Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 19 juli 2019

Live Kryon Channeling: Kryon op de Azoren. 1 / 16 mei 2019/Lee Carroll / Geplaatst: 19 juli 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon op de Azoren. 1
16 mei 2019/Lee Carroll
Geplaatst: 19 juli  2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Azoren 

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de eerste channeling op een prachtige plaats. Het is een van de eilanden van de Azoren die bij Portugal horen. Er zijn hier vele, vele energieën en vele, vele legenden en het kristallijnen raster is hier puur. Ik zou jullie een beetje willen vertellen over deze plaats. Over dingen waarvan jullie misschien al hebben gehoord. In een paar dagen, lieve mensen, zal mijn partner jullie een les geven over Lemurie en de legenden over Lemurie en waar die gebeurden. Dit heeft een relatie met wat ik jullie hier ga vertellen op deze openbare plek waar jullie luisteren. Of jullie de dingen die worden gechanneld geloven hangt van jullie af. Maar ik geeft jullie vandaag waarheid waarover jullie zelf kunnen beslissen, want vele dingen die ik ga vertellen zijn controversieel; zelfs voor mensen die esoterisch zijn.
Ik wil jullie het basisverhaal geven; iets dat de volgende dagen nog verder uitgebreid zal worden als jullie luisteren naar de lering van mijn partner.

Als jullie dit verhaal nog niet eerder hebben gehoord wil ik dat jullie daarover nadenken omdat dit een verhaal over jullie is. Jullie weten dat de mensen op deze planeet jong zijn. Mensen gaan, zoals jullie weten, tot ongeveer 200.000 jaar geleden terug. Het DNA van de mensheid werd veranderd. Dit klinkt extreem esoterisch, nietwaar, en toch is dit wat de wetenschap WEET! Meer dan 200.000 jaar geleden hadden mensen die eruit zagen als jullie – inclusief de apen en alle andere zoogdieren, 24 paar chromosomen. Maar opeens, heel snel, in maar een paar duizend jaar of zoiets, ontwikkelde de mensheid er 23. Jullie zijn het enige zoogdier op de planeet met 23 paar chromosomen. De mens, zoals jullie de mens kennen is specifiek anders dan al het andere in de geschiedenis van de planeet.

Meer lezen>>>