Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 2 oktober 2019

Hilarion - oktober 2019 / Marlene Swetlishoff.

Hilarion -
oktober 2019 / Marlene Swetlishoff.

Geliefden,

Ik kom op de vleugels van liefde! Het kosmische Christuslicht doordringt de atmosfeer rond de planeet. Er is een afstemming geweest van gelijkgestemde mensen en hun energieën die, door hun intentie, een nieuw begin hebben geïnitieerd voor de mensen op Aarde en voor al haar levensstromen. In eendracht met de Galactische rijken werd deze nieuwe weg voortgebracht in een heilige ceremonie en dit is cruciaal geweest in de reset naar het oorspronkelijke goddelijke plan voor de Aarde, haar mensen en al haar koninkrijken, die samen de vreugde van het leven op deze planeet delen. Goed gedaan! Wij zijn als Eén in deze activiteit.

Er zullen andere dergelijke ceremonies plaatsvinden in de komende weken en maanden om in dit nieuwe sjabloon te ‘cementeren’ en te verankeren. Er zijn veel mensen op de planeet die deelnemen aan ceremonies, meditaties en rituelen waarmee ze persoonlijk resoneren en die een heilige ruimte hebben om alles wat ze doen te verankeren in de gewijde en heilige manier van leven. Vier dit moment in de geschiedenis van de Aarde, want het is een historische gelegenheid! De bewoners van de Aarde hebben doorgesproken en deelgenomen aan het voortbrengen van hun keuze voor een nieuw begin van een nieuwe en meer verlichte manier van leven!

Wij van de sferen van geascendeerde meesters zijn zo enorm blij met deze samenwerking tussen de mensen op Aarde en de Galactische gemeenschap. Het past nu bij de aanhoudende en versterkende activiteiten van de Lichtwerkers van de wereld om stevig te blijven verankeren in deze krachtige en speciale energieën van 28 september die werden geïnitieerd in een gerichte, verlichte, heilige en liefdevolle inspanning namens al het leven op Aarde. Moge het zo verder blijven en moge deze beweging de komende maanden exponentieel groeien! Vreugde is overvloedig aanwezig in de hogere bestaansgebieden en alle harten zijn vervuld van hoop!

Laat alle mensen uit alle lagen van het leven deelnemen aan dergelijke inspanningen om te werken voor de toekomst die ze wensen - want het wordt in de etherische sferen gezien als een ‘stem’ voor het betreden van deze nieuwe manier van harmonieus leven in de nieuwe aardse realiteit. Een realiteit waarin iedereen verantwoordelijkheid neemt voor zelfdiscipline en open staat voor co-creatieve inspanningen, samen met anderen, voor het hoogste en grootste goed van allemaal. Het is zo goed om te zien dat meer van de mensheid hun constante afleidingsgereedschap neerlegt om hun persoonlijke aandacht en intentie te richten op deelname tijdens deze speciale tijd van kosmische kans vanuit de rijken van het Goddelijke zelf.

We vragen je geduld te hebben terwijl je fysieke lichaam meer van het hogere Licht accepteert, want het schudt dingen door elkaar in je lichaam, in zijn zwakke punten. De grote instroom van oneindigheids-Licht dat nu binnenkomt, zal het gemakkelijker maken om te genezen en zodra de genezing start, zal het heel snel zichtbaar worden in je menselijke ervaring. Dit is een transformatie-proces en je zult de vernieuwing van gezondheid en vitaliteit, kracht, helderheid en energie in je menselijke lichaamssysteem zien en ervaren. Stel vertrouwen in de energieën die nu binnenkomen, want ze brengen de gigantische sprongen in bewustzijn en wonderen voort die je intentie waren om plaats te vinden. Alles is goed. Alles is perfect!

Tot volgende maand ...

Ik Ben Hilarion

© Marlene Swetlishoff.

Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en www.therainbowscribe.com. Kopiëren en vertalen van dit artikel kan alleen door door Scribe goedgekeurde vertalers en kan alleen worden gepost op Ron Head's "Oracles and Healers" website, geen andere is toegestaan. Het delen van de live link naar de door Scribe geproduceerde video op de onderstaande link kan echter ook met anderen worden gedeeld: https://www.youtube.com/watch?v=PkaBj1LQOW0

Dit artikel is voor het leesplezier van degenen die regelmatig deze website bezoeken: www.TheRainbowScribe.com

Vertaling: Agnes

http://wakkeremensen.blogspot.be