Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 19 januari 2019

Jezus: De kennelijke afscheiding die de mensheid beleeft is slechts een truc van het ego./ 16 Januari 2019 / John Smallman


Jezus:
De kennelijke afscheiding die de mensheid beleeft is slechts een truc van het ego.
16 Januari 2019 / John Smallman

Zoals jullie goed weten vinden over de hele wereld enorme veranderingen plaats, zowel binnen de mensheid alsook binnen de planeet zelf en alle levensvormen die zij zo bereidwillig ondersteunt. Dit is een tijd van grote verandering die al tijdperken lang goddelijk gepland is. Deze is inderdaad voor iedereen heel veeleisend. Het is echter een noodzakelijk onderdeel van het ontwakingsproces van de mensheid.

Het op z’n minst eenmaal per dag een onderbreking nemen om jullie fysieke lichamen te ontspannen en jullie gedachten tot rust te brengen is een noodzakelijke voorwaarde, terwijl jullie allemaal worstelen om emotionele/psychologische rommel, die jullie hebben ontkend of weggestopt om de pijn van het afhandelen te vermijden, persoonlijk binnenin jullie zelf en binnenin het menselijke collectief, los te laten. Het moet gezien en losgelaten worden. Hou je er niet mee bezig of probeer haar doel of afkomst niet te analyseren. Bekijk het in de plaats daarvan, bedank het dat het in je bewustzijn naar boven komt om je te laten zien dat het er behoefte aan heeft om losgelaten te worden. Dan kan alle bitterheid, haat, boosheid en oordeel – die de mensheid al zo lang geplaagd heeft, zoals jullie eigen ego’s geprobeerd hebben om anderen de schuld te geven voor de pijn en het lijden dat jullie jezelf berokkend hebben – gewoon wegvallen en oplossen in het niets van waaruit het opkwam.

Cobra: Terugkeer van het Licht! januari 2019 + INSTRUCTIES VOOR DE MEDITATIE 1 Januari 2019 / herplaatst 19 januri 2019

Cobra:
Terugkeer van het Licht! januari 2019
1 Januari 2019  / herplaatst 19 januari 2019

Licht is wat onze wereld zo hard nodig heeft! En wij met zijn allen hebben de kracht en het vermogen om dit Licht naar de Aarde te trekken.

Het zachtroze Licht van de Godin, het elektrisch blauwe Licht van de Sleutel tot Vrijheid, het regenboog Licht van Bewustzijn en Heling, het briljant witte Licht van Ascentie, het gouden Licht van de Gouden Eeuw … Trek het dagelijks naar je toe….. de poort staat open en onze manifestatiekracht is grenzeloos.

Neem die Sleutel tot Vrijheid in je hand en draai hem om! Integreer de Godinnenenergie van Liefde en Compassie in jouw dagelijkse leven. Gooi de deur naar de Gouden Eeuw wijd open en geniet van de oneindige overvloed en welvaart die voor ons klaar ligt!

Hieronder de vertaling van Cobra’s oproep voor de Terugkeer van Licht Activatie.

Inwijdingstijd 16 Januari 2019 / Mieke Vulink

Inwijdingstijd
16 Januari 2019 / Mieke Vulink

De meesten van ons bevinden zich momenteel op een brug, die de ontwakende mens naar een heel nieuwe levensfase leidt.

We kunnen met onze menselijke zintuigen en ons menselijk verstand niet vatten hoe, wat, wanneer en waarheen; dit wordt zo zorgvuldig mogelijk vanuit hogere dimensies geleid. Het enige wat wij zelf kunnen doen is volgen en vertrouwen, en de oude programmeringen die zich onderweg zullen aandienen liefdevol facen.

Deze tijd is één grote oefening in acceptatie van alles wat zich innerlijk en buiten onszelf aandient. Het is ten diepste een heilige tijd, maar voor het ego niet altijd gemakkelijk om zich ondergeschikt te maken aan een 'onzichtbare' hogere regie. We kunnen de focus zetten op een zo getrouw mogelijk begeleiden van onszelf naar een liefhebben van al die delen waar we nog niet helemaal in vrede mee kunnen zijn.

Bijzondere confrontatie op hoge leeftijd Gepubliceerd 17 januari 2019 / Door Ans Hoornweg


Bijzondere confrontatie op hoge leeftijd
Gepubliceerd 17 januari 2019 / Door Ans Hoornweg


Jacob Rothschild
Opeens verschenen er twee buitenaardsen tegenover één van de rijkste en machtigste mannen van de Aarde. Deze man was zó extreem rijk dat wanneer hij z’n enorme kapitaal zou verdelen onder alle Aardbewoners een ieder van hen een rijk mens zou zijn, maar helaas kwam het woord ‘delen’ niet voor in zijn woordenboek.

Gedurende zijn lange leven was deze, inmiddels stokoude man de belichaming van het geld zelf geworden, en was hij alleen maar geïnteresseerd in hoe hij alles op de Aarde kon manipuleren d.m.v. geld. Maar nu stonden er dus twee buitenaardsen voor deze oude man.

Het bizarre was dat hij zich op dat moment helemaal niet meer kon bewegen – het leek wel of hij versteend was – hij kon zelfs z’n personeel niet alarmeren?! Wat de oude man niet wist was dat niet alleen híj maar alle mensen in dat gebouw zich totaal niet meer konden bewegen.

De buitenaardse wezens keken de oude man liefdevol aan en zeiden:

Dagtekst van Zaterdag 19 Januari 2019 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Zaterdag 19 Januari 2019
door Omraam Mikhael Aivanhov

"Schilders die engelen, aartsengelen en godheden wilden weergeven, hebben hen vaak afgebeeld in prachtige gewaden, beladen met goud en edelstenen. Zij bezaten de intuïtie dat er een overeenstemming bestaat tussen spirituele rijkdom en materiële rijkdom. De traditie van priesterlijke gewaden versierd met edelstenen, die tot op vandaag bewaard is gebleven, heeft dezelfde betekenis: de uiterlijke rijkdom van de kleding gedragen door de dienstdoende priester moet zijn spirituele rijkdom uitdrukken.

En als jij zelf juwelen met echte edelstenen draagt, bedenk dan dat het ook innerlijk is dat je deze edelstenen moet bezitten. De saffier, dat is de vrede; de robijn, de liefde; de amethist, de opoffering; de topaas, de wijsheid; de smaragd, de hoop en de diamant is de kracht van de geest… De symboliek van de edelstenen is zeer uitgebreid, zeer rijk en men kent de reikwijdte van hun krachten nog niet."

Omraam Mikhaël Aïvanhov

De storm van de verandering wordt sterker zodra je vanuit je licht bouwt. /16 Januari 2019 / Luc van Ewijk


De storm van de verandering wordt sterker zodra je vanuit je licht bouwt.
16 Januari 2019 / Luc van Ewijk

Jouw licht volop aan. Want dan zie je waar je heen gaat. Vergeet al die afleiding en luister eens naar jezelf. Dan weet je precies waar je heen hoort te gaan. Wellicht ben je er niet in een dag. Maar we hebben de tijd. 

Een beetje avontuur is ook leuk. Daarom krijg je zo nu en dan tegenslagen. Maar je zult je doelen gaan zien. Handel er naar. Nu meteen. En zie hoe de magie zich gaat ontvouwen. 

Als je jezelf maar ziet. De rest is de buitenwereld. Het gaat om de binnenwereld. Transformeer het naar buiten door middel van scheppen. En de wereld is van jouw. 

Niemand kan jouw nog tegenhouden. Ook al negeren ze je. Er zijn genoeg lieve mensen die wel de aandacht waard zijn. Verminder dat soort mensen uit je leven. 

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 17 Januari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
17 Januari 2019 / via Shelley Young


Wanneer jullie dit nieuwe jaar van creatie binnenstappen, vertrouw dan op jullie groei en jullie goddelijke vermogen. Jullie hebben hard gewerkt om te komen waar jullie zijn.
Onderzoek jullie gaves en wat er voor je geopend is om dit laatste niveau van bereiken te behalen, want elke nieuwe energetische verschuiving creëert expansie met nieuwe potentiëlen en mogelijkheden. Elke loslating heeft ruimte gemaakt voor meer belichaming van jouw ware zielessentie. Dat, gecombineerd met het feit dat jullie ongekende energieën op jullie planeet ervaren, opent meer onaangesproken potentieel dan ooit tevoren. Speel groter, droom groter, schitter groter, Dierbaren, want jullie tijd is nu.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 17 Januari 2019 / Neale Donald Walsch


117 Januari 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het leven je een geweldige mogelijkheid biedt
op elk moment om te zien en te ervaren Wie Je Werkelijk Bent.

Bekijk jezelf deze dag.
Kijk gewoon naar jezelf.
Kijk naar wat je van moment tot moment doet ... en waarom.
Stel jezelf de vraag: "Wat heeft dit te maken met mijn echte reden om hier te zijn?
Is dit waarvoor ik helemaal naar de Aarde ben gekomen om te ervaren? "

Als het antwoord een volmondig Ja is, blijf het doen.
Als het antwoord Nee is, vraag jezelf af, "Wat in de wereld ben ik aan het doen?"
Bekijk de woorden en overweeg ze letterlijk.
Wat-in-de-wereld-ben-ik-aan-het-doen?
Waar ben ik in betrokken elke dag, en wat heeft dit met mijn ziel te maken?

Het is gewoon een vraag ... alleen een vraag ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / 17 Januari 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
17 Januari 2019 / door Jennifer Farley,

Het Geschenk Van Voltooiing


Wat wil je nu in je leven manifesteren? 
Het kan overvloed zijn, een zielenmaatje, een nieuwe baan of gewoon gemoedsrust.
Waar je ook naar streeft,onthoud dit alstublieft;
 alle manifestaties komen vanuit de heelheid van je wezen.

Als je ervoor kiest om te bestaan ​​in gebrek, kan overvloed buiten je bereik blijven.
Als je ervoor kiest om door te gaan met zoeken naar je 'andere helft'
 in plaats van jezelf te voltooien en te omarmen,
blijft die persoon ongrijpbaar.
Als je ervoor kiest om naar de rechter te stappen en chaos te creëren,
 zal vrede op afstand blijven.

Vandaag nodigt Het Universum je uit om door te gaan met het opbouwen
wat al binnenin is ... jouw mooie, perfecte zelf.
Je hebt een hele Melkweg binnenin je die de verkenning waard is!
Kijk naar al het werk dat je tot nu toe hebt gedaan!
Geef jezelf het geschenk van voltooiing en alles komt goed.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlvrijdag 18 januari 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 18 januari 2019

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
 18 januari 2019

De tijd gaat sneller voorbij dan ooit en dit feit alleen al is het bewijs dat jullie goed op weg zijn naar Ascentie. Er wordt veel hulp geboden aan jullie die het pad naar ascentie al zijn opgegaan, en als je niet van gedachten verandert, ben je van succes verzekerd. Omdat jullie Gidsen nu in staat zijn om dichterbij te komen, zullen zij je rechtstreeks kunnen beïnvloeden en zo helpen om je aan je levensplan te houden. Te midden van alle onrust die op Aarde heerst, is het noodzakelijk en zelfs essentieel dat je je blik vooruit blijft richten zonder je doel uit het oog te verliezen. Op jullie niveau zijn er nog steeds hindernissen te overwinnen, maar met jullie gevorderde stadium van ontwikkeling zou het in verhouding gemakkelijk moeten zijn ermee om te gaan. Verleidingen zullen er nog steeds zijn, maar tot nu toe hebben jullie het met succes aangepakt en er is geen reden aan te nemen dat jullie dit in de toekomst niet blijven doen.

De veranderingen die op Aarde plaatsvinden zijn nodig om degenen die niet in staat zijn zichzelf te verheffen, of degenen die soms worden tegengehouden door het duister, vooruit te bewegen. Omdat verlichte zielen naar belangrijke en machtige posities overgaan, zullen jullie beginnen te zien dat de veranderingen een positief effect hebben. Met de autoriteit die aan hen is toevertrouwd, evenals hun intentie om alles aan het Licht te brengen, zullen ze belangrijke veranderingen doorvoeren die zullen worden opgemerkt en gevoeld. Veel van deze veranderingen zullen de juiste mensen aan de macht brengen, zodat er een collectieve beweging kan ontstaan om de Mensheid uit het duister en naar het Licht te brengen. Veel mensen hebben echter een goed hart en zoeken naar manieren om hun bereidheid te tonen en andere zielen te helpen bij hun zoektocht naar een uitweg, maar vinden het moeilijk om een uitlaatklep te vinden voor hun verlangen. Ze hoeven zich geen zorgen te maken, want hun gidsen zullen zich goed bewust zijn van hun intenties en zullen hen vooruit helpen, zodat alle kansen goed voor hen zullen uitpakken.

Europese Raad voor een Gouden Toekomst / Door Winfried Meier, / 14.1.2019.

Europese Raad voor een Gouden Toekomst
Door Winfried Meier,  14.1.2019.
                                                       
De Mensheid is aan het ontwaken en bevindt zich in een proces van snelle veranderingen in bewustzijn en levenswijzen. Dit vraagt om het afdanken van oude structuren en machtssystemen, die een obstakel vormen voor het zich ontplooien van de mensen in de Nieuwe Tijd. De snelle technologische ontwikkelingen dagen de mensen uit nieuwe keuzes te maken. Wat wensen wij en wat wensen wij voor onze kinderen?

Herstel van menselijke waardigheid
In algemene termen kan het antwoord luiden: een betere samenleving, waarin wij allen vrij, gezond en menswaardig zullen leven. Een samenleving gekenmerkt door vrede en voorspoed, waarin wij met elkaar omgaan als gelijken, als vrienden met wederzijds respect. Waarin wij allen de verantwoordelijkheid voelen en delen voor duurzaamheid en liefde voor natuur en milieu. Een Aarde met paradijselijke allures, waarop de mensheid floreert in universele liefde en eenheid.

De huidige overgangstijd biedt door steeds hogere en in frequentie toenemende energieën een unieke kans. Wij zijn in staat een einde te maken aan problemen op gebieden van armoede, milieuvervuiling, energievoorziening, gezondheid, veiligheid en mensenrechten. Alleen door eendrachtig en transparant samen te werken op lokaal, nationaal en internationaal niveau, kunnen wij onszelf en onze kinderen een nieuwe toekomst geven. Alleen als wij luisteren naar de inspiratie vanuit ons hart en het gemeenschappelijk belang vooropstellen.

Matthew Ward - 14 januari 2019 / Suzanne Ward

Matthew Ward
- 14 januari 2019 / Suzanne Ward

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. De combinatie van positieve en negatieve reacties op steeds hoger wordende trillingen heeft het energetisch potentieel van de Aarde te onrustig gehouden voor elke activiteit om een niet te stoppen momentum te bereiken. Energiestromen rond de poging om alle Illuminati-kopstukken aan te klagen, hebben doorlopend aan kracht gewonnen en, van de verschillende activiteiten achter de schermen om een einde te maken aan de duistere controle over jullie wereld, lijkt het erop dat de aanklachten de eerste zijn die tot wasdom komen. Als het huidige tempo van het winnen aan kracht aanhoudt, kunnen acties die al aan de gang zijn binnen enkele maanden wereldwijd bekend worden.

Het zal voor de meeste mensen een schok zijn wanneer bekende personen beschuldigd worden van misdaden tegen de mensheid, en reacties, variërend van "nepnieuws" tot grote woede en angst verwachten. Lagere Illuminati zullen proberen heftig te ontkennen en het zinkende schip te verlaten in plaats van ermee ten onder te gaan, ten onrechte beschuldigde individuen zullen hun onschuld willen bewijzen, en als er in sommige kringen een sterke weerstand bestaat, zullen militaire troepen zeer waarschijnlijk worden opgeroepen om de veiligheid van het publiek te waarborgen. Er zal wijdverspreide verwarring zijn totdat de samenleving de verreikende, ten goede kerende impact begrijpt van wat er gaande is.

Channeling nr. 46 Raphael, Michael, Jezus en Isoritas de buitenaardse met zijn healers / Via Margreet de Carpentier / 12-01-2019

Channeling nr. 46
Raphael, Michael, Jezus en Isoritas de buitenaardse met zijn healers
Via Margreet de Carpentier / 12-01-2019

Wees allen welkom, wij zijn blij u weer te zien, dit is voor velen maandelijks een bijzondere plek. Uw huis is ook een bijzondere plek, zorg dat het een bijzondere plek is of wordt, dat u zich daar veilig voelt, dat u zich daar beschermd voelt. Uw aura is ook uw huis. Het is belangrijk dat u zich veilig voelt in uw eigen lichaam, in uw eigen aura dat is ook uw huis, uw bescherming, uw bescherming tegen de buiten wereld. U kan deze bescherming sterker maken. De bescherming tegen de invloeden van buiten af. De meeste mensen die leven op deze aarde zijn hoog gevoelig. Nee, niet alleen u, de meeste mensen, alleen velen weten het niet. Leer u zelf goed af te schermen. Ja Margreet zal er een hekel aan hebben wat wij u nu vertellen.

Wij hebben Margreet een YouTube filmpje laten maken over hoe u zich zelf kan afschermen, zodat u niets hoeft te voelen van een ander, zodat u zich vrij kan bewegen in een menigte, zodat niet alle emoties van anderen bij u terecht komen en u er ziek van wordt. Iedereen kan zichzelf goed af schermen. Zij spreekt daar de woorden ook via ons. Wij, haar gidsen en Raphael hebben haar dat geleerd en het werkt. Vertrouw er op, vertrouw er op dat het werkt, maak het niet onklaar met uw gedachten. De gedachtenkracht is ontzettend sterk. Ook daar blijven wij op hameren, als u denkt zal ik wel afgesloten zijn? Nee dan bent u niet meer afgesloten, dan heeft u het onklaar gemaakt. Als u vergeet om u af te sluiten en u merkt als u ergens bent dat u onrustig wordt van uw omgeving, doe het dan in gedachten, vraag ons om hulp. Want ja u vraagt te weinig en sluit u in gedachten af en vertrouw er op dat het werkt. Ga het maar uitproberen.
Het is de bedoeling dat u in uw kracht komt te staan, u allen.

De Raad – Ben Gewoon – 14 januari 2019/ Ron Head

De Raad
Ben Gewoon
14 januari 2019/ Ron Head

In antwoord op de volgende vraag, zullen we jullie uitleggen waarom wij jullie kunnen aansporen om gewoon de beste versie van jullie beste zelf te zijn.

 “Sommige zielen kunnen wat meer in zichzelf gekeerd zijn dan anderen. Zielen die stiller zijn, maar toch bereid om op iedere mogelijke manier te helpen. En als zodanig vraag ik me af; levert een minder spraakzame ziel, die alleen maar een luisterend oor aanbiedt wanneer dat het meest nodig lijkt te zijn, ook hulp overeenkomstig zijn/haar eigen Goddelijke plan?”

Op dit moment zijn er in jullie wereld ongeveer zeven miljard individuele uitdrukkingen van menselijkheid. Geen twee van deze expressies zijn precies hetzelfde. Zoals jullie weten zijn er echter heel wat karaktereigenschappen die op elkaar lijken. Jullie hebben hele systemen ontwikkeld om deze persoonlijkheidstypes te omschrijven en te verklaren. Sommige gebruiken psychologie, sommige astrologie en sommige gebruiken gewoon de oude hij-is-zus of zij-is-zo methode.  

Er zijn “vuur” mensen en “water” mensen, type A persoonlijkheden, in zichzelf gekeerde mensen, doorzetters en muurbloempjes. Neem alstublieft in aanmerking dat ieder persoon precies is waar hij nodig is en precies waar hij moet zijn. Jullie Bron maakt geen fouten. Het is niet de gewoonte om jullie levens te verspillen. Niets wordt jullie AANGEDAAN, zoals wordt gezegd. Alles wordt VOOR jullie gedaan.

Family Bulletin Januari 2019 Lee Carroll / 17 januari 2019

Family Bulletin
Januari 2019
Lee Carroll / 17 januari 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Doe mee met Kryon's Kauai Avontuur!  

Aloha Henk! 

Het is tijd om terug te gaan naar Hawaii voor alweer een Kryon-avontuur en ik wil iets zeer persoonlijks met jou delen. Deze door de jaren heen geregelde excursies naar Hawaii zijn voor MIJ! Ik ging er voor het eerst heen toen ik veertien jaar oud was met de ss Lurline! Dit schip werd in 1931 gebouwd (gaap) maar dat is niet het jaar waarin ik er naartoe ging. (voor het geval jij gaat rekenen)

Toen wij aanmeerden in Honoloeloe bij de beroemde Alowa Tower (die is er nog steeds voor cruiseschepen) zag ik de heuvels en de regenbogen en liepen de tranen over mijn wangen. Ik was met mijn oudere zus Shirley en zij vertelde mij later dat de tranen die zij zag met mijn beginnende pubertijd te maken had, samen met de typische symptomen daarvan. Maar op de een of andere manier wist ik, zelfs op deze leeftijd, wel beter. Er was iets veel krachtigers aan de hand.

Bijna 50 jaar later gleed het schip tegen zonsondergang zachtjes in de haven van Nawiliwili harbor (Kauai). Ik zat alleen op de boeg van het schip. Ik was even ontsnapt aan de groep Kryon-reizigers en -collega’s en luisterde naar de stilte van de zee terwijl het schip de oever naderde. De altijd aanwezige zachte wind blies door de bomen op het strand terwijl wij zachtjes en voorzichtig voorbij gingen aan de schijnbaar zeer heilige gedeelten van de kust.

Meer lezen >>>


DE ANSGT VAN HET ONBEKENDE / Channeling door Brenda Hofman, 14 januari 2019DE ANSGT VAN HET ONBEKENDE
Channeling door Brenda Hofman, 14 januari 2019

Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 11 januari 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman

Tot voor kort ontruimden jullie angsten en verwelkomden jullie nieuwe segmenten.
Die fase is voltooid. Jullie staan nu nieuwe vaardigheden toe om op de voorgrond te treden zonder hulp van anderen. Net zoals een vlinder weet hoe de vleugels te moeten gebruiken, zo actualiseren jullie ook de nieuwe jij-vaardigheden.

(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)

Geliefden,
Jullie vroegere 3D-angsten waren begrijpelijk omdat jullie gelijke angsten ervoeren, of iemand anders deed het. Drie-D-angsten waren beperkt tot het bekende. Dat is niet langer waar, omdat jullie als nieuw wezen een nieuw leven binnengaan.

Dus als jullie de nieuwe vaardigheden activeren, kunnen angsten jullie wezen domineren. Niet omdat dat nodig is, maar omdat jullie geen kennis hebben van de nieuwe normaal. Alles is nieuw en daarom een beetje angstaanjagend.

Op deze dag van je leven / 16 Januari 2019 / Neale Donald Walsch16 Januari 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat wat belangrijk is in je leven,
 is wat jij beslist dat belangrijk is -
en deze beslissing zal onuitwisbaar creëren wie je bent.

Toen je vanmorgen wakker werd, wat was het eerste wat in je gedachten opkwam?
Op de lijst met dingen om te doen, wat is nummer 1?
Terwijl je je huidige prioriteiten bekijkt,
is er een persoon die bovenaan staat,
of is het iets wat je als eerste wilt doen ...?

Alleen jij kunt weten wat jouw aandacht trekt,
wat jou roept om jouw energie.
Maar je kunt jezelf een belangrijke vraag stellen ...


Nieuw veld, verschuivingen ....innerlijke shift...... / Door Be-Loved

Nieuw veld, verschuivingen ....innerlijke shift......
Door Be-Loved                             “ nieuwe rol van het innerlijk kind”

Momenteel is er zoveel aan het verschuiven, alsof alles opnieuw wordt geïnstalleerd. Ook in jouzelf. Momenteel wordt er veel informatie doorgegeven over de nieuwe verschuivingen, als een soort “ gebruiksaanwijzing” voor de nieuwe tijd. Hieronder alvast een klein begin.

Belangrijk is dat je als ziel/mens zelf de verantwoordelijkheid neemt in wat je aanneemt als jou waarheid. We lopen allemaal ons eigen unieke pad, waarin sommige zielen dezelfde ontwikkeling doorlopen. Lees onderstaande daarom goed en voel in of jij je herkent in deze woorden. Of jij ermee resoneert.

Waar je vandaan komt:( oud veld)
* Je bent als kind verwaarloost ( emotioneel of anderzijds).
* Je hebt als kind diepe emotionele wonden opgelopen.
* Je was niet in staat je te verbinden en werd voortdurend getriggerd in pijnstukken.
* Je overleefde.
* Er was veel drama in je leven.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 16 Januari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
16 Januari 2019 / via Shelley Young


Dierbaren, we begrijpen vertrouwen kan een zeer moeilijke element voor jullie zijn. Maar begrijp alsjeblieft wanneer jullie ervoor kiezen te proberen te navigeren zonder vertrouwen, jullie kiezen voor weerstand tegen je nu moment zonder enige basis hiervoor. Verder veranderd jullie gebrek aan vertrouwen jullie aandacht van je eigen scheppingsruimte naar een tijdlijn die bevat wat je niet wilt. Als de dingen dan niet goed gaan op de manier die je al vreesde, zult je uitroepen: "Zie je? Ik wist het!"

Vertrouwen is wat het ontvouwen van het ware potentieel van een bepaalde omstandigheid mogelijk maakt. Als je geen vertrouwen hebt aangewend om te zien wat iets kan worden, heb je het geen eerlijke kans gegeven. Het is alsof je zaden plant en dan weigert ze water te geven, omdat je jezelf ervan overtuigt dat ze toch niet zullen groeien.

Een Schrijven van de Schepper 16 Januari 2019 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
16 Januari 2019 / door Jennifer Farley,

” Zoek balans ”


Het kan een uitdaging zijn om balans te vinden
 in wat een relatief chaotische atmosfeer is geworden. 
De aardschalen zwaaiden wild van de ene naar de andere kant,
 het lijkt alsof de harmonie waar jij en de mensen om je heen
zo wanhopig naar hunkeren nooit zal aankomen. 
Wees niet ontmoedigd hierdoor, mooi kind!

Er is een vredig middelpunt dat in de loop van het bestaan
​​van de Aarde keer op keer is bereikt. 
Het kan voelen alsof het nooit zal gebeuren,
maar Het Universum vindt altijd een weg. 
(Glimlach)


donderdag 17 januari 2019

Interview met Cobra door de Unknown Lightwarrior over het ENORME belang van de ‘Terugkeer van het Licht’ massameditatie ...............

Interview met Cobra door de Unknown Lightwarrior over het ENORME belang van de ‘Terugkeer van het Licht’ massameditatie tijdens de maansverduistering op 21 januari 2017 – DOE MEE, grijp de kans om jouw bijdrage te leveren aan de planetaire bevrijding!
17 Januari 2019

Cobra heeft de link naar dit interview op zijn blog geplaatst met de aantekening:
“De energieën van onze Terugkeer nar het Licht Meditatie zijn al aan het opbouwen en dit zou onze meest succesvolle en krachtige meditatie ooit kunnen zijn. Wij creëren gezamenlijk geschiedenis. Deze meditatie heeft het potentieel om de koers van de gamma tijdlijn te zetten. De tijd is nu.

Je kunt dit Cobra interview beluisteren dat dieper graaft in de energieën van de Terugkeer van het Licht meditatie.”
  

The Unknown Lightwarrior: Het is het meest recente media optreden van Cobra, dus lees dit transcript van het interview om uit te vinden:

·        de redenen waarom dit een VEEL grotere doorbraak zou kunnen zijn dan zelfs de massale die wij op 21 augustus 2017 bereikten, de 2017 zonsverduistering massameditatie … die de planetaire bevrijding zoveel versnelde … wij hebben hier de mogelijkheid van een ENORME SPRONG …
·        naar welke symptomen te kijken om te weten dat het duister WANHOPIG probeert te voorkomen dat jij – en de planeet – deze ENORME SPRONG kan maken, door jou ervan te weerhouden om deel te nemen aan deze ENORME gebeurtenis
·        en hoe … VOOR DE EERSTE KEER OOIT IN DE UNIVERSELE GESCHIEDENIS … de Aarde zal proberen om een verbinding te maken met de KOSMISCHE (universele) CENTRALE ZON … (ALS VOLDOENDE MENSEN MET DE MEDITATIE MEEDOEN) en waarom dit moment het potentieel heeft voor een nooit eerder ervaren enorme verschuiving op deze planeet
·        typische vertakkingen van de drie STERRENPOORTEN die zich zullen openen op dit belangrijke moment, en wat wij daarmee moeten doen om zeker te stellen dat wij de VOLSTE potentiële impact voor planetaire bevrijding kunnen bereiken … wat betekent, voor alle LICHTWERKERS … hereniging met jouw galactische (ware) familie en vrijheid!
·        en VEEL meer!

Met de ongeëvenaarde 20+ astrologische aspecten die uitlijnen bij de komende Volle Maan Maansverduistering…