Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 12 november 2019

Aartsengel Metatron - Een Boodschap voor de wereld / Gechanneld via Natalie Glasson – Sacred School of OmNa

Aartsengel Metatron -
Een Boodschap voor de wereld

Ik Ben een geschenk voor mezelf en voor de wereld,

Ik Ben een kanaal van mezelf en van de wereld,

Als mezelf Ben Ik alles wat de Schepper is,

Alles wat de Schepper is, stroomt door mij heen,

Ik Ben een geschenk, een kanaal en de stroom van de  Schepper, Ik nodig alle aspecten van mijn cellen en energie uit om nu naar me te luisteren,

Deze bevestiging is gericht op het diepste van mijn wezen voor het ontwaken, in plaats van op de wereld om me heen, voor iedereen te zien en te horen,

Ik Ben zoals ik ben, een reflectie en uitdrukking van de Schepper en allen die de Schepper uitdrukken.

Accepteer alstublieft mijn aanroeping en ontwakende bevestiging, ontworpen om jullie energieën diep binnenin jullie wezen te richten, zodat jullie je waarheid en de schoonheid van binnenuit kunnen zoeken. Ik, Aartsengel Metatron, wil jullie herinneren aan de schoonheid die in jullie wezen aanwezig is. Evenals de schoonheid die zich via jullie wezen uitstrekt naar de Schepper. De schoonheid binnenin jullie is de oneindige, stralende, grootsheid van de Schepper. Iets dat ondoorgrondelijk is, maar jullie leven en ademen het elke dag, vaak zonder het te beseffen.


Ik Ben een geschenk.


Kunnen jullie je voorstellen dat jullie al alles zijn wat jullie zoeken, dat jullie al de grootsheid zijn die de Schepper is, dat jullie al verbonden zijn met de Schepper en een uitdrukking zijn van de Schepper? Als jullie bereid zijn om dit te erkennen, zijn jullie bereid om jezelf te erkennen voorbij jullie persoonlijkheid, jullie fysieke lichaam, jullie omstandigheden en zelfs voorbij de energie van de Schepper waarvan jullie geloven dat die binnenin jullie is. Door dit te doen, zijn jullie bereid om de schoonheid van de Schepper in jezelf te zoeken, zodat deze zich met gemak en perfectie kan ontplooien. Diep in je wezen focussen betekent dat je tot op zekere hoogte je gehechtheid aan alles wat je weet dat je als fysiek wezen op aarde leeft, loslaat, in plaats daarvan beginnen jullie je op een nieuwe manier met jezelf te identificeren, wat uniek is voor jullie. Jullie kunnen jezelf herkennen als een uitdrukking van de Schepper, als een geschenk aan jezelf en de wereld. De uitdaging is om jezelf te erkennen als een geschenk en uniek waardevol vanuit een ruimte van liefde en waarheid binnenin jezelf, in plaats van vanuit het ego. Wanneer jullie ego erbij betrokken is, wordt jullie begrip van eenheid scheefgetrokken; jullie geloven dat jullie de enige echte en enige zijn, in plaats van deel uit te maken van een grotere puzzel waarin iedereen een geschenk is. Jezelf als geschenk erkennen is de aanwezigheid van de Schepper in jezelf herkennen, dat is een aspect van jullie meesterschap en innerlijk ontwaken. Het moedigt jullie aan om te verschuiven tussen de energie van eenheid en het ego, en beide in eenwording te brengen en zo hun eigen rol te vervullen. Tijdens deze les van meesterschap kan je verloren raken in de illusie dat je het geschenk van de Schepper aan de mensheid bent,  dan het extreme van het ervaren van de nederigheid van het uitdrukken van de Schepper als een essentie door jou. Wanneer jullie een staat van balans in je bereiken, zal jullie kennis van jezelf als een geschenk echt tot bloei komen en jullie begrip hiervan zal voorbij alles zijn dan wat ik, Aartsengel Metatron, jullie kan beschrijven. Door mijn aanroeping en bevestiging te gebruiken en het zachtjes te herhalen, kunnen jullie beginnen met het zoeken en onderzoeken van jezelf en jezelf de mogelijkheid geven om dieper dan ooit tevoren te studeren.

Ik ben een kanaal

Als jullie bereid zijn om de prachtige natuur van jullie wezen, de aanwezigheid van de Schepper in jullie en jullie oneindige verbinding met alles wat de Schepper is te onderzoeken, zullen jullie jezelf als een kanaal herkennen. Het channelen is een uitdrukking van de Schepper zijn, die de Schepper uitdrukt door alles wat je bent als een essentie van de Schepper die een fysiek leven, emotioneel en mentaal bestaan op Aarde leidt. Channelen is het verdelen van wat nodig is op de meest geschikte en goddelijke tijd. Dit is anders dan channelen wanneer je geest het gepast vindt of wanneer je voelt dat anderen je waarheid moeten ervaren omdat ze veranderingen in hun leven moeten aanbrengen. Channelen is de essentie van de Schepper door je heen laten stromen, terwijl je in je kracht blijft.

Het is door velen gezegd dat bepaalde zielen naar de Aarde zullen komen als geschenken aan de mensheid, die de Schepper channelen, bestemd om de Aarde en het leven voor velen te transformeren. Veel mensen wachten op de komst van deze speciale zielen om de veranderingen aan te brengen die nodig zijn om de wereld te veranderen en de genezing te brengen die essentieel is. Ik, Aartsengel Metatron, wil graag delen dat jij dat geschenk, dat kanaal en die speciale ziel bent waar de Aarde en de mensheid op hebben gewacht om transformatie en genezing te brengen. Kun jullie je dit voorstellen, kunnen jullie je hiermee verbinden, voelt het op afstand echt aan? Ik, Aartsengel Metatron, wil ook zeggen dat jullie buren, geliefden, die in andere landen leven en iedereen over de hele wereld ook geschenken, kanalen en speciale zielen zijn die aanwezig zijn om de wereld te genezen en te veranderen. Zelfs degenen die op dit moment chaos lijken te creëren in de wereld. Kunnen jullie je dit voorstellen en je ermee verbinden? Kunnen jullie erkennen dat jullie dat allemaal zijn?

Jullie zijn allemaal geschenken, kanalen en speciale zielen die bereid zijn om samen te werken in harmonie als geleid om meer te verwezenlijken dan in de wereld denkbaar is.

Jullie zijn een kanaal voor de wereld; om genezing en transformatie in de wereld te helpen en te ondersteunen. Dit geldt voor iedereen, zelfs als je het gevoel hebt dat je niet weet hoe je je moet channelen en geen gaven hebt om te delen. Als je gelooft dat je niet kunt channelen en geen gaven hebt om te delen, dan is het nu de tijd om binnen in jezelf te zoeken, als je eenmaal erkent dat je een geschenk, een essentie en een uitdrukking van de Schepper bent, zal al het andere zich ontvouwen. Er is eenvoudigweg een behoefte om je te verbinden met de aanwezigheid van de Schepper binnenin je. Door dit te doen, zal je je verbinden met jouw waarheid. Geloofsovertuigingen en angsten over het niet goed genoeg zijn, het niet hebben van vaardigheden of vermogens, het niet weten waar te beginnen en zo verder, zullen wegvallen als de waarheid aan het licht komt.

Jullie zijn een kanaal voor de wereld, de unieke manier waarop jullie de Schepper voortbrengen, zal jullie zelf en vele zielen op Aarde genezen en transformeren. Dit is niet alleen een realiteit voor de weinige uitverkorenen, het is jullie realiteit. Ik, Aartsengel Metatron, nodig jullie uit om na te denken over het woord en concept van channeling. Laat alles wat je weet dat channeling is los en vraag binnenin je wat channeling voor jou is, in jouw werkelijkheid. Door deze ontdekking zul je aan jezelf bevestigen dat je een natuurlijk bestaan als spiritueel wezen en een fysiek wezen op Aarde hebt. Door de aanroeping en bevestiging die ik aan het begin van mijn communicatie met jullie deelde, wil ik jullie aanmoedigen om jezelf opnieuw te herkennen en jezelf te realiseren in een nieuw licht in jouw werkelijkheid. Jij bent een kanaal voor de wereld, wat wil de Schepper via jou tot uitdrukking brengen? Wat bloeit en ontstaat er in jou om te worden overgedragen aan de wereld? Alle vragen die ik, Aartsengel Metatron, aan je stel en die je zoekt, zitten allemaal binnenin jezelf. Er is gewoon een behoefte om jezelf eerst op de zuiverste en nederigste manier als een geschenk te erkennen. Door dit te doen zul je de waarheid van de Schepper binnenin je wakker maken, waarbij je het doel van de Schepper begrijpt zoals het door je wezen stroomt, verbindt met jou en zoveel zielen op de Aarde.

Waarom is het belangrijk om Nu Binnenin je te Zoeken?

Jullie eigen innerlijke kracht is in veel opzichten zo fragiel, dat het lijkt alsof deze zo gemakkelijk van jullie afgenomen of weggegeven kan worden. Je aan je Kracht vast houden in een wereld met zoveel meningen, regels en oordelen kan een uitdaging zijn. Het afwijzen van je kracht kan ook gemakkelijk ervaren worden door verwondingen, pijn en lijden. Toch ken je jezelf pas echt en ben je jezelf als je jezelf toestaat om in het centrum van jouw kracht te bestaan. Het is nu de tijd om dat te doen. Als je in jouw kracht bent, ben je een geschenk, een kanaal en een transformerend persoon voor jezelf en iedereen. Je stelt anderen in staat om hetzelfde te zijn, je verenigt de aanwezigheid van de Schepper binnenin jezelf, om je heen en in alle wezens. Het is tijd om je kracht op te eisen en alles op te eisen wat je zoekt. Zo zul je de ascensie, genezing en transformatie van allen ondersteunen.

Jullie constante liefdevolle metgezel,

Aartsengel Metatron

Vertaling: Martien / wakkeremensen.blogspot.nl


   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien