zondag 31 maart 2019

De Raad – Meer over de Eenheid en het individu – 27 maart 2019/ Ron Head

De Raad
Meer over de Eenheid en het individu
27 maart 2019/ Ron Head

In antwoord op de gestelde vraag, zullen we wat meer vertellen over de Eenheid en het individu, over JULLIE in jullie grotere aspecten en over jullie zoals jullie zelf denken te zijn. Hou alstublieft in gedachte dat heel kleine verschillen in bewoording, in alles omvattende concepten heel grote verschillen kunnen veroorzaken.

 “Als antwoord op mijn laatste vraag hoe een ziel haar ware aard kan vergeten, antwoordden jullie: “Jullie hebben niets vergeten. Maar jullie hebben jezelf het genoegen gedaan om jezelf alleen maar dat te geven wat jullie op dit moment nodig hebben.” Maar hoe wordt dit precies gedaan, gegeven het feit dat zelfs het kleinste aspect van de gehele “JIJ” altijd een volledige en complete reflectie zal zijn van het kleinere (zelf) wat betekent “jij”? Bovendien, wordt er niet gezegd dat ieder van ons het exacte miniatuurbeeld is van God/Hogere Zelf? Hoe is het dan mogelijk om iemand enige aspecten van zichzelf te laten vergeten terwijl we altijd complete/volledige wezens zijn?”

We willen graag dat jullie jezelf nu voorstellen als enorme, uitgestrekte bewuste wezens die zijn samengesteld uit diverse, of zelfs vele, aspecten die zowel wel als niet in jullie lichamen belichaamd zijn. Kies alstublieft ook een van de belichaamde aspecten uit waaraan je denkt als een ‘kleiner wezen’. Geeft dit aspect dezelfde naam als welke je nu als jezelf beschouwt.

Welnu, kijk geestelijk terug in de tijd naar een punt waarop het besluit werd genomen om nog een lichaam aan te nemen.

Groeten van Galactic Heart...... Tachyon: Het item van de Gouden Eeuw ~ Tachyon Kamers. Om het herstel van Sheldan Nidle te versnellen.


Groeten van Galactic Heart......
Tachyon: Het item van de Gouden Eeuw ~ Tachyon Kamers.
Om het herstel van Sheldan Nidle te versnellen.

Een tijdje geleden berichtte ik dat Sheldan en ik meer alternatieve geneesmethoden gingen onderzoeken om het herstel van Sheldan te versnellen. Gisteren hebben we afspraken gemaakt (eind april) voor 5 sessies in een Tachyon Kamer (healingkamer) in Petaluma, CA. Het is ongeveer 90 + minuten rijden, dus rijden is zeer goed te doen voor ons. We wilden samen met Lynn naar de ene in Zuid-Californië gaan, maar in een vliegtuig stappen is op dit moment geen leuk idee. Na onze ervaring zullen we onze resultaten rapporteren. Blijf afgestemd...

Ik vind het leuk wat Jared (Rand) over Sheldan zei ~~ "hij is op een galactische sabbatjaar en zal een opmerkelijk herstel maken wanneer de tijd rijp is."

Houd ervan. We danken jullie vanuit de volheid van ons hart voor jullie voortdurende, liefdevolle ondersteuning. We verwachten een grote beweging richting het Licht over de hele wereld deze komende maand april. Blijf jullie lichten helder schijnen en jullie visualisaties verduidelijken!

Selamat Ja!
Colleen

Telos en de Binnenkant van de Aarde / Door Dianna Robbins

Telos en de Binnenkant van de Aarde
Door Dianna Ribbins

Vrienden,

Wij hebben toestemming aan Dianne Robbins gevraagd en gekregen voor de publicatie van een hoofdstuk uit haar boek "Telos". Het leek ons interessant genoeg om op deze site te plaatsen.

Het complete boek wordt binnenkort op haar eigen website geplaatst, waar mensen dit tegen vergoeding kunnen downloaden. (Hier worden wijzelf niet voor betaald, maar het lijkt ons sowieso van belang dat mensen iets leren over Agartha.).

Mogelijk wordt het vertaalde boek ook in druk uitgebracht, zij had hiervoor wel plannen.

Hieronder de integrale tekst van hoofdstuk 6 (met name juist voor mensen die geen idee hebben van wat Agartha inhoudt).

In Liefde en Licht,

Rob en Marja, vertalers.

DEEL 6 - Telos en de Binnenkant van de Aarde

22. Hoe Binnen-Aarde eruitziet

V: Zijn alle planeten hol?

(Beantwoord door Ashtar van het Galactisch Commando)

Weet dat er leven is op alle planeten in jullie zonnestelsel. Dit zijn jullie broeders en zusters, die in een hogere dimensie leven dan jullie en wiens elektronen met een veel hogere snelheid trillen. Jullie elektronen zullen spoedig in snelheid toenemen en met een zodanig tempo ronddraaien dat jullie de vijfde dimensie van Licht in worden gestuwd, waar wij allemaal op jullie wachten.

Balans schept veiligheid / 30 maart 2019 / Martha Krul

Balans schept veiligheid
30 maart 2019 / Martha Krul

Balans, veiligheid en vertrouwen.

Deze drie onderwerpen hangen heel nauw samen.

Wanneer ik volledig kan vertrouwen, voel ik mij veilig en ben ik eigenlijk vaak meteen in mijn balans.

Doordat ik in mijn balans kan zijn, voel ik mij veilig.

Ik voel mij dan niet alleen veilig, ik voel mij blij en gelukkig.

Onze balans is 50% gevoel en 50% verstand.

Wij maken een match van gevoel en verstand. Ons gevoel geeft aan en ons verstand verklaart. Dit is een samenspel van beide.

Wanneer ik in een benarde, voor mij onveilige situatie kom, schakel je automatisch naar verstand. Je balans werkt dan vanuit het denken. Wanneer je volledig naar je ontspanning gaat, dan kom je terug naar de balans 50-50. Door te vertrouwen op intuïtie, je hogere zelf en je begeleiding vanuit het universum, dan kom je ontspannen in je balans. Je kan volledig leven in het NU. Je stroomt van moment naar moment. Je voelt en ervaart je stroming. Nu in de 5e dimensie is die ervaring heel sterk.

Live Kryon Channeling: Anchorage, Alaska / 17 januari 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 31 maart 2019

Live Kryon Channeling:
Anchorage, Alaska
 17 januari 2018 / Lee Carroll
Geplaatst:  31 maart 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.
                                                         
Ik spreek nu vooral tegen degenen die voor mij in de stoelen zitten hoewel ook anderen later zullen luisteren en lezen. Ik wil jullie vragen: Voelen jullie de energie in de zaal? Ik bedoel niet de temperatuur. De energie in de zaal is veranderd door de figuur in de stoel. De energie in de zaal bevestigt feitelijk zichzelf. Voor onthulling. Alleen degenen in de zaal: er zijn dingen waarvoor jullie zijn gekomen, intuïtieve dingen waarover jullie je dingen afvragen, ik weet het, ik weet wie hier zijn. Het is prachtig. Ik zie ook de puzzels en de frustraties van een van jullie. Ik wil jullie iets vertellen, weer vertellen, want er is door degene in de stoel naast mij al vaker over gesproken.

Jullie zijn hier niet bij toeval. Ik bedoel niet op Aarde maar in de zaal; jullie zijn hier niet toevallig. Spirit wil iets doen in deze zaal. Maar met vrije keuze moet zelfs de gefrustreerde persoon begrijpen over het pellen van de ui waarover wij eerder hebben gesproken. De buitenkant van de ui is datgene dat jullie is verteld over wie jullie denken te zijn. Het protocol waarvan jullie denken dat jullie het nodig hebben is gebaseerd op dat wat jullie je hele leven hebben geleerd over spirituele dingen misschien of over de menselijke natuur. Jullie moeten dit wegpellen. Zij waren niet slecht voor de tijd voor de opwaardering….met andere woorden: zij waren goed voor wie jullie waren, voordat dit allemaal begon…maar niet voor nu! Degene die aan mijn linkerkant zit, deze mens, had een grote opwaardering en die was letterlijk van de ene soort mens naar een andere.
Het leven is er om te zijn. Ben jezelf. 29 Maart 2019 / Luc van Ewijk

Het leven is er om te zijn. Ben jezelf.

29 Maart 2019 / Luc van Ewijk

Schrap 'moeten' uit je woordenboek. Het leven is er om te mogen. We maken het moeilijker dan het is. Van een mug een olifant maken. Dat deed ik veel. 

Eerst aan jezelf geven. En dan pas aan de buitenwereld. Jij bepaald wat je geeft. En hoe je het geeft. Op jouw manier. Dat is de makkelijke weg. 

De weg met de meeste flow erin. Daar zit ook het meeste plezier in. Daar heb je ideale klimaat om te kunnen oogsten. 

Alleen een goed gevoel is niet genoeg. Het mag ook weleens in je realiteit komen. Begin er maar lekker aan te werken. Het mooie weer heb je al mee. Wat wil je nog meer. 

Je hebt al zoveel. Besef dat maar eens. Het lost je problemen op. Die vaak op te lossen zijn door ze om te denken. Om de blokkade heen is ineens weer een doorgang. Dat is hoe het is. Leven is om te genieten en vol te leven. 

Hel maken we zelf. Problemen praten we onszelf aan. We zijn niet allemaal dezelfde realiteit. Maar iedereen maakt zijn eigen stuk van de cake. Dat is hoe we allemaal verbonden zijn met elkaar. We hoeven elkaar alleen te laten zijn. Elkaar begrijpen hoeft niet. Eindeloos ontcijferen is tijdverspilling. Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zaterdag 30 Maart 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zaterdag 30 Maart 2019


Net zoals er absoluut geen kennis was vereist van jou om in de baarmoeder te groeien en geboren te worden, zo is het ook met jullie ascensieproces. Er is een aangeboren intelligentie die de weg leidt die buiten jullie bewuste geest ligt.

Kennis is iets geweldigs en we moedigen jullie aan door te gaan met vragen stellen en te leren en jullie mooie intellect uit te breiden als het jullie vreugde schenkt om dat te doen. Maar weet alsjeblieft dat het meest nuttige wat jullie voor je eigen troost kunnen doen doorheen de ascensie reis is om in overgave te blijven en te stromen met volledig geloof en vertrouwen in de natuurlijke ontplooiing van het proces, want uiteindelijk is het iets dat wordt genavigeerd door instinct en de begeleiding van jullie ziel.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & MartienEen Schrijven van de Schepper / Zaterdag 30 Maart 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Zaterdag 30 Maart 2019 / door Jennifer Farley,

Je Kunt Het!


Meest geliefde; je kunt jezelf wandelend aantreffen in twee werelden.
 De beoogde wereld van vrede, liefde en respect voor alle dingen zijn om je heen,
bouwen zich op en worden elke dag sterker.
De voortdurende wereld van spot, angst en gebrek aan empathie
 omringt nog steeds jouw dagelijkse activiteiten.
Het kan een uitdaging zijn en soms erg vermoeiend om beide te navigeren.

Ik zal je een klein geheim vertellen ... jij hebt de kracht, kennis, standvastigheid
en gratie om precies daar te staan waar je bent,
ongeschonden van je visie en waarheid om te blijven werken aan het uiteindelijke doel.
Het Universum weet dat jij dit kunt doen ... Je kunt het!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


zaterdag 30 maart 2019

Lisa Renee, Energetic Synthesis (ES) – Starseed

Lisa Renee,
Energetic Synthesis (ES) – Starseed


Tijdens deze eind evolutiecyclus die de huidige ascentietijdlijn in leidt hebben veel verschillende variaties van ziel-spirit bewustzijn, komend van een grote hoeveelheid planeten, galaxies en universa, zich gevoegd bij de reïncarnatiecyclus op 3D planeet Aarde. Sommigen zijn biologisch organische toekomstige mensen terwijl anderen dat niet zijn; echter, zij allen zijn gekomen om de verschuivende bewustzijnsvelden op de 3D planeet Aarde aan het eind van deze cyclus te ervaren.

Deze speciale groepen van ziel-spirit wezens die in een 3D menselijk lichaam zijn geïncarneerd worden Starseeds genoemd. Ook al houden Starseeds meer genetische herinnering van deze toekomstige stations van identiteit, is alles Een en gerespecteerd in zijn verbinding met de Oneindige Bron Schepper.

Starseeds hebben specifieke rollen en een humanitaire spirituele missie gebaseerd op de Law of One, om te helpen de planetaire ziel te bevrijden van spirituele en energetische onderdrukking, opgelegd door de NAA (Negatieve Alien Agenda) middels de Valse Vader God Religies. Dit is om de destructieve tijdlijnen op te heffen en te veranderen middels genetische rehabilitatie en het verwijderen van negatieve buitenaardse hersenspoelprogramma’s. Deze softwareprogramma “religies” zijn geplaatst door de patriarchale dominante negatieve buitenaardsen om zo te worden aanbeden als Goden en daardoor gemakkelijke de slavernij van de planetaire bevolking te kunnen opleggen.
Een Hathor Planetair Bericht Door Tom Kenyon: RUIMTELIJKE KENNIS

Een Hathor Planetair Bericht Door Tom Kenyon:
RUIMTELIJKE KENNIS

Jullie wereld bevindt zich temidden van een immense metamorfose.

Het is als een gigantische slang die zijn oude huid afwerpt. Nieuwe realiteiten komen naar voren als oude realiteiten worden weggevaagd. Als een belichaamd wezen temidden van deze radicale transformatie kunnen de uitdagingen waarvoor jullie staan soms overweldigend lijken.

Wij hebben in voorgaande mededelingen naar dit proces verwezen en voor een grotere context voor dit bericht verwijzen wij jullie naar vier eerdere berichten die we hebben gegeven:
Restoration, February 18, 2017.

Vanuit ons perspectief ontvouwt -Zesde Massale Het Doen Uitsterven Van-, waarnaar wij in eerdere berichten hebben verwezen, zich in een versneld tempo. Afwijkingen van het weer nemen toe, die zullen voortduren, wat resulteert in uitdagingen voor de landbouw en de wereldvoedselvoorziening. En de botsingen tussen culturele waarden, internationale betrekkingen, sociale en economische instellingen zullen de wereld blijven destabiliseren. Deze destabilisatie is het gevolg van een toename van Chaotische Knooppunten, die we ook uitvoerig hebben besproken in eerdere berichten.


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 29 Maart 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 29 Maart 2019


De handeling van het vinden van dingen om dankbaar voor te zijn, zelfs wanneer de tijden moeilijk zijn, is wat veel vibrationele verbetering creëert en verankert, wat plaats maakt voor een energetische sprong naar een hogere vibrationele laag. Het is als een springplank voor jouw vibratiestaat die de deur opent voor steeds hogere energetische tegenhangers om tevoorschijn te komen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 29 Maart 2019 / Neale Donald Walsch


29 Maart 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat voortgang niet in Kilometers wordt gemeten,
het wordt gemeten in centimeters.

Vraag je niet af waarom dingen zo lang duren.
Eigenlijk loopt alles precies zoals het moet,
door geen minuut meer te gebruiken dan perfectie vereist.

Wees gerust en heb vrede.
Het leven gebruikt zijn magie
zelfs als je je eerstvolgende adem haalt.

Daar. Zie je?
Je zou de perfectie bijna kunnen voelen, jij niet?

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / Vrijdag 29 Maart 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
Vrijdag 29 Maart 2019 / door Jennifer Farley,

Wat Volgt?


Gefeliciteerd! 
Je bent weer door een ander uitdagend moment gegaan
 in de voortdurende grote verandering! 
Misschien voel je je een beetje gehavend en geslagen, 
heel moe met een vleugje emotionele uitputting.
Dat, mijn liefste, is wat er gebeurt als je uitzonderlijk goed werk doet! 
Neem vandaag de tijd en denk na over wat je hebt geleerd/ontvangen,
verspreid de informatie die je hebt ontvangen
en ontdek hoe je die het beste kunt gebruiken;
 Het Universum zal bij je zijn, en komt met een 'spelplan' over hoe je verder kunt gaan
 naar het volgende niveau met veiligheid en comfort. 
Ik ben meer dan een beetje opgewonden over wat er komt ... en jij ?!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlvrijdag 29 maart 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 29 maart 2019


Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
29 maart 2019

De mensen zijn nu al geruime tijd aan het ontwaken voor hun vermogen om een betere volksvertegenwoordiging te eisen, aangezien ze door hun leiders niet echt bovenaan de prioriteitenlijst zijn gezet. Het lijkt erop dat sommigen meer geïnteresseerd zijn in hun eigen belang, en het wordt tijd dat meer aandacht wordt geschonken aan de behoeften van de mensen. Overheden zijn te omvangrijk gebleken om persoonlijke aandacht te kunnen schenken aan de problemen die zich hebben voorgedaan. Er is een begrijpelijke behoefte aan kleinere groepen die voldoende macht krijgen om de mensen op een meer persoonlijke basis van dienst te zijn. Lokale Raden zijn een voor de hand liggende keuze als ze de benodigde macht en financiële steun krijgen. In sommige landen worden de mensen vrijwel genegeerd en zijn ze daarom openlijk in opstand gekomen tegen degenen die aan de macht zijn. De roep om verandering is heel krachtig en deze veranderingen dienen te komen als jullie met de tijd willen meegaan. Noodzakelijke veranderingen kunnen niet worden tegengehouden, omdat de dynamiek te krachtig is, maar soms is het een moeilijke strijd om in gang te houden als het duister nog steeds de vooruitgang tegenwerkt.

Het grotere plan voor jullie evolutie bestaat al eonenlang en komt voort uit de ervaringen van veel verschillende groepen. Je zou zeker kunnen zeggen dat jullie plan bijzonder degelijk is beproefd en getest, waarbij jullie het voordeel hebben van de eerder opgedane kennis. Jullie manier van leven mag dan uiteenlopen, maar de basiservaring is geschikt voor alle soorten zielen. Het hoofddoel is om het bestaan van zielsgroepen te realiseren en te weten dat jullie allemaal uit dezelfde Bron afkomstig zijn - De Allerhoogste Schepper. Je kunt uiteenlopende lichamen "dragen" en je manier van leven kan minder gebruikelijk zijn, maar feit blijft dat jullie allemaal zielen zijn die afkomstig zijn van dezelfde Bron. Jullie hebben allemaal dezelfde doelen en dat is om je ervaringen naar de Godheid terug te brengen.

Liefde zijn en geliefd worden Een boodschap van Neale Donald Walsch /16 maart 2019 / Geplaatst 29 maart 2019


Liefde zijn en geliefd worden
Een boodschap van Neale Donald Walsch
16 maart 2019 / Geplaatst 29 maart 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Liefde zijn en geliefd worden

Hallo allemaal…

Wij onderzoeken hier de vijf natuurlijke emoties: Verdriet, Boosheid, Jaloezie, Angst en Liefde. Deze emoties zijn gereedschappen die God ons heeft gegeven om een beter leven op te bouwen.

In de laatste vier weken hebben wij gekeken naar Verdriet, Boosheid, Jaloezie en Angst. Vandaag een uitleg over Liefde.

Liefde is een natuurlijke emotie. Als die normaal en natuurlijk wordt toegestaan en ontvangen door een kind, zonder beperking of condities, zonder remming of verlegenheid, heeft dit verder niets anders nodig. De vreugde van uitgedrukte en ontvangen liefde zijn van zichzelf voldoende. Toch wordt liefde die geconditioneerd, beperkt, scheefgetrokken is door wetten en regels, rituelen en beperkingen, gecontroleerd en gemanipuleerd en tegengehouden wordt, onnatuurlijk.

Kinderen die men heeft laten voelen dat hun natuurlijke liefde niet goed is, dat het verkeerd is om die uit te drukken en dat zij die daarom zelfs niet zouden moeten ervaren, zullen het als volwassenen moeilijk hebben om hier op passende wijze mee om te gaan.

Liefde die constant wordt onderdrukt wordt bezitterigheid, een zeer onnatuurlijke emotie. Mensen hebben hierom gedood. Er zijn oorlogen om begonnen en landen zijn hierdoor omgevallen.


De erfenis van Atlantis (1/2) / 28 maart 2019 / Pamela Kribbe

De erfenis van Atlantis (1/2)
28 maart 2019 / Pamela Kribbe

Lieve mensen,

Ik ben Jeshua, ik sta voor jullie en stuur jullie mijn energie in liefde. 

Ik wil jullie tot steun zijn in deze moeilijke tijden.

Er is een overgangstijd op aarde waardoor al het oude weer naar de oppervlakte komt. Oude energieën uit lang vervlogen tijden, waarin ook jullie manifest waren, en levens leidden, waarin jullie zovele ervaringen opdeden.

Al die oude lagen komen nu naar de oppervlakte.

Daarover wil ik vandaag uitgebreid spreken, om jullie tot een dieper begrip te brengen van wie je bent in het hier en nu. Jullie zijn oud, zeer oud, en dragen veel ervaring in je mee. Lange reizen door ruimte en tijd hebben jullie gemaakt en niet alleen op aarde.

Ik wil jullie meenemen naar het begin. Er was nooit een begin, maar voor dit verhaal spreek ik van een begin in de tijd, omdat er wel een startpunt was van de grote cyclus van levens waarin jullie nu nog verkeren.