Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 8 december 2019

Chaos, Verwarring, Conflict en Negativiteit Oplossen / door Aartsengel Michael / Gechanneld via Natalie Glasson –

Chaos, Verwarring, Conflict en Negativiteit Oplossen
door Aartsengel Michael
Gechanneld via  Natalie Glasson  –
Original Source: Sacred School of OmNa

Groeten, Ik ben Aartsengel Michaël, ik kom met de genade, liefde en waarheid van de Schepper die hetzelfde binnenin jullie wenst te ontwaken. Ik sta bekend als een Aartsengel van Bescherming, Goddelijke Wil/Macht en het Goddelijke Plan. Jullie mogen mijn hulp inroepen om je te beschermen, dat wil zeggen om jouw energieveld in en als het licht van de Schepper in stand te houden. Je mag mij oproepen om je ervaring van de Goddelijke Wil en Kracht van de Schepper te doen ontwaken en ondersteunen, ik zal je ondersteunen om je waarheid en een uitdrukking van de Schepper te zijn. Ik, Aartsengel Michaël, zal Jullie helpen bij het ontvangen en uitvoeren van het Goddelijke Plan van de Schepper op elk moment van jullie bestaan op Aarde. Door dit te doen zullen jullie je vertrouwen in jezelf, jullie aanwezigheid op de Aarde en de Schepper vergroten. Met vertrouwen worden jullie een positieve en krachtige expressie van de Schepper op de Aarde, die anderen inspireert en wakker maakt om hetzelfde te zijn. Ik, Aartsengel Michaël, ben aanwezig om jullie te ondersteunen bij het betreden van de ware identiteit van de Schepper die jullie zijn.Velen ervaren op dit moment chaos, verwarring, conflicten en negativiteit op de Aarde, of het nu in hun eigen wezen, tussen mensen of in de wereld is. Deze vier energieën lijken te ontbranden en hun aanwezigheid bekend te maken. Neem even de tijd om te herkennen of je chaos, verwarring, conflict of negativiteit ervaart in je wezen, met anderen en of je het herkent in de wereld om je heen. Probeer te begrijpen hoe het jouw wezen, jouw relatie met jezelf en de Schepper beïnvloedt. Je zou in staat kunnen zijn om de beperkingen, de controle en het lijden dat je veroorzaakt aan je hele wezen te herkennen. Chaos, verwarring, conflict en negativiteit worden geprojecteerd in het bewustzijn van de mensheid. Zelfs degenen die wakker zijn en zich bewust zijn van de aanwezigheid van de Schepper in hen kunnen merken dat de energieën die geprojecteerd worden door hen die controle willen krijgen, een impact hebben op hun wezens. De energie die geprojecteerd wordt door hen die het licht niet begrijpen en die de goddelijke geest die in veel mensen op de Aarde opduikt, willen temperen, kan een krachtige verschuiving teweegbrengen wanneer ze benaderd worden met goddelijk bewustzijn. De energie ontsteekt elk spoor van chaos, verwarring, conflict of negativiteit binnenin jullie, waardoor het naar jullie bewustzijn kan opstijgen. Dus heb je de mogelijkheid om het los te laten en een nieuwe vibratie van belichaming te kiezen die jouw goddelijke waarheid krachtiger maakt.

Ik Aartsengel Michaël, nodig jullie uit om je bewust te zijn van de aanwezigheid van chaos, verwarring, conflict of negativiteit in je wezen, met anderen of in de Aarde. Zoek het niet als dit het verder zal aantrekken, maar observeer gewoon vrij van oordeel of angst. De energie van chaos, verwarring, conflict of negativiteit vereist dat je getransformeerd wordt in een nieuwe vibratie van licht om jou en iedereen te dienen.

Stel je voor dat 50% van de bevolking zich concentreert op het transformeren van energieën van chaos, verwarring, conflict of negativiteit in nieuwe vibraties van licht, dan zou zo'n krachtige genezingsgolf worden geïnitieerd die alle mensen zou beïnvloeden.  Stel je voor dat jullie je zouden concentreren op het transformeren van chaos, verwarring, conflicten of negativiteit die jullie in jezelf en in jullie dagelijks leven ervaren. Stel je de bevrijding voor die jullie hebben gecreëerd en het krachtige lichtbaken dat jullie zouden worden. Jullie zouden echt in jullie goddelijke aanwezigheid stappen, want chaos, verwarring, conflict en negativiteit zouden jullie niet langer meer in hun greep hebben. Jullie zouden onmiddellijk de energieën transformeren.

Het transformeren van Chaos, Verwarring, Conflict en Negativiteit

 Ik, Aartsengel Michaël, wil met jullie enkele hulpmiddelen delen om jullie te helpen bij het transformeren van chaos, verwarring, conflicten en negativiteit binnen jullie wezen, leven en de wereld. Ik wil met jullie energietrillingen delen die jullie kunnen aanroepen, waarbij ik jullie innerlijke leiding volg om te bepalen welke voor jullie doel zou dienen en de transformatie zou creëren die jullie nodig hebben. Misschien willen jullie deze methode gebruiken:

1.    Erken de aanwezigheid van chaos, verwarring, conflict of negativiteit. Welke is aanwezig? Waar is het aanwezig? Wat creëert het? (Het maakt niet uit of je niet in staat bent om deze vragen te beantwoorden, de eenvoudige erkenning) van de aanwezigheid van een of meer van deze energieën is voldoende.

2.    'Ik ben gereed, bereid en open om de energieën die mij/in deze relatie/de wereld niet dienen in de belichaming van de Schepper los te laten en te transformeren'.

3.    Laat je leiden naar één of meer van de energietrillingen die ik, Aartsengel Michaël, met je wil delen. Elke energietrilling is een instrument en techniek, een energiefrequentie die je kunt aanroepen om verankerd en geactiveerd te worden. Het zal een healing, bevrijding en transformatie creëren. Het is niet nodig om de transformatie of het resultaat dat je wilt creëren aan te geven. Bevrijding van chaos, verwarring, conflict en negativiteit is het resultaat dat we zoeken en versterken van licht.

4.    Als je eenmaal de juiste energiefrequentie hebt gekozen die ik je heb gegeven, is het belangrijk om deze aan te roepen als belichaming. 'Aartsengel Michaël, ik roep jouw aanwezigheid en goddelijke energieën op om dicht bij mij te komen. Ik wil nu de Aartsengel Michaël .................................... (geef aan welke frequentie) activeren en verankeren om bevrijding, transformatie en prachtig licht te creëren in............................................................................................................................................................................................................................... (beschrijf de situatie, of het nu in jou is, met anderen of in de wereld.) Dank u'.

5.    Blijf in meditatie terwijl je de energieën ontvangt, Ik, Aartsengel Michaël, kan je begeleiden of inspireren over wat er bereikt moet worden of hoe de energieën werken.  Geniet en vertrouw op dit proces. Je kunt deze oefening zo vaak gebruiken als je je ertoe geleid voelt, elke keer als je de aanwezigheid van chaos, verwarring, conflict of negativiteit herkend.

Hier zijn mijn transformatiefrequenties die ik jullie nu schenk:

1.       Aartsengel Michaels Mentale Strengen van Goddelijk Ontwaken

2.       Aartsengel Michaels Regenboog licht Healing

3.       Aartsengel Michaël's Helderheid en Zuiverheid Ontwakende Afdruk

4.       Aartsengel Michaels  Aartsengel Michaels Engelachtige Vredescodes en
          Geluiden

5.       Aartsengel Michaëls Etherische Lichaam Healing en Herstel

6.       Aartsengel Michaels Healing Team

7.       Aartsengel Michaëls Onderbewuste Geest Zuivering en Goddelijke Manifestatie

8.       Aartsengel Michaels Goddelijke Harmonie, Stabiliteit en Sereniteit Imprint

9.       Aartsengel Michaels Goddelijke Verzoening en Vergeving Imprint

10.     Aartsengel Michaels Ijver van Goddelijke Leven Imprint

11.     Aartsengel Michaels Rust en IK BEN Codes.

Ik Ben bij jullie aanwezig in dienstbaarheid,

Aartsengel Michael

Vertaling: Martien - wakkeremensen.blogspot.nl   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien