Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 15 augustus 2019

Benjamin Fulford: Zal Er Een Plotselinge, Wereldschokkende "Gebeurtenis" Plaatsvinden, Zoals Velen Voorspellen? / 12 Augustus 2019

Zal Er Een Plotselinge, Wereldschokkende "Gebeurtenis" Plaatsvinden, Zoals Velen Voorspellen?
Door: Benjamin Fulford Weekly Reports / 12 Augustus 2019

Special “X” Report

Al duizenden jaren voorspelt het monotheïsme een of andere aard veranderende gebeurtenis.  Sommigen noemen het de eindtijden, anderen een opname, en anderen de terugkeer (of aankomst) van de Messias.  Tegenwoordig zijn er Nieuwe Tijdversies die het hebben over zaken als Moederschepen uit de galaxie die naar ons komen om ons kennis te laten maken met een heel nieuw universum. Als een op realiteit gebaseerde verslaggever die informatie uit de echte wereld verzamelt, vallen religieuze overtuigingen (of ze nu uit de oudheid zijn of uit de Nieuwe Tijd) buiten mijn gezichtsveld.  Desalniettemin na meer dan drie decennia van verslaggeving van de hoogste niveaus van de wereldmacht heeft genoeg harde bewijzen nagelaten om ervan overtuigd te zijn dat wij, op z'n minst, een nieuw tijdperk ingaan.

Laat ik beginnen met een aantal van de vreemdere dingen die ik ben tegengekomen, alvorens hier-en-nu bevestigd bewijs hiervoor te vinden.  Er is een schap in mijn brein waar ik informatie bewaar die niet in mijn wereldbeeld past en ik weet niet zeker wat ik ermee moet doen.

Zo is er bijvoorbeeld een Japanse heer die soms naar mijn openbare toespraken komt en beweert dat hij op Mars heeft gewerkt, in Aardse vorm.  Afgezien van het doen van deze beweringen lijkt hij een zeer verstandige Japanse regeringsfunctionaris te zijn.  Hij zegt dat onlangs alle toegang tot Mars is afgesloten.

Er zijn ook mensen die beweren dat ze van de Pleiaden komen en gedetailleerde herinneringen hebben aan hun huizen daar.  Ze zeggen dat ze nu gestrand zijn op deze planeet en niet meer naar huis kunnen terugkeren.  Verder zijn het functionele, schijnbaar gezonde mensen.

De beroemde wapenhandelaar Adnan Khashoggi stuurde me ooit een honingval mijn kant op, ze stond naakt voor me, probeerde me te verleiden tot seks, en zei toen op het laatste moment nee in de schijnbare hoop dat ik de grens zou overschrijden in verkrachting en zou worden opgesloten.  Nadat ze gefaald had in deze missie, vertelde ze me dat grote mensachtige wezens, vergelijkbaar met de Anunnaki, met haar baarmoeder hadden geëxperimenteerd.

Japanse gangsters en professionele moordenaars hebben me ook verteld dat ze herinneringen hebben dat er met hen geëxperimenteerd werd.  Een professionele Noord-Koreaanse moordenaar vertelde me eens dat hij zijn "Joodse handler" had gedood, alleen maar om dezelfde persoon een paar maanden later weer te laten verschijnen.

Dit zijn mensen die ik persoonlijk ontmoet heb.  Ik weet niet wat ik van hun getuigenis moet denken, behalve door te zeggen dat ze geen andere, laten we zeggen, mentale gezondheidsproblemen hadden, en geloof me, ik ben benaderd door een heleboel mensen met zulke problemen.

Dat is een aantal van de getuigenissen die ik uit de eerste hand heb ontvangen.  Er is ook veel getuigenis van meerdere publieke figuren die over buitenaardse wezens praten en een "geheim ruimteprogramma".  Er zijn meer dan een dozijn voormalige Amerikaanse astronauten, bijvoorbeeld, die hebben gezegd dat ze buitenaardse wezens hebben gezien en dat onze planeet onder hun observatie staat.


De meest opvallende buitenaardse openbare figuur is waarschijnlijk Paul Hellyer, de voormalige Canadese minister van Defensie, die zegt dat vreemdelingen onze planeet al duizenden jaren bezoeken.Dit is precies wat mij verteld werd toen ik de P2 Vrijmetselaars in het Vaticaan bezocht.  Ze vertelden me dat ze al duizenden jaren in contact stonden met deze buitenaardse wezens en hen kenden als "engelen, duivels, djin, sprites, etc.".  De P2 vertelde me dat de buitenaardse wezens paus Benedictus (Maledict) XVI  zouden ontslaan en ze hebben dit aangetoond door hem te dwingen ontslag te nemen en zo te bewijzen dat ze echt machtig zijn.

Vincenzo Mazzara, een Cavalier van de Teutoonse Ridders en top P2-agent, liet me foto's zien van de entiteiten die volgens hen op de muren van de kathedraal van Milaan waren afgebeeld.  Hier is een (wazig) beeld van enkele van de afbeeldingen:


Het meest interessante vanuit mijn oogpunt is dat ik deze entiteiten vervolgens persoonlijk heb ontmoet.  Ik zou dit niet vermelden als ik er geen foto's van had genomen.  De foto's zijn hieronder te zien.


Deze zijn genomen in de buurt van Shibuya, Tokyo.  Deze entiteiten bewogen zich langzaam op en neer en leken telepathisch met mij te communiceren.  "Alexander Romanov" van de Gnostische Illuminati beweert deze wezens ook te hebben ontmoet.

Hier, voor wat het waard is, is wat ik geleerd heb van deze plasma-entiteiten.

Ik kreeg te horen dat onze werkelijkheid het resultaat is van uiterst complexe wiskundige vergelijkingen.  Deze vergelijkingen zijn talloze malen met kleine variaties opnieuw gemaakt.  Daarom hebben velen van ons, waaronder deze schrijver, herinneringen aan iets andere versies van de huidige realiteit.  In sommige gevallen mochten mensen andere sterren onderzoeken en koloniseren.  In andere werden ze meestal weggevaagd door een nucleaire oorlog.

Wat er nu gebeurt, wat ik van deze en andere bronnen heb gehoord, is dat verschillende scenario's tot één scenario worden samengevoegd.  Daarom stranden mensen met herinneringen aan verschillende geschiedenissen plotseling op deze planeet en in deze specifieke realiteit.

Oké, laten we teruggaan naar wat we kunnen bevestigen vanuit onze eigen huidige "officiële" realiteit.  Eén ding weten we allemaal, bijvoorbeeld, dat we in de jaren zestig en zeventig astronauten naar de maan hebben gestuurd.  We werden verondersteld mensen naar Mars te sturen in de jaren tachtig, maar plotseling kwam het allemaal tot stilstand.  Maar NASA heeft ook meerdere malen toegegeven dat de mens niet voorbij de elektrische barrière of ionosfeer rond onze planeet kan komen.


Paul Laine van de afdeling psychische oorlogvoering van het Pentagon vertelde me zelfs ooit dat NASA staat voor "Not A Space Agency".  Er zijn talloze afbeeldingen (konijnen, hagedissen, grafzerken, etc.) die laten zien dat de zogenaamde Marsrovers waarschijnlijk rond Groenland of een of andere Amerikaanse woestijn aan het rondzwerven zijn, en niet Mars.  Foto's van de recente Chinese reis naar de andere kant van de maan toonden ook duidelijk aan dat de hele zaak in een studio werd gedaan.


Het is duidelijk dat geen van de lezers van dit verslag in staat is om naar een nabijgelegen ruimtevaartstation te gaan en een kaartje te halen op een raketschip om een andere planeet te bezoeken.  Ze kunnen ook niet naar de lokale sterrenpoort gaan en naar een andere dimensie reizen (en als een lezer beweert dat ze dat kunnen, wil ik graag meegenomen worden om het op te nemen).

Het maakt niet uit hoe je het ook bekijkt, we lijken in quarantaine te zitten op het oppervlak van deze planeet.  Er zijn verscheidene mogelijke verklaringen voor dit.  Een daarvan is dat deze hele realiteit een digitale simulatie is en dat wij, net als de personages in een videospel, niet buiten het spel kunnen komen.

Een andere is, zoals Paul Hellyer beweert, dat we oorlogszuchtig en destructief zijn, en dat is de reden waarom we niet van de planeet af mogen.  Net zoals we geen leeuwen en tijgers laten rondzwerven in het centrum van New York, laten aliëns geen militair-industriële oorlogvoerende mensen van de planeet wegtrekken.

De aliëns die ik tegenkwam, vertelden me echter een heel ander verhaal.  Ze zeiden dat er al duizenden jaren een intergalactische oorlog aan de gang was en dat de leiders van een groep die wij kennen als Satan en zijn gevallen engelen naar deze planeet waren gejaagd.  De planeet Aarde staat onder quarantaine zodat ze eindelijk gevangen genomen konden worden en de oude oorlog zou eindigen.  Toen dit gebeurde, zou de quarantaine worden opgeheven en zou de mensheid worden toegelaten tot het universum.

Welke van deze alternatieven je ook kiest, of zelfs als je denkt dat niets van het bovenstaande waar is, is er een praktische, hier-en-nu manier om een Nieuwe Tijd- of eindtijd Event te beginnen door middel van onze eigen acties in de hier-en-nu realiteit die we allemaal delen.

Het eerste wat we moeten doen is het bereiken van wereldvrede.  Dit is iets wat wij mensen moeten kunnen doen zonder enige "goddelijke" interventie.  Er zou geen rechtvaardiging moeten zijn voor een militair-industriële massamoord op deze planeet.  De machtigste strijdkrachten op deze planeet - de Verenigde Staten, Rusland en China - hebben hier al mee ingestemd en er wordt eindelijk onderhandeld over wereldvrede in het Midden-Oosten, Oekraïne, delen van Afrika en andere hotspots.

Het tweede wat we moeten doen is de vernietiging van het milieu een halt toeroepen.  Nogmaals, dit is heel gemakkelijk te bereiken als we een collectief besluit nemen om dit te doen.  Het betekent dat we speciale troepen naar plaatsen als Brazilië en Indonesië moeten sturen om een einde te maken aan de verdere verbranding van de regenwouden.  Het betekent ook het inzetten van deze troepen om bedreigde soorten in beschermde gebieden te beschermen.  Dit gebeurt nu al voor een groot deel.

Het andere wat we moeten doen is een einde maken aan de armoede in de wereld.  Armoede is een rem op het menselijk potentieel.  Ook de hongerende boeren die bossen in brand steken om hun gezinnen te voeden, is een van de belangrijkste oorzaken van de vernietiging van het milieu.  India heeft de afgelopen tien jaar 271 miljoen mensen uit de armoede gehaald.  De wereld moet zich nu concentreren op Afrika en een paar andere plaatsen om eindelijk een einde te maken aan de armoede.

Zodra de noodhulp aan de planetaire huishouding klaar is, kunnen we beginnen met het creëren van een paradijs hier op Aarde.  Er is geen enkele reden waarom we niet onsterfelijkheid en superkrachten kunnen bereiken met onze nieuw gevonden controle over het menselijk genoom, bijvoorbeeld.
________________________________________

Bericht aan de lezers:  Dit verslag is vooraf geschreven, want ik neem mijn jaarlijkse sabbatical.  We zullen alleen nieuw breakend nieuws melden als er een of andere gebeurtenis plaatsvindt die het spel verandert.  Het volgende verslag met het laatste nieuws zal op 19 augustus verschijnen.  Uw begrip wordt gewaardeerd.

Nederlandse vertaling: Martien


Wij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
in de maand Juli van u hebben mogen ontvangen.

Wij wensen iedereen een fijne en
onvergetelijke vakantie toe

   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien