Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 9 maart 2019

Onderdruk Boosheid Nooit. Een boodschap van Neale Donald Walsch / 22 februari 2019 / Geplaatst 9 maart 2019


Onderdruk Boosheid Nooit.
Een boodschap van Neale Donald Walsch
22 februari 2019 / Geplaatst 9 maart 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Mijn lieve vrienden... 

Wij bespreken de vijf  natuurlijke emoties: Verdriet, Boosheid, Jaloezie, Angst en Liefde. Deze emoties zijn ons door God geschonken geschenken voor een beter leven.

Nu zou je kunnen vragen hoe boosheid een beter leven kan scheppen.

Boosheid is een natuurlijke emotie. Het is gewoon het vrijlaten van energie. Het is het “loslaten” van een negatieve “aanval.” Het is onze manier om te zeggen: “Nee, dank je!” Het is helemaal in orde om boos te zijn en iemand die jou vertelt dat dit niet zo is begrijpt de natuur van de menselijke conditie niet – en hoe genezend boosheid kan zijn.

Boosheid is onze manier om te zeggen: “Ik ben het daar niet mee eens – en ik sta daar helemaal achter!” Het is ook een manier om te zeggen: “Stop hiermee! Ophouden!” Het is ook onze manier om gewoon “NEE” te zeggen.

Blossom Goodchild – De Federatie van het Licht – 1 maart 2019

Blossom Goodchild
– De Federatie van het Licht –
1 maart 2019

BG: Hallo, hallo, hallo daar! Wel, er is nogal wat beroering ontstaan sinds ik vorige week mijn video heb geplaatst, waarin White Cloud en ik nu kunnen samenwerken ‘op hetzelfde niveau’. Ik ben in staat om over te stappen van mij naar hem en om naar believen met hem te praten. Hij was maar al te graag bereid om te tonen en bewijs te leveren dat de Sluier optrekt. Ik zou heel graag uw benadering over dit alles vernemen … als u wilt?

FVL: Welkom aan jou, Blossom, en aan allen die belang stellen in wat wij te vertellen hebben. Inderdaad, we kunnen stellen dat er een ‘mijlpaal’ is bereikt nu de Energieën van uzelf en White Cloud in elkaar vervloeien op een niveau dat dieper is, maar … gemakkelijker te verbinden.

We hebben zo vaak gesproken over de Hogere Energieën die binnenkomen op uw Planeet, en over het verschil dat ze maken … niet enkel voor uw Planeet, maar voor ALLES wat erop leeft en ertoe behoort. Wanneer u denkt aan een Sluier die optrekt, dan stelt u zich dat voor als een mist … en datgene wat er achter die mist ligt, wordt nu méér zichtbaar naarmate die Sluier dunner wordt.

Kunnen we zover gaan, om te stellen dat daar dan uw nieuwe wereld ligt, waarover we ook al zo vaak hebben verteld …

Wat is ONZE rol in deze tijden? / 7 maart 2019


Wat is ONZE rol in deze tijden?
7 maart 2019

In deze post ga ik in op een aantal verschillende zaken, zoals een website met bijzonder behulpzame informatie, de Q berichten “Jij bent nu het nieuws”, en een bericht van Alexandra Meadows over de krachten die nu aan het werk zijn.

1.     Lisa Renee heeft enkele websites gecreëerd waarop informatie is verzameld over Wie wij zijn, Waarom wij hier zijn, en Wat wij nu kunnen doen. Ik denk dat veel mensen hier bijzonder behulpzame informatie zullen vinden en ben daar het een en ander van aan het vertalen… binnenkort meer hierover.
2.     Q heeft sinds eind februari al TIEN keer gemeld: “Jij bent nu het nieuws”. De achterliggende boodschap: WIJ moeten het nu doen! Hieronder een analyse.
3.     Alexandra schrijft over wat er nu allemaal speelt, zowel ten aanzien van onze eigen fysieke / emotionele / spirituele ongemakken als ten aanzien van Donald Trump.

Voor 2. en 3. heb ik de samenvattingen van Kauilapele vertaald; voor degenen die het gehele stuk (Engels) willen lezen heb ik de links erbij gezet.

Veronica

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 8 Maart 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 8 Maart 2019


Zelfliefde staat jouw innerlijke wijze toe om ruimte te creëren en vast te houden voor jou om te helen, los te laten, te integreren en te evolueren.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 8 Maart 2019 / Neale Donald Walsch


8 Maart 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat goede dingen op je wachten
aan de andere kant van deze richel.

Dit is een heuvel die je kunt beklimmen.
Zet gewoon de ene voetvoor de ander.

Als je je op dit moment een beetje ontmoedigd voelt,
 is dat goed, dat is begrijpelijk.
Maar geef jezelf toestemming om verder te reizen.
 Blijf bewegen.

Er is hier een positief resultaat.

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl
Een Schrijven van de Schepper / Vrijdag 8 Maart 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 8 Maart 2019 / door Jennifer Farley,

Je Laten Zien


Het is tijd om je te laten zien in je eigen leven.
Ja jij!
 Je laten zien betekent zoveel meer dan
doen wat jij voelt dat goed en juist is.
Het betekent het nemen van kansen die Het Universum jou biedt en met hen vooruitgaan. 
Het betekent vriendelijkheid en mededogen beoefenen,
 ook al voel je het misschien niet persoonlijk.
Het betekent aanwezig zijn en dankbaarheid uitspreken voor  de geschenken die je ontvangt, 
zowel verwacht als onverwacht.
 (Glimlach)
Zelfs tijdens jouw meest uitdagende momenten was er altijd vreugde.
Het is gewoon een kwestie van welke kant je kiest om je aandacht op te richten.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlvrijdag 8 maart 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 8 maart 2019

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
8 maart 2019

Er is niets dat jullie niet zouden kunnen als jullie je aandacht er maar op focust en volledig gelooft in je eigen krachten. Jullie hebben genetisch gezien het vermogen gekregen om bepaalde niveaus te bereiken die zich onophoudelijk zullen verhogen naarmate jullie verder evolueren. Je kunt jezelf helpen door de veranderingen voor je te zien en te omarmen, veranderingen waar jullie naartoe werken. Door groots te denken kunnen jullie je evolutie versnellen, omdat wat je denkt de energieën van de mogelijkheden projecteert, en in de loop van de tijd zal manifesteren wat je wenst. Er bestaat echter de noodzaak om je ervan bewust te zijn dat door negatieve energieën te verspreiden, je feitelijk meer hiervan naar jezelf toetrekt. Lichtwerkers zullen dit waarschijnlijk niet doen, maar het is noodzakelijk om goed na te denken over de consequenties van je gedachten voordat je ze kracht bijzet, waarbij in simpele bewoordingen geldt: “soort zoekt soort”.

De huidige tijden kunnen zeer onstabiel zijn, afhankelijk van het land waarin je woont, maar weet dat je levensplan je daar heeft geplaatst waar het best aan je behoeften kan worden tegemoet gekomen. Soms is dat om hoger ontwikkelde zielen in staat te stellen de energieën in een bepaald gebied te verhogen waar dat hard nodig is. In het grotere plaatje is zichtbaar dat er de laatste tijd meer geëvolueerde zielen op Aarde zijn geïncarneerd om doorgaans te helpen de trilling te verhogen. Het is allemaal onderdeel van het plan om de Mensheid te helpen en het zou jullie verbazen te weten hoe goed jullie evolutie is gepland, zonder jullie keuze op basis van vrije wil geweld aan te doen. Het is misschien moeilijk te geloven, maar het is waar dat niets dat van enig belang voor jullie evolutie is aan het toeval wordt overgelaten. Er heeft altijd een groter plan bestaan om jullie in staat te stellen je trilling te verhogen, zodat je alle kansen geboden krijgt om je te ontwikkelen, vooral in deze huidige tijd waarin jullie een gouden kans hebben om te ascenderen.


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 7 Maart 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 7 Maart 2019


Voor degenen onder jullie die graag het gevoel hebben van controle, overgave en stroming kan het moeilijk zijn om concepten te omarmen. Maar dat is alleen omdat je het waarneemt als wild ronddraaien zonder enige controle. We willen dit vandaag bespreken.

De daad van overgave is een keuze. Niet alleen een keuze, maar een krachtige keuze. Jullie hebben de leiding, en voor elk moment dat jullie je in overgave en stroom bevinden, kies je ervoor om een systeem te gebruiken dat je veel meer kan helpen dan proberen je leven te micro beheren vanuit je beperkte voordeelpunt vanaf jouw kant van de sluier.

Het activeert jullie team van helpers. Het is, als de leider van jouw levensexpressie, die beroep doet op alle beschikbare ondersteuning voor jou. Het is een overleg met de experts van jouw levensexpressie. Het is net alsof je jouw eigen CEO bent die de vele getalenteerde mensen die je in jouw team hebt erbij roept om hun expertise te geven.

Jij bent jouw Waarheid Routemap in het land der spiritualiteit.... / 08 maart 2019 / Door Be-Loved

Jij bent jouw Waarheid
Routemap in het land der spiritualiteit....
08 maart 2019 / Door Be-Loved


Laat ik beginnen met een waarheid, dat er geen waarheid bestaat, er is geen absolute waarheid, behalve dat alles bestaat uit energie en vanuit energie alles gevormd word. En omdat alles uit energie bestaat ben jij dus ook energie.
We zijn als het ware een trilling en ieder van ons heeft een unieke trilling, en deze trilling wijzigt en beweegt steeds, de frequentie veranderd. 

Deze verandering van frequentie heeft meerdere namen en ook meerdere redenen waardoor het veranderd.

Namen voor deze verandering kan men spirituele groei noemen, en omdat we toch wel graag overal een etiket op willen plakken, is dit meestal de benaming voor een " positieve" groei, wat betekent...groeiend naar een " hogere" frequentie.
Een andere naam voor een frequentie kan zijn, bijvoorbeeld een depressie, of "negatief "in het leven staan, enz. In dit geval is er dan sprake van een " lagere" frequentie.

Focus op winst i.p.v. angst voor verlies / 7 maart 2019 / door UITJEBEWUST

Focus op winst i.p.v. angst voor verlies
7 maart 2019 / door UITJEBEWUST

Iets opgeven wat je al jaren doet, bijvoorbeeld jouw werk, vechten voor een relatie, een verslaving of telkens jezelf wegcijferen voor anderen is lastig. Iets opgeven wat je al jaren gewend bent, dat je in jouw beleving veilgheid en zekerheid biedt enzooo vetrouwd is geraakt dat het verweven lijkt te zijn met jouw bestaan op deze planeet is eng. Veel mensen blijven ronddraaien in hun eigen malle molen van het leven, terwijl ze daar in hun hart helemaal niet blij of gelukkig door zijn.
Goed, je hebt keuzes gemaakt in het verleden en net als bij beleggen, bieden deze geen garantie voor de toekomst. Op dit moment kan het heel goed zijn dat jouw malle molen 🎠 op hol begint te slaan. Dat je dol wordt van de rondjes die je maar blijft draaien, in jouw hoofd of letterlijk doordat je steeds in dezelfde situatie terecht blijft komen.
Spiegel
Lief mens, heb je niet in de gaten dat jou steeds een spiegel wordt voorgehouden? Dat jij mag leren. Dat je aan jezelf mag werken om te groeien of beter gezegd te ontgroeien. Wat jou ‘overkomt’, ook al is het nog zo naar, gebeurt niet voor niets. Als je de handschoen 🥊 oppakt in plaats van hem in de ring te gooien, zul je merken dat dat ‘opgeven’ je iets te bieden heeft. Meer tijd, meer rust, meer plezier, zorgeloosheid, vrijheid, noem maar op. Soms moet je de ‘jamaars’ uitschakelen, want die voegen niets toe. Het zijn de bekende beren 🐻🐻🐻 op de weg en wat moet je daar nou weer mee in dit leven 😃.

Voorbij vallen, opstaan & weer doorgaan (angst deel 2) / 7 maart 2019 / Mieke Vulink

Voorbij vallen, opstaan & weer doorgaan (angst deel 2)
7 maart 2019 / Mieke Vulink

De laatste tijd beginnen steeds meer mensen zich bewust te worden van hoe synchroniciteit voor ons aan het werk is. Precies 'op het goede moment' verschijnen er tekens, berichten, artikelen, boeken, films of uitnodigingen die precies aansluiten bij waar we innerlijk zitten. Meestal zijn het boodschappen die ons willen bemoedigen of bevestigen. Ze reiken ons iets aan wat ons op dat moment, vanuit de groei die kan plaatsvinden, naar meer zelfbegrip en zelfliefde kan leiden.

Zo werd ik ineens geleid naar de tv-serie 'De Medici' (nota bene op Canvas, terwijl ik zelden tv kijk). Hoe bewust ik me er ook van was dat deze serie zwaar aangezet en geromantiseerd was; mijn hele wezen reageerde erop. Iets in mij 'moest' kijken, hoe ik ook gruwel van beelden van geweld. Bij iedere aanval op liefde en licht, bij ieder onrecht, maar ook bij ieder moment van contact met hogere werelden hield ik mijn adem in en liepen me de rillingen over de rug. De eindafrekening met 'de slechteriken' (opgeknoopt, boven het volk van Florence gehangen, gevierendeeld en als bloederige triomfen door de stad getroond); alle beelden brandden 's nachts nog op mijn netvlies.


Steve Rother: Bakens van Licht Juni 2018 Solara heeft Aarde gevonden / Geplaatst 8 maart 2019

Steve Rother:
Bakens van Licht  Juni 2018
Solara heeft Aarde gevonden
Geplaatst 8 maart 2019

We groeten jullie dierbaren.

Vandaag komen wij als collectief omdat we een belangrijke boodschap voor jullie hebben. We beginnen met de groeten van Thuis over te brengen.

Dat is de manier waarop we onze boodschappen al vele jaren zijn gestart, en om je te vertellen dat we je op aarde zien. We weten dat je voelt dat je van ons afgescheiden bent, maar dat ben je niet. We zijn allemaal verbonden, net zoals jullie met elkaar verbonden zijn. Maar je speelt dit spel waarbij je je doet alsof je afgescheiden bent, en daarmee heb je in feite de sluier over je gezicht getrokken. We noemen het de sluier van vergetelheid. Met deze sluier kun je het spel spelen, nog steeds verbonden met alles, en je net doen alsof je van elkaar gescheiden bent. Vandaag willen we je een update brengen, want er verandert heel veel en heel snel op jullie planeet. We kunnen je iets vertellen over de dingen die plaatsvinden en we hopen dat je kunt zien wat er gebeurt, want je creëert hier zelf veel van. Enkele jaren geleden hebben we je verteld dat de aarde is gevonden cq ontdekt.

Aarde is ontdekt

Aardse telescopen en radioscopen zien de werkelijke objecten niet, maar vangen vaak de omringende energieën of gassen rond een planeet op. Vaak zijn er zelfs planeten in je eigen zonnestelsel die je nog niet hebt gezien, omdat ze omringd zijn door zoveel gassen. Dus, wat we je vandaag gaan vertellen, is dat planeet Aarde is gevonden vanwege het unieke karakter van die kleine luchtbel rond jouw planeet. Hij schijnt anders dan elke andere ster en is een reflectie in de lucht. Ja, zelfs je eigen ster of zon schijnt nu anders. Er zijn verschillende dingen die op lange termijn plaatsvinden, en dat zijn allemaal cycli. Elk van hen is eerder op een bepaald moment in de geschiedenis gebeurd, zelfs met je zon.


Op deze dag van je leven / 7 Maart 2019 / Neale Donald Walsch


7 Maart 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat er niets onmiddellijk moet gebeuren,
deze minuut, of "nu meteen".

Het is prima om gewoon even een moment te pauzeren.
Gewoon even op adem komen.
Ga dan rustig naar binnen.
Vraag het leven zelf om je naar jouw beste resultaat te leiden.

Er is niets dat je hoeft te doen, echt,
behalve uitgaan van je eigen manier.

... weet wat ik bedoel?

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / Donderdag 7 Maart 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Donderdag 7 Maart 2019 / door Jennifer Farley,

Gewoon maar een moment....


Ja, je bent Liefde en Licht!
Je bent medelevend, zorgzaam, empathisch
en heel erg in dienst van de grootse planeet die jij thuis noemt.
Er zullen momenten zijn dat dingen in je bestaan 'zijwaarts gaan'.
Het belangrijkste om te onthouden is dit:
je had een moment ... het is maar een moment.
Het is niet nodig jezelf te slaan.
Herken het voor wat het is, vergeef jezelf en blijf je pad volgen.
Je bent een mens, welkom!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

donderdag 7 maart 2019

Aartsengel Michael, Raphael en de Raad van Engelen, via Goldenlight "Planeet Aarde staat aan de rand van de Grote Evolutionaire en Transformationele Verandering". / 6 Maart 2019 / door: Steve Beckow

Aartsengel Michael, Raphael en de Raad van Engelen, via Goldenlight "Planeet Aarde staat aan de rand van de Grote Evolutionaire en Transformationele Verandering".
6 Maart 2019 / door: 

Een hoger dimensionaal bericht, transcript door Goldenlight, ondersteund door Aartsengel Zadkiël.

4 maart 2019

Gegroet, wij zijn de Raad van Engelen, met inbegrip van, Aartsengel Michael, Aartsengel Raphaël, Aartsengel Chamuël, Aartsengel Gabriël en Aartsengel Zadkiël. 

Jullie planeet staat klaar om van de klif te vliegen, om zo te zeggen, weg van de vernietiging en naar het creëren van grote hoogten van evolutionaire en transformationele verandering. De hoogfrequente energie die jullie planeet omgeeft, creëert nu een cascade van transformatie van donkere naar lichtenergie.

Deze hoogfrequente energie verbetert de sprongen van jullie planeet in bewustzijn, in het benutten van de kracht van de schepping in plaats van vernietiging ... deze twee krachten van schepping en vernietiging zijn de twee overkoepelende energieën van Alles Dat Is, in het Multiversum. Alles dat bestaat, en alles dat is, is een emanatie van de Bron Schepper, inclusief jullie planeet en alle wezens erop. Jullie planeet is nu klaar om een ​​grote transformatie te voltooien die de schalen van donker naar licht zal doen kantelen ... alle duisternis moet nu verdwijnen, omdat duisternis niet kan bestaan ​​binnen deze hoogfrequente energie of hoger dimensionaal licht; deze hoogfrequente energie verhoogt het bewustzijn van elk levend wezen op jullie planeet.


De WingMakers en het vijde intervieuw, deel 7 / 6 maart 2019 / By Ella SterHet Hologram van Deceptie is een bouwwerk waarin steeds meer wezens verstrikt raakten. Een uiterst kleine groep mensen die nu geïncarneerd zijn, kregen echter een tijdelijke storing in de interface. Met deze storing konden ze door de scheur kijken. Deze groep zal van binnenuit collectief de muur slopen en weglopen uit deze gevangenis. Ze maken deel uit van de scheur…

Het vijfde interview van Dr. Jamisson Neruda
Door Sarah
Vertaling: Koen van Klei

> Vervolg op deel 6 van het vijfde interview.

Sarah: “Misschien duurt het even voordat ik het door heb. Ik hoor je uitleg; maar het is gewoon niet logisch voor mij. Laat me het onderwerp een klein beetje veranderen. Als het leven van iedereen is voorgeprogrammeerd, waarom hebben wij het er dan over? Ik bedoel, waarom kunnen we dit bespreken? Waarom zou het programma van Marduk ons toestaan om zelfs maar een glimp op te vangen van deze informatie?”

Dr. Neruda: “Het is een goede vraag. Misschien is de beste manier om dit te begrijpen een gedachte-experiment te overwegen. Stel je voor dat ons universum een bel is. [8] Die is gemaakt door een groep wezens die hun gelijken bedrogen, en die hadden nog nooit zo’n kwaadaardig beeld van scheiding ervaren, en konden daarom geen verweer verzinnen. Dit bel-universum leek compleet en breidde altijd uit. In veel opzichten was het een ideaal platform voor het leven, en toch leek er slechts één bewuste levensvorm te bestaan op een kleine planeet in dit uitgestrekte, bijna oneindige universum.


HET ZOU JE KIND MAAR ZIJN / 6 maart 2019 / Elias

HET ZOU JE KIND MAAR ZIJN
6 maart 2019 / Elias


Het ergste wat je als ouder kan overkomen, lijkt me, is een kind te moeten verliezen.

In mijn haast veertig jaren praktijk als healer heb ik enkele mensen, waaronder vrienden, meegemaakt die zich door een dergelijke ervaring moesten heenworstelen.  

Zo kwam er begin jaren tachtig in mijn healingcenter in Brussel een Nederlands echtpaar waarvan hun vijftien- of zestienjarige dochter verkracht en vermoord was. Ofschoon dat dit al enkele jaren eerder was gebeurd, leden deze mensen nog ontzettend onder hun verlies.

Ik heb dat echtpaar niet meer als vier keer gezien en heb hun stapsgewijs laten begrijpen dat sterven niet 'dood' betekent, maar leven in een ander lichaam in een andere wereld. Ook, dat over leven en sterven onze ziel beslist, net zoals over de wijze waarop. Dus elk mens kiest het moment en het scenario van vertrek vanuit het eigen hoger bewustzijn. Jezus zei daar eens over dat elke ziel wel duizend scenario's ter beschikking heeft om de manier van vertrek uit het lichaam te kunnen kiezen. Vaak is de manier van sterven verbonden met ervaringen uit andere incarnaties. Een gewelddadige dood werkt haast altijd als een spiegel en toont je, als slachtoffer, hoe je zelf ooit was in een daderrol. Natuurlijk kun je dan niet meteen met de deur in huis vallen, bij mensen die met een dergelijk probleem naar je toekomen, maar moet je heel behoedzaam te werk gaan en de verwerkingscapaciteit van de mensen ook nog goed kunnen inschatten.