Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 26 januari 2019

Saul: Als Zijn, als puur Bewustzijn, er zijn dan geen behoeften. / door John Smallman / 24 Januari 2019

Saul:
Als Zijn, als puur Bewustzijn, er zijn dan geen behoeften.
door John Smallman / 24 Januari 2019
Audio

Terwijl je wacht op de dramatische verschuiving in zowel persoonlijke gevoelservaringen als in externe gebeurtenissen, die jou absoluut en overtuigend laten zien dat het ontwaken in dit nu moment plaatsvindt, wees dan vrolijk en spontaan, terwijl jij je uiterst positief en hoopvol in je dagelijkse menselijke leven opstelt. Je weet diep in jezelf, dat het omslagpunt is bereikt en dat het menselijk collectief snel en vol enthousiasme ontwaakt, ondanks alle negatieve nieuwsberichten in de media die  ongetwijfeld een andere suggestie wekken. Je ontwaken, zoals je dat zo vaak is verteld, is een uitgemaakte zaak!

Er is geen weg terug en toenemende vreugde en verwondering liggen voor je, omdat je je opent voor je natuurlijke menselijke staat van zijn - Christusbewustzijn - de goddelijke staat van waaruit je op elk moment bewust en liefdevol kan en zal opereren. Jullie zijn hier naartoe teruggegaan, jouw volledig natuurlijke staat, sinds het moment dat jouw gevoel van scheiding van je Bron je vervulde met angst. Dit komt omdat jouw Bron, het goddelijke veld van Bewustzijn, Liefde - of, als je het wilt personaliseren, Moeder / Vader / God - in Zijn oneindige Liefde en Wijsheid niets dan blijvende Vreugde voor jou wil. Dientengevolge is het plan voor jouw herontwaken in het eeuwige leven al gemaakt, toen je de onwerkelijke staat binnenging die je als scheiding ervaart. Aan de goddelijke Wil wordt altijd voldaan. Geen ander resultaat is bij verre mogelijk. 


Dat is Ascentie / 24 januari 2019 / door Steve Beckow

Dat is Ascentie
24 januari 2019 / door Steve Beckow

Ik zou graag een paar dingen samen willen bundelen om te komen tot een hopelijk nuttig beeld van onze Ascentie - of misschien, beter gezegd, van de fase van onze Ascentie waarin ik denk dat we ons bevinden.

De Goddelijke Moeder vroeg ons onlangs om de Global Reset (Reval) mee te nemen voorbij het vibrationele niveau waarop de cabal het zou kunnen verhinderen. (1)

De Arcturianen vroegen me eerder om 'ELKE gedachte en gevoel te beheersen'. (2)

Kathleen beheert het evenwicht, houdt van neutraliteit tegenover alles wat haar kant op komt.

Elke spirituele traditie die verlichting bespreekt benadrukt het belang van zuivering - onszelf bevrijdend van onze vasanas (Red. Een sociale vasana is in wezen een onwerkbaar sociaal reactiepatroon gebaseerd op een illusoire interpretatie).

Merk je gelijkenissen of overeenkomsten op? Wat hebben deze vier allemaal gemeen? En hoe verhouden ze zich tot de fase van Ascentie waarin we ons bevinden?

Durf jezelf zichtbaar te laten zien / 22 januari 2019 / Love D

Durf jezelf zichtbaar te laten zien
22 januari 2019 / Love D

We zijn in een tijd gekomen waarin we meer transparant mogen zijn over wie wij in werkelijkheid zijn. De maskers mogen af en er hoeft niet meer geschuild te worden achter een geloof of god, maar echt voor jezelf te gaan staan.

We hebben het allemaal al in ons, en we hoeven niet achter iets of iemand te schuilen om onze mening of geloof duidelijker te maken. Want je bent dan alleen maar bezig om jezelf te overtuigen. Maar waarvan dan eigenlijk?

Is er diep van binnen niet een schreeuw om aandacht, door gebrek aan liefde? Maar zelf kan je het misschien niet zien, omdat je al zolang op deze manier heb geleefd. Je wilt zo graag met de scepter zwaaien en anderen overtuigen van jouw weten en wijsheid, dat je daarin jezelf verliest en niet inziet dat je zelf mede verantwoordelijk bent voor jouw realiteit. Ga eens echt kijken en voelen wat er binnen in jou gaande is, waar bepaalde gevoelens, triggers, frustraties, emoties, overtuigingen en noem zo maar op vandaan komen. Jij hebt de sleutel en alleen jij kan bepaalde patronen doorbreken.Live Kryon Channeling: Geen toeval dat jullie hier zijn! Laguna Hills, Cal. 14 juli 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 26 juli 2018

Live Kryon Channeling:
Geen toeval dat jullie hier zijn!
Laguna Hills, Cal.
14 juli 2018 / Lee Carroll
Geplaatst: 26 januari 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Lieve mensen, de energie die ik voor jullie vertegenwoordig is multidimensionaal, sommigen noemen het engelachtig, en dit betekent dat ik mij heel bewust ben van wie jullie zijn. Over waar ik ben, wie ik ben en hoe de gedachten in deze zaal zijn. Ik heb geen interesse, lieve mensen, om hier ook maar iets te analyseren als het niet om levenszaken gaat.

Mijn partner vertegenwoordigt een potentieel, een potentieel dat ik hem heb gegeven. De dingen waaraan hij denkt, de dingen waarover hij droomt en de dingen die hij onderzoekt, de mensen die hij ontmoet, zij spreken allemaal over deze dingen, en dat is dat deze planeet hoop heeft. Er zijn oude zielen en dit zijn jullie ook. Iedereen die tijd besteedt aan het luisteren naar deze boodschap, heeft het attribuut van eerder op deze planeet te zijn geweest. Maar ik wil dit nog iets uitbreiden, zoals ik al veel vaker heb gezegd: Alle aanwezigen in de zaal: zelfs als zij hier voor de eerste keer zijn en zelfs als zij channeling ter discussie stellen, zal ik een axioma (een zekerheid) brengen: Het is geen toeval dat jullie hier na 2012 zijn, ongeacht geslacht, omdat daarin een poel van potentieel schuilt en sommigen zullen ontwaken en anderen weer niet, sommigen zullen het afwijzen en anderen weer niet. Vrije keuze is hun weg.


Er is een potentieel voor ontwaken dat zo geweldig is vanwege hetgeen jullie naartoe ontwaken. Nummer 1: jullie hebben vrede over wat er in je leven en op de planeet gebeurt. Jullie vechten een nieuw soort veldslag en deze veldslag gaat letterlijk over leven, licht, duisternis, kwaad, verkeerd denken. Niet om te oordelen, behalve het feit dat jullie het allemaal kunnen zien, alle mensen kunnen het zien. En voor het eerst hebben jullie het zwaard, lieve mensen, het zwaard dat vol licht is en van jullie strijders voor het licht maakt…lichtwerkers. Voor de eerste keer begint dit resultaten op te leveren en voor degenen van jullie die al lang in de ontwaakfase zijn: jullie kijken ernaar en zeggen: “Ik kan het voelen. Het is tussen hoe het was en hoe het nu is. De collega’s die ik heb en waar ik mee samenwerk gaan een beetje meer naar mij luisteren, naar potentiëlen over hoe de planeet zou kunnen zijn.”

Meer lezen >>>


Op Gevoel Leven Is Het Nieuwe Werken. / Luc van Ewijk / 24 januari 2019

Op Gevoel Leven Is Het Nieuwe Werken.
Luc van Ewijk /  24 januari 2019

Je gevoel volgen is de nieuwe wereld. Vanuit liefde dingen doen. Simpel als dat. Dat brengt je overvloed op den duur. Je weet de dag niet. Maar op een dag kun je de schat uitpakken.

Alles vanuit angst zal instorten. Omdat liefde de basis is van deze wereld. En liefde stijgt omdat we willen groeien. Het licht aanzetten in onszelf. Zorgt dat het licht toeneemt in de wereld.

Simpelweg een revolutie in de vorm van energie. Enorme inspiratie pieken zijn er het gevolg van. Omdat je dan enorm aan staat.

Geen zin meer in de oude wereld. Maar toch staan je voeten er nog in. Hoe doe je dat? Nou richt je op jouw wereld. Fuck de rest. Want het draait om jouw binnenwereld.

Je maakt je eigen realiteit. De rest doet er niet toe. En alles is met elkaar verbonden. Zodat ze uiteindelijk ook mee gaan verandering.


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 25 Januari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
25 Januari 2019 / via Shelley Young


Je kunt vaak vertellen hoe genezen je bent door de hoeveelheid trauma die je opneemt in jouw persoonlijke verhaal dat je met anderen deelt. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat traumatiserende gebeurtenissen bepalende punten zijn in je incarnatie, kan de manier waarop je ze vertelt, heel informatief zijn voor jou.

Zie je het als iets dat uiteindelijk groei en expansie heeft gecreëerd? Heb je er kracht en inzicht uit verkregen? Of zie je jezelf nog steeds als een slachtoffer, machteloos of op een of andere manier gebroken van de gebeurtenis?

Op deze dag van je leven / 25 Januari 2019 / Neale Donald Walsch25 Januari 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er een familiereünie op je wacht, en je zult meer dan
buiten jezelf zijn van vreugde dan je je nu kunt voorstellen.

Op de dag dat je jouw lichaam verlaat - wat ik graag wil noemen
jouw dag van Voortzetting - wordt je door iedereen begroet
waar je ooit van gehouden hebt om wat voor reden dan ook ...
en voor de groep staan, van elke persoon die zo liefdevol voor jou is geweest.
Het wordt een grootse en glorieuze reünie, met vreugde en gelach
en pure verwondering  elk hart en ziel vullend!

Dit is ook door iedereen ervaren die hier ooit is weggegaan -
al degenen die je zijn voorgegaan - natuurlijk.
Dus treur niet over hen. Ze zijn heel blij!
Ik weet niet zeker waarom je dit moest horen op deze specifieke
dag ... maar ik wed dat je ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper 25 Januari 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
25 Januari 2019 / door Jennifer Farley,

” Binnenin Jou!”


Alles is binnenin jou. 
Elke vreugde, elk geluk,
elke lach die je nog niet hebt gehoord,
elke glimlach die nog moet worden getoond. 
Het is aan jou om te beslissen wanneer je ze vrijgeeft.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 25 januari 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 25 januari 2019


Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
25 januari 2019

Naar aanleiding van de interesse die werd getoond in het "Event" -uittreksel in een recent bericht, voeg ik nu een langer uittreksel toe dat bijzonder informatief en gedetailleerd is. In de huidige tijd is het beslist beter te lezen, rekening houdend met het feit dat de oorspronkelijke boodschap zoals weergegeven in het onderstaande uittreksel op 22 november 2013 is verschenen.

"THE EVENT", een uittreksel van de boodschap van Lord Sananda via ElizabethTrutwin.

Ongeveer 2000 jaar geleden was Sananda Kumara op Aarde geïncarneerd als Jezus, met het Masterplan om de Aarde te laten ascenderen. Het Plan mislukte toen Caesar van Rome het Maritiem Recht instelde waardoor slavernij de Wet van het Land werd. Er moest een nieuw Plan worden bedacht omdat de duistere garde het Grote Experiment, tegen de bedoeling in, links had laten liggen. Ongeveer 500 jaar geleden hebben de Rothschilds in Engeland het feit weten te verdoezelen dat Sir Francis Bacon op Aarde de incarnatie was van St. Germain. Ze gingen op duistere wijze om met geld en begingen misdaden waardoor Sir Francis Bacon de troon werd ontzegd. Hij zou de eerstvolgende in de lijn van troonopvolging van Koning van Engeland zijn geweest en vanuit deze positie in staat zijn geweest om veranderingen door te voeren om de planeet te helen en een einde te maken aan dualiteit. In de afgelopen jaren bleef de duistere cabal doorgaan met het voeren van een wereldwijde oorlog voor hun eigen gewin, en ze hebben meerdere keren geprobeerd een Derde Wereldoorlog te creëren, maar ze hebben gefaald. Massale hongersnood, nucleaire dreigingen, landroof, handel met voorkennis, psychologische aanvallen op de massa, zoals 9/11 en Banken met een te grote macht om te falen, hebben geleid tot een moment waarop de Buitenaardsen wel konden ingrijpen, omdat een bepaalde voorwaarde in de Prime Directive (Voornaamste Richtlijn) verder is overtreden dan was toegestaan.

Matthew Ward: een korte geschiedenis van onze Ascentie tot nu toe. / 24 januari 2019 /Door Steve Beckow


Matthew Ward: een korte geschiedenis van onze Ascentie tot nu toe.
24 januari 2019 /Door Steve Beckow

Ik onderzoek de aard en het proces van de "hoogste universele raad" die de Gouden Eeuw van de Aarde heeft ontworpen.

En ik kwam een passage van Matthew Ward tegen dat zoveel in de context plaatst dat ik dacht het hier te plaatsen:

Matthew’s Message, Oct. 19, 2014, at www.matthewbooks.com

Het meesterplan voor de Gouden Eeuw van de Aarde is gebaseerd op de bereidheid van jullie wereld voor internationale verzoening en samenwerking tegen jullie jaar 2007. Het is niet dat de oorzaak van de vertraging toen begon, maar eerder dat de raad had verwacht dat jullie samenleving dat stadium van spirituele en bewuste voorbereiding tegen die tijd bereikt zou hebben.

Als we doorgaan, zullen jullie zien waarom de verwachtingen logisch waren, waarom ze niet werden gehaald en waarom dat jaar op jullie kalender centraal stond in de tijdlijn van de raad. Alles vond plaats buiten voorbij jullie begrip van tijd, maar we zullen ons best doen om het binnen een sequentieel referentiekader uit te leggen.

Het plan kwam tot stand omdat Gaia, de ziel die eeuwen geleden belichaamd was in wat nu jullie thuisplaneet [Aarde] is, een oproep tot hulp deed.

De Raad – Nadere discussie over ‘het veld’ – 21 januari 2019/ Ron Head

De Raad
Nadere discussie over ‘het veld’   
21 januari 2019/ Ron Head

Wij zijn van mening dat wat nadere discussie over ‘het veld’, zoals wij dat uitdrukken, de vraag van deze lezer zal beantwoorden.

 “Wanneer ik een techniek toepas van het voelen of visualiseren van een punt van oorsprong van liefde binnenin mijn hartcentrum en me dan concentreer op het toenemen er van en de energie voel uitbreiden, hoe breidt die energiestroom zich uit? Komt die energie van mij? Open ik een portaal of een verbinding met iets? Wanneer ik er mee uitlijn en mijn vibratie op datzelfde moment voel stijgen, waar verbind ik me dan mee?

Terwijl we doorgaan met deze uitleg, hou dan alstublieft in gedachte dat we spreken over bewegingen, wervelingen en stromingen binnen het energieveld dat is: Alles-Dat-Is. Wij zouden ook hopen dat jullie begrijpen dat dit veld bewustzijn en besef is. We zouden kunnen zeggen dat Het is, we zouden kunnen zeggen dat Hij is, of we zouden kunnen zeggen dat Zij is. In jullie wereld heeft ze vele namen gekregen. Stel je eens hoeveel andere namen de multiversa doorkruisen. In tegenstelling tot wat velen van jullie geloven, heeft Hij er geen behoefte aan dat jullie Hem een specifieke naam geven en Zij geeft daar ook niet om. Genoeg hierover. Laten we jullie vraag beantwoorden.

Live Kryon Channeling: Kryon in Laguna Hills, Cal. 2 Wat is er aan de hand met de Aarde? 9 december 2017 / Lee Carroll / Geplaatst: 25 januari 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in Laguna Hills, Cal. 2
Wat is er aan de hand met de Aarde?
9 december 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 25  januari 2019 
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de volgende channeling van de laatste sessie van het jaar. Hij wordt gehouden op een plaats die mijn partner de Thuiszaal noemt. Voor hem betekent dit de plaats waar hij begon. Het is moeilijk om te geloven dat het al dertig jaar geleden was. Moeilijk om te geloven dat hij hier dertig jaar geleden begon met channelen in deze eerste dagen toen hij voor het eerst in de stoel zat!

Er is hier een traditie en die staat symbolisch voor het einde en het begin. Het is vanavond dus geen uitzondering dat wij het over bepaalde dingen gaan hebben. Alle dingen waarover wij willen spreken, lieve mensen, zijn dierbaar! Als jullie geloven dat er zoiets bestaat als een stem die van de andere kant van de sluier komt, door een mens heen, naar jullie toekomt met liefde en dankbaarheid, omdat jullie die nodig hebben en omdat jullie die verdienen. Een stem die spreekt over de dingen die op deze planeet veranderen, over de verschillende zienswijzen die jullie kunnen hebben, en aldus spreken wij over actuele dingen. Ik wil het over bepaalde dingen hebben maar ik wil ook verder gaan dan dat en dit betekent dat ik ook enkele suggesties zal geven en nogmaals ook voor degenen die later luisteren en lezen en hier niet zijn….misschien kom ik met dingen waaraan jullie nog niet hebben gedacht en waaraan wel gedacht dient te worden, maar misschien zijn er mensen onder jullie er nog niet aan toe om dit te doen omdat jullie dit eerst moeten horen of lezen; concepten misschien die jullie dienen te kennen.


Sneaky Sneakers en andere stoute schoenen /10 Maart 2018 / door uitjebewust / Geplaatst 25 januari 2019

Sneaky Sneakers en andere stoute schoenen
10 Maart 2018 / door uitjebewust
Geplaatst 25 januari 2019

Over aarden enzo…

Aarden is niets anders dan jezelf in verbinding stellen met Moeder Aarde. Aarden is net zoiets als een bliksemgeleider, of de aardedraad bij het aansluiten van elektrische apparatuur of het zwarte flapje achter een auto dat steeds de weg raakt. Dan heb je ook nog een aardlekschakelaar die je omzet als de stoppen zijn doorgeslagen.

Aarden is iets dat wij mensen nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Alleen zijn we vergeten wat het voor ons doet en hoe belangrijk het eigenlijk is. Vroeger waren we automatisch meer geaard, omdat we simpelweg op onze blote voeten liepen. Onzin? Nee hoor, bedenk je maar eens wat er met jou gebeurt als je op vakantie bent en een aantal dagen met je blote voeten in het zand zit op het strand.

Stoute schoenen
Tegenwoordig lopen we veelal op rubberen/kunststof zolen. Bijna al ons schoeisel is ervan voorzien (kijk je schoenen maar eens na). Deze materialen zijn slijtvast, maar zijn van nature een slechte geleider. Krijg jij weleens een schok? Vast wel. Dat kan gewoon komen door de wrijving van jouw schoenen met de ondergrond waar je op loopt, of een trui die je uittrekt als het vriest. Het is een teken dat jij in dat geval elektrisch geladen bent en deze lading dus niet kwijt kan, tenzij de iets aanraakt met je blote huid. Maar er is meer aan de hand met straling en die hoeft niet altijd elektrisch te zijn om toch door jou opgepikt te worden uit jouw omgeving.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 24 Januari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
24 Januari 2019 / via Shelley Young


Als je niet veel vreugde in jouw bestaan hebt gehad, begrijpen we dat het ervaren van vreugde misschien een te grote sprong voor je is. Dus waarom niet gewoon openstaan voor een gevoel van aangename aanwezigheid? Het is veel gemakkelijker en veel minder drukkend om te accepteren dat je een aangenaam nu moment kunt creëren. Door daar te beginnen, zul je je misschien wel verbazen over hoe snel dat moment zich kan ontwikkelen naar diepe, oprechte, dankbaarheid en vreugde.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 24 Januari 2019 / Neale Donald Walsch24 Januari 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het de zoete, eenvoudige dingen van het leven zijn
welke uiteindelijk de echte zijn.

Laura Ingalls Wilder zei dat, en ze had gelijk.
Dit lijken zo'n eenvoudig dingen, dergelijke simplistische kennis,
maar wanneer we het echt omarmen als onze levende realiteit,
beginnen onze dagelijkse levens te veranderen op zeer essentiële manieren.

Dus kijk vandaag en vanavond aan welke zoete,
 eenvoudige dingen van het leven je misschien voorbij kijkt,
 of juist er overheen kijkt, en noch ziet of van geniet.
Kijk goed. Ze zullen zich waarschijnlijk recht voor je ogen bevinden -
iets waar je elke dag naar kijkt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / 24 Januari 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
24 Januari 2019 / door Jennifer Farley,

Blijf In Vertrouwen


Mijn dierbaarste; misschien ben je de laatste tijd
met teleurstellingen en frustraties geplaagd.
Het kan een uitdaging zijn als het lijkt alsof alles fout gaat.
Je wordt er nog eens aan herinnerd dat het nodig is
dat je jouw vertrouwen blijft houden.
Blijf standvastig in de wetenschap dat Het Universum altijd over je heeft gewaakt
en de hele tijd aan jouw zijde heeft gestaan.
Het loslaten op dit moment maakt plaats voor een nieuw begin.
Sta deze veranderingen toe opdat alles volgens plan verloopt.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 24 januari 2019

De WingMakersen het vijfde intervieuw, deel 5 / geplaatst 24 januari 2019 / Ella Ster


In de transitie en upgrade van de huidige Mens 2.0 naar de Mens 3.0 komen we voor een keuze te staan. De ene weg leidt naar een transhumanistische cyborg, het pad van technologie-samensmelting. Deze versie gaat de hiërarchie en elite versterken. De andere versie, de Mens 3.0 SI, volgt een meer organisch proces en zal de mensheid verbinden in het IK BEN WIJ ZIJN bewustzijn, in plaats van het separatie-bewustzijn. Hierbij gaat hiërarchie verdwijnen.

Het vijfde interview van Dr. Jamisson Neruda
Door Sarah
Vertaling: Koen van Klei

> Vervolg op deel 4 van het vijfde interview.

Sarah: “Was het ACIO bezig met het bouwen van Mens 3.0?”

Dr. Neruda: “Ja, met bepaalde sleutelaspecten van het transhumanistische model. Niet de SI-versie. Zie je, het hele idee van transcenderen is gekoppeld aan het beginpunt van scheiding. Het is het opperste IK BEN model. Er staat dat het menselijk lichaam op een zodanige manier kan en moet worden verbeterd dat de functionele implantaten voor altijd kunnen leven. Maar, er ontbreken verschillende dingen, volgens de WingMakers. Ten eerste kan de onbewuste geest de datastromen van een continue soort niet bevatten, en ten tweede, de zoektocht naar wie we zijn, als de ware bron van het leven, zal alleen nog maar verder worden verdoezeld door technologische verbetering. De realisatie van IK BEN WIJ ZIJN is geen technologische realisatie, noch wordt de manifestatie ervan versneld door of via technologie, op een individueel niveau. Het is een zelflerend en gedragsmatig proces. Niets meer niets minder.”

Sarah: “Dus transhumanisten willen menselijk lijden, onwetendheid en sterfelijkheid te boven komen door technologie, en de ACIO [6] leverde een deel van de technologie om dit te bereiken, maar wie zou toegang hebben tot de technologie?”
[6] ACIO is een afkorting voor Advanced Contact Intelligence Organization.

Dr. Neruda: “De elite, natuurlijk. Het zou de scheiding alleen maar versnellen en groter maken. Het is gelijktijdige empowerment en machteloosheid. De economische modellen voor de transhumanistische verspreiding, zoals het werd genoemd in de Labyrint Groep, werden niet breed ondersteund. De Incunabula is de enige uitzondering.”

Over zielsverbanden en soulmates,/ Anna Sayce / 23 januari 2019


Over zielsverbanden en soulmates,
Anna Sayce / 23 januari 2019

Ken je dat, dat je iemand voor de eerste keer ontmoet en het voelt elektrisch en fantastisch? Of dat jij je magnetisch voelt aangetrokken tot iemand?

Je was er zeker van dat het lot bepaalde dat jullie elkaar moesten ontmoeten en je voelt een diepe verbinding met deze persoon. Je bent er behoorlijk zeker van dat deze persoon jouw soulmate is.
  

Ik had een dergelijke ervaring in mijn tweede jaar op de universiteit. Het was een avond in juni, ik maakte mij klaar om in het café wat vrienden te ontmoeten en samen wat te eten, en opeens viel bij mij naar binnen dat deze avond een belangrijke avond was. Ik weet niet waarom ik dat dacht. Er was een ‘atmosfeer’ – als gebeurtenissen om je heen die geladen lijken te zijn met een krachtige energie en je kunt voelen dat iets aan het opbouwen is of dat er iets gaat gebeuren.

Ik stond op het punt iemand te gaan ontmoeten die in de volgende paar jaar belangrijk voor mij zou zijn. De opgewonden energie rondom het ontmoeten van deze persoon was als het terugzien van een goede oude vriend nadat we een lange tijd gescheiden waren.