donderdag 28 februari 2019

Saul: Door rustig enige tijd in jezelf door te brengen, ................ / dinsdag 26 februari /door John Smallman


Saul:
Door rustig enige tijd in jezelf door te brengen, kom je in een staat van zelfacceptatie en vrede die je niet kunt vinden in de buitenwereld.
dinsdag 26 februari /door John Smallman


De Tsunami van Liefde wordt steeds sterker en intensiever naarmate meer en meer van jullie zich dagelijks voornemen en eraan vasthouden om alleen liefdevol te zijn, wat er ook maar gebeurt. Jullie zijn allemaal geïncarneerd om precies dit te doen. En jullie doen het en het heeft een heel wonderbaarlijk effect. Twijfel niet aan de doeltreffendheid van jullie voornemens. Zonder deze zou het ontwaken veel minder snel gaan. Dus zijn je voornemens echt een essentieel aspect van het collectieve ontwaken van de mensheid. Wanneer je je bewust wordt van wat je hebt bereikt, zal je verbaasd zijn en vervuld van ongekende vreugde. In feite zal je volledig wakker zijn geworden. Je bent teruggekeerd naar je natuurlijke en meest heilige staat, die van weten dat je Eén bent met en onafscheidelijk van God.

Scheiding is wat je verkoos te ervaren toen je het spel uitvond waarmee je schijnbaar gescheiden bent, alleen, in de steek gelaten en volledig losgekoppeld van de Bron. Zozeer zelfs dat je je niet bewust was dat er een Bron was waarvan je gescheiden was. En dus geloofde je dat je een klein, afgescheiden en onbeduidend wezen was in een omgeving vol met anderen, ook gescheiden en alleen zoals jezelf. En kennelijk gescheiden en daarom onbemind, ongewenst en niet gewaardeerd, dat veroorzaakte bij jou en veroorzaakt nog steeds, enorme pijn en lijden. Je zoekt verlichting in relaties, maar degenen met wie je relaties zoekt, ervaren ook afscheiding en het verlaten zijn en daarom verwachten ze van jou wat jij van hen verwacht. Wat je zoekt is Liefde en Liefde is wat je bent. Echter je bent je gewaarzijn hiervan volledig verloren en vergeten dat Liefde is wat je bent - hoewel Het in jou is - en dat jij en Liefde nooit gescheiden kunnen worden.

De Vijf Natuurlijke Emoties. / Een boodschap van Neale Donald Walsch


De Vijf Natuurlijke Emoties.
Een boodschap van Neale Donald Walsch
15  februari 2019 / Geplaatst 28 februari 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Vijf Natuurlijke Emoties

Mijn lieve vrienden...

Er werd mij door Dr. Elisabeth Kubler-Ross geleerd dat er vijf natuurlijke emoties zijn en dat deze emoties onze gereedschappen zijn – belangrijke en vitale gereedschappen – om gebruikt te worden bij het scheppen van onze levens en het ervaren van wie zij zijn op het hoogste niveau.

Deze gereedschappen zijn: Verdriet, Boosheid, Jaloezie, Angst en Liefde. De komende weken wil ik deze gereedschappen een voor een onder de loep nemen, en vandaag wil ik in het kort de eerste van de vijf natuurlijke emoties behandelen.

Verdriet is een natuurlijke emotie 

Het is het deel van jullie dat jullie in staat stelt om afscheid te nemen als jullie geen afscheid willen nemen: om je verdriet uit te drukken bij de ervaring van een of ander verlies. Het kan het verlies van een geliefde zijn of het verlies van een contactlens.

Als jullie je verlies kunnen uitdrukken raken jullie het kwijt. Kinderen die in staat worden gesteld om verdrietig te zijn als zij zich verdrietig voelen (het zou jullie verrassen als jullie wisten hoe vaak zij daarvoor geen toestemming hebben) voelen zich als zij volwassen zijn heel gezond rondom verdriet en raken hun volwassenen-verdriet ook zeer snel weer kwijt.

Nooit meer verloochen jij jezelf... Wanneer ga jij weer eens grommen? / 26 februari 2019 / Lilian Ferru


Nooit meer verloochen jij jezelf...
Wanneer ga jij weer eens grommen?
26 februari 2019 / Lilian Ferru


We hebben de moed om de ene voet voor de ander te zetten...

Lieve mensen,

Ik wil het toch even vragen, hoe is het met je? Geniet je van het onvoorstelbare mooie weer? Kun je de vogels horen zingen, of zit je in de stress? Ik ben met mijzelf weer eens in de euforie, en beslist niet omdat het leven over rozen gaat. Integendeel, ik heb weer eens voor de miljoenste keer oude bagger over me heen gekregen. Steeds als je denkt dat een thema nu wel klaar is, doorleefd is, komt het weer op je af. Je denkt dat het voor geen meter opschiet en toch is verandering gaande. Hoe meer jij je verbonden voelt met de Bron, hoe meer je jezelf gaat voelen. Je kunt alleen maar op pijn getriggerd worden. Al krijg je de grootste ellende voor de kiezen, als er geen pijn is, dan doet het je niets. Dat heb ik mogen ervaren, and it makes me happy!

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Woensdag 27 Februari 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Woensdag 27 Februari 2019


Dierbaren, verandering is een mooie combinatie van intentie en consistentie. Zijn je acties meer in overeenstemming met jouw nieuwe verlangens dan met jouw oude gewoonten en patronen?

Je hoeft niet in perfecte overeenstemming te zijn om veranderingen te creëren.
Kleine consistente inspanningen lopen zeer snel op. Weet alsjeblieft dat er een diepgaande kracht is om actie te ondernemen naar  jouw intenties, want het verankert wat je meer wilt en stuurt jouw stroming.

Op deze dag van je leven / 27 Februari 2019 / Neale Donald Walsch


27 Februari 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het verlangen naar liefde in jouw leven bijna
ten einde is op de meest fantastische manier.

Het is onmogelijk om te verlangen naar dat wat je al hebt,
en je staat op het punt om te zien en te beseffen
dat alle liefde die je ooit zou willen nu naar je toe komt.

Open je hart en je zult het recht voor je zien.

Ik ben blij dat je dit vandaag leest. En God ook.

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / 27 Februari 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
27 Februari 2019 / door Jennifer Farley,

Een Daad Van LiefdeBehandel elke ademhaling die je neemt,
elke gedachte, actie, wens, droom
 en verlangen als een daad van liefde. 
Dat is wat je bent, zo zal het gebeuren.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


woensdag 27 februari 2019

Jullie Zijn Geen Vriend Controle / Channeling door Brenda Hofman / 25 februari 2019


Jullie Zijn Geen Vriend Controle
Channeling door Brenda Hofman / 25 februari 2019

Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 22 februari 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman

Jullie dierbaren zijn waarschijnlijk in hun donkere nacht van de ziel. Jullie kunnen ze niet meer meevoeren dan dat ze jullie kunnen meevoeren. Ook al wensen jullie te spelen, zij zitten vast in angst. Maar dat zal zo zijn voor minder tijd dan wat waar was voor jullie omdat jullie levens, dimensies en frequenties hebben vrijgemaakt. Degenen van wie jullie houden, zullen waarschijnlijk alleen maar aspecten vrijmaken die dit leven beïnvloeden.

(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)

Geliefden,

Misschien lijkt het alsof jullie geen echte vrienden hebben want diegenen waar jullie ooit aan hebben gedacht als vrienden, zullen zich in verschillende overgangsfasen bevinden. Dus is het dat jullie hen niet kunnen begrijpen, en zij jullie.

Dat is zo omdat jullie veel van de fasen hebben voltooid die zij net beginnen aan te pakken. Dat is niet goed of slecht, alleen anders. Een verschil dat wordt weergegeven op manieren die jullie niet hadden verwacht.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 26 Februari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
26 Februari 2019 / via Shelley Young


Telkens wanneer je jezelf probeert te af te scheiden, is het een indicatie van een deel van jezelf  dat gewond is en zich kwetsbaar voelt. Hoe meer je kunt houden, koesteren en dat deel van jezelf dat zichzelf probeert af te scheiden kunt aanmoedigen, hoe meer je de veilige voorwaarden creëert voor genezing en integratie. Dit zal uiteindelijk resulteren in het jezelf in staat stellen om de moed en het vertrouwen te hebben om naar voren te stappen naar de ontdekking van jouw grootste levensexpressie. Jouw zelfliefde en bewustzijn is echt alles wat je nodig hebt om jezelf terug te leiden naar heelheid en naar de eindeloze mogelijkheden die dan mogelijk worden vanuit die geheelde ruimte.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 6553: “Voilà, Dit ben Jij, Mijn Geliefde!” / 4 januari 2019 / Geplaatst 27 februari 2019


Heavenletter 6553:

Brief uit de Hemel
“Voilà, Dit ben Jij, Mijn Geliefde!”

 4 januari 2019 / Geplaatst 27 februari 2019


God zei:

Geliefde, jij straalt een vibratie uit in de wereld.
Van vingerafdrukken wordt gezegd dat ze individueel zijn.
Er is geen andere set vingerafdrukken ter wereld, als die van jou.

Zelfs als allen Eén zijn, Eén Prachtig Eén, straalt niemand individueel dezelfde vibratie uit als jij, en je doet het zo natuurlijk zonder erover na te denken. Natuurlijk betekent dit zonder moeite. Het kost geen moeite om een roos te laten groeien. Het kost lente geen moeite om zomer te worden.

In termen van de wereld, kan jouw vibratie alleen ook variëren. Er zijn momenten waarop jouw levendigheid een toppunt is en andere momenten waarop je langzamer of sneller kunt trillen.
Het maakt niet uit, ik weet hoe ik je moet uitkiezen in een menigte.
Ik ken jou. Het kan gezegd worden dat ik je uitkies. Er zit geen gedachte in, begrijp je. Ik ken je meteen. Geen denken moet erin gaan.

Op deze dag van je leven / 26 Februari 2019 / Neale Donald Walsch


26 Februari 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je in jouw huidige idee over jezelf kunt blijven,
of je kunt opnieuw kiezen. Ik hou van het idee om opnieuw te kiezen.

Verheerlijk wie je vandaag bent, veroordeel niet wie je gisteren was
en droom van wie je morgen kunt zijn.

Je hoeft niet langer dan een seconde na te denken
om precies te weten waarom je dit zojuist hebt gelezen ...

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl
Een Schrijven van de Schepper / 26 Februari 2019 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 Februari 2019 / door Jennifer Farley,

Blijf Voorwaarts Gaan.....


Vandaag wordt je gevraagd om terug te kijken
en jezelf van tien jaar geleden te herinneren.
Waar was je, wat was je aan het doen, wie waren je vrienden,hoe voelde je je?
 Deze oefening is niet om jezelf te laten twijfelen of je ongemakkelijk te voelen,
maar om je precies te laten zien hoe ver je bent gekomen. 
(Glimlach)

Het geeft je een kans om de geweldige geschenken
die Het Universum jou heeft geschonken te zien,
markeer het uitdagende werk
en de onzekere momenten waar je doorheen gegaan bent
en je een besef van geeft van wie je werkelijk bent. 
Eren wie je was geeft je de kracht
en de vastberadenheid om vooruit te blijven gaan!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


dinsdag 26 februari 2019

Heel je innerlijke kind l 20 februari 2019 / Door Love D

Heel je innerlijke kind
20 februari 2019 / Door Love D

In deze tijd komen veel oude wonden naar boven, en niet iedereen weet hoe ze ermee om moeten gaan. Het kan een lange weg zijn als je daar zelf voor kiest. Als jij ervoor kiest om je kop in het zand te steken en weer in het ego verder te gaan. Het ego wat niet wil zien, voelen, horen en spreken over de pijn die het heeft. Het ego wilt zich groot houden, en daardoor jou klein houden. Maar het ego dient allang niet meer op deze manier, want het ego mag langzaam naar de achtergrond toe gaan. Natuurlijk zullen we altijd wel het ego nodig hebben, maar allang niet meer op de manier die wij denken. Het ego dient er om te beschermen in echte nood, maar niet om altijd maar om jou heen te hangen en voor alles te beschermen. Want in feite hoeft niemand in deze tijd nog beschermd te worden. Het is allemaal een illusie als we denken dat we het ego nodig hebben om te overleven, want vanuit liefde kunnen we veel meer bereiken. Liefde voor het ‘innerlijke’ kind is misschien wel het belangrijkste wat er op dit moment nodig is, om weer terug te komen bij de kern. De bron waar wij uitkomen is vanuit pure liefde, alleen voelen we het nog niet.

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 8 “Het IJkpunt voorbij” / geplaatst: 26 februari 2019


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 8 “Het IJkpunt voorbij”
geplaatst: 26 februari 2019 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Liefde van Spirit

De Liefde van Spirit is hier sterk. Voor degenen van jullie die hier zijn gekomen voor een bepaalde oplossing zou dit een prachtig moment zijn om je harten te openen en te ontvangen waarvoor jullie kwamen. Lezers, zijn jullie bij ons? Denken jullie dat deze channeling iets is dat lang geleden plaatvond? Denk eens na. Zelfs terwijl wij channelen zeggen wij dat hier heling plaatsvindt. Dit betreft ook de plaats waar de lezer zich bevindt.

Daarvoor zijn wij gekomen. Daarvoor zijn jullie gekomen. Wij vermengen onze energieën nu.

~ KRYON
Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal
De Lente komt eraan. Zet jezelf maar in de zonnetje / 24 Februari 2019 / Luc van Ewijk


De Lente komt eraan. Zet jezelf maar in de zonnetje
24 Februari 2019 / Luc van Ewijk

Naar mate je frequentie verhoogt zul je zien dat mensen uit je leven gaan vallen. Je wordt nog minder close en dat is prima. Jij zit op een andere trein dan de meeste mensen. 

De trein naar leven en overvloed. Je succes wordt zichtbaar. Geniet maar van de reis en zie hoe je planten tot bloei gaan komen. 

Je lijkt wellicht niet zo snel vooruit te komen als je zou willen. Maar het is ook nog geen lente. Je zaden mogen nog gaan groeien. 

Daar is de lente de beste tijd voor. Meer zon en hogere temperaturen. Uit het water want de energie gaat meer naar de buitenwereld. Gezien worden en gespot worden dat is de lente. 

Gezien worden voor wie jij bent. En je overvloed zal stijgen. Geef je genoeg aan jezelf? Want alleen zo zul je genoeg kunnen ontvangen. 

Op deze dag van je leven / 25 Februari 2019 / Neale Donald Walsch25 Februari 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat alles perfect samenvalt, zelfs
wanneer het eruit ziet alsof sommige dingen uit elkaar vallen.

Vertrouw op het proces dat je nu ervaart.
Het leven staat aan jouw kant.
Het laat dat nu aan je zien ofschoon je op dit moment
 misschien niet in staat bent om het duidelijk te zien.

Je hebt jouw wensen en dromen bekend gemaakt aan God.
 Nu komt de tijd voor vertrouwen.  
Vertrouwen dat alles goed is, op dit moment.
Morgen zal zichzelf precies onthullen zoals het hoort.

Liefs, je vriend ...
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 25 Februari 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
25 Februari 2019 / door Jennifer Farley,

Laat De Angst Los....


Sommigen van jullie hebben de enorme veranderingen gevoeld,
anderen ... niet zozeer. 
Jullie bepalen allemaal precies hoe deze energie naar je toe zal komen. 
Het enige dat werd opgemerkt door bijna iedereen; 
is de dissonantie die steeds luider wordt. 
Jullie moeten in gedachten houden dat wat 'duisternis' achterlaat,
zij beseffen dat hun greep wegglijdt en jullie wanhopig proberen in angst te houden.

Dit is een perfecte gelegenheid om ervoor te kiezen om jullie licht te laten schijnen,
Onvoorwaardelijke Liefde, compassie, empathie en vrede te omarmen. 
Laat de vluchtige gedachten van angst los en weet dat jullie worden beschermd
en ondersteund door Het Universum.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


maandag 25 februari 2019

De Raad – Een Onderliggende Veronderstelling – 22 Februari 2019/ Ron Head

De Raad
– Een Onderliggende Veronderstelling –
22 Februari 2019/ Ron Head

Er is een veronderstelling die ten grondslag ligt aan veel van jullie vragen. Wij kozen deze eenvoudigweg ter illustratie.

“Klopt het om te zeggen dat God/Goddelijke Bron ons niet helpt maar ons ook niet belemmert in enige van onze inspanningen (om onze volledige vrije wil te respecteren) en gewoon blijft bestaan als een onpartijdig, alles liefhebbend waarnemend bewustzijn?”

Het antwoord op jullie vraag is nee. Maar zodat jullie kunnen begrijpen waarom dat zo is, zullen we deze vraag gebruiken om iets te benadrukken waarvan we geprobeerd hebben jullie bewustzijn op te tillen.

Lees de hierboven gestelde vraag nog eens en merk alstublieft op dat deze alleen maar zinvol is wanneer God/Goddelijke Bron los staat van de ‘ons’ waaraan jullie refereren. Het kanaal heeft een fotografische afbeelding gemaakt, we denken dat jullie dat memes noemen, die we hem zullen vragen om hier toe te voegen.


AL-DAT-IS ervaart Zichzelf

Als mij

Door mij

Hier

Nu

Zoals het doet door jullie heen

Blossom Goodchild – De Federatie van het Licht – 19 februari 2019

Blossom Goodchild
– De Federatie van het Licht –
19 februari 2019

BG: Hallo. Ik ben het! Iemand thuis?

FVL: Welkom aan IEDEREEN op Aarde, die ervoor kiest om in te stemmen met datgene waarover wij spreken. Eigenlijk willen wij zeggen, ook welkom aan allen die er niet mee instemmen. Want wij vragen dat u uw hart en uw GEVOEL zou volgen, en als het zou gebeuren dat de woorden die wij overbrengen niet in afstemming zijn met de gedachten en gevoelens van uw ziel, dan verwachten wij niet dat u deze teksten week na week blijft lezen.

BG: Ik denk dat u zich waarschijnlijk ervan bewust bent dat sommige mensen mij schrijven dat dit inderdaad het geval is en dat ik hen antwoord met dezelfde gedachte. Een paar jaar geleden (denk ik) vroeg ik u naar het ‘klaroengeschal’ dat gehoord werd vanuit de hemel en zelfs van binnenuit de Aarde. Een diep gekreun van binnenuit … of vreemde ‘tonen’ die vanuit de hemel leken te komen en dit alles werd vastgelegd op video. Als ik eerlijk ben kan ik mij niet herinneren wat u daarover heeft gezegd, maar toch vragen de mensen of u dit kunt uitleggen, aangezien ze steeds meer/vaker worden waargenomen over de hele wereld … als u dat schikt?

FVL: Wij stellen de intentie om datgene te onthullen wat wij hierover kunnen en mogen zeggen en wat mag worden doorgegeven, en dat is … dat deze ‘geluiden’ niet van Aardse makelij zijn. In die zin … dat zij niet worden voortgebracht door enige Menselijke vorm. De klanken die worden uitgebracht door ‘de Ethers’ komen van een véél Grootsere Herkomst en zijn ‘voorbereidende signalen’ van datgene wat gaat komen.

BG: Oh! Vertel ons méér!