ontvangen die jullie niet alleen van je hersenen kunnen krijgen. Binnenin is jullie lichaam verantwoordelijk voor heel veel dingen, voor de chemie, voor de gezondheid, voor het tegengaan van ziekten en al deze dingen lijken voor jullie verborgen te zijn. Jullie weten het zelfs niet eens als een ziekte jullie aanvalt, totdat het pijn doet. Dit is niet wat jullie prettig vinden, nietwaar?

Maar dit is de manier waarop op dit moment het menselijk lichaam werkt, maar het innerlijk aangeborene weet het op het moment waarop de bacterie jullie wil aantasten. Het hoeft niet te wachten totdat het pijn doet; nee, het weet het al! Er zijn zoveel dingen die jullie niet weten….als jullie het nooit testen weten jullie niet waar jullie allergisch voor zijn. Jullie moeten testen, maar het innerlijk aangeborene weet het. Hier is er nog een: Kynesiologie werkt, en het is steeds weer bewezen dat jullie het innerlijk aangeborene kunnen integreren. De stelling is dus: het innerlijk aangeborene is echt! Niet alleen dat….het geeft jullie boodschappen. Dit geeft jullie iets heel belangrijks: het innerlijk aangeborene geeft jullie boodschappen en het wil jullie helpen. Het innerlijk aangeborene weet dat jullie bewustzijn momenteel niet verbonden is en dus is het er steeds en een kynesiologist weet dit. Degenen die werken met de energie van het lichaam, met de processen, weten het. Helers hebben dit altijd al geweten en hebben altijd geprobeerd om bij iedereen die dit wil dit innerlijk aangeborene te integreren en uit te zoeken wat er mis is, wat er aan de hand is. Al deze dingen zijn echt.
De 12-trilling van 2019 / 14maart 2019 / Fran Tielemans

De 12-trilling van 2019
14maart 2019 / Fran Tielemans

Daar waar mensen vorig jaar aan grote snelheid vooruit gingen, belangrijke beslissingen namen, grote sprongen maakten in hun evolutie (door de hoge 11-trilling), kan nu bij sommigen de weerstand die naar boven komt om aan dit tempo door te gaan en om de kernthema's op te lossen hardnekkig zijn.

Twijfel, stagnatie en verlangen naar de comfortzone kan de evolutie vertragen, en zo ook de natuurlijke flow verhinderen, waardoor men zich ongemakkelijk, gefrustreerd en ongelukkig gaat voelen.

De 12-trilling van 2019 zet je aan tot overgave, geduld, realisme en helpt je in te zien dat je dit jaar integreert wat er vorig jaar is 'binnengekomen'. Maar ze helpt je ook om jouw hele plaatje te zien, te zien wat belangrijk is, en hoe je vanuit je hart de komende jaren en de rest van je leven wil groeien. En om je hele plaatje te zien, is het nodig jezelf rust te gunnen, te verwerken wat je afgelopen jaar opgehaald hebt aan energetisch materiaal of aan nieuwe informatie. Om je hoofd zo te kunnen leegmaken, dat je de warme, heldere en serene stem van je Hoogste Zelf hoort, die je moed inspreekt, die je inspiratie geeft, en die je aanzet om te kiezen voor het Hoogste - en dat is niet noodzakelijk op korte termijn het makkelijkste, maar is wél dat wat je op langere termijn het meeste vreugde en voldoening zal schenken.

Fran Tielemans
http://www.maitreya.be/Op deze dag van je leven / 15 Maart 2019 / Neale Donald Walsch


15 Maart 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
 ... dat geld net zo heilig is als meditatie, net zo heilig als gebed.
Het is een prachtig deel van God.

Als je aan het idee vasthoud dat geld de wortel is van alle kwaad,
kun je het onbewust van je weghouden.
Je bent uitgenodigd om die gedachte nu te laten vallen.

Al het geld dat je nodig hebt, komt nu naar je toe.
 Geloof je dat? Je moet, weet je ...

Je hoeft niet meer dan een seconde na te denken om precies te begrijpen
waarom je dit bericht vandaag hebt ontvangen.

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Vrijdag 15 Maart 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 15 Maart 2019 / door Jennifer Farley,

Het is Tijd.....


Kinderen van verandering ... jullie krijgen de kans om deel te nemen
aan de grootste verandering die de mensheid ooit heeft meegemaakt. 
Het kan lijken alsof het 'duister' kracht verzamelt,
 terwijl jullie in feite getuige zijn van zijn doodsstrijd. 
Wanneer iets zolang controle heeft gehad als het duister,
zal het worstelen en kronkelen, vechten en klauwen om in leven te blijven. 
Het is niet nodig om het met, manifesteren of met geweld weg te wensen,
omdat het al stervende is.
Dit is het moment om jullie enorme kracht,
licht en Onvoorwaardelijke Liefde te gebruiken
om deze verandering te bevorderen.
Dat is waarom je hier bent, liefste!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 15 maart 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 15 maart 2019

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
15 maart 2019

Dit jaar vliegt voorbij en samen met weersveranderingen zou je er geen twijfel over moeten laten bestaan ​​dat de tijd steeds sneller gaat. Het is een indicatie dat je meegaat met de hogere trillingen die langzaam maar zeker de lagere achterlaten. Het betekent dat als het doorgaat, je in een grotere harmonie met al het andere zult komen, en er zal weinig of niets van een negatieve aard overblijven op dat niveau.

UITTREKSEL VAN: KRYON LEGT UIT WAAROM JULLIE AL DEZE GROTE GESCHENKEN VAN DE GEESTENWERELD VERDIENEN.

Het woord is mededogen. Alles herhaalt zichzelf en er is niets nieuws onder de Zon, en daarom zal de toekomst meer van het verleden zijn. Wat er in het verleden is gebeurd, zal het patroon van de toekomst zijn. Jullie hebben de pagina omgeslagen, zijn het markeringspunt gepasseerd, en beginnen te accumuleren wat je intentie en je wijsheid is, je betrokkenheid bij twee gebieden waar je nog nooit bent geweest. Deze toekomst is nooit geschreven, en ligt helemaal niet in het verlengde van het verleden. Je zegt: ik kan niet vooruit komen, hetgeen misleidend was, gebouwd om je volgzaam te houden. Het bedrog is dat wat een oude energie is - als de Mensheid voelt dat ze vastzit, doe jij dat ook en dat is wat er is gebeurd. Weet je hoe makkelijk je onder controle bent te houden als je denkt dat je nooit kunt uitstijgen boven waar je je bevindt; er zijn mensen die de planeet, de economie beheersen en die jullie jarenlang hebben gecontroleerd, jullie hebben zelfs namen voor ze, ze zijn zo succesvol geweest omdat jullie van mening waren dat je nooit verder dan een bepaald punt zou kunnen komen. Het nieuwe paradigma wist dat volledig uit en zegt dat jullie letterlijk wakker worden met een Akash die zich begint te roeren en begint te zeggen "er zijn hier talenten voor jullie die je nooit eerder hebt gehad, niet alleen in dit leven maar ook in het volgende, en het volgende, dat je op een pad bent dat je nog nooit hebt gezien, dat je lichtjaren verder brengt dan waar je nu bent. Alles kan volbracht worden in deze energie met de wind in je rug en je zou kunnen zeggen "Beste Geestenwereld, ik zal Kryon nooit meer een reden geven om uit te weiden". Ik weet dat er dingen zijn voorbij wat ik me voor kan stellen, ongeacht hoe oud ik ben. Ik weet dat ik verder kan gaan dan ik voorheen ben geweest, in feite ben ik er al omdat ik deel ben van de verschuiving en geen deel ben van de misleiding.


EINDE VAN HET UITTREKSEL.


Het is Goed om Jaloers te zijn! Een boodschap van Neale Donald Walsch 7 maart 2019 / Geplaatst 15 maart 2019


Het is Goed om Jaloers te zijn!
Een boodschap van Neale Donald Walsch
7 maart 2019 / Geplaatst 15 maart 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Het is goed om jaloers te zijn!

Hallo allemaal…

Wij onderzoeken hier de vijf natuurlijke emoties: Verdriet, Boosheid, Jaloezie, Angst en Liefde. Deze emoties zijn gereedschappen die God ons heeft gegeven om een beter leven op te bouwen. In de laatste twee weken keken wij naar Verdriet en Boosheid. Vandaag een uitleg over Jaloezie.

Jaloezie is een natuurlijke emotie. Het is de emotie die een vijfjarig kind laat wensen dat hij net zoals zijn zus ook bij de deurknop kan komen – of op een fiets kan rijden.

Jaloezie is de natuurlijke emotie die ervoor zorgt dat je het nogmaals wilt doen; meer je best te doen, om constant naar het succes te streven.

Het is zeer gezond om jaloers te zijn, heel natuurlijk. Het is het deel in ons dat ons verteld dat er meer in ons zit en dat wij net zo goed zijn als een ander…. op onze eigen manier, met onze beste expressie en met gebruik van onze eigen unieke talenten en mogelijkheden.

Live Kryon Channeling: Kryon in Utah en Arizona. 4 / 9 februari 2019/Lee Carroll / Geplaatst: 15 Maart 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in Utah en Arizona. 4
9 februari 2019/Lee Carroll
Geplaatst: 15 Maart 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

DE VIER WINDRICHTINGEN

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de vierde boodschap in dit dierbare land. Voordat wij beginnen vraag ik toestemming aan de voorouders voor deze boodschap, op deze plaats, in deze verbazingwekkende grot (zie foto) waarin de Ouden leefden. Wij zijn hier al eens eerder geweest en het is nu even verbazingwekkend als toen. De energie van de voorouders blijft….en blijft….door generatie na generatie….de voorouders zullen hier altijd zijn en de belangrijkste reden hiervoor is dat zij altijd beschikbaar zijn voor wijsheid en hulp voor degenen die op deze plaats zijn, het land belopen en dit behelst ook de bezoekers omdat het tijd is om de wijsheid van de Ouden te delen, die hier is geleerd voor degenen die deel uitmaken van de moderne cultuur en die deze kennis hard nodig hebben omdat niemand hen die ooit heeft verteld. Dus vragen wij op dit punt toestemming aan de voorouders voor wat wij gaan vertellen in deze boodschap die een beetje anders zal zijn. Lieve mensen, misschien zijn jullie je juist hier ervan bewust: de vier heilige windrichtingen. Met name ook voor deze cultuur en voor de manier waarop zij Spirit benaderden, en zij zijn niet alleen want er zijn op de hele planeet culturen die de vier windrichtingen eren voordat zij iets anders doen. Ik ga iets doen dat wij op andere plaatsen zoals deze hebben gedaan. Deze vier windrichtingen hebben namen en zij hebben schijnbaar de namen van het kompas.

Als ik de regels van het protocol volg zou ik hen op een bepaalde volgorde eren, en dit ga ik niet doen. De reden is omdat wij hen gaan eren op een unieke manier en die zal elke keer anders zijn. Als ik hier morgen zou zitten, zou het anders zijn. Het gaat als volgt: De wind blaast niet alleen uit een heilige richting. Als de wind uit een bepaalde richting waait die is afgestemd op het land, wat gebeurt er dan? Wat betekent het dan….dat het jaargetijde te abrupt eindigt of dat er een ongebruikelijke “weersverhoging” zal zijn. Het heeft te maken met water, het heeft te maken met jagen, het heeft te maken met alle dingen die jullie nodig hebben om te overleven. Als de wind uit een andere richting waait is dit hetzelfde en jullie weten nooit uit welke richting de wind zal komen.

Meer lezen >>>


Steve Rother: Bakens van Licht van september 2018 De seksuele genezing van de mensheid / geplaatst 15 maart 2019

Steve Rother:
Bakens van Licht van september 2018                
De seksuele genezing van de mensheid

geplaatst 15 maart 2019
Gegroet dierbaren

Ik ben eM, en ik sluit me vandaag bij jullie aan met een heel speciale bedoeling.  Zoals je misschien weet, ben ik een gebalanceerde entiteit. Ik hoef niet te ‘scheiden’ in mannelijk of vrouwelijk. Aan deze kant van de sluier doet niemand dat, maar terwijl ik mezelf presenteer in jouw wereld, doe ik dat als een gebalanceerde mannelijke en vrouwelijke entiteit. Ik breng dit vandaag naar voren omdat we over seksualiteit op jullie planeet willen spreken. Wat is seksualiteit? Het begint als het uit elkaar trekken van de twee facetten van jezelf. Je kent misschien een deel van de groep, zoals de Hoeder het noemt, een mooie, magische dame met de naam Merlia.  Zij is het vrouwelijke aspect van Merlijn, die deze dimensie als een man binnenging en als zodanig moest hij zichzelf scheiden om het spel te spelen.  Ja, we hebben het altijd over scheiding. Mensen komen binnen alsof ze gescheiden zijn en jij bent. Jullie doen allemaal alsof jullie van elkaar gescheiden zijn, maar jullie moeten ook jullie verschillende kanten in jezelf scheiden.

Nu ben je in de vijfde dimensie gestapt en de dingen zijn anders.  Zoals we de vorige keer zeiden toen we bij elkaar kwamen, ben je in een spiraalachtige tijd terechtgekomen. Spiraalachtige tijd en spiraalvormige gedachten zijn iets waar mensen gewoon nog niet aan gewend zijn. Geliefden, je begint het nu te zien. Dat is een deel van de reden dat al deze seksuele misdaden worden ontdekt. Is het niet interessant dat je onlangs nog een nieuwe laag seksueel wangedrag hebt gevonden door mensen die eerlijk gezegd eigenlijk beter zouden hebben moeten weten? Maar waar gaat dat allemaal over? Het komt vaak naar voren in diegenen die zichzelf uit elkaar trekken en heel hard proberen het spel van doen alsof te spelen met slechts één deel van zichzelf. Geloften van het celibaat zijn daar een perfect voorbeeld van. Natuurlijk is de uitdaging van seksueel misbruik in alle vormen zo groot dat het generaties lang wordt doorgegeven.         

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 14 Maart 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 14 Maart 2019


Geliefden, jullie kunnen niet beheren met overmatige aandacht voor kleine details en op het zelfde moment creëren om de eenvoudige reden dat controle dwang is, terwijl creatie expansie is. Dus hoe hebben jullie een gevoel van het hebben van een beetje schijncontrole terwijl jullie de schepping omarmen? Door te begrijpen dat dankbaarheid het stuurwiel is van de stroom en jullie meest krachtige feedback gereedschap voor Het Universum, en jullie focus is jullie zegen van continuïteit. Dat, gekoppeld met overgave naar jullie hoogste intenties, is hoe jullie overgaan naar krachtige co-creatie, het systeem dat jullie daadwerkelijk kan leiden naar waar jullie naartoe willen en verder.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlOp deze dag van je leven / 14 Maart 2019 / Neale Donald Walsch


14 Maart 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat de wereld zoveel helderder is, zoveel beter,
omdat jij er deel van uitmaakt.

Als je alleen maar alle geschenken kende die je aan anderen brengt.
Zou jij Je nooit meer verdrietig voelen, maar zou je alleen maar genieten
van hoe geweldig God je gemaakt heeft!

Ik zou deze dingen niet alleen zeggen om je goed te laten voelen.
De dingen die ik hier heb gezegd, zijn waar.

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / Donderdag 14 Maart 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 14 Maart 2019 / door Jennifer Farley,

Kies jouw gevechten


Wanneer je zegt dat je genoeg hebt gehad
en Het Universum antwoordt met: "Oh, dit is nog maar het begin!",
wil je misschien gaan zitten, met je gezicht in je handen en huilen. 
Dat, mijn liefste, is een perfect acceptabel antwoord op de recente 'gang van zaken'. 
Het enige dat je door alles moet onthouden,
is dit - uitdrukking van emotie (wat het ook is) is een goede zaak. 
Vast blijven zitten in die emotie en het je bestaan ​​laten beheersen is contraproductief.
 Je hebt de kracht, vaardigheden en kennis om alles in je leven te veranderen. 
Het kan echter een kwestie zijn van het kiezen van je gevechten,
echter, dat vermogen is er. 
Wanneer ga je jezelf toestaan ​​het goed te gebruiken?

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nldonderdag 14 maart 2019

De Raad – De evolutie van de mensheid – 13 maart 2019 / Ron Head


De Raad
– De evolutie van de mensheid –
13 maart 2019 / Ron Head

We hebben een vraag ontvangen met betrekking tot een verklaring door de energie van de Schepper tijdens een sessie van diepe hypnose van ons kanaal en begeleid door Suzanne Spooner. Houd, terwijl jullie dit lezen, in gedachte dat, hoewel de vraag specifiek is, ze betrekking heeft op de evolutie van de mensheid naar haar volgende herhaling en het antwoord zal daarom net zo gemakkelijk van toepassing zijn op veel van jullie huidige omstandigheden. 

“Gedurende de laatste sessie van Spreken met Zelf, sprak Schepper over de manier waarop veel mensen zijn omgegaan met minder dan liefdevolle relaties met anderen, soms lessen om te leren, andere keren een les om te onderwijzen. Schepper eindigde door te zeggen dat niet iets zal zijn wat we nog veel langer moeten ervaren. Kan de Raad dit wat meer toelichten?” 

Wij vestigen jullie aandacht nogmaals op de verschillen tussen jullie opeenvolgend begrip van “veel langer”- in de betekenis van een klein aantal dagen, weken, maanden enz. – en ons begrip, wat het in een perspectief zou plaatsen van een aantal veranderingen gerelateerd aan de eeuwigheid van jullie ‘verleden’ en ‘toekomst’. Wij zouden gezegd kunnen hebben dat jullie door betrekkelijk weinig veranderingen moeten heengaan voordat jullie breed opgezette en veelbetekenende veranderingen in jullie zelf en daarom ook in jullie omgeving opmerken.