Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 2 maart 2019

Mike Quinsey - Channeld zijn Hogere Zelf - 1 Maart 2019


Mike Quinsey
- Channeld zijn Hogere Zelf -
1 Maart 2019

Als je ooit twijfelde of er grote veranderingen in het vooruitzicht waren, hoef je alleen maar naar de ongewone weerspatronen te kijken. Voeg daarbij een duidelijke verandering in de wensen van de mensen die nu een grotere zeggenschap willen hebben in de zaken van de Aarde. Te lang zijn ze onderworpen geweest aan de wensen van de weinigen die de mensheid hebben geleid op een pad naar bijna vernietiging van de hele Aarde. Gelukkig, hoewel klein in aantallen, hebben voldoende van hen hun vibraties verhoogd om de mensheid voorbij de marker van 2012 te dragen. Het gevolg is dat in plaats van somberheid en onheil je een periode van grote hoop en potentieel bent binnengegaan die nu bij jou is. Omdat het de veranderingen ten goede ondersteunt, is op zijn zachtst gezegd wat ongemak en verwarring onvermijdelijk, maar op de lange termijn zal dit worden verwelkomd. Terwijl dit alles gaande is, zijn de vibraties blijven stijgen en volgen ze de mensheid snel naar de hogere niveaus die jullie dichter bij Ascentie zullen brengen. Jullie hebben veel vooruitgang te boeken nadat jullie zo lang zijn tegengehouden, maar we weten dat jullie zullen volhouden om te genieten van de vruchten van jullie inspanningen. Wees ervan verzekerd dat het een gelegenheid is die je niet wilt missen, koste wat het kost. Jullie die aanwezig zijn, zullen genieten van je plaats onder de sterren die jouw ware thuis en bestemming is.

UITTREKSEL UIT KRYON 2017. EVOLUTIE VAN DE NIEUWE MENS.

Hilarion - 1 maart 2019 / Marlene Swetlishoff.

Hilarion -
1 maart 2019 / Marlene Swetlishoff.

Geliefden,

Ik kom op de vleugels van liefde! De weg vooruit is getoond en dit besef wortelt nu in het collectieve veld van de spirituele Lichtbakens van deze wereld. Degenen die moedig hun Licht hebben behouden (en blijven behouden) doorheen veel beproevings- en testsituaties, inclusief de ervaring van pijn in verschillende delen van hun fysieke lichaam, beseffen nu dat het een collectieve ervaring is. Het is, op dit punt in het ascensieproces, een noodzaak om het fysieke lichaam te ontdoen van alle energetische blokkades en obstakels voor de intrede en belichaming van meer Licht in dit wonderbaarlijke fysieke voertuig dat nu in het proces is van transformatie van een dichtere vorm naar een vorm die meer met licht gevuld is. Het is waar dat elke persoon 99,9% Licht in zijn fysieke lichaam moet houden en behouden.

Wanneer deze gebeurtenis plaatsvindt, kan en zal het hogere zelf het fysieke voertuig belichamen. Dan vindt er een integratie plaats, waarvan de lengte van persoon tot persoon kan verschillen. Voor sommigen vraagt het een relatief korte periode (enkele maanden). Voor anderen zal het vele jaren vergen om dit te bereiken. Hier moet worden vermeld dat dit proces plaatsvindt in elke ziel die op de planeet leeft. Niemand is vrijgesteld van deze gebeurtenis zoals deze plaatsvindt, want om de hele mensheid de hogere gebieden van bewustzijn binnen te laten gaan, moet men ook zorgen voor de zuivering van hun fysieke voertuig. Zoals je al weet, is het fysieke lichaam bestemd om doorheen deze alchemistische transformatie te gaan naar een zuiver voertuig voor Gods expressie in de wereld van vorm.

BERICHTEN van AARTSENGEL MICHAEL HET PAD VAN ASCENTIE / 28 Februari 2019 / Doorgegeven via Ronna Herman

BERICHTEN van AARTSENGEL MICHAEL
HET PAD VAN ASCENTIE
28 Februari 2019. /*LM-3-2019
Doorgegeven via RONNA / Heilige Schrijfster

Lieve vrienden, een tijdje geleden, heeft Aartsengel Michaël aan mij uitgelegd:

“"Als een boodschapper van de geavanceerde Kosmische informatie voor het Nieuwe Tijdperk, wanneer jullie het restant van jullie Zielfragmenten hebben geïntegreerd in de Derde en Vierde Dimensies - en jullie in het proces zijn van toegang verkrijgen tot jullie instapniveau voor de Heilige Triade binnen de Vijfde Dimensie –
is het noodzakelijk dat jullie je vermogen demonstreren om direct een deel van de nieuwe kennis uit de Hogere Vlakken van bewustzijn naar voren te brengen. Dit moet worden bereikt door jullie eigen uitgebreide, intuïtieve bewustzijn. Dit proces is nodig om jullie fysieke, mentale vermogens te laten samensmelten met jullie intuïtieve hogere vermogens - jullie verbinding met de Spirituele Triade - via de Heilige Geest. "

Geliefde Michaël heeft me gevraagd om enkele van de belangrijke lessen en technieken die hij ons de afgelopen 25 jaar heeft gegeven met jullie te delen. Daarom begin ik in 2019 af en toe, een aantal van de belangrijkste lessen die ik heb bijeengebracht voor de zeven boeken van Aartsengel Michaël, te posten.

DE ACHT FASEN VAN UITGEBREID-BEWUSTZIJN:

FASE EEN:
Jullie stemmen geleidelijk aan af en beginnen te luisteren naar de kleine stem van jullie geweten (jullie belichaamde Ziel Zelf), en jullie beginnen het proces van heling en harmonisatie van jullie Emotionele Natuur. Jullie staan langzaam toe dat het Ziel Zelf de gids en de leider van jullie levenservaringen is, in plaats van het ego-begeerte-lichaam. Jullie beginnen het proces van opwaarderen en verfijnen van jullie Emotionele Lichaamsbewustzijn, wat pijnlijk en uitdagend kan zijn, maar ook lonend en verlichtend.

DE ENERGIE VAN MAART / 1 maart 2019 / Door Fran Tielemans

DE ENERGIE VAN MAART
1 maart 2019 / Door Fran Tielemans

Maart is na januari de tweede van de drie powermaanden van 2019, een maand van sterke (her-)aflijning en groei. De onderliggende meestertrilling (222/6) zal je een heel stuk bewuster maken van wat er écht toe doet in je leven, en dat kan leiden tot koerswijzigingen in de loop van dit jaar. Maar het kan je ook laten zien dat je wél op jouw goeie weg bent, door het ontvangen van duidelijke signalen of heldere glimpen uit je toekomst op momenten van diepe ontspanning, meditatie of ander spiritueel werk.

De 222 helpt je jouw leven en belangrijke aspecten daarvan vanuit een hoger perspectief te bekijken, en niet vanuit de benauwde en beperkte kijk van het ego, die vertroebeld is door angst, conflict of weerstand. Alle vormen van rust, ontlading, ontspanning en spiritueel werk helpen je om het verschil tussen beide te zien, en tonen je dat de kijk vanuit het ego wel vertrouwd en vanzelfsprekend aanvoelt, maar dat op langere termijn het leven vanuit je hoger perspectief de diepste échte vervulling en vreugde brengt. Deze maand kan je dus duidelijker dan anders ontdekken waaruit jouw aandeel in het goddelijke plan bestaat, en hoe zich dat vertaalt naar concrete stappen dit jaar.

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 1 Maart 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 1 Maart 2019

Mensen zullen vaak praten over wat ze willen als voorbereiding of als voorloper om te veranderen. Dit is de eerste fase van transformatie, de identificatie van een droom of verlangen. Dit is iets geweldigs!

De kunst is om niet vast te lopen door het te zien als een doel voor een bepaalde dag. Jouw droom is om een reden in je bewustzijn gekomen. Het is je ziel die je de weg wijst.

Wat wij willen dat je begrijpt in dit jaar van het verkennen van je soevereiniteit en gesteunde voorwaartse beweging, is dat de tijd rijp is om je dromen werkelijkheid te laten worden. Dit betekent dat ze van de plank worden geschoven als een ver verwijderde ervaring naar iets dat je nu meteen wilt bewateren en voeden. Vergeet niet dat waar je over praat, is wie je wilt zijn, wat je doet is jouw verklaring van het Zelf. 

Op deze dag van je leven / 1 Maart 2019 / Neale Donald Walsch


1 Maart 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat hoop altijd jouw grootste kracht is geweest,
en het blijft vandaag te zijn.

Wanneer anderen op het punt staan op te geven en toe te geven,
ben jij degene geweest die standvastig en krachtig bleef staan.
Goed voor jou - en goed voor iedereen om je heen!

Waarom vertel ik je dit?
Omdat iemand bij je in de buurt is die vandaag een beetje hoop nodig heeft.
Je zult niet in staat zijn om te missen wie dit is.
Dus bedank, vooraf, voor het helpen van die ziel ...

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / 1 Maart 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
1 Maart 2019 / door Jennifer Farley,

Oefen, Oefen


In jullie wereld zijn er vele manieren om informatie te ontvangen
en net zoveel manieren waarop het (mis) geïnterpreteerd kan worden.
Kunnen jullie je Herinneren dat jullie het
'fluister spel' speelde toen jullie jonger waren?
Het origineel verhaal wordt verwrongen
en knoestig, het gevoel / de betekenis raakt verloren
 en de uitgebraakte informatie wordt dan doorgegeven als 'waarheid'.

Vandaag wil Het Universum dat je door gaat met het beoefenen
van onderscheidingsvermogen.
Elke ziel leert en groeit in haar eigen tempo en dit moet vooral geëerd worden.
Wat voor jou werkt,
werkt misschien niet voor een ander.
Druk je waarheid uit ... zonder anderen te beoordelen
of het ego toe te staan jouw acties te sturen.
Luister naar je hart ... zonder het pad van iemand te belemmeren.
Denk eens aan jezelf ... ken het verschil tussen resonantie en dissonantie.
Respecteer het geheel waartoe je behoort,
maar alleen jij weet wat echt goed is voor je.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 1 maart 2019

Wees de rebel om los te komen van jouw oude realiteit / Love D / 27 februari 2019

Wees de rebel om los te komen van jouw oude realiteit
 Love D / 27 februari 2019

Energetisch gebeurt er veel nu, en een heleboel mensen staan op het punt om zelf te veranderen of iets in hun leven te veranderen. Maar ergens is er ook angst om stappen te nemen en willen mensen graag in hun comfortzone blijven. Logisch, gezien de comfortzone lekker veilig en bekend is. Maar hoe kan je verwachten dat jouw leven magisch wordt, als jij altijd in de welbekende comfortzone blijft. Alles is in het begin eng, omdat het onbekend terrein is, maar juist daarachter zal je al het geluk vinden die je zoekt. Ja je zal heel veel tegengewerkt worden door de buitenwereld, als jij dat toelaat. Als jij ergens onderliggend nog oude overtuigingen hebt, die jou tegenhouden. Want wat er in jou afspeelt, zal zich in de buitenwereld terug spiegelen. Het heeft niks met de buitenwereld te maken, maar alles met jouw overtuigingen. En dan mag de rebel in het spel van deze matrix tevoorschijn komen, want die rebel zal jou tot ongekende hoogtes kunnen brengen.

“GETUIGEN VAN LIEFDE” / Aangeboden door Astrid / 08.02.19 Geplaatst 1 maart 2019


“GETUIGEN VAN LIEFDE”
Aangeboden door Astrid / 08.02.19
Geplaatst 1 maart 2019

“In deze Harde Wereld moet er méér Liefde komen.
Want de Liefde leidt ons telkens weer naar Wegen zónder Kommer en Kwel.
Wíj denken dat wij nu alles gegeven hebben maar niets is minder waar.
Want waar we nú terecht komen dat biedt Openbaringen die veel duidelijk maken.
Er is nu niets meer te veranderen aan het Oudzeer.
Het heeft ons gediend en verschuift nú naar de Achtergrond.

De Moeilijkheid is nu dat wij “blanco” zijn.
En als wij blanco zijn heb je niets in te brengen.
Wij moeten geleid worden.
Wij moeten ingeleid worden in deze Nieuwe Wereld die “Liefde” heet.
Het is een Wonderbaarlijke Wereld.
Want àlles wat je verwàcht gaat níet gebeuren.
Immers, in een Wereld van Liefde ís alles zoals het IS.
En daar kun jíj, als mènsníets aan verànderen..
In deze Wereld van Liefde kun je alléén maar zíjn.
En dàt is een vreemde Belevenis.
Want hóe kleed je dat dan ín?

(Ver)Oordelen
(Ver)Oordelen ontstaat als je níet zéker bent van je Eigen Zaak, van je Eigen Gevoel.
Dàn ben je extra “vatbaar” voor Bedreigingen van buitenàf.
(Ver)Oordelen ontstáát in een Poging het (Over)Zicht op de Buitenwereld te behouden.
Wat overigens níet wèrkt want Zicht komt van binnenuit.
Vanuit de Rust en de Stilte die dáár héérsen..

Een lans breken voor angst | Deel 1 / 27 februari 2019 / Mieke Vulink

Een lans breken voor angst | Deel 1
27 februari 2019 / Mieke Vulink

Niet iedereen die 'last heeft van angst' komt er openlijk mee voor de dag. Er lijken nog altijd oordelen op angst te liggen, zeker in stromingen binnen de spiritualiteit die maar blijven verklaren wat een illusionaire onzin angst is. Velen van ons worstelen in alle eenzaamheid met hun angsten, nadat ze te vaak gehoord hebben 'dat je je nog in illusies laat vangen terwijl je gewoon in je licht en kracht moet gaan staan'.

Angst zal gaandeweg haar greep gaan verliezen op iedereen die de weg naar bewustwording is opgestapt; dat is wel zeker. Alles wat we nog met ons meedragen kun je als richtingaanwijzers naar hogere waarheid zien; zo ook angst. Alles wat er in ons dagelijkse leven 'verschijnt' heeft een functie om ons te laten groeien in bewustzijn, en ons dichter bij de goddelijke essentie van het leven te brengen. Angst zou je wat dat betreft in een gouden lijstje mogen zetten.

Mijn angstverhaal als voorbeeld

Op deze dag van je leven / 28 Februari 2019 / Neale Donald Walsch


28 Februari 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er geen uitdaging is die je niet tegen kunt komen -
en dat omvat ook de huidige.


Ik weet dat het op sommige dagen niet voelt dat je
wilt doorgaan met de strijd voort te zetten.
Maar Ik beloof je, het zal de moeite waard zijn.

Wat er nu gebeurt, maakt deel uit van een groter proces
leidend tot jouw eigen zelfrealisatie.
Alstublieft geloof Mij, en slaap goed in de waarheid daarvan.
Jouw ziel zal zich opnieuw verheugen - meer dan ooit tevoren deed.

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Donderdag 28 Februari 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Donderdag 28 Februari 2019


Liefde is een trooster, een geruststeller, een genezer, een verbinder en een essentieel hulpmiddel voor groei en evolutie.
Dat zijn slechts enkele van de vele prachtige talenten!

Wanneer de tijden chaotisch zijn, kan het moeilijk zijn om je voor te stellen hoe liefde die energieën kan transformeren.
De energieën van haat, woede of tweedracht zijn niet sterker dan liefde. Die energieën zijn enkel luider.

Dierbaren, denk nooit dat luider sterker is. Terwijl liefde een schijnbaar stillere energie is, is dat waar de kracht ervan ligt.


donderdag 28 februari 2019

Saul: Door rustig enige tijd in jezelf door te brengen, ................ / dinsdag 26 februari /door John Smallman


Saul:
Door rustig enige tijd in jezelf door te brengen, kom je in een staat van zelfacceptatie en vrede die je niet kunt vinden in de buitenwereld.
dinsdag 26 februari /door John Smallman


De Tsunami van Liefde wordt steeds sterker en intensiever naarmate meer en meer van jullie zich dagelijks voornemen en eraan vasthouden om alleen liefdevol te zijn, wat er ook maar gebeurt. Jullie zijn allemaal geïncarneerd om precies dit te doen. En jullie doen het en het heeft een heel wonderbaarlijk effect. Twijfel niet aan de doeltreffendheid van jullie voornemens. Zonder deze zou het ontwaken veel minder snel gaan. Dus zijn je voornemens echt een essentieel aspect van het collectieve ontwaken van de mensheid. Wanneer je je bewust wordt van wat je hebt bereikt, zal je verbaasd zijn en vervuld van ongekende vreugde. In feite zal je volledig wakker zijn geworden. Je bent teruggekeerd naar je natuurlijke en meest heilige staat, die van weten dat je Eén bent met en onafscheidelijk van God.

Scheiding is wat je verkoos te ervaren toen je het spel uitvond waarmee je schijnbaar gescheiden bent, alleen, in de steek gelaten en volledig losgekoppeld van de Bron. Zozeer zelfs dat je je niet bewust was dat er een Bron was waarvan je gescheiden was. En dus geloofde je dat je een klein, afgescheiden en onbeduidend wezen was in een omgeving vol met anderen, ook gescheiden en alleen zoals jezelf. En kennelijk gescheiden en daarom onbemind, ongewenst en niet gewaardeerd, dat veroorzaakte bij jou en veroorzaakt nog steeds, enorme pijn en lijden. Je zoekt verlichting in relaties, maar degenen met wie je relaties zoekt, ervaren ook afscheiding en het verlaten zijn en daarom verwachten ze van jou wat jij van hen verwacht. Wat je zoekt is Liefde en Liefde is wat je bent. Echter je bent je gewaarzijn hiervan volledig verloren en vergeten dat Liefde is wat je bent - hoewel Het in jou is - en dat jij en Liefde nooit gescheiden kunnen worden.

De Vijf Natuurlijke Emoties. / Een boodschap van Neale Donald Walsch


De Vijf Natuurlijke Emoties.
Een boodschap van Neale Donald Walsch
15  februari 2019 / Geplaatst 28 februari 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Vijf Natuurlijke Emoties

Mijn lieve vrienden...

Er werd mij door Dr. Elisabeth Kubler-Ross geleerd dat er vijf natuurlijke emoties zijn en dat deze emoties onze gereedschappen zijn – belangrijke en vitale gereedschappen – om gebruikt te worden bij het scheppen van onze levens en het ervaren van wie zij zijn op het hoogste niveau.

Deze gereedschappen zijn: Verdriet, Boosheid, Jaloezie, Angst en Liefde. De komende weken wil ik deze gereedschappen een voor een onder de loep nemen, en vandaag wil ik in het kort de eerste van de vijf natuurlijke emoties behandelen.

Verdriet is een natuurlijke emotie 

Het is het deel van jullie dat jullie in staat stelt om afscheid te nemen als jullie geen afscheid willen nemen: om je verdriet uit te drukken bij de ervaring van een of ander verlies. Het kan het verlies van een geliefde zijn of het verlies van een contactlens.

Als jullie je verlies kunnen uitdrukken raken jullie het kwijt. Kinderen die in staat worden gesteld om verdrietig te zijn als zij zich verdrietig voelen (het zou jullie verrassen als jullie wisten hoe vaak zij daarvoor geen toestemming hebben) voelen zich als zij volwassen zijn heel gezond rondom verdriet en raken hun volwassenen-verdriet ook zeer snel weer kwijt.

Nooit meer verloochen jij jezelf... Wanneer ga jij weer eens grommen? / 26 februari 2019 / Lilian Ferru


Nooit meer verloochen jij jezelf...
Wanneer ga jij weer eens grommen?
26 februari 2019 / Lilian Ferru


We hebben de moed om de ene voet voor de ander te zetten...

Lieve mensen,

Ik wil het toch even vragen, hoe is het met je? Geniet je van het onvoorstelbare mooie weer? Kun je de vogels horen zingen, of zit je in de stress? Ik ben met mijzelf weer eens in de euforie, en beslist niet omdat het leven over rozen gaat. Integendeel, ik heb weer eens voor de miljoenste keer oude bagger over me heen gekregen. Steeds als je denkt dat een thema nu wel klaar is, doorleefd is, komt het weer op je af. Je denkt dat het voor geen meter opschiet en toch is verandering gaande. Hoe meer jij je verbonden voelt met de Bron, hoe meer je jezelf gaat voelen. Je kunt alleen maar op pijn getriggerd worden. Al krijg je de grootste ellende voor de kiezen, als er geen pijn is, dan doet het je niets. Dat heb ik mogen ervaren, and it makes me happy!

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Woensdag 27 Februari 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Woensdag 27 Februari 2019


Dierbaren, verandering is een mooie combinatie van intentie en consistentie. Zijn je acties meer in overeenstemming met jouw nieuwe verlangens dan met jouw oude gewoonten en patronen?

Je hoeft niet in perfecte overeenstemming te zijn om veranderingen te creëren.
Kleine consistente inspanningen lopen zeer snel op. Weet alsjeblieft dat er een diepgaande kracht is om actie te ondernemen naar  jouw intenties, want het verankert wat je meer wilt en stuurt jouw stroming.

Op deze dag van je leven / 27 Februari 2019 / Neale Donald Walsch


27 Februari 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het verlangen naar liefde in jouw leven bijna
ten einde is op de meest fantastische manier.

Het is onmogelijk om te verlangen naar dat wat je al hebt,
en je staat op het punt om te zien en te beseffen
dat alle liefde die je ooit zou willen nu naar je toe komt.

Open je hart en je zult het recht voor je zien.

Ik ben blij dat je dit vandaag leest. En God ook.

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / 27 Februari 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
27 Februari 2019 / door Jennifer Farley,

Een Daad Van LiefdeBehandel elke ademhaling die je neemt,
elke gedachte, actie, wens, droom
 en verlangen als een daad van liefde. 
Dat is wat je bent, zo zal het gebeuren.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


woensdag 27 februari 2019

Jullie Zijn Geen Vriend Controle / Channeling door Brenda Hofman / 25 februari 2019


Jullie Zijn Geen Vriend Controle
Channeling door Brenda Hofman / 25 februari 2019

Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 22 februari 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman

Jullie dierbaren zijn waarschijnlijk in hun donkere nacht van de ziel. Jullie kunnen ze niet meer meevoeren dan dat ze jullie kunnen meevoeren. Ook al wensen jullie te spelen, zij zitten vast in angst. Maar dat zal zo zijn voor minder tijd dan wat waar was voor jullie omdat jullie levens, dimensies en frequenties hebben vrijgemaakt. Degenen van wie jullie houden, zullen waarschijnlijk alleen maar aspecten vrijmaken die dit leven beïnvloeden.

(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)

Geliefden,

Misschien lijkt het alsof jullie geen echte vrienden hebben want diegenen waar jullie ooit aan hebben gedacht als vrienden, zullen zich in verschillende overgangsfasen bevinden. Dus is het dat jullie hen niet kunnen begrijpen, en zij jullie.

Dat is zo omdat jullie veel van de fasen hebben voltooid die zij net beginnen aan te pakken. Dat is niet goed of slecht, alleen anders. Een verschil dat wordt weergegeven op manieren die jullie niet hadden verwacht.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 26 Februari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
26 Februari 2019 / via Shelley Young


Telkens wanneer je jezelf probeert te af te scheiden, is het een indicatie van een deel van jezelf  dat gewond is en zich kwetsbaar voelt. Hoe meer je kunt houden, koesteren en dat deel van jezelf dat zichzelf probeert af te scheiden kunt aanmoedigen, hoe meer je de veilige voorwaarden creëert voor genezing en integratie. Dit zal uiteindelijk resulteren in het jezelf in staat stellen om de moed en het vertrouwen te hebben om naar voren te stappen naar de ontdekking van jouw grootste levensexpressie. Jouw zelfliefde en bewustzijn is echt alles wat je nodig hebt om jezelf terug te leiden naar heelheid en naar de eindeloze mogelijkheden die dan mogelijk worden vanuit die geheelde ruimte.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl