donderdag 31 januari 2019

De Raad – Over Jullie Emoties – 28 januari 2019/ Ron Head

De Raad
Over Jullie Emoties
28 januari 2019/ Ron Head
  
Er is een vraag gesteld over jullie emoties. Velen van jullie ervaren in deze tijd onnodige problemen betreffende deze kwestie. Sta ons toe om dit probleem voor jullie te verlichten. Hier is ons antwoord op de vraag:

Welnu, laten we beginnen met te stellen dat jullie emoties niets dan signalen zijn. Waarvan zijn het signalen, vragen jullie. Ze vertellen jullie precies hoever jullie verwijderd zijn van het kennen van jullie ware zelf of, inderdaad, hoe dicht jullie er mee in lijn liggen.

Dus, wanneer de emotie zelf slechts een indicator is, wat zouden jullie er dan mee kunnen doen? Nou ja, wanneer jullie van de emoties houden zouden jullie waarschijnlijk besluiten om vaker op dezelfde manier te reageren. En de chemische stoffen die dat in jullie lichaam genereert zouden zeer gezond zijn. Wanneer de emotie NIET goed voelt, kunnen de chemische stoffen op de lange duur resulteren in een aftakeling van gezondheid. Jullie zouden er beter mee gediend zijn om niet op die manier te reageren, of om jezelf terug te trekken uit die prikkels. 

Boodschap van Vader/Moeder God – “Liefdevol, naar Waarheid Leven en Zijn” – via Eillie Deus' - 29 01 2019

 Boodschap van Vader/Moeder God
– “Liefdevol, naar Waarheid Leven en Zijn” –
via Eillie Deus' - 29 01 2019

 Lieve Kind,

Er loopt een autostrade van licht tussen jou en de Hogere Rijken, jij bent ons Kind, een kind van Licht, een klank van vreugde, een trilling van muziek, een trilling van kleur.  Jij bent ons mensen-kind.

Liefdevoller kan onze energie niet uitgedrukt worden. Alles wat Wij zijn, alles wat Jullie zijn, is één materie: Licht/Liefde. We bevinden ons (als we ons met elkaar vergelijken) op verschillende trillingsniveau's – dat is werkelijk het enige verschil.

De Wet van Eenheid zegt dat wij één zijn: in het kleinste deeltje zit evenveel vervat als in de grootste berg, de trilling van Liefde.(*)

Waarom deze proloog ?

Het ogenblik is gekomen dat jullie hoognodig en exclusief dienen te focussen op Liefde.
Niet het amoureuze soort  – al valt die liefde ook te waarderen, maar veeleer de beleving van alles wat je doet en denkt. En dan zul je tot de vaststelling komen dat het (nog) niet helemaal duidelijk is wat liefdevol is.

Wanneer is een gedachte liefdevol ?
Wanneer is een woord liefdevol ?
Wanneer is een daad liefdevol ?

Family Bulletin Januari 2019 / Lee Carroll / 31 januari 2019


Family Bulletin
Januari 2019
Lee Carroll
31 januari 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Globale Opwarming of
Mini IJstijd?   

 Groetjes, Henk! 

Hopelijk zijn velen van jullie op het Noordelijk Halfrond in staat om warm te blijven! Mijn land ziet nu het begin van de weersveranderingen die zich steeds weer voordoen. Dit “absurd koude weer dat nooit eerder werd gezien” hebben wij nu. (CNN)

De meest controversiële boodschap van Kryon blijft die over de weersverandering. Al meer dan tien jaar heeft hij verteld dat “de kou eraan komt!” Het meest controversiële is dat deze informatie dwars tegen het verhaal van de globale opwarming ingaat”. Kryon is een “milieu-man” en heeft ons vaak verteld dat wij de luchtverontreiniging tegen moeten gaan omdat wij onszelf doden. Hij vertelt ons ook dat de planeet zal overleven….met of zonder ons.

ASHEVILLE, NC - 2008: "Jullie zitten in een watercyclus die diepgaand is samengesteld om een mini-ijstijd te scheppen. Dit kan voor jullie vreemd lijken dat het eerst heet wordt voordat het koud gaat worden, maar als jullie naar jullie geologie willen kijken zullen jullie bemerken dat precies hetzelfde al eerder is gebeurd.”

Meer lezen>>>


NIET Te Laat om te Veranderen / Door de Arcturianen via Suzanne Lie – 28 Januari 2019

NIET Te Laat om te Veranderen
Door de Arcturianen via Suzanne Lie – 28 Januari 2019

Lieve degenen die Ascenderen,
Heden willen wij jullie eraan herinneren om niets of niemand toe te staan om jullie te verminderen of om jullie je minder te laten voelen over jullie zelf!

Herinner alstublieft dat ieder persoon zijn eigen problemen heeft die hen bang maken. Daarom zou iemand boos kunnen zijn, bang gemaakt door uitdagingen voor hen, waar ze nog NIET-klaar voor zijn om op te pakken.

Iemand die niet klaar is om de waarheid onder ogen te zien over wat er in het dagelijkse leven en/ of in de bredere realiteit gebeurt, kan zich bang voelen voor de uitdagingen die voor hem/haar liggen en kan "angst naar buiten brengen" bij een andere persoon. De kwesties van financiële zekerheid zijn erg groot binnen jullie NU.

Wanneer een leider GEEN onvoorwaardelijke liefde en het vertrouwen van het hogere dimensionale zelf uitzendt, is het voor anderen moeilijker om die leider te volgen. Leiders die vertrouwen, vriendelijkheid naar buiten brengen en sturen naar degenen die zij leiden, worden soms vervangen door leiders die "hun eigen onzekerheid en" verborgen angst " naar buiten brengen aan degenen die zij geacht worden te leiden.

Meer lezen >>>


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 30 Januari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
30 Januari 2019 / via Shelley Young


Voor velen van jullie is oneerlijke vervolging een wond of een thema dat naar boven komt om te worden gezuiverd.
Als dit het geval is, kan het zijn dat mensen je beschuldigen van dingen die niet zo zijn, jouw intenties verkeerd interpreteren en jouw waarheid niet reflecteren. Naarmate je verder gaat met jouw reis op weg naar verlichting, zul je je realiseren dat het schijnen van je waarheid meer een middel is tot zelfexpressie dan dat het iemand iets bewijst.

Het loslaten van die oude wonden stelt je in staat om meer van wie je bent te omarmen, en je te laten leiden door die echte energetische expressie van het zelf, die je in staat zal stellen door te gaan met groeien en diegene zal aantrekken die het vermogen hebben om je in jouw waarheid en authenticiteit te zien.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlHeavenletter 6546: Al het leven is kostbaar / 28 december 2018 / Geplaatst 31 januari 2019

Heavenletter 6546:
Brief uit de Hemel
Al het leven is kostbaar
28 december 2018 / Geplaatst 31 januari 2019


God zei:

Geliefden, jullie zijn hier op aarde om de wereld tot bloei te brengen.
Jullie verlangen naar vrijheid, en jij, jullie en Ik bestaan als Eén om een stempel te drukken in het leven en om het leven te ontdekken dat als jullie leven wordt beschouwd en om te staren naar alle leven en liefde in het Universum door Goddelijk Recht.

Relaties zijn gekend als onderlinge relaties.
Een pasgeboren baby heeft veel macht over jullie, en dat is hoe het is. Jullie baby heeft volledig overwicht op jullie. De baby huilt, jullie voeden de baby en kloppen de baby op de rug, en jullie staan op, alle uren van de nacht. Wanner jullie baby verzorgd wil worden, verzorgen jullie de baby. Dit gaat prima voor jullie. Sterker nog, jullie zijn ieder de andere kant van dezelfde medaille.

Naast verlangen, hebben jullie instincten. Jullie vragen je af of het mogelijk is dat verlangens instinct zijn. Kan dit zo zijn?

Op deze dag van je leven / 30 Januari 2019 / Neale Donald Walsch


30 Januari 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat bewustzijn geen geschenk is dat sommigen hebben
en anderen niet kunnen bereiken.
 Bewustzijn is je geboorterecht en jouw erfenis.
Je hebt het nu.

Het is geen kwestie van of je het hebt, maar of je het gebruikt.
Alle menselijke wezens hebben het geschenk van Bewustzijn.
Toch zijn niet alle mensen zich gewaar dat ze Bewust zijn.
Als je je bewust bent dat je Bewust bent,
verschuift jouw ervaring van Bewustzijn naar een nieuw niveau.
Dat is waarom dit vandaag naar jou is gezonden.
Je riep dit voort uit je eigen innerlijke gewaarzijn.
Dit ben Jij, je wakker makend.

Een Schrijven van de Schepper / 30 Januari 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
30 Januari 2019 / door Jennifer Farley,

Healing.....


Ben je klaar om te gaan ... opnieuw?
 De binnenkomende golf van energie kan de kloof tussen mensen vergroten,
waardoor het een nog grotere uitdaging wordt dan je tot nu toe hebt ervaren. 
Terwijl je het door jou gekozen pad bewandeld,
kan het frustrerend zijn als je anderen naar je toe zult trekken
die een poging  willen doen om je vibratie af te leiden en te verlagen.
 Wanhoop niet, liefste kind, de genezing van de mensheid is begonnen!

Nu is meer dan ooit jouw licht nodig om de weg door het proces te begeleiden. 
Dit betekent niet dat je moet veranderen wie je bent ... tenzij je ervoor kiest. 
(Knipoogje)
Integendeel, gewoon het mooie zelf zijn
dat je op je innerlijke reizen bent geworden, zal genoeg zijn.
 Houd je hoofd hoog, wetende dat je meewerkt aan het verschuiven
 van de wereld naar een betere toekomst.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


woensdag 30 januari 2019

De pauw 20 januari 2019 / Door UITJEBEWUST

De pauw
20 januari  2019 / Door UITJEBEWUST


De pauw
Wie aan de pauw denkt, denkt vaak aan de kleurrijke variant in groen of blauw. Ook is er de maagdelijk witte waarvan de uitgewaaierde verentooi lijkt op ijskristallen. De pauw vertelt over in jouw kracht gaan staan. ZIJN wie je werkelijk bent in al jouw facetten en dit uit te dragen waarbij je jouw persoonlijke ruimte zuiver houdt en bewaakt.

Dit mooie dier in vol kleurenornaat of in fijn sprankelend wit is al eeuwen een symbool in vele religies en culturen. Niet voor niets. Vanuit de pure tijd waar mensen en dieren nog veel meer in samenwerking en samenZIJN leefden, werd het bijzondere ZIJN van de pauw onderkend. De pauw worden eigenschappen toegekend waardoor het een fantastisch, maar ook heel krachtig krachtdier is. Met zijn antennes op zijn hoofd die elk weer voorzien zijn van minuscule pluizenveertjes is hij rechtstreeks met de zuiverste lichtfrequenties in het universum verbonden. De veren worden vaak gebruikt bij reinigings- en zuiveringsrituelen. Als de pauw op jouw pad komt, dan heeft dat altijd te maken met het zuiver omgaan van jouw energie, deze in goede banen leiden en het grotere geheel dienen. De energetische kracht die de pauw met zich meebrengt, is immers ook heel eenvoudig explosief in te zetten en dat is nu juist niet de bedoeling.

LIEFDE VAN EEN HSP Artikel van Enlightend Consiousness - vertaald door Pyts Boschma

LIEFDE VAN EEN HSP
Artikel van Enlightend Consiousness - vertaald door Pyts Boschma

“Het leven zonder liefde is als een boom zonder bloesem of fruit” – Kahlil Gibran

Het grootste geschenk van het leven dat je kunt ontvangen is waarschijnlijk onvoorwaardelijke liefde en acceptatie. 

Als een HSP van je houdt is dat de mooiste liefde die je je kunt voorstellen. 

Wanneer je een relatie hebt met een HSP zul je je zeker afvragen waar je zo’n wonderbaarlijke liefde aan verdiend hebt.

Als een HSP besluit om van jou te houden dan zul je waarschijnlijk een liefde ervaren die je niet kunt beschrijven, gewoon omdat een HSP niet op dezelfde manier van iemand houdt zoals ‘gewone’ mensen doen. Ze houden op een andere manier van je.  

Ze zijn altijd eerlijk

HSP zullen je altijd de waarheid vertellen, ze zullen het nooit mooier maken dan het is. Juist omdat de waarheid vaak pijnlijk is, zal een HSP nooit de gemakkelijke weg kiezen. Eerlijkheid is één van de voorwaarden voor een sterke relatie. Als je van een HSP houdt dan hoef je er nooit bang voor te zijn dat hij of zij je bedriegt of manipuleert. Er zal geen enkele twijfel of onduidelijkheid in de relatie zijn. De waarheid zal altijd gezegd worden en je zult altijd precies weten hoe het er voor staat. Je metgezel zal ook altijd dezelfde openheid en eerlijkheid terug van je verwachten.

Een Schrijven van de Schepper / 28 Januari 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
28 Januari 2019 / door Jennifer Farley,

Open....


Stel jezelf open voor de ervaring dat je elke dag verliefd wordt op iets, iemand of een idee. Een van jullie grootste vreugden op jullie Aard oppervlak is jullie oneindige vermogen
 om te genieten en het gevoel van het omarmen van Liefde.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlOp deze dag van je leven / 29 Januari 2019 / Neale Donald Walsch


29 Januari 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er niet zoiets bestaat als een ongeluksgetal -
zoals "13" - of een ongelukkige gebeurtenis,
 zoals het kruisen van jouw pad door een zwarte kat.
Je creëert je eigen geluk.

Doch werkelijk geluk, bestaat niet, als je 'geluk' definieert
als "onverwacht heil" opkomende "uit het niets" zonder aanwijsbare reden.
GELUK is een acroniem: Love Undergirding Creatonist Knowledge
(Liefde ondergordende Creationistische Kennis).
Wanneer je de kennis van hoe dingen te creëren in jouw leven gebruikt
moet je dat doen vanuit een plaats van liefde, nooit vanuit een plaats van angst.
 Angst duwt wat je wilt van je af.
Liefde trekt het naar je toe.

Je kunt geen genezing creëren vanuit een ziekte,
bijvoorbeeld als jij in angst bent voor de ziekte zelf
en probeert healing vanuit die plek te creëren.
Noch kun je overvloed creëren vanuit een plaats van geldzorgen.
In beide gevallen zul je helemaal geen "geluk" hebben.
De schepping begint vanuit een plaats van LIEFDE.
Liefde voor wat IS, en liefde voor wat zal komen!

Snap je het? Goed.
Omdat je precies weet waarom je dit vandaag hoorde.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl
Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 28 Januari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
28 Januari 2019 / via Shelley YoungHet is belangrijk om te onthouden dat ongemak slechts een instrument is om richting te geven. Jullie ziel probeert altijd te groeien en uit te breiden, dus alles wat dat blokkeert, wordt niet energetisch ondersteund. Als jullie je verzetten tegen groei en uitbreiding, zal jullie ongemak alleen maar toenemen totdat het te ongemakkelijk wordt hetzelfde te blijven en op dat moment zul je weer bereidwillig de voorwaartse beweging omarmen. Het ongemak zal zijn doel hebben gediend en zal snel afnemen.

Jullie hoeven niet te wachten tot je op dat niveau van ongemak bent om verder te gaan, Dierbaren.Jullie kunnen gewillig het pad van genade en gemak opgaan door in overgave, geloof, stroming en vertrouwen te blijven. Wees bereid om te ontdekken, nieuwsgierig te zijn, om nieuwe dingen te proberen.

dinsdag 29 januari 2019

De Raad – Een Schijnbare Tegenstrijdigheid – 26 januari 2019/ Ron Head

De Raad
Een Schijnbare Tegenstrijdigheid –
26 januari 2019/ Ron Head

Een vraag die gesteld is die een schijnbare tegenstrijdigheid vormt. 

“Wanneer men op voorhand de levenservaring kiest en het doel ervan is te leren, is het dan gerechtigd om in die ervaring tussenbeide te komen?Bijvoorbeeld: is het gerechtvaardig om iemands armoede of worsteling te verlichten, wanneer dat de ervaring is die men op voorhand gekozen heeft.  Hoe houden we het evenwicht tussen iemand ondersteunen en tussenbeide komen?”

We zullen beginnen er op te wijzen dat jullie, op z’n minst in enkele van jullie samenlevingen betreffende veel dingen, denken in termen van polair tegengestelde mogelijkheden. Dit mondt uit in het denken dat wanneer A waar is, dat alles wat niet A is onjuist is. Wanneer mij gezegd is dat ik niet tussenbeide mag komen, kan ik die persoon niet helpen.

Laten we jullie eens vragen of jullie leraren van lang geleden dat ooit gezegd zouden hebben. Voed de hongerigen. Kleed de naakten. Geef onderdak aan hen die dat niet hebben. Is dat niet wat ze onderwezen? Is dat dan inmenging?

De Vraag van mijn Vader / Door Anna Von Reitz / Woensdag 9 januari, 2019

De Vraag van mijn Vader
Door Anna Von Reitz / Woensdag 9 januari, 2019

Ik heb nooit beseft dat het zo belangrijk of iets ongewoons was in die tijd, maar als ik erop terugkijk is het pijnlijk duidelijk dat de dagelijkse vraag van mijn vader aan mij ongelofelijk belangrijk was en een teken van de zegen die heel mijn leven bij me is gebleven. 

Iedere morgen als ik opstond, holde ik uit bed en ging mijn vader zoeken. Op doordeweekse dagen was dat heel vroeg, zo rond vijf uur in de morgen, terwijl hij rond zes uur naar zijn werk vertrok.

Ik vond hem meestal in de keuken terwijl hij genoot van zijn laatste slokje koffie en las. Mijn moeder, trouwhartig tot op het bot, was al op om zijn ontbijt te koken (en nu het mijne) en zijn lunch voor de nieuwe dag in te pakken.   

Op het moment dat hij me zag, schoof hij onmiddellijk zijn krant en koffie opzij en opende zijn armen voor mij voor een dikke warme knuffel. Dan zei hij: “En wat kan ik vandaag voor je doen?”  

Het was zo eenvoudig. Een warme knuffel, een blik op z’n gezicht dat zei: “Jij bent mijn schat!” en de vraag: “Wat kan ik vandaag voor je doen?”  


Een terugblik op januari 29 januari 2019 ★ Fran Tielemans

Een terugblik op januari

29 januari 2019 Fran Tielemans


Deze maand loopt bijna ten einde, en het is een goed idee om even terug te blikken. Om even balans op te maken, te kijken naar wat voor ideeën de afgelopen weken steeds weer bleven pulseren in je bewustzijn, en om te kijken wat je hebt geleerd. Het is in januari dat de basis werd en wordt gelegd voor het komende jaar. 

In de komende week wordt het wiel in beweging gebracht: je brengt hier en daar verandering aan, je vernieuwt je huis of je werkplek of je leven. En intussen blijven de sterke impulsen tot loslaten en transformatie nazinderen. De 9 in 2019 staat niet voor niets (o.a.) voor loslaten, afsluiten, voltooien. Probeer te zien wat nu echt mag losgelaten worden, en wat in tegendeel steeds meer op de voorgrond komt te staan, want bewust (maar rustig) focussen op dat laatste, zal je energie en vreugde geven. Dat zijn de bouwstenen van je nieuwe leven dat in de steigers staat - wat je in de loop van dit jaar steeds duidelijker zal voelen. En voel de kiemen van jouw vernieuwing, van al wat je ooit vreugde zal schenken - ze zijn aan het groeien in je energieveld.

Fran Tielemans 

Los blokkade's in jezelf op door aan je schaduwplekken te werken. / 26 januari 2019 / Luc van Ewijk


Los blokkade's in jezelf op door aan je schaduwplekken te werken.
26 januari 2019 / Luc van Ewijk

Je eigen fouten ontkennen is een vorm van zelf manipulatie. Het houdt je van je doel af. Omdat het een schaduwplek is. Er kan geen licht bij. Zolang je er niet aan werkt. 

Je hoort naar je eigen fouten te durven kijken. Fouten maken je niet minder. Je zit met een stuk in jezelf. Wat zegt dat je niet goed genoeg bent. En dat blokkeert. 

Daar mag nog wat licht heen. Je mag nog wat oude dingen loslaten. Zodat het licht volledig kan stromen. En we niet meer crashen. Want dan zijn er geen volgende levels meer te halen. 

Dan zijn we zoals we bedoelt zijn. Niks is / ligt meer te schuilt in de mist. Omdat je geen bagage meer hebt die je achter houdt. 

Door de zure appel heen. En alle je schaduwplekken oplossen. Want dan pas zul je op volle kracht werken. En werkt je aantrekkingskracht ook veel sterker. Het komt letterlijk naar je toe. Omdat je op volle kracht staat. 

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 11 “Het Optillen van de Sluier” / geplaatst: 29 januari 2019


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 11 “Het Optillen van de Sluier”
geplaatst: 29 januari 2019 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Iets voor jullie?

Lezers, waarom kijken jullie hiernaar? Is er hier soms iets voor jullie? Wat waart er door je lichaam dat jullie vandaag zouden willen veranderen? Er drukt nu goddelijkheid op deze zaal. Er zijn hier gidsen waarvan jullie niet weten dat zij er zijn. Misschien willen jullie hen groeten? Misschien vinden jullie het leuk om hen te gaan voelen want zij hebben toestemming om jullie aan te raken.

Sommigen van jullie zouden hen zelfs kunnen ruiken…..degenen waarvan jullie niet verwachtten dat zij hier zijn!

~ KRYON
Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaalAartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 19 Januari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
19 Januari 2019 / via Shelley Young


Dit is een ideaal moment om te stoppen en jullie bewust te worden van geloofssystemen of zelfopgelegde beperkingen waar jullie je nog steeds aan vasthouden en die jullie niet de vrijheid bieden om het leven van je dromen te creëren. Geloven jullie dat vreugde een element is dat slechts sporadisch wordt ervaren? Dat ware, diepe liefde alleen gebeurt in sprookjes of dat de opwelling van een eerste liefde niet duurzaam is? Dat het te laat is om te doen waar je van houdt? Dat je lichaam van nature begint te falen op een bepaalde leeftijd?

Wie zegt dat jullie geen vreugde kunnen ervaren op regelmatige basis? Wie zegt dat jullie geen grote, mooie, epische liefde kunt hebben die zich verdiept en groeit en zich op de meest fantastische manieren uitbreidt? Wie zegt dat jullie je passies niet kunnen volgen? Wie zegt dat jullie lichaam op geen enkele leeftijd het vermogen heeft om te verjongen en te bloeien?

Een Schrijven van de Schepper 19 Januari 2019 / door Jennifer Farley,


 Een Schrijven van de Schepper
19 Januari 2019 / door Jennifer Farley,

 De Inkomende Verandering..... 


Er kunnen momenten zijn dat je van jouw pad raakt
en daardoor een beetje van je licht verliest.
Jouw Aardse bestaan kan overweldigend en ronduit moeilijk worden.
Dit zijn de momenten waarop je diep moet ademen en een stapje terug doen.
In plaats van te vragen: "Wat is het punt?", vraag je jezelf af: "Wat leer ik hieruit?" Geef jezelf een moment (of meer als dat nodig is) om opnieuw te kalibreren
en neem vervolgens de volgende stap.
De inkomende verandering levert de broodnodige informatie voor je
om veilig en comfortabel vooruit te komen.
Onthoud dat wanneer je bewuste gewaarzijn veranderd,
dat geldt ook voor de uitkomst.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot