Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 22 juli 2019

Lord Melchizedek - Verkenning van dimensies 6-9 / Via Natalie Glasson ~ Sacred School of OmNa 19 Juli 2019

Lord Melchizedek -
Verkenning van dimensies 6-9
Via Natalie Glasson ~ Sacred School of OmNa 19 Juli 2019

De definitie en uitleg die ik met jullie wil delen over de dimensies 6 - 9 van Het Universum van de Schepper is een eenvoudige expressie om jullie aan te moedigen toegang te krijgen tot de energieën, om die energieën te downloaden en te ervaren om jullie te helpen bij jullie ascensie. Anderen kunnen de dimensies van Het Universum van de Schepper anders beschrijven, ze zijn immers overvloedig in energie, wijsheid en expressie, er is veel om uit te putten, toegang en vele verschillende manieren om de dimensies te verklaren. Elke verklaring wordt een uitdrukking van de waarheid en een toegangspunt voor meer onderzoek. Jullie doel met de dimensies van Het Universum van de Schepper is om toegang te krijgen tot de energieën en deze te onderzoeken, je eigen begrip en je eigen ontmoetingen met de Schepper te ontwikkelen en zo de aanwezigheid van de Schepper in jullie werkelijkheid op verschillende manieren te herkennen.

Ik, Heer Melchizedek, nodig jullie uit om in de energie van elke dimensie te voelen, door dit te doen zullen jullie je eigen ervaring van de dimensies krijgen, die in lijn zullen zijn met jullie huidige ascensiepad en evolutie, en die jullie datgene zullen bieden wat essentieel is om jullie versnelling te ondersteunen. In werkelijkheid is het begrip dat je krijgt van elke dimensie verbonden met wat je nodig hebt om de volgende stap van je spirituele evolutie op alle niveaus van je wezen te zetten.


De 6e Dimensie


De 6e dimensie, ik geniet ervan om het 'Tijdperk van Herinnering' te noemen, omdat het een periode van ascensie aanduidt, waarin je in staat bent om De Schepper en het zelf als De Schepper diepgaand te doorgronden, of het nu gaat om een gedachte- en begripsniveau, of om een emotioneel en bewust niveau. Herinnering kan je hele wezen zijn dat meer licht door je wezen activeert, geneest en kanaliseert. Het kan toegang geven tot een gevoel van doelgerichtheid dat vooral op zielsniveau en fysiek niveau bevredigend is. De 6e dimensie kan geïnterpreteerd worden als het aanmoedigen van de voltooiing van ascensie. Het onthult de stadia die essentieel zijn om je meesterschap en leren op de Aarde te voltooien en je in staat te stellen je los te maken van de wedergeboorte cyclus en toegang te krijgen tot eenheid met De Schepper, terwijl je fysiek aanwezig blijft op de Aarde. Kwaliteiten die door de 6e dimensie bevorderd worden zijn een verbeterde innerlijke wetendheid, het vermogen om toegang te krijgen tot goddelijke ideeën, het uitbreiden van goddelijke wijsheid en kennis, inspiratie die percepties voorbij beperkingen en illusies bevordert.

De 6e dimensie versterkt jullie verbinding en communicatie met jullie ziel, waardoor krachtige zielsontdekkingsreizen en verdieping van jullie ziel door alle niveaus van jullie wezen mogelijk worden. Als je het uitdagend vindt om je met je ziel te verbinden, je communicatie met je ziel te verbeteren of begeleiding van je ziel te ontvangen, is het ideaal om de 6e dimensie te vragen om in je wezen te downloaden met de juiste vibraties om je te ondersteunen. Als jullie je op een dieper of zielsniveau willen verbinden met andere mensen in jullie werkelijkheid, dan kunnen jullie dit aan de 6e dimensie verzoeken. Er zijn vele andere verzoeken die gedaan kunnen worden, zoals het in balans brengen van jouw spirituele lichaam, helderheid om goddelijke informatie, wijsheid en kennis te onthouden om jouw ascensie te ondersteunen, of het samenvoegen met Jouw Opgestegen Meester zelf om jouw ascensie pad te ontdekken en zo jouw ascensie pad te ontdekken tot het voltooien van jouw ascensie meesterschap op de Aarde. Als je merkt dat je intuïtie geblokkeerd is of dat je niet in staat bent om innerlijke leiding te krijgen, kan de 6e dimensie je ondersteunen door je op één lijn te brengen met jouw ziel. Ik, Heer Melchizedek, herken de 6e dimensie als het centrum van de ascensie processen die velen op dit moment doorlopen. Het is zo vol inspiratie en enorme steun, dat het de moeite waard is om het te downloaden en te verankeren binnenin jouw wezen en werkelijkheid, zelfs als je onzeker bent over het doel van jouw verankering.

7e Dimensie


De 7e dimensie staat in veel opzichten voor een nieuw begin vanwege het vermogen om nieuw leren te activeren en aan te zetten tot nieuw leren en een verandering van jouw huidige perceptie in nieuwe ideeën die je inspireren en jouw bewustzijn vergroten. De 7e dimensie kan fris en uitgebreid aanvoelen omdat het je uitnodigt om je los te maken van en het laten gaan van alles wat jouw hinderd of jouw ascensie en meesterschap belemmert of beperkt. Het proces van onthechting staat centraal in de 7e dimensie, veel nadruk wordt gelegd op het begrijpen van de methode en de voordelen van onthechting, die kan worden toegepast op alle niveaus van jouw wezen. Onthechting is niet om je los te koppelen of te negeren, maar om de banden los te snijden die ervoor zorgen dat je je afscheidt van de Schepper en om banden van liefde, vertrouwen en waarheid te creëren. Het is dit proces dat het nieuwe leren en zelfs een herwaardering van jouw spirituele pad op gang brengt, om een pad te aanvaarden dat betekenisvol is voor je huidige transities van ascensie.

Als je je vast voelt zitten in jouw ascensie-evolutie of niet in staat bent om je spirituele weg voorwaarts te zien, te voelen of te erkennen, kan de 7e dimensie verankerd worden om je te ondersteunen. Het is belangrijk om te observeren of er mensen, situaties of objecten zijn waar je diep aan gehecht bent, vraag met deze ontdekking de 7e dimensie om je onthechting en hervorming van de banden van liefde, vertrouwen en waarheid te ondersteunen. Je zult merken dat jouw liefde voor de persoon, de situatie of het object enorm verbetert, terwijl je tegelijkertijd een bevrijding ervaart van elk lijden, elke belemmering, negativiteit of band die jouw energie aftapt.

Een specialiteit van de 7e dimensie is het ondersteunen van de acceptatie van en afstemming met je zielengroep. Op verzoek kunnen veel activeringen en uitlijningen binnen je wezen worden geïnitieerd om je herinnering aan je eenwording met je zielengroep te bevorderen.

8e Dimensie


De 8e dimensie is een krachtige ruimte om binnenin te bestaan en te betreden, aangezien het je toestaat om goddelijke concepten, nieuwe ideeën en zelfs de manifestatie van intenties te experimenteren, te testen en te verkennen voordat ze fysiek verankerd worden. Dit betekent dat als je een bepaald resultaat in jouw werkelijkheid wilt manifesteren, je het in de 8e dimensie kunt uitproberen en kunt beoordelen of het je werkelijk zal dienen en vervullen. Vaak is datgene waarvan wij geloven dat het vervulling zal brengen in onze realiteit niet altijd bevredigend voor ons op de manier die wij verwachten. De 8e dimensie stelt je in staat om tijdens meditatie en slaaptijd te onderzoeken om je te ondersteunen bij de toegang tot de ideeën, concepten en intenties die je echt zullen ondersteunen bij het ervaren van vervulling op Aarde en binnen jouw spirituele ascensie.

Je kunt verzoeken om de 8e dimensie energieën te downloaden en te ervaren tijdens de meditatie. Houd dan je focus en aandacht op jouw intenties of datgene wat je wilt creëren. Visualiseer, voel of erken de ontvouwing en ontwikkeling van jouw intentie in jouw realiteit. Je kunt het gevoel hebben dat je het je verbeeldt of verzint, dit maakt niet uit, de sleutel is om te herkennen of de intentie waarop je je concentreert je van dienst is. Als je ontdekt dat het je van dienst zou kunnen zijn, blijf je je er dan op richten in je dagelijkse realiteit, als het dat niet doet, dan wis je het uit en creëer je een nieuwe intentie, door dit te testen in de 8e dimensie.

De 8e dimensie is gespecialiseerd in het vergroten van je bewuste bewustzijn van je zielengroep, waardoor je bewust jouw zielengroep kunt belichamen in je fysieke lichaam en werkelijkheid. Dit kan verzocht worden aan de 8e dimensie

 

9e Dimensie


In de 9e dimensie wordt je ondersteund in je overgave aan de goddelijke intelligentie van De Schepper. Daarbij ben je in staat om nieuwe goddelijke concepten, ideeën en inspiratie van De Schepper te verkrijgen, toegankelijk te maken en toe te laten. Je bent in staat je te verbinden met hogere aspecten van Het Universum van De Schepper en deze te downloaden in je bewustzijn en herinnering. De aanvaarding van co-creatie en de goddelijke invloed en begeleiding van De Schepper is een belangrijk aspect van de 9e dimensie. Deze dimensie voedt werkelijk jouw spirituele evolutie door je te ondersteunen bij de toegang tot een overvloed aan inspiratie, verlichting en goddelijke waarheid, terwijl je tegelijkertijd jouw vermogen om je over te geven aan en je te verbinden met De Schepper vergroot.

De energieën en ideeën van de 9e dimensie kunnen worden gedownload naar de 8e dimensie om verder onderzocht te worden en om te evalueren hoe de energie op Aarde zou worden ervaren. Als je het gevoel hebt dat je vastzit, in de war bent, of een dieper begrip van jezelf en van alles wat De Schepper is wilt krijgen, jouw bewustzijn wilt vergroten of je op een dieper niveau wilt verbinden met alles wat De Schepper is, kan de 9e dimensie je ondersteunen.

De 9e dimensie helpt ook jouw bewuste gewaarzijn van jouw Zielengroep en jouw Zielengroepen om de spirituele evolutie van het werken met en het integreren met andere Zielengroepen te bevorderen om zo de goddelijke wil van De Schepper te helpen.

Tijdens meditaties willen jullie misschien een beroep doen op elke dimensie afzonderlijk, 6 - 9, en vragen om een download van de meest geschikte energieën, kwaliteiten en wijsheid om in jullie wezen geaard te worden. Neem de tijd om de invloed van de energie op jullie wezen te observeren. Sommige dimensies kunnen meer impact hebben dan andere, waardoor jullie kunnen begrijpen wat jullie lichaam, geest en ziel nodig hebben in jullie huidige stadium van ascensie.

Met heilige steun en liefde voor jullie,
Lord Melchizedek

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
in de maand Juni van u hebben mogen ontvangen.
Wij wensen iedereen een fijne en
onvergetelijke vakantie toe

   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien