Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 16 februari 2019

Matthew Ward /14 februari 2019 / door Suzanne Ward

Matthew Ward
  14 februari 2019 / door Suzanne Ward

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Laten we beginnen met het bespreken van jullie zorgen over hoe de volgende situaties van invloed zijn op de voortgang van het licht: de Gele Vestjes- beweging in Frankrijk, Brexit-verwikkelingen, de politieke onrust in Venezuela, de gevolgen van de economische vertraging door China van de wereldeconomie, de gevolgen van de overheids-shutdown in de VS, cyberspace oorlogen, de crisis in Jemen, voortgaand terrorisme over de hele wereld, de ontkenning van de klimaatverandering, Ruslands intenties en de nucleaire programma's van Iran en Noord-Korea.

Deze situaties en alle andere zijn in een of andere mate de weerstand tegen verandering die botst met het aandringen op verandering, en op geen enkele manier houdt dit de voortgang van het licht tegen. Een zo monumentaal proces als de transformatie van de wereld gebeurt niet in een rechte lijn - het zigzagt in overeenstemming met miljarden keuzes op basis van vrije wil die dagelijks worden gemaakt.

De Illuminati, nu over het algemeen Deep State genoemd, verzetten zich tegen het accepteren dat hun pogingen om hun invloed op jullie wereld te behouden volkomen nutteloos zijn. En zonder te weten dat de ongeëvenaarde kracht van het licht de duisternis blootlegt en uitbant, reageren de mensen op de hoge vibraties van het licht door te hameren op rechtvaardigheid en gelijkheid. Wat je ziet is een beschaving die een einde maakt aan het eeuwenlange trauma zodat genezing kan volgen.

“EEN WONDER” / Aangeboden door Astrid en haar Helpers: / 13 februari 2019


“EEN WONDER”
Aangeboden door Astrid en haar Helpers: 13 februari  2019

Ook vandaag verheugde ik mij weer op het maken van een Bijenwastekening dus ik ging er eens lekker voor zitten..

Het is een Bijenwastekening met heel veel lagen.
Ik begon dapper maar in mijn beleving werd de tekening steeds lelijker en donkerder.
Tijdens het strijken ervaarde ik weer het gevoel wat ik de laatste jaren steeds onderging als ik weer een (moeilijke) Horde moest nemen, het Gevoel van “ik weet het niet.. ik weet niet of dit wel gaat lukken..”
Ik dacht er zelfs aan om de tekening maar te verscheuren, ik zag het niet meer zitten eigenlijk en dacht “waar ben ik aan begonnen..”
Maar iets weerhield me: niet verscheuren, doorgaan..
HET KÀN NIET FOUT GAAN..
Dus ik streek door en door en door..
En plotseling zàg ik het: allemaal Brandende Kaarsen, zó in de tekening, vlàk voor mijn neus..
Mijn mond viel open en ik rende naar Frans: Frans kijk nou, er zitten allemaal Kaarsen in, is dàt niet Bijzonder?!..
Frans zag het ook.

Laat je bewustzijn groeien. En je opent meer deuren naar jezelf. / 15/2/19 / Luc van Ewijk


Laat je bewustzijn groeien. En je opent meer deuren naar jezelf.
15/2/19 / Luc van Ewijk

Bewustzijn wordt steeds groter. Kijk naar jezelf vanuit een groter perspectief. Je doet het supergoed. Na de dag van zelfliefde mag je het vandaag ook weer aan jezelf geven. 

We oordelen op onszelf. Maar dat hoeft niet meer. We mogen vanuit liefde naar onszelf kijken. 

We hebben niet overal de controle op en dat is prima. Leun maar achterover en geniet van het zonnetje. We gaan naar de lente toe. 

Je mag jezelf laten zien. In je licht staan. Lekker je eigen ding doen. Wat op zijn tijd komt. Niks gaat dan meer mis. Je zult geen vertraging meer hebben. 

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 5 Februari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
15 Februari 2019 / via Shelley Young


Er is een interessant fenomeen dat op aarde gebeurt. Traditioneel deden mensen die op hun healing- / verlichtingsreizen waren, hun helende werk op afstand als het ging om levens en het ophalen van zielenfragmenten, vaak door het gebruik van meditatie, droomtoestanden of hypnose. Hoewel dit zeker adequaat was, is dit de afgelopen jaren aan het veranderen, wat een graadmeter is voor hoe ver je bent geëvolueerd.

Veel verlichte mensen bezoeken nu fysiek de plaatsen waar de verwonding plaatsvond en
waar de genezing kan plaatsvinden. Dit heeft zich veranderd van een helende gelegenheid voor de mens in om zowel een genezing voor de persoon als voor het land te zijn. De genezing die voortkomt uit het bezoeken van die specifieke plekken, brengt de persoon in een grotere staat van heelheid en verankert ook die staat van transmutatie en heelheid in het land zelf. Het wordt een tweevoudige genezing.

Op deze dag van je leven / 15 Februari 2019 / Neale Donald Walsch


15 Februari 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat je het einde van deze werkweek kunt maken
als zijnde het einde van 'werk' voor altijd.

Wat wij 'werk' noemen, kan en moet een vreugde zijn.
Het kan zo zijn dat je nu begint, ongeacht wat je doet.

Zie eenvoudig het dagelijkse werk wat uit jouw handen komt als
het pad naar waar je wilt zijn.
Wees dan dankbaar dat het leven jou dit pad heeft gegeven.

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper /15 Februari 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
15 Februari 2019 / door Jennifer Farley,

Jouw Leven


Wat wil je van jouw leven? 
Waar wil je heen? 
Wat wil je bereiken? 
Hoe kom je daar?
Ze lijken misschien uitdagend maar al deze vragen kunnen worden beantwoord
als je ervoor kiest om te converseren met Het Universum. 
Jouw leven is van jou en je kunt ermee doen wat je wilt.
 Je hebt de keuze om in een hoek te zitten, jezelf te beperken
en te zeggen dat dingen onmogelijk zijn of je kunt vinden wat jou echt inspireert,
actie ondernemen en vooruitgaan.  
Het enige wat jou tegenhoudt, ben jij!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 15 februari 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 15 februari 2019

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf  
15 februari 2019

Jullie kennen de uitdrukking: “de wereld is als een oester” en dat klopt, en de parel erin ben jij. Na zoveel levensstrijd en een overdaad aan uitdagingen staan jullie nu op de trap naar Ascentie. Jullie hebben je hoofd omhoog weten te houden en zijn na de meest moeilijke ervaringen steeds weer opgestaan. In sommige opzichten is het ook goed dat je je eerdere ervaringen niet meer kunt herinneren omdat ze zwaar op je hebben gedrukt. Uiteraard werden ze ook afgewisseld met levens die niet zo veel van je hebben gevraagd, maar de nadruk heeft voortdurend op jouw ontwikkeling gelegen. De mate van uitdaging waarmee je te maken hebt gekregen is altijd met jouw goedkeuring geweest, waarbij we nooit proberen je te snel vooruit te helpen. Feitelijk ben jij het die vaak snel vooruit wil komen en waarschuwen we je om niet te snel te willen, want zelfs met onze steun ben jij het die het moet doen. Er valt voor jou geen winst te behalen als we meer zouden doen dan je met onze adviezen vooruit helpen.

Op dit moment bevatten jullie nog niet wat een geweldige prestatie jullie hebben geleverd bij het passeren van het markeringspunt. We zijn nog steeds verheugd en vol bewondering voor jullie vastberadenheid en intentie om door te gaan, ongeacht de taken die in het verschiet liggen. Jij bent uitgekozen voor deze mogelijkheid om je op Ascentie voor te bereiden, omdat we terecht geloofden dat je de vastberadenheid en kracht bezat om hierin te slagen. Met het bestaan van de vrije wil hebben sommige zielen zich niet op hun taken toegelegd en ontbrak het hen soms aan de wil om te slagen, misschien omdat ze de eisen die aan hen werden gesteld zat waren. Dat geeft niet, er komt altijd een nieuwe kans; er is geen sprake van urgentie, maar we proberen je wel een duwtje te geven terwijl je je op de drempel naar Ascentie bevindt. We zouden graag zien dat je succesvol bent omdat er zoveel op je wacht dat een totale verandering zal betekenen van wat je gewend bent te ervaren. Mooie tijden zullen spoedig aanbreken en de chaos die op dit moment op Aarde in overvloed aanwezig is, zal verdwijnen. Blijf staan achter de logica van het stoppen van nucleaire oorlogen en besef dat dit het begin van het einde is wat betreft gewelddadige confrontaties. Je kunt er zeker van zijn dat het oorlogstuig tot zwijgen zal worden gebracht en dat dit eenvoudig kan worden bereikt.

Saul: Terwijl de Tsunami van Liefde zich blijft intensiveren. / 13 februari 2019 / door John Smallman

Saul:
Terwijl de Tsunami van Liefde zich blijft intensiveren.
13 februari 2019 / door John Smallman


Een gebeurtenis van enorme betekenis in de menselijke gang van zaken nadert snel.

De reguliere media hebben kwesties van echte betekenis vermeden, terwijl ze proberen je aandacht te vestigen op afleidingen, die bedoeld zijn om je te verwarren en te verdelen, zodat je leeft in angst en vrees. Politiek is een spel gespeeld door invloedrijke mensen die verblind zijn door hun eigendunk en gedreven door hun verlangen naar macht over anderen. Zij worden ondersteund door de reguliere media, terwijl beide worden gecontroleerd en gemanipuleerd door een kleine maar zeer krachtige elite. Deze heeft onbeperkte financiële middelen, alsmede persoonlijke informatie over degenen die invloed uitoefenen, zodat deze (elite) in staat is hen elk moment onderuit te halen door schandalige informatie over hen vrij te geven, als ze weigeren hun meesters te gehoorzamen, Zo zijn veel politici en nieuwsorganisaties 'in hun handen' en worden ze gebruikt door een paar zeer rijke mensen met egoïstische, geheime en persoonlijke agenda's die voor het publiek verborgen worden gehouden.

Channeling 47 Michael, Jezus, Raphael, Isoritas en de aardwezentjes / via Margreet de Carpentier / 9-2-2019

Channeling 47
Michael, Jezus, Raphael, Isoritas en de aardwezentjes
via Margreet de Carpentier / 9-2-2019

Wees allen welkom op deze mooie zonnige ochtend, de zon, het licht wat u allemaal nodig heeft.

Ja, wij begonnen deze ochtend direct streng. Wij waren voor deze channeling al via Margreet aan het praten. U bent hier aanwezig voor uzelf helemaal voor ú alleen, zodat ú in uw kracht kan komen. Positief egotistisch mag u zijn ook dat zullen wij in deze channeling blijven herhalen want onze woorden zakken weg bij de mensen. Eerst u goed in uw vel want hoe wil u voor een ander zorgen als u zelf niet goed in uw velletje zit. Dat lukt niet, dat kan niet, dan raakt u nog meer uitgeput en wordt u nog vermoeier. Eerst mag u in uw kracht komen met twee benen stevig op uw aarde. Dat is belangrijk. Stevig met uw voeten, zoals Margreet zou zeggen in de klei en liefs nog aangestampt.

De hele mensheid in uw wereld is aan het doorslaan. Dat gebeurd ook in uw land, de mensen die spiritueel zijn, maar ja wat is spiritualiteit, krijgen vaak rare ideeën. De ideeën die ze leren in de cursussen  die groter en complexer worden vanwege het winst bejag. Er worden veel dingen verteld die niet kloppen.


De Raad – Enkele Lange Vragen met Korte Antwoorden – 12 Februari 2019/ Ron Head

De Raad
Enkele Lange Vragen met Korte Antwoorden
12 Februari 2019/ Ron Head

Vandaag zullen we enkele lange vragen beantwoorden met korte antwoorden. De vragen zijn goede, maar we vinden dat lange uitleg niet nodig is.

Laten we beginnen.

 “HOE laat iemand eerlijk los en vertrouwt op de hogere wijsheid/verbinding en begeleiding wanneer we die doorlopende negatieve gedachten/stemmem hebben, die soms zo luid lijken. Het maakt het heel moeilijk om het horen, voelen en vertrouwen in iets goedgunstigs proberen te laten doorkomen. Met jaren van pogingen om te mediteren, het gebruik van kaarsen en kristallen, bidden, het luisteren naar hoog vibrationele muziek ....... voel ik me nog steeds niet verbonden en in de steek gelaten.  

We hebben gevraagd om algemene vragen en geven daarom algemene antwoorden. Velen bevinden zich op dit knooppunt. En het is prachtig dat het een frustratie heeft veroorzaakt.

 “Wat is daar zo prachtig aan?” vragen jullie. Het heeft jullie aangezet om te vragen. Binnen het bewustzijn van de meesten, zal de energie zich achter een blokkade opbouwen totdat er een doorbraak is gemaakt. De waarschuwing is dat men niet eenvoudigweg kan opgeven. Dat betekent niet dat men nooit zou kunnen overwinnen, alleen maar dat men op een later tijdstip opnieuw moet proberen.

Veranderingen maken het leven leuker / 5 februari 2019 / Love D


Veranderingen maken het leven leuker
5 februari 2019 / Love D

Soms zit een mens zo vast in zijn of haar oude verroeste gewoontes, dat het weleens moeilijk is om nieuwe dingen te ondernemen of denken. Nieuwe dingen doen is juist iets wat het leven leuk maakt, maar ergens zitten we al snel vast in oude routines. Routines kunnen het leven saai maken, want ergens mis je toch iets. Je mist de beleving van het nieuwe, van het avontuur. Nieuwe dingen ontdekken die jou weer nieuwe dingen leert en helpt om anders in het leven te staan. Nieuwe dingen die jou meer open-minded maken, en anders tegen het leven aan doen kijken. Nieuwe dingen die jou ook weer nieuwe talenten helpt ontwikkelen, waardoor jij je vaardigheden uit zult breiden. Nieuwe dingen die jou weer leert helpen spelen in het leven, waardoor je de wereld weer door een andere bril gaat zien. Je innerlijke kind wilt spelen, en je innerlijke kind verlangt naar verandering. Want verandering zorgt voor flow in het leven, en flow creëert weer de mooiste dingen. Door verandering ga je anders in het leven staan en de wereld weer ervaren en beleven. Je speelveld vergroot je, en daardoor ontmoet je ook meerdere mensen en culturen. Deze kunnen jou weer nieuwe dingen leren en jou inspireren op jouw pad. Iedereen heeft jou iets mee te geven, als je ervoor openstaat. Een verandering in denkwijze is ook een heel mooi proces, want je gaat anders tegen mensen aankijken. In een wereld waarin er teveel en te vaak gekeken wordt naar de mensen en hun fouten/verschillen, is het juist belangrijk om meer open te gaan staan voor andermans denkwijze en ontwikkeling.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 14 Februari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
14 Februari 2019 / via Shelley Young


Liefde is een mooie combinatie van acceptatie en verbinding. Op deze dag die focust op liefde, vieren we jouw hartverbindingen met jou.

Wat als je geen geliefde in je leven hebt? Kun je die connectie nog steeds vieren omdat je ziel altijd precies weet hoe zich te verbinden met de energie van jouw  volgende grote liefde. Stop gewoon, nog steeds jezelf, en voel hun aanwezigheid  energetisch. Eer hun bestaan, en voel de liefde die al bestaat tussen jullie twee!

Hetzelfde geldt voor de dierbaren die je al kent en die op deze dag misschien niet zo dicht bij je in de buurt zijn. Sluit gewoon je ogen, maak contact met ze en voel hun liefdevolle omhelzing. Wikkel ze in jouw liefde!

Een Schrijven van de Schepper /14 Februari 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
14 Februari 2019 / door Jennifer Farley,

Wees Je Eigen......


Je ziet het elke dag; mensen die wanhopig ergens naar uitreiken,
alles om een leegte te vullen die alleen zij kunnen vullen.
Ze kijken constant naar buiten voor het perfecte werk, leven, auto, huis of partner.
Wat ze zich niet realiseren is dat alles binnenin bestaat!
(Lach)

Het Universum wil dat je weet dat wanneer jij je eigen beste vriend,
ware liefde en intieme raad wordt,
de oneindige mogelijkheden van je leven zich aan jou beginnen te tonen!
In het proces van het leven op de manier zoals jij dat wilt,
en in jouw waarheid, laat het die geschenken toe
op een manier te komen die jij je altijd hebt voorgesteld!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 14 Februari 2019 / Neale Donald Walsch


14 Februari 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je mooi bent.

Ja jij. Kijk naar jezelf in de spiegel.
Indien God ooit iets in Het Universum gecreëerd
heeft mooier dan jij, is het een geheim.
Omdat het nergens te vinden is.

Je bent een wezen van schoonheid.
 Deel de schoonheid van jou vandaag, en u zult het ervaren!

Liefs, je vriend ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl
donderdag 14 februari 2019

Spiritueel missen van Vertrouwen. Een boodschap van Neale Donald Walsch / 2 februari 2019 / Geplaatst 14 februari 2019


Spiritueel missen van Vertrouwen.
Een boodschap van Neale Donald Walsch
2 februari 2019 / Geplaatst 14 februari 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Mijn lieve vrienden... 

Vorige week hadden wij een fascinerende conversatie over praktische spiritualiteit die eindigde met de vraag: Ontdek ik mijn toekomst of beslis ik daarover?

GESPREKKEN MET GOD vertelt dat “elke handeling een handeling van zelfdefinitie” is. Het zegt ook: ”Het leven is geen proces van ontdekking, het is een proces van schepping!” Het is niet aan ons om te ontdekken wie wij zijn, het is aan ons om te scheppen wie wij zijn.

Maar hoe kunnen wij scheppen wie wij zijn als wij dat al zijn….? Als wij al goddelijk zijn, hoe kunnen wij onszelf dan actief en vrijwillig scheppen als goddelijk?

Het antwoord op deze vraag ligt beneden een fundamentele waarheid: het is onmogelijk om iets te scheppen. GMG vertelt ons dat alles dat ooit was, nu is en dat eeuwig zal zijn…IS!!! NU! Als dit klopt (en dat doet het) kunnen wij niet waarlijk wat dan ook “scheppen”, wij kunnen alleen in de gaten hebben dat hetgeen wij willen ervaren al geschapen is.

De Schildpad / 10 februari 2019 / Door uitjebewust


De Schildpad
10 februari 2019 / Door uitjebewust

De schildpad is zowel een land- als waterdier. Hij is goed geaard, zowel van karakter als in de vorm van het contact met Moeder Aarde. Zijn tred is altijd langzaam, of hij op het land is of in het water zwemt. Wie in zijn ogen kijkt ziet een wezen dat zich al heel lang op de aarde begeeft en wijsheid van generatie op generatie heeft doorgegeven. Bij de indianen komt de schildpad voor in clans. Zij eren dit dier om alles wat het is. Welke boodschap heeft hij voor jou?

In deze tijd waar alles alleen maar sneller moet gaan, is het makkelijk om de weg kwijt te raken. Jouw leven mag een rustig kabbelend beekje zijn dat onderweg van alles tegenkomt, maar daardoor niet van koers verandert. Op het moment dat er van alles in jouw beekje gedumpt wordt, komt er een stroomversnelling op gang of vindt er een splitsing of stagnatie plaats, die je zelf niet wenst. Hoe blijf je dan liefdevol vrolijk doorkabbelen?

Zuiveren
De schildpad vertelt je dat alles dat anderen aan jouw beekje toevoegen of toegevoegd hebben in het verleden in ieder geval NIET van jou is en daardoor niet bij jouw unieke ZIJN hoort. Als je wereldwijd kijkt naar de rivieren en hoe de mensheid daarmee omgaat, dan begrijp je misschien beter wat bedoeld wordt.

Je bent op je eigen ontdekkingsreis. Welkom op jouw pad /12 februari 2019 / Luc van Ewijk

Je bent op je eigen ontdekkingsreis. Welkom op jouw pad
12 februari 2019 / Luc van Ewijk
                                                              
Je loopt je eigen weg. Je bent een ontdekkingsreiziger. Iemand die een nieuwe pad legt.

Mensen trekken vreemde gezichten wanneer je jouw woorden verteld. Het is niet erg, ooit zullen ze het begrijpen. We horen los te breken van de maatschappij, van de angststaat. Dat doe je door je eigen meester te worden. En lekker jezelf te zijn.

Waarom zouden we horen te vluchten? We mogen er gewoon zijn, ieder mens op zijn eigen manier. Je trekt mensen aan op je schaduwplekken. Daarom het licht toelaten in je schaduwplekken.

Energie explodeert nu op de aarde. Het neemt enorm toe. Daarom ben je ook zo moe. Ga maar lekker veel gapen. En slaap wat meer. En mediteer lekker veel. Zo kan het zich in je nestelen. Als je loslaat is er wat meer plek voor het nieuwe licht. Op een gegeven moment brandt het vuur er weer doorheen. Zie je weer haarscherp waar je heen mag gaan. Doe het dan ook. Dan breng je jouw overvloed naar de aarde.

Family Bulletin Februari 2019 / Lee Carroll / 14 februari 2019

 

Family Bulletin Februari 2019
Lee Carroll / 14 februari 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Hier zijn wij dan alweer in februari en met deze 30e Kryon-verjaardag ben ik verbaasd om zoveel gechannelde bekrachtigingen te ontvangen. Het lijkt er wel op dat zij in golven komen. Eerst de bevestiging van de “komende kou” en nu magnetisme!

Toen Kryon in 1989 kwam duurde het vier jaar voordat ik voor publiek ging channelen. In 1993 kwam het eerste boek uit – De Eindtijden” en Kryon-boek twee “Denk niet als een mens” volgde in 1994.

In deze boeken begon Kryon de zin ”Kryon van de magnetische dienst” te gebruiken. Dit is in feite grappig, maar zo werd het mij doorgegeven!

Het draaide erop uit dat deze naam zeer spiritueel is nu wij volledig begrijpen dat het magnetisch raster van de Aarde fysiek reageert op het massabewustzijn. Het werd bewezen door metingen van satellieten die uitwezen dat het raster wordt beïnvloed als er een grote gebeurtenis is op Aarde die miljoenen mensen beïnvloedt waardoor het magnetisch raster schommelde!

Meer lezen >>>


Op deze dag van je leven / 13 Februari 2019 / Neale Donald Walsch


13 Februari 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat jouw vertrouwen niet misplaatst is.

Luister naar Jouw Zelf vandaag.
Je hebt jouw Zelf, nu al dagen, iets heel belangrijks verteld.
Luister vandaag met meer aandachtig. En let op.

Vertrouw op de stille, zachte stem binnenin.
 Jouw ziel leidt je voorzichtig naar je volgende stap.

Liefs, je vriend ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper /13 Februari 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
13 Februari 2019 / door Jennifer Farley,

Het Baken ...


Het is tijd om jullie ogen wijd open te houden.
Er kunnen mensen en situaties zijn die opzettelijk en specifiek zijn ontworpen
om je in een 'angstmodus' te brengen.
Sommigen proberen je overtuigingen en ideeën te 'verkopen' die niet resoneren.
Velen hebben ervoor gekozen om in het comfort van het massabewustzijn
 in slaap te blijven en negeren de oplopende energie die jullie wereld overspoelt
en kiezen ervoor om heilzaam onwetend te blijven dat dingen aan het veranderen zijn
met een halsbrekende snelheid.
Vrije wil dicteert dat je mag beslissen wat werkt en niet werkt voor jou!

Het universum weet dat dit misschien een beetje ontmoedigend klinkt
en een beetje meer dan teleurstellend.
Maar door je ogen open te houden,
kun je degenen om je heen zien die klaar zijn voor verandering,
om in hun licht te stappen en boven de status-quo uit te stijgen.
Dit is waar jouw heldere licht, wat Onvoorwaardelijke Liefde
en vrede uitstraalt, in het spel komt.
Wees het lichtgevende baken dat de weg uit de duisternis verlicht.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien