Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 7 juli 2019

Live Kryon Channeling: Wetenschap en Spiritualiteit Conferentie. 2 /16-17 juni 2018 /Lee Carroll / Geplaatst: 7 juli 2019

Live Kryon Channeling:
Wetenschap en Spiritualiteit Conferentie. 2
16-17 juni 2018 /Lee Carroll
Geplaatst:  7 juli 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Goedendag, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Spiritualiteit heeft wetenschap nodig, zeggen wij. Of: wetenschap heeft spiritualiteit nodig, zeggen wij. In deze afsluitende momenten, en het zal niet lang duren, zal ik jullie de rest van het verhaal geven. Een uitleg voor sommigen van jullie en waar jullie al 29 jaar op hebben gewacht; een deel ervan wetenschap van een channelaar. Het begint met het schudden van handen op een manier die jullie niet hadden verwacht. Het betekent een samenhang tussen bewustzijn en geloof, een begrijpen van iets door zo velen dat jullie er geen idee van hebben.

Ik breng jullie een vraag voor de wetenschap, degenen die hier zijn, degenen die op het podium zitten, en ik breng die naar een ander niveau. Ik vraag mijn partner om langzaam te gaan omdat ik wil dat dit correct zal zijn.

29 jaar geleden, toen mijn partner begon met het channelen van Kryon, mij, het bewustzijn in het Veld aan de andere kant van de sluier dat misschien wel is verbonden met een Hogere Bron, misschien zelfs wel met de Scheppers-Bron.

Meer lezen >>>