Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 2 juli 2019

Massameditatie zonsverduistering Vandaag dinsdag 2 juli om 21.22 uur / Prepare For Change / 2 juli 2019


Massameditatie zonsverduistering
Vandaag dinsdag 2 juli om 21.22 uur


Prepare For Change / 2 juli 2019 


ECLIPSEN zijn sleutelmomenten in tijd - ruimte ... precieze momenten waarop onze meditaties de loop van wereldgebeurtenissen daadwerkelijk kunnen veranderen.

Hier is het laatste nieuws van Joe van "PlanetsWithin.com"

“... Gordels om, want we zijn bij heel de kosmische rit in juli. Niet alleen hebben we twee zeer krachtige eclipsen, maar we hebben ook Mercurius die gaan retrograden en Mars zal Uranus opnieuw vierkant maken. De energie van deze maand is erg onstabiel; de totale zonsverduistering in kreeft op 2 juli suggereert dat we onze gevoelens, grondslag en gezinsdynamiek opnieuw instellen "

De Verenigde Staten werd geboren in Kreeft en de Totale Zonsverduistering op 2 juli boven Zuid-Amerika heeft rechtstreeks betrekking op de zon, dat staat in de Kreeft (Amerika's) geboortekaart "... Amerika is de Vrijheids Sleutel van de planeet"

Drake, 2015

Tijd om AMERIKA te resetten ... breng het terug naar zijn ware grondslagen ... & ONTGRENDEL deze gigantische Vrijheid Sleutel!

Doe mee met de 144.000 massameditatie van de totale zonsverduistering op 2 juli 2019


 Londen: dinsdag 2 juli om 20:22 uur BST
Amsterdam: dinsdag 2 juli om 21.22
Parijs / Berlijn: dinsdag 2 juli om 21:22 CEST
New York: dinsdag 2 juli om 15:22 uur EDT
Chicago: dinsdag 2 juli om 14.22 uur CDT
Denver: dinsdag 2 juli om 13:22 uur MDT
Los Angeles: dinsdag 2 juli om 12:22 PDT
Hong Kong: woensdag 3 juli om 3:22 uur HKT


Het maximale moment van deze zonsverduistering zal ongeveer gedurende een periode van 15 minuten plaatsvinden (van 20:22 tot 20:37 uur ) en de top van de verduistering zal om 20:24 uur zijn. Als je werkt en je hebt minder dan 15 minuten, dan kun je gelijk afstemmen op deze meditatietijd, wanneer we de volgende kortere meditatie zullen doen:
  

GELEIDE MEDITATIE:

1) Gebruik je eigen techniek om jezelf naar een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2) Adem het schitterende Witte Vuur van AN in en adem alles uit dat je niet langer dient.

3) Visualiseer je lichaam gevuld met het briljante witte vuur van AN.

4) Roep de aanwezigheid van je Hogere Zelf aan. Roep de aanwezigheid van je Zielen Familie aan. Roep de aanwezigheid van je Tweelingvlam aan. Roep de aanwezigheid van alle Wezens van het Licht aan die willen helpen met de bevrijding van onze geliefde Planeet

5) Verklaar dat NU het moment is waarop we onze VRIJE WIL volledig manifesteren en, volgens de regels van de GALACTISCHE CODEX, we de volledige macht hebben om collectief te manifesteren wat de beste weergave is van de versie van onze levens die we willen ervaren. Dit geldt ook voor al het leven dat op deze planeet aanwezig is en voldoet aan de wil van Hoogste Schepper (of Bron).

6) Visualiseer nu een zuil van Elektrisch Blauw Licht, die door de Kosmische Centrale Zon en door de Galactische Centrale Zon stroomt, en dan door alle punten van Licht gaat in ons Zonnestelsel en dan door jouw lichaam en diep naar het centrum van de Aarde.

7) Visualiseer een andere pilaar van Violet Licht vanuit het centrum van de Aarde, die omhoog gaat door je lichaam, door alle punten van het Licht in ons Zonnestelsel, door de Galactische Centrale Zon en de Kosmische Centrale Zon bereikt.

8) Visualiseer Aartsengel Michael, Aartsengel Zadkiel en Lady Amethyst, en de 144 duizend, beschermend en activerend alle energetische vortexen en Leylijnen, het openen van het menselijk hart, en het verbinden van het Hart van de Aarde met het Centrum van het Universum.

9) Visualiseer alle resterende anomalie in de verborgen plasmavelden die volledig geneutraliseerd en gedesintegreerd zijn in alle tijdlijnen en alle dimensies, terwijl de meest pure vorm van liefde elk aspect vult en harmoniseert van alle wezens die nog steeds zijn losgekoppeld van de Bron.

10) Manifesteer je compassie zodat alle verloren zielen door hun VRIJE WIL, in de kortst mogelijke tijd hun volledig herstel en volledige genezing aanvaarden van alle trauma's die ze hebben doorgemaakt.

11) Visualiseer planetaire bevrijding die plaatsvindt met alle Sterrenzaden inclusief de leden van de 144 duizend, elkaar behandelend met mededogen, diepgaand respect, begrip, verantwoordelijkheid, liefde, bewondering en verantwoordelijkheid ... en alle verdeeldheid tussen hen worden onmiddellijk overwonnen en genezen.

12) Visualiseer de stukken van de kelk van de Heilige Graal die bestaan binnen elk lid van de 144 duizend die samenkomen en deze kelk wordt hersteld tot zijn oorspronkelijke goddelijke schoonheid.

13) Visualiseer het doel van de Ziel van de 144 duizend die als EEN handelen, in eenheid, ten slotte vervuld worden, en de hele mensheid vieren.

14) Visualiseer de stroom van energie van de Bron die danst in alle vortexen en Leylijnen van Gaia en in elk menselijk hart, terwijl dit sterrenstelsel en Universum vieren, met vreugde in het hart van elk welwillend Wezen dat deelneemt aan de bevrijding van deze Planeet.

OVERWINNING VAN HET LICHT!Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl