Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 9 februari 2019

12 Tekenen Dat Je Een natuurlijk Geboren Genezer Bent En Het Niet Weet. / door Gerald Sinclair /10 januari 2019

12 Tekenen Dat Je Een natuurlijk Geboren Genezer Bent En Het Niet Weet.
door Gerald Sinclair /10 januari 2019


Gerald Sinclair:  In deze tijd zijn we geneigd de krachten in onszelf te vergeten. Genezing is niet altijd iets wat artsen doen, als je iemand bent die anderen op een energetisch niveau geneest, bestaat de kans dat je het zelf niet eens weet.

De meesten van hen die in staat zijn om sjamanistisch werk te doen of gewoon energievelden te reinigen, zijn zich over het algemeen niet bewust van hun vermogens in deze gemoderniseerde wereld. Ze kunnen zich anders voelen, maar ze worstelen voor het grootste deel om te begrijpen waarom ze de dingen ervaren die ze zijn. Ze voelen zich aangetrokken tot posities waarin ze goed kunnen doen in deze wereld en zijn erg geneigd om alles wat ze kunnen om de levens van de mensen om hen heen te verbeteren.

Als je wilt weten of je al dan niet een  genezer  bent, moet je de tijd nemen om de onderstaande lijst met tekens te bekijken. Deze tekenen zullen aanwezig zijn in de levens van alle genezers en zullen hen echt onderscheiden van de rest van de mensen op deze planeet. Genezers zijn echt in staat om zoveel meer te doen dan de meeste zich ooit zouden kunnen voorstellen, dus als je er een bent, zou je eraan moeten werken om je vaardigheden te verbeteren, dit geschenk is niet iets dat genegeerd moet worden.

De Raad – Eenheid – 5 Februari 2019 / Ron Head

De Raad
Eenheid
5 Februari 2019 / Ron Head

Vandaag willen we wat dieper ingaan op het concept van eenheid, samenhang. Zoveel van jullie vragen zouden zijn opgelost wanneer jullie je eigen gedachten meer volledig gingen onderzoeken. We kozen er voor om de vraag beneden toe te voegen, maar nogmaals, ze vertegenwoordigt vele anderen.

“Interesseert de goddelijke bron (alles wat bewustzijn is) zich voor onze menselijke belangen of staat deze volledig los van onze levens als gevolg van zijn “geen inmenging in de vrije wil” bevel? En wanneer dit zo is, zou dit dan inhouden dat het de schepper echt geen enkele moer kan schelen wat wij doen en wat we niet doen en hoe wij onze levens ervaren en hoe de werkelijkheid zichzelf vormt?” 

Goddelijke Bron interesseert Zichzelf voor menselijke belangen.  Goddelijke Bron interesseert Zichzelf voor belangen van poezen.  Goddelijke Bron interesseert Zichzelf voor belangen van bomen, voor planetaire belangen en voor astrale belangen.

We hebben gezegd – en we zeggen dat nogmaals – dat God, Schepper, Bron, of hoe jullie hem willen noemen, in alles is. We hebben vele malen gezegd dat alles energie is, alles is een trillingsveld, er is geen afscheiding. We hebben gezegd dat ieder van jullie een goddelijk wezen is vanwege wat we net verklaard hebben.

Interesseert Het of Hij of Zij zichzelf voor jullie belangen? Het is jullie! Het is dat het is dit. In het multiversum is er niets te vinden wat dat niet is.

De WingMakers en het vijfde intervieuw, deel 6 / 8 februari 2019 / via Ella Ster


Iedereen in ons universum maakt deel uit van de misleiding, zelfs buitenaardsen, of ze het nu weten of niet. Wanneer zij en de mensheid zich bewust worden van de illusie, ontstaat er ruimte voor een nieuw wereldbeeld, dat veelbelovend is, omdat we oneindig bestaan. Ondanks het feit dat we onderdrukt en tot slaaf gemaakt zijn.

Het vijfde interview van Dr. Jamisson Neruda
Door Sarah
Vertaling: Koen van Klei

> Vervolg op deel 5 van het vijfde interview.

Sarah: “Weet iedereen binnen de Labyrinth Group dit ook?”

Dr. Neruda: “Ja, in verschillende mate.”

Sarah: “Maar ze volgden het transhumanistische pad. Heeft deze informatie hen van gedachten doen veranderen?”

Dr. Neruda: “Nee. Dat is eigenlijk waarom ik hier ben.”

Sarah: “Je zei net dat ik er alleen maar een voorproefje van krijg, dus er zijn nog meer gegevens die later worden vrijgegeven?”

Dr. Neruda: “Ja.”

Sarah: “Maar je gaat me niet vertellen wanneer… toch?”


Live Kryon Channeling: Kryon in Boulder, Colorado. 3 Hoe ziet God jullie? / 12 januari 2019 /Lee Carroll / Geplaatst: 8 februari 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in Boulder, Colorado. 3
Hoe ziet God jullie?
12 januari 2019 /Lee Carroll
Geplaatst:  8 februari 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Haal even diep adem. Ik wil dat jullie je hoofd zoveel mogelijk leeg maken in de afsluitende momenten van dit weekend. Tijdens de laatste channeling van 2018 gaf ik jullie een geschenk; een zienswijze, een waarheid, een kerngeloof over wie jullie zijn en het begin van 2019 en verder. In het kort zal ik jullie vertellen hoe God jullie ziet. Ik gebruik het woord God omdat jullie dit hebben ontwikkeld. Dit is de grote Creatieve Bron, de Meester van alle Dimensies, de Grootste Natuurkundige, Degene die Alles Schiep, Degene die Alles is, Degene die is verbonden op zo’n manier dat als jullie aan de andere kant van de sluier zijn, lieve mensen, als jullie door transitie overgaan, jullie even een deel worden van de Creatieve Bron. Miljarden en miljarden lichtpuntjes die samenkomen en de Eenheid maken van Al Wat Is; Compassie op Compassie, Liefde op Liefde, jullie kunnen niet bevatten wat daar is. Toch maken jullie deel daarvan uit, deel van het plan om naar deze planeet te komen en de test bestaat eruit dat jullie alles vergeten terwijl jullie hier zijn. Jullie moeten iets weten. Een andere kernwaarheid die jullie moeten weten: Hoe ziet God jullie? Waartoe zijn jullie in staat; dit is het eerste. De bijeenkomst van vandaag had het over het bewustzijn van wetenschap. Dus gaan wij door en wij nemen jullie mee naar een niveau waar wij eerder over hebben gesproken. Wat zou er binnenin elke mens kunnen zijn dat jullie pas onlangs voelen en gaan onderzoeken? Het verhaal van de heldenreis dat is verteld door mijn partner – hoe past dit bij jullie als helden – toch heeft de hele mensheid dit verhaal vaak gehoord….behalve als jullie de held waren. In deze cultuur aanbidden jullie een meester. In vele culturen op de planeet handelt het om dezelfde meester; het gaat om Christus. Wij hebben eerder over de man gesproken, de man die als mens over de planeet liep en zelfs in de tijden waarin hij werd beschreven en rondliep werd er gesproken over wat er aan de hand was. Ik wil het hebben over de dokters, ik wil het hebben over hetgeen zij zagen. Een man….geen engel. Een man….en waar hij ook liep leek het erop dat er bloemen groeiden, de dieren volgden hem en hij schiep zomaar dingen en genas de zieken.


Vreemd Universum / Gepubliceerd 4 februari 2019 | Door Ans Hoornweg

Vreemd Universum
Gepubliceerd 4 februari 2019 | Door Ans Hoornweg

Een paar dagen geleden bevond ik me, vlak nadat ik naar bed was gegaan, opeens in een ruimteschip, en in dat ruimteschip zag ik veel Lobobjes die, zo te zien, blij en verwonderd waren om mij daar ook te zien.

Deze Lobobjes vertelden me dat zij, geteld in Aardse tijd, lang waren weggeweest, en dat ze in een Universum waren geweest waar ze (tijdelijk) jonger werden i.p.v. ouder.

Dat leek me nogal vreemd dus legden ze mij uit wat hen daar was overkomen.

Tijdens hun reizen door het Universum – hetgeen ze continu doen – bevonden zij zich opeens in een onbekend Universum waar zij nog nooit eerder waren geweest, en in dat Universum verliep de tijd niet vóóruit, zoals bij ons, maar terug?!

Je wordt daar oud geboren, en gedurende je leven steeds jonger; tot het prille begin van je bestaan …… is dat geen wonderlijke gedachte?

Op deze dag van je leven / 8 Februari 2019 / Neale Donald Walsch


8 Februari 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat geldproblemen in een oogwenk kunnen verdampen,
en dat je eeuwig rijk bent.

Ik weet het, ik weet het ... soms lijkt het niet zo,
maar de waarheid is dat je altijd alles hebt wat je nodig hebt, hier en nu.
Weet je hoe ik het weet? Je bent nog steeds hier.
Als jou niet altijd alles was gegeven wat je ooit nodig hebt,
zou je niet hier zijn.

Nu alles wat nodig is voor jou is om dit diep te begrijpen.
En stop vervolgens met piekeren. Het komt wel goed. Wacht maar af.
Of beter nog, wacht helemaal niet. Ervaar dit nu direct.
En herinner het je wanneer dingen er niet zo goed uitzien
(in jouw verbeelding).

Je weet de reden al
dat deze specifieke wenk
vandaag naar je toe kwam ...

Liefs, je vriend ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 8 Februari 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
8 Februari 2019 / door Jennifer Farley,

Vul Jouw Eigen Beker......


Tijdens deze verandering is het erg belangrijk om 'je eigen beker vol te houden'.
Met een menigte die eindelijk wakker wordt,
 kunnen degenen die hun gave hebben gevestigd,
het gevoel hebben dat ze voortdurend worden opgeroepen om anderen te helpen.
Sommigen die naar je toekomen zullen serieus en leergierig zijn,
anderen (vast in hun slachtofferschap) zullen hulp en advies vragen,
 maar deze nooit gebruiken.
Je hart zal zeggen: "Help hen", je geest zal zeggen: "Genoeg!",
en er een balans in vinden kan een uitdagende ervaring worden.

Gedurende deze tijd is zorg voor jezelf noodzakelijk!
Nee zeggen is een perfect acceptabel antwoord!
Zorgen dat je lichaam en ziel comfortabel zijn, is geen egoïsme!
Er is veel werk te doen en het is onmogelijk om uit een lege beker te gieten.
Je bent het waard en verdient het om tijd voor jezelf te nemen!
De wereld zal er nog steeds zijn als je terugkomt.
(Glimlach)

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 8 februari 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 8 februari 2019

Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
8 februari 2019

Opnieuw een prachtige boodschap uit 2013 die antwoord geeft op vele vragen over onze Schepping, het ontstaan van leven in onze Melkweg en over wat de toekomst is van de Mensheid.

Ascentie en de Hoogste Schepper - gechanneld door Kathryn E. May. 30 Juli 2013.

De Hoogste Schepper - Moeder / Vader God doet een aankondiging. Ik ben Degene die de krachtige energieën nu naar jullie toestuurt. Er wordt gezegd dat de golven van liefde die jullie over je heen voelen spoelen van de Centrale Zon afkomstig zijn - de Zon die vanuit het centrum van het Universum naar buiten straalt - en dat klopt. De Centrale Zon is een andere naam voor mij, jullie Hoogste Schepper. Ik ben Degene die het begin, het midden en de eeuwigheid heeft geschapen welke nu jullie realiteit zijn. Jullie Broeders en Zusters wachten vlak boven jullie; kijk op een heldere nacht omhoog naar de hemel. Begroet ze en ze zullen hun gekleurde lichten op hun schepen laten flitsen om hun vreugde te tonen dat jullie hen zien. Spoedig zullen ze hier bij jullie zijn, zich onder jullie begeven, jullie omhelzen en vreugdevolle liederen met jullie zingen om het te vieren. Er bevinden zich nu duizenden langs de rasterlijnen die de energie van de Kosmos dragen om jullie te verheffen en jullie over Eindeloze Liefde en Licht te leren.Ontdekkingen veranderen naar Beslissingen. / Een boodschap van Neale Donald Walsch / 25 januari 2019 / Geplaatst 8 februari 2019

Ontdekkingen veranderen naar Beslissingen.
Een boodschap van Neale Donald Walsch 
25 januari 2019 / Geplaatst 8 februari 2019 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Reis naar Bewustzijn

Mijn lieve vrienden... 

De vorige keer heb ik beloofd dat ik het over dit onderwerp zou gaan hebben: Het gaan naar Meesterschap: Het vervangen van Ontdekkingen door Beslissingen.

Ik heb gemerkt dat vele, vele spiritueel onderlegde mensen denken dat het leven een proces van ontdekkingen is. Afgelopen week nog schreef iemand mij over zijn persoonlijke uitdaging en hij eindigde de brief met: “Wel, wij moeten gewoon afwachten wat God voor ons in petto heeft!”

Ik weet dat hij dit waarschijnlijk figuurlijk bedoelde, maar ik weet ook dat er vele anderen zijn die feitelijk denken dat God iets te maken heeft met wat het leven voor hen in petto heeft. Ik denk dat het voor sommige mensen moeilijk is om het feit te aanvaarden dat God niets met hen in de zin heeft. Niet in de zin die zij bedoelen. 

Ja, God heeft een verlangen voor ons, maar God heeft geen agenda voor ons. In Gesprekken met God gebruikte God de analogie van een ouder die de kinderen naar de tuin stuurt om te spelen. Kan het haar schelen welk spelletje de kinderen doen? Nee. Zij kunnen verstoppertje spelen, tikkertje of wat dan ook. Hun moeder staat niet steeds aan de deur om hen te vertellen wat zij moeten doen – en al helemaal niet hoe zij dit moeten doen!  

Live Kryon Channeling: Kryon in Boulder, Colorado. 2 De parabel van de Achtertuin. /12 januari 2019 /Lee Carroll / Geplaatst: 7 februari 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Boulder, Colorado. 2
De parabel van de Achtertuin.
12 januari 2019 /Lee Carroll
Geplaatst:  7 februari 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Ik heb een parabel beloofd en weer is de hoofdpersoon in de parabel: Wo. Voor degenen die dit nog niet weten is Wo geen man of vrouw. Wo heeft geen geslacht. Wij noemen Wo een hij omdat dit met jullie taal overeen komt om dit zo te doen, maar dit is voor jullie allemaal. Op een bepaalde manier is dit een verhaal dat sommigen van jullie zullen herkennen en anderen niet, omdat het metaforisch is.

Lieve mensen, parabels hebben altijd een boodschap in zich en parabels zijn altijd metaforisch. Soms zullen wij hen uitleggen en soms ook niet. Wij willen het nu over deze hebben en wij zullen hem een naam geven: Wo en zijn achtertuin! Jullie voelen waarschijnlijk al dat de achtertuin geen achtertuin is, en jullie hebben gelijk en wij gaan jullie hier meer over vertellen. Wo had een achtertuin die in zijn leven heel belangrijk voor hem was, en als zo velen van jullie die een achtertuin hebben. Als jullie daar lang genoeg woonden zullen jullie je de dingen herinneren die in die achtertuin plaatsvonden en de feestjes die er werden gehouden. Julie zullen je misschien ook dingen herinneren uit de tijd waarin jullie klein waren en die nog hetzelfde zijn als in die tijd. Jullie achtertuin in dit verhaal is jullie realiteit. Het zijn jullie en de manier waarop jullie denken en dingen doen en natuurlijk worden al deze dingen gevormd als jullie heel jong zijn. In Wo’s geval herinnert hij zich heel duidelijk de dag waarop zijn vader de boom kocht. De boom was al behoorlijk groot. Zijn vader groef een gat en zette de boom daarin en hij deed dit allemaal voor Wo. De boom werd geplant toen Wo nog klein was, in feite was hij bijna vijf, maar hij herinnerde zich dit. Zijn vader zei tegen hem: “Dit wordt jouw boomhuis, en als jij wat ouder bent, Wo, gaan wij dit samen bouwen en jij zult het prachtig vinden!” En dit is wat er gebeurde. Er ging een aantal jaren voorbij en Wo zag de boom groeien en de takken werden sterk genoeg om hem, zijn vader, en andere dingen te dragen en zij begonnen met het bouwen van hun boomhuis.Breng de overvloed in jezelf naar buiten. En het universum betaalt je uit / 31 januari 2019 ♥ Luc van Ewijk

Breng de overvloed in jezelf naar buiten. En het universum betaalt je uit
31 januari 2019 Luc van Ewijk

De lente begint met ontwaken. In de subtropen wordt het weer warmer. Het vuur begint weer te starten.

Tijd om jouw ding te doen. Vergeet de drama om je heen. We waren teveel gericht op het negatieve. Waardoor onze creaties niet goed uit de veren kwamen.

Tijd om los te laten. Zoveel als je kunt. En je mag al aan het nieuwe werken. Vergeet alsjeblieft de tijd. Want zonder druk is het veel leuker.

Al wat onzichtbaar is voor je. Is zich aan het ontvouwen, daarom voel je je  zo top. Laat dat licht maar exploderen.

Healing tot dat je geen bagage meer hebt.

Dit jaar leer jij jouw wereld te bouwen. Maar ook nog genoeg te genieten. Spelen in het leven met jezelf dan wel met anderen. Dat is heerlijk en hetzelfde als sporten.

Op deze dag van je leven / 7 Februari 2019 / Neale Donald Walsch


7 Februari 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het leven aan jouw kant staat, je leeft in een vriendelijk Universum
en uiteindelijk komt alles goed.

Het kan zijn dat je op dit moment een uitdaging het hoofd moet bieden,
of misschien een belangrijke vraag waar je over hebt nagedacht,
maar je staat hier niet alleen voor.
Je kunt God om hulp vragen.
Ook jij kunt een gesprek met God hebben. Ik beloof het.

Dus haal precies op dit moment adem en vraag God
om je precies te vertellen wat je moet horen.
En dan.....Luister. Zorgvuldig.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / 7 Februari 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
7 Februari 2019 / door Jennifer Farley,

Ontspan je!


Degenen die vroeg ontwaakt waren,
voelden het allereerste begin van de inkomende verschuiving.
Dit is een van de geneugten van een hogere vibrationele energie!
(Glimlach)
Terwijl je door de komende paar dagen gaat,
zorg voor jezelf en behandel jezelf liefdevol,
veel informatie zal integratie nodig hebben.
Als je het gevoel hebt dat je er nog niet alles van begrijpt,
ontspan je ... je krijgt altijd het 'volledige verhaal' als het vordert.
Het Universum is altijd beschikbaar om je door deze volgende fase heen te helpen,
in veiligheid en comfort.
Het enige wat je hoeft te doen is vragen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 7 februari 2019

Jezus: De veelomvattendheid van wie jullie werkelijk zijn wordt opvallend duidelijk. / 3 February 2019 / door John Smallman


Jezus:
De veelomvattendheid van wie jullie werkelijk zijn wordt opvallend duidelijk.
3 February 2019 / door John Smallman

Wij zijn het GEHEEL. Dat betekent: alle bewuste leven is één Bewustzijn, dat op ieder moment oneindig bewust en alwetend is. Echter, omdat de klaarblijkelijke afscheiding ontstond, hebben degenen in een menselijke vorm dit besef van het ene Bewustzijn, wat is wie ze op ieder moment van hun bestaan werkelijk zijn, verloren. Hier gaat afscheiding over – het verlies van het weten wie jullie zijn. Ieder bewust wezen is permanent en één met Bron en er is in het geringste geen andere toestand mogelijk!   

Iedereen kan toegang krijgen tot deze kennis door haar in je bewustzijn toe te laten. Er is niets anders voor nodig. Hoewel, onderdeel van het ervaren van de onwerkelijke staat van afscheiding betekent een gerichtheid, uitsluitend op jullie menselijke gestalte die een etiket draagt, de naam die jullie door jullie ouders bij je geboorte gegeven werd en waarvan jullie geloven dat dit jullie ware identiteit is. Dit is niet wie jullie zijn! Maar, omdat jullie, zo lang als jullie je kunnen herinneren, met dit etiket of naam worden aangesproken, lijkt het jullie ware identiteit te zijn en wanneer mensen deze gebruiken om je aan te spreken, zijn jullie er op getraind om automatisch te reageren.

Live Kryon Channeling: Kryon in Boulder, Colorado. 1 De Keuze. /12 januari 2019 /Lee Carroll / Geplaatst: 6 februari 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Boulder, Colorado. 1
De Keuze.
12 januari 2019 /Lee Carroll
Geplaatst: 6 februari 2019  
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de eerste boodschap van 2019. Er zullen mensen zijn die zeggen: “Ik weet niet zeker hoe ik moet omgaan met deze boodschap!” Er zijn er ook die met betrekking tot deze boodschap zeggen dat dit mogelijk is. Het maakt niet uit. Een paar momenten geleden werd jullie vriendelijk gevraagd om even mee te doen met een meditatie die een samenhang heeft met de komende boodschap. Wij hebben niet veel tijd en wij willen jullie eren. De boodschappen van Kryon komen hier nu al dertig jaar. Mijn partner ziet dit jaar als de dertigste verjaardag. Het was dertig jaar geleden toen hij begon te begrijpen wat er bij hem was; wat er met hem kon gaan gebeuren. Maar lieve mensen, hij had een voorbereidingstijd die langer duurde dan dat. Het komt hierop neer: in elke menselijke psyche dient een beslissing genomen te worden, en deze beslissing op een bepaald moment in je leven gaat over wel of niet toestaan van dingen in je leven die onzichtbaar zijn. Hier is wat ik bedoel: De man die hier is de stoel zit was een technicus en op een bepaalde manier is hij dit nog steeds. Maar er was iets in hem, en het duurde lang voordat hij toestemming gaf voor ongebruikelijke dingen. Iedereen die hiernaar luistert, iedereen in de zaal en iedereen die dit leest heeft deze keuzen moeten maken. Sommigen maakten hen als kinderen en sommigen hebben hen nog niet gemaakt. 

Er is geen oordeel over vrije keuze en dit is er ook nooit geweest. Maar er is logica die wij presenteren en dit hebben wij nu al drie decaden gedaan. De logica gaat als volgt: Wie zijn jullie? Wie zijn jullie echt? Zijn jullie een product van wat jullie is verteld? Of zijn jullie mensen die buiten de doos kunnen denken van wat jullie is verteld en een paar dingen kunnen doen die buiten de doos gaan, hen onderzoeken en zeggen: “Zij hadden gelijk. Ik ga terug!” Of denken jullie buiten die doos? Die doos waarin jullie zitten, lieve mensen, is jullie dierbaar. Hij was mijn partner dierbaar omdat die de logica van het leven vertegenwoordigde. Het sloeg ergens op en het voelde comfortabel. Hij was zelfs niet eens controversieel. De doos, lieve mensen, waarin jullie zitten voelt comfortabel door wat jullie om je heen zien, door hetgeen anderen doen en jullie realiseren je helemaal niet dat deze doos niet van jullie is.Energie Update: her-balanceren Licht en Donker 6 februari 2019 / Tamara van de Beek

Energie Update:
her-balanceren Licht en Donker
6 februari 2019 / Tamara van de Beek

In deze energetisch update vertel ik je meer over een grote kosmische verschuiving en aflijning die in oktober 2018 heeft plaatsgevonden. Deze heeft het her-balanceren van mannelijke en vrouwelijke energie in gang gezet. Wat gaan wij hiervan nu merken?

Micro Kosmos – Macro Kosmos
Allereerst is het goed om te beseffen dat het fysieke lichaam één is met de kosmos en de aarde. Micro kosmos en macro kosmos. Dit betekent dat als er energetisch iets in beweging komt in de kosmos, dit een effect heeft op je lichaam. Ook als er energetisch iets in beweging komt in de energie van de aarde dan heeft dit een effect op je lichaam. Het planetaire lichaam (Moeder Aarde) heeft een interactie met de zon via de magnetosfeer.

Dit verklaart waarom zonnestormen (magnetische stormen) ook een impact hebben op onder andere je fysieke lichaam. 
Wil je daar meer over weten lees dan deze blog.

Mannelijke en Vrouwelijke energie
In oktober 2018 zag ik tijdens de maandelijkse lichtmeditatie energetisch hoe de mannelijke en vrouwelijke energie exact op één lijn zijn gebracht met elkaar. Deze kosmische aflijning heeft een proces van her-balanceren in het planetaire lichaam veroorzaakt. De tsunami’s, de vulkanische uitbarstingen, het super snel verschuiven van de magnetische noordpool en de geomagnetische schokken onder het aardoppervlak zijn daar een gevolg van. Het her-balanceren van deze twee energieën op planetair niveau is begonnen!