Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 14 augustus 2019

Tijdlijn van Jeffrey Epstein’s ‘zelfmoord’ / 13/08/2019 / admin-KC

 Tijdlijn van Jeffrey Epstein’s ‘zelfmoord’

Steeds meer mensen zeggen het: de feiten rond de ‘zelfmoord’ van de al eerder veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein in zijn cel in New York zijn zo bizar dat zelfs de grootste samenzweringstheorieënhater nu toch begint te twijfelen. Dus dat is in ieder geval winst voor het ontwakingsproces van de mensheid!

We gaan hier maar even een tijdlijn bijhouden van de Epstein-zaak, zodat we het overzicht niet verliezen. Om het makkelijk leesbaar te houden, plaatsen we de meest recente ontwikkelingen steeds bovenaan.

Dinsdag 13 augustus – Het Amerikaanse ministerie van Justitie zet twee bewakers en de directeur van het Metropolitan Correctional Center in New York voorlopig op non-actief vanwege alle zaken die er fout zijn gegaan rond de vermeende zelfmoord van Epstein.

Dinsdag 13 augustus – Volgens de Britse kant The Mirror heeft de FBI een zwart adresboekje van Jeffrey Epstein in hun bezit waarin al zijn contacten met naam en telefoonnummer(s) vermeld staan. Daaronder zijn naar verluidt 301 Britten.

Enkele bekende namen die genoemd worden: Mick Jagger, Simon Le Bon, Richard Branson, Naomi Campbell, Tony Blair, Richard Branson en – uiteraard – Prins Andrew. Deze laatste wilde kennelijk te allen tijde bereikbaar zijn voor Epstein, want hij staat met maar liefst 16 telefoonnummers vermeld.