Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 12 januari 2019

BLOSSOM GOODCHILD – De Federatie van Licht – 5 Januari 2019

BLOSSOM GOODCHILD
– De Federatie van Licht –
5 Januari 2019

Blossom: En ... een nieuw jaar is aan ons! Welkom Mijn vrienden! Misschien is het goed om aan u te vragen wat de komende 12 maanden voor ons in petto hebben?

Federatie van Licht: We brengen, gecodeerd in dit bericht, een Energie van Verheffende Invloed en Standvastigheid.

Er is zoveel opwinding over wat er gaat komen en wij zijn ons ook bewust, dat dit al eerder is gehoord'!

Toch zouden wij willen voorstellen dat jullie dapper en vastberaden voorwaarts gaan met open armen ... en ALLE LIEFDE omhelzen die zachtjes in de Planeet stroomt gedurende deze komende maanden.

Jullie waren je bewust van de omwenteling binnenin jezelf en misschien zelfs van je aard.
De kracht waarin de Hogere Energieën door gefilterd werden, was de brenger van dergelijke 'chaos' ... en NU vestigt het zich in positie en afgezien van af en toe 'geplande' pieken/ uitbarstingen van noodzakelijke Energie, op bepaalde en vooropgestelde 'tijden' ... zullen jullie ondervinden dat de stroom die 'binnenkomt' van een veel meer verenigbare software is!

Inderdaad, zoals altijd ... is dat wat aan de buitenkant wordt gepresenteerd heel anders dan datgene wat daadwerkelijk aan de gang is (aan de binnenkant).

Blossom: Wat bedoelt u met ‘aan de binnenkant’?

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad ∞ Veranderingen in het Elektromagnetische veld van de Aarde. / Daniel Scranton: 11 Januari 2019


De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad ∞
Veranderingen in het Elektromagnetische veld van de Aarde.
Daniel Scranton: 11 Januari 2019


"Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om contact te maken met jullie allemaal.

We zijn verheugd jullie de volgende overdracht te brengen omdat we weten hoe belangrijk het is voor jullie om te begrijpen wat er in jullie wereld gebeurt en hoe het zich verhoudt tot jullie reizen als individuen. De recente veranderingen in het elektromagnetische veld van de Aarde hebben op verschillende manieren een positief effect op jullie.

Alles wat jullie vanaf dit punt ervaren, brengt jullie dichterbij om klaar te zijn voor de energieën van de verschuiving. Dus alles moet worden gezien als een positieve stap voorwaarts voor de mensheid, en dit is geen uitzondering. De veranderingen in het veld maken de Aarde beter compatibel met de hoogfrequente energieën die vanuit elke hoek op jullie afkomen, de hele dag, elke dag.

Uitwerking van Karma’s / Gepubliceerd 8 januari 2019 | Door Ans Hoornweg

Uitwerking van Karma’s
Gepubliceerd 8 januari 2019 | Door Ans Hoornweg

 Een man was op de aarde geïncarneerd met de wetenschap dat hij in z’n vorige leven een aantal mensen had verraden, en dat hij die mensen ergens in dit leven weer tegen zou komen voor de vergelding van dat verraad.

In dit huidige leven was hij een goed mens die vol liefde mens en dier hielp waar hij maar kon. De jaren verstreken en inmiddels was hij een oude man die soms ‘oorzaak en gevolg’ van het leven vergat.

Op een middag – hij had net boodschappen gedaan – kwam de oude man een groep luidruchtige jongeren tegen. De jongens liepen dreigend op hem af, hielden hem staande en eisten zijn pinpas.

Nog voor hij dat kon weigeren sloegen de jongelui de oude, weerloze man in elkaar en beroofden hem van zijn pinpas, waarna ze wegrenden, de gewonde man bloedend op de grond achterlatend. Een paar van de mensen die deze gewelddadige beroving hadden gezien belden de politie en 112, en niet veel later werd de gewonde man naar het ziekenhuis vervoerd.

De oude man bleek er slecht aan toe, maar eenmaal in z’n ziekenhuisbed realiseerde hij zich dat die middag de zo lang door hem verwachte vergelding dan toch had plaatsgevonden. Dankzij de beschrijvingen van de getuigen wist de politie gelijk wie de daders waren – deze jongens waren bekend bij de politie, dus werden ze al snel in hun kraag gegrepen.

Ascension time: Don't hurry, Don't worry /10 januari 2019 / Mieke Vulink

Ascension time: Don't hurry, Don't worry
10 januari 2019 / Mieke Vulink

Word jij ook steeds gevoeliger? Dan heeft je systeem waarschijnlijk ook steeds meer moeite met veel impulsen vanuit de 3D wereld. En heb je mogelijk een toenemende behoefte aan alles wat jouw heling kan ondersteunen, zoals kristallen, pure klanken, etherische oliën, Master-essences en andere verfijnde energiedragers.

Heb je al veel innerlijk werk gedaan waarbij je veel maskers hebt afgelegd, en veel ouds hebt achtergelaten? Vraagt het vervolgen van jouw innerlijke weg om steeds meer verbinding met Opgestegen Meesters, Engelen en andere Lichtwezens?

Dan zou je jezelf deze laatste weken van het jaar eigenlijk alleen nog maar moeten laven aan wat jou kan voeden.

We hebben bijna dagelijks te maken gehad (en nog!) met frequentiestijgingen, zonnevlammen, kosmische invloeden en collectieve veranderingen. Tel daar bij op alles wat er in jou en om jou heen geopend, getransformeerd en geheeld is. Er is onbeschrijfelijk veel gaande op Aarde wat een diepgaand effect heeft op onze energiehuishouding.

Dagtekst van zaterdag 12 Januari 2019 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van zaterdag 12 Januari 2019
door Omraam Mikhael Aivanhov"Hoeveel mensen denken niet dat ze heel intelligent zijn, zeer goed geïnformeerd! Zo te horen, hebben ze alles gezien, alles geleerd, alles begrepen, en ze werpen een oppervlakkige blik op hun omgeving. Daarom leren ze haast niets meer bij, ze zijn verwaand. Maar als ze moeite zouden doen om alles te zien alsof het de eerste keer was, zouden ze niet alleen werkelijk iets nieuws ontdekken, maar ze zouden proeven van een nieuwe vreugde.

Je ademt, je eet, je drinkt ... Doe alsof het de eerste keer is en alles zal er verrukkelijk uitzien. En doe hetzelfde met de mensen om je heen: je man, je vrouw, je kinderen, je vrienden ... Je zal me zeggen dat je een groot vermogen tot autosuggestie moet hebben om iets nieuws bij een echtgenoot of partner te vinden, waar je al lang op uitgekeken bent. Zeker, maar als je volhoudt, als je werkelijk zoekt, zal dat vermogen tot suggestie ervoor zorgen dat je een andere realiteit ontdekt."


Omraam Mikhael AivanhovAartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 11 Januari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
11 Januari 2019 / via Shelley Young


Dierbaren, alle dingen hebben het potentieel om in het licht of in de schaduw te zijn. Wij willen het uitleggen op een manier die heel eenvoudig is om te begrijpen. Als iets in het licht is, bevindt het zich in een staat van verbinding, als het zich in de schaduw bevindt, bevindt het zich in een staat van afscheiding.

Laat ons jullie een voorbeeld geven. Schoonheid, gecreëerd of gewaardeerd als een zuivere uitdrukking van de hemel op aarde, is een voorbeeld van de lichte kant van schoonheid. Schoonheid wanneer ze wordt achtervolgd als een extern krachtmiddel of om zichzelf terzijde te zetten als beter dan anderen, zou de schaduwkant ervan zijn. Schoonheid zelf is niet licht noch donker, het is gewoon schoonheid.

Op deze dag van je leven / 11 Januari 2019 / Neale Donald Walsch11 Januari 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat om in iedereen schoonheid te vinden, je de schoonheid moet zien in iedereen, door het hen te zeggen dat je het ziet, plaatst je het daarheen, in hun realiteit.

Mis geen enkele kans - niet een enkele mogelijkheid -
om iemand te vertellen hoe geweldig ze zijn, hoe speciaal ze zijn,
 hoe belangrijk ze voor jou zijn, hoe ongelooflijk ze zijn als een persoon,
hoe mooi ze van binnen en van buiten zijn.
Mis geen enkele opening waarin je zo'n opmerking kunt invoegen,
echt gevoeld en echt gemeend.

Maak er vandaag jouw levensmissie van om de aandacht
van een ander te trekken.
Zeg, hoe buitengewoon ze zijn.  Zeg het, Zeg het. Zeg het.
Hun hart wacht om te weten dat hun eigen beste gedachte
over henzelf kan worden geloofd.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper /11 Januari 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
11 Januari 2019 / door Jennifer Farley,

Open Armen


Wat houdt je vast?
Het Universum wacht met open,
liefdevolle armen op jou en jouw licht.
Treed binnen en word omwikkeld door de omhelzing van Onvoorwaardelijke Liefde!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 11 januari 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 11 januari 2019

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
11 januari 2019

De informatie die via verschillende betrouwbare bronnen binnenkomt, geeft niet geheel onverwacht veel details over het komende "Event". Ik geloof dat het juist is om te zeggen dat niemand precies weet wanneer het zal plaatsvinden, behalve dat het zich zeer binnenkort zal aandienen en daarom wordt er veel informatie vrijgegeven om ons daarop voor te bereiden. Mijn indruk is dat het Event omstreeks 2028 zal plaatsvinden, dus hebben jullie misschien een beetje een idee van het tijdstip. Echter naarmate de jaren verstrijken is het bijna zeker dat duidelijke aanwijzingen hiervoor zich zullen aandienen, en dan zouden we een veel beter idee moeten hebben over het moment van het Event. Tegen de tijd dat we het einde naderen, zullen we enorme vooruitgang hebben geboekt, want naarmate de trillingen blijven toenemen, zullen we van een periode van groei hebben kunnen genieten zonder de inmenging van het duister. Er worden, wat betreft de levensstandaard, diepgaande vorderingen gemaakt die zullen worden vrijgegeven, maar alleen als het de "juiste tijd" is om verder te gaan. Het leven zal ten goede veranderen, om nooit meer terug te keren naar wat het voorheen is geweest. Het Licht heeft de strijd om jullie ziel gewonnen en zal de verheffing, zonder angst voor inmenging, voortzetten.

Voor degenen onder jullie die nog geen volledig gedetailleerde versie hebben gelezen van wat men kan verwachten, heb ik een uittreksel gemaakt dat de kern van dat bericht weergeeft.


De Raad – Hoe Laat Is Het – 3 Januari 2019 / Ron Head

De Raad
Hoe Laat Is Het
3 Januari 2019 / Ron Head

Wij dachten ons gesprek voor jullie nieuwe jaar, dat jullie hebben bepaald als 2019, te beginnen door een beetje pret te hebben met het concept zelf. Nu hebben jullie hoogst waarschijnlijk een mentaal beeld van een jaar als zijnde een reis rondom jullie ster die op een bepaalde plek begint en eindigt. En jullie denken dit, hoewel velen van jullie weten dat dit niet het geval is. Het is een handige gedachte. Het zou echter alleen waar kunnen zijn wanneer jullie ster stilstond.

Jullie ster beweegt zich met grote snelheid door de kosmos. En de planeten in jullie stelsel, die door deze ster zijn aangetrokken, lijken haar achterna te jagen. De planetaire banen zouden meer op spiralen lijken. En de ligging van jullie datum 1 januari is alleen maar van toepassing op de ster zelf. In werkelijkheid is het een heel andere plaats dan het was op de eerste dag van jullie afgelopen jaar.

Laten we jullie jaar zelf eens onderzoeken. De meesten van jullie gebruiken een zonnekalender, maar niet iedereen. Derhalve zou jullie jaar wel of niet kunnen beginnen op de dag die jullie de eerste januari noemen. Zelfs in de landen die nog steeds de traditie van de maankalender erkennen, is de eerste dag van het jaar niet altijd hetzelfde. Dus jullie zien dat jullie jaren, jullie datums en jullie kalenders allemaal gebaseerd zijn op overeenkomsten die jullie lang geleden met elkaar hebben afgesproken. Dat is zo gedaan voor het merendeel van jullie geschiedenis, zelfs om slechts landbouwkundige redenen. Het bestuderen van de hemelen, wat enkelen in staat stelden om bepaalde waarneembaar verwante posities van hemellichamen te voorspellen, maakten van die studenten van de kosmos tovenaars, priesters enz. Helaas zijn de historische verhalen van die overleveringen en gewoontes ietwat minder dan van de sterren geweest.

" DE KUNST VAN OORLOG " De EU stemt voor de installatie van nieuwe Amerikaanse raketten in Europa / door: Manlio Dinucci

" DE KUNST VAN OORLOG "

De EU stemt voor de installatie van nieuwe Amerikaanse raketten in Europa
door: Manlio Dinucci

De lidstaten van de Europese Unie hebben zich unaniem aangesloten bij de militaire strategie van hun Amerikaanse grote broer. Ze hebben geaccepteerd dat hun eigen territorium zich kan transformeren in een nucleair slagveld in het geval van een conflict tussen de Verenigde Staten en Rusland.

VOLTAIRE NETWORK | ROMA (ITALY) | 8 JANUARY 2019 


De kunst van oorlog

Italië en de EU-stemming voor Amerikaanse raketten in Europa

Manlio Dinucci

In de buurt van het Glazen Paleis van de Verenigde Naties in New York staat een metalen sculptuur met de titel "Het Kwade Verslagen door het Goede (Evil Defeated by Good) ", waarin Saint George een draak met zijn lans doorboord. Het werd in 1990 door de USSR geschonken ter ere van het INF-verdrag dat in 1987 met de VS werd gesloten, waarbij kern- en kernraketten op land werden verboden (met een bereik van 500 tot 5000 km). Symbolisch, is het lichaam van de draak in feite gemaakt met stukken US Pershing-2 ballistische raketten (oorspronkelijk gestationeerd in West-Duitsland) en Sovjet SS-20 raketten (oorspronkelijk gestationeerd in de USSR).

BELANGRIJKE MEDEDELING: Beste Schumann cursisten, blijf gefocust! 10 januari 2019 / Anton Teuben


BELANGRIJKE MEDEDELING:
Beste Schumann cursisten, blijf gefocust!
10 januari 2019 / Anton Teuben

Ten eerste wil ik jullie allemaal nog een gezond, gelukkig en liefdevol 2019 wensen. Inmiddels zijn we al weer een week in het nieuwe jaar gevorderd en op basis van alle info lijkt het erop dat het een jaar met veel onthullingen zal worden. Alle mensen die de cursus Schumann Resonantie hebben gevolgd, adviseren wij ten zeerste om zich zo veel mogelijk op de hartslag van de aarde te focussen en de Schumann Resonantie te integreren (open alle chakra’s). Mede door de komst van 5G en de invloeden van Artificial Intelligence is het van het grootste belang om je zo goed mogelijk te blijven beseffen wie je bent, je energie hoog te houden en te beseffen dat alles om liefde, respect, positiviteit, verantwoordelijkheid, compassie en jouw waarheid gaat.

In alle eerlijkheid geef ik de informatie door die wij in 2003 in Winsum mochten ontvangen middels universeel contact en wat mij en vele anderen het leven hebben gered en wat iedereen dient te weten. Alles is er aan gedaan om deze essentiële kennis bij de mensheid weg te houden… maar het is tevergeefs geweest. Inmiddels wordt het steeds actueler dat de Schumann Resonantie de ‘missing link’ is in zowel de fysieke als psychische gezondheidszorg. Velen van jullie zijn gelukkig erg consequent en gedisciplineerd, letten goed op zichzelf en hun energie en hebben hun zelfgenezend vermogen geactiveerd en voelen rust, hebben overzicht en voelen zich verbonden.


De occulte aspecten van 9/11 Zondag 20 januari 2019 EXPO Houten

De occulte aspecten van 9/11
Zondag 20 januari 2019 EXPO Houten

Beste mensen,

Ook ex-burgemeester en chemtrail-deskundige Peter Vereecke is op de Truth Convention op 20 januari aanwezig. Hij zal spreken over de occulte aspecten van 9/11. Schrijver & publicist Berend Warrink komt met een opmerkelijke presentatie: Van de Goden bevrijd.

Zijn originele denkwijze en toelichting vindt u op de website.Het exacte programma van 14 sprekers met o.a. Johan Oldenkamp, Emile Ratelband, Evert Jan Beverwijk, stralingsbioloog Huub Smolders  en Rasti Rostelli (de Kracht van het onderbewustzijn) is nu bekend.
Dagtekst van Vrijdag 11 Januari 2019 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Vrijdag 11 Januari 2019
door Omraam Mikhael Aivanhov


"De enige wetenschap die de moeite waard is om te bestuderen is de wetenschap van het leven. Want alle andere onderwerpen die je kan aansnijden, alle andere activiteiten die je kan ondernemen, zullen je echt alleen maar iets bijbrengen als je je concentreert op deze essentiële werkelijkheid: het leven. Dus, in plaats van het te gebruiken als middel om je verlangens, je ambities, je grillen te bevredigen, leer daarentegen het leven als een doel te beschouwen en gebruik al je vermogens om het te versterken, te verlichten en in jou te zuiveren, want zonder het leven heb je niets meer.

Het is juist het leven dat het verstand, het hart en de wil voedt. Zodra je dit leven in jezelf ondersteunt, zal je verstand gaan begrijpen, zal je hart opengaan en zich verheugen, zal je wil sterker worden en gaan scheppen. Zonder het leven is er zelfs geen kennis meer mogelijk, geen filosofie, geen
religie, geen kunst. Daarom is de wetenschap van het leven de sleutel tot alle realisaties."

Omraam Mikhael Aivanhov

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 10 Januari 2019 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
10 Januari 2019 / via Shelley Young


Velen van jullie hebben barrières opgeworpen om in jullie ware authentieke kracht te stappen omdat jullie bang zijn dat dit een verantwoordelijkheidslast met zich meebrengt. Dit komt voort uit het oude paradigma van de marteldienst, samen met herinneringen uit het vorige leven van minder dan positieve ervaringen rond kracht.

Intensivering van jullie authentieke kracht, jullie eigen soevereiniteit en meesterschap, is jullie dienstbaarheid. Het dient op veel verschillende manieren. Het toont en verankert de energie van wat er op jullie planeet kan worden bereikt. Het laat zien dat jullie in energieën zijn die volkomen veilig voor je zijn om je goddelijke authentieke zelf te belichamen en een pad te kiezen dat op die waarheid is gebaseerd. Jullie zijn krachtige leiders door een voorbeeld te geven. Verder helpt jullie verlichtingsproces de energetica van jullie gemeenschappen, het raster, de hele planeet.

Op deze dag van je leven / 10 Januari 2019 / Neale Donald Walsch


10 Januari 2019 / Neale Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat wanneer we zo goed mogelijk ons best doen, weten we nooit
 welk wonder is volbracht in ons leven, of in het leven van een ander.

Helen Keller zei dat, en ze had gelijk.
Er is een situatie in je leven op dit moment,
waar je wordt gevraagd om je best te doen, meer dan je best.
Misschien zit het in het schenken van vergeving aan een ander.
Of is het het begrijpen van iets dat je gewoon niet eerder hebt kunnen begrijpen.
Of in het accepteren van wat tot nu toe voor jou onaanvaardbaar voelde.

Doe je, wat de situatie ook is (en je weet op dit moment precies wat het is) ...
het beste wat je kunt?
Als je dat doet, zo zij het, en is goed.
Maar als je denkt dat je het beter zou kunnen doen,
sta dit kleine duwtje vandaag toe om jouw geschenk van de ziel te zijn.
Een wonder wacht op je als je nu terugreikt
en meer, meer, meer dan je best doet, het beste wat je kunt hiervoor.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 10 Januari 2019 / door Jennifer Farley,


Een Schrijven van de Schepper
10 Januari 2019 / door Jennifer Farley,

Ga Jezelf Uit De Weg


Het universum heeft je veel speciale geschenken gegeven.
Jezelf uitschelden voor de geschenken die je niet hebt,
vermindert de waardering en kennis van degenen die je bezit.
Vandaag wordt je gevraagd om jouw unieke talenten
 en vaardigheden te omarmen en te prijzen.
 Soms moet je, om de volle hoeveelheid te weten,
gewoon jezelf uit de weg gaan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 10 januari 2019

Berichten die aandacht verdienen. Het corrigeren van de representatie van moslims. 9 januari 2019 / Door Steve Beckow

Berichten die aandacht verdienen.
Het corrigeren van de representatie van moslims.
9 januari 2019 / Door Steve Beckow

Een belangrijke vleugel van westerse samenlevingen wil moslims presenteren als haatdragend en oorlogszuchtig. Er wordt zeer weinig publiciteit gegeven aan hun acties voor liefde en vrede.

Het Good News Network bevat een aantal verhalen door de jaren heen dat moslimgemeenschappen in verschillende landen het voortouw hebben genomen in acties van de afgelopen jaren.


Moslims Halen een Volledige Pagina uit Krant weg Om Antisemitisme Tegen 'Onze Joodse Zustes en Broeders Af Te Wijzen'
Good News Network, May 26, 2018

In gigantische, gewaagde zwarte tekst aan de bovenkant las de advertentie: "Wij moslims hebben één woord voor Joden. Shalom.”

“Als Britse moslims, zijn wij van mening dat de tijd is gekomen om zich uit te spreken. Veel te lang is het antisemitisme ongehinderd door gegaan", vervolgde de advertentie. "Het uitroeien ervan is een uitdaging voor ons allemaal".

"We begrijpen dat velen in ons land zich inleven in de Palestijnen en hun recht op een soevereine staat. We moeten echter altijd waakzaam zijn tegenover degenen die cynisch internationale kwesties gebruiken om joden te schande te maken of antisemitische taferelen te promoten. Er is geen reden die de promotie van haat kan rechtvaardigen."

"Net zoals wij diegenen uitdagen die antimoslim-tropen(?) recyclen, staan wij resoluut tegen racisme gericht tegen onze Joodse zusters en broeders."

God is Onvoorwaardelijke Liefde / Winfried Meier / 9 Januari 2019

God is Onvoorwaardelijke Liefde
Winfried Meier / 9 Januari 2019


Ingewortelde overtuigingen, zij benevelen het verstand, onderdrukken oprechte gevoelens vanuit het hart en zijn oorzaak van heftige meningsverschillen en conflicten. Dat is wat er nu aan de hand is omtrent de verklaring van Nashville, waarin homoseksualiteit door een aantal orthodoxe christenen wordt veroordeeld en bestempeld tot zonde en ziekte. En dat op basis van teksten en persoonlijke interpretaties van de bijbel.

Hoe is dit in godsnaam mogelijk? In de bijbel staat ook dat we God en elkaar lief moeten hebben, zoals wij verlangen dat anderen ons liefhebben. Jezus was heel duidelijk over God, die Onvoorwaardelijke Liefde is. Deze dienen wij aan elkaar door te geven. Heb zelfs uw vijanden lief en oordeel niet, verkondigde hij. Ook Nelson Mandela gaf het goede voorbeeld, zoals zo vele anderen.

Peter Johnke: Niet-Oordelen -> Vergeven -> Onvoorwaardelijke Liefde: De Reis Van De Held / 7 January 2019 / Door Peter Johnke

Peter Johnke:
Niet-Oordelen -> Vergeven ->
Onvoorwaardelijke Liefde: De Reis Van De Held
7 January 2019 / Door Peter Johnke

Er zijn veel artikelen op het Golden Age of Gaia -blog over vergeving geweest. Het lijkt mij dat de eerste stap in het proces van vergeving niet-oordelen is.

Maar niet oordelen is een lastig iets. Wij beoordelen zonder zelfs te beseffen dat we het doen. Een vriend heeft onlangs op Facebook gepost: "Zodra je bent geboren, krijg je een naam, een religie, een nationaliteit en een ras. Je besteedt de rest van je leven aan het verdedigen van een fictieve identiteit." Ik zou geslacht aan die lijst willen toevoegen.

Al deze labels zijn niet wie we echt zijn. Mens, Aziatisch, heteroseksueel, arm, angstig, ongeletterd, gehandicapt, chef, leraar, bedelaar, communist, investeerder, enz., enz.: Het zijn allemaal gewoon labels.

Een ander stuk van niet-oordelen is je realiseren dat we het hele verhaal niet kennen. Als we dat wel zouden doen, zouden we de situatie volledig begrijpen en waarschijnlijk zouden we niet gekwetst raken door wat er ook gebeurde, dus zou er geen reden zijn om te vergeven.

Als mensen zijn we erg reactief, dus op het moment van conflict is het moeilijk om ons af te vragen: "Wat oordeelt ik over deze persoon of situatie en wat weet ik niet?" Maar dat zijn vragen die we onszelf moeten stellen wanneer we die drang voelen om over anderen te oordelen.

Goddelijke Moeder: Nu dagdromen, legt de basis voor de Nieuwe Aarde / januari 2019 / via Jennifer Crokaert

Goddelijke Moeder:
Nu dagdromen, legt de basis voor de Nieuwe Aarde
januari 2019 / via Jennifer Crokaert

Droom nu, de rimpelingen zullen volgen
Mijn glorieuze kinderen,

Het moment van grote verandering zal er snel zijn voor jullie. Er komt een licht dat de ogen verblindt, maar het hart helder en waarheidsgetrouw alles laat zien wat goddelijk van aard is, net als alles wat dit niet is. Het zal je kompas zijn in de komende dagen en jaren.

Dit goddelijke licht is gezonden door de Vader/Moeder Ene. Het zal elke kier en spleet in de samenleving verlichten met zijn waarheid en mededogen. En, mijn dierbaarste, geliefde kinderen, het zal in jullie de vlam van Goddelijke Liefde oplichten die je al te lang werd ontzegd.

Dit is je lot, je bestemming. Dit is waarom je incarneerde, om hier te zijn voor de grootse ontplooiing van het grootste avontuur in de menselijke geschiedenis - en zelfs daarvoor.

Je bent hier in een stoutmoedige onderneming: om te ascenderen in vorm en dan, met het voordeel van goddelijke visie en goddelijk hart, naar je maatschappij te kijken en ze opnieuw te fantaseren (creëren in je verbeelding). Niet alleen mentaal, dat is slechts de eerste stap, maar om het menselijk leven en de menselijke samenleving op een fysieke manier te her-scheppen, op een manier die de fijnste goddelijke liefde reflecteert die binnen elk van jullie harten oplaait.