Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 25 juli 2019

Live Kryon Channeling: Kryon op de Azoren. 6 / 16 mei 2019/Lee Carroll / Geplaatst: 25 juli 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon op de Azoren. 6
16 mei 2019/Lee Carroll
Geplaatst: 25 juli 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Zonsopgang

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de zesde boodschap op de eilandengroep die de Azoren heet, in het midden van de Atlantische oceaan en die ongerept is. Wij kijken naar het opgaan van de zon. Laat eenieder zijn ogen open houden, naar de oceaan kijken en genieten van het uitzicht. Wat jullie zien, lieve mensen, hebben de Ouden van de mensheid gezien….eonen van tijd! In deze moderne tijd zeggen ook jullie dat het prachtig is, maar de geschiedenis is diepgaander. De Ouden vormden hun religies rondom de Aarde, de maan en de zon, de planeten, de sterren en zij vormden ook metaforen rondom deze dingen. Degene die algemeen was is degene waar jullie nu naar kijken. Het begint met het verlichten van de hemel en jullie realiseren je dat jullie kijken naar iets dat gewoon is maar toch niet echt! Wat wel komt, lieve mensen, is de energie die jullie ermee verbinden want in de moderne wereld iets het gewoon leuk om ernaar te kijken, maar laten wij ernaar kijken op de manier van de Ouden. De zon vertegenwoordigt niet alleen een nieuwe dag maar vaak ook het begin van alles.” Het is bijna alsof jullie alles van het verleden wegschrobben en iets naar voren brengen dat sprankelt en fris is. Voor veel mensen brengt dit nieuwe mogelijkheden. Ik wil dat jullie hier even bij stilstaan. Er zijn zoveel dingen die wij jullie kunnen vertellen die de Ouden overdragen, maar hier is de belangrijkste. Het is een nieuwe start ook al doet het zich elke dag voor. Mensen komen, kijken ernaar en claimen een nieuwe start.

Laten wij dit dus doen. Niet alleen maar een nieuwe start maar laten wij dit claimen als een dag waarop jullie het duister van gisteren kunnen wegvegen. Dit is hoofdzakelijk voor degenen die hier bij mij staan maar ook degenen die dit gewoon beluisteren of lezen zullen een idee hebben van wat ik nu ga zeggen. Het is het duister dat jullie zorgen brengt! Misschien in de historie van degenen waarvan jullie hebben gehouden en die jullie kwijtgeraakt zijn, misschien van dingen die jullie zijn aangedaan en waar jullie het moeilijk mee hadden om dit te vergeven. Misschien voor de duisternis die jullie in jezelf voelen. Misschien is het een duisternis die jullie niet eens begrijpen zodat het vaak een gewoonte is geworden.

Meer lezen >>>