Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 21 juli 2019

Live Kryon Channeling: Kryon op de Azoren. 3 / 16 mei 2019/Lee Carroll / Geplaatst: 21 juli 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon op de Azoren. 3
16 mei 2019/Lee Carroll
Geplaatst: 21 juli 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Walvissen en Dolfijnen 

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de derde channeling op wat jullie de Portugese Azoren noemen in de Atlantische oceaan. Maar daar gaan wij het niet over hebben. Wij gaan spreken over iets dat het favoriete onderwerp van vele mensen is. Misschien luisteren of lezen jullie dit later en maken jullie geen deel uit van deze groep die zit in een prachtige omgeving op een grasveld in een park. Misschien vinden jullie je op een plaats waar jullie nooit in staat zijn om vlakbij een oceaan te zijn, zoals deze groep. Dit is dus voor jullie en het is iets waarover wij nog nooit op deze manier hebben gesproken. De boodschap van vandaag gaat over walvissen en dolfijnen. Laten wij bij het begin beginnen. Voor een bioloog horen alle dolfijnen ook tot de walvissen want dit is de classificatie waar de dolfijnen in thuishoren. Voor een bioloog is er dus geen verschil als hij een dolfijn ziet…het is gewoon een kleine walvis. Maar voor deze discussie zullen wij hen een beetje scheiden en hen noemen zoals jullie dit gewend zijn: walvissen en dolfijnen.

Ik begin met gezond verstand. Met de stelling die elke natuurliefhebber kent en het begin van een vergelijking tussen de dieren in de zee, de walvis en de dolfijn en de wilde zoogdieren in de bossen, want er is werkelijk geen verschil. Dieren in het wild zijn als dieren in de zee. In plaats van een bos is het de oceaan en zo kunnen jullie hetzelfde instinctieve gedag verwachten dat jullie op de hele planeet tegenkomen bij dieren in het woud. Maar dit is niet zo!!! En dit is het onderwerp van deze boodschap. Luister: wat is jullie verteld door de natuurkundigen, de gidsen die jullie vertellen over wat wel en niet gevaarlijk is? Zij zullen zeggen dat de dieren jullie meestal met rust zullen laten…in feite zullen zij eerder een andere kant opgaan als zij merken dat een mens in hun habitat, hun leefomgeving komt. Zelfs als zij in groepen of kudden leven, of solitair zijn, vermijden zij de mensheid, en jullie weten dit. 
En de natuurkundige zal jullie vertellen dat jullie je hier niet al te druk over hoeven te maken omdat zij de andere kant op zullen gaan….behalve in één omstandigheid: als zij een jong hebben! Elk dier met een jong zal aanvallen als zij voelen dat jullie een bedreiging zijn. Jullie weten dit. Dit is het gevaarlijkste voor wilde dieren als jullie opeens komen als zij hun baby’s bij zich hebben. Bijna iedereen, of jullie hier nu op het gras zitten of ergens anders zijn, weet dat dit waar is. De meeste dieren ontwijken mensen. Als er uitzonderingen zijn, komt dit meestal door nieuwsgierigheid zoals bepaalde soorten apen. Maar ook zij zullen eerst bezien of jullie niet op hun territorium willen komen, maar dieren zullen zeker niet naar jullie toekomen om jullie te ontmoeten. Dit is het verschil, lieve mensen, waar wij het nu over gaan hebben.

Meer lezen >>>