Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 24 juli 2019

Jullie zijn niet langer op de tijd van 3D / Channeling door Brenda Hoffman, 22 Juli 2019


Jullie zijn niet langer op de tijd van 3D
Channeling door Brenda Hoffman, 22 Juli 2019

Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 19 Juli 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman

 (Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)

Misschien herinneren jullie je hoe jullie je voelden op de dag dat jullie wisten dat jullie van een ander mens hielden. Zo zal het zijn wanneer jullie je centrum, het punt waar het brandt, ontdekken, datgene waarop jullie je al eeuwen hebben voorbereid.

Dit zal waarschijnlijk binnen enkele dagen of weken gebeuren, want jullie filteren in en naar, opleven via rust en zelfzorg. Degenen waarvan jullie nu aanvoelen dat zij menselijkheid ontberen, kunnen plotseling ontwaken.

Geliefden,

Jullie voelen waarschijnlijk de behoefte om jullie 5D zelf vooruit te helpen voordat jullie fysieke lichaam er klaar voor is.


Want jullie zijn er moe van om van het ene coconstadium naar het volgende te gaan zonder veel voornemen of vreugde. Jullie willen dit of dat doen zoals voorspeld door onze informatie of die van andere kanalen.
Dus proberen jullie jezelf te pushen in acties die nog niet beschikbaar of volledig ontwikkeld zijn, net zoals dat geldt voor de meeste jonge tieners.

Jullie hebben de 5D Rubicon* overgestoken. Het heeft geen noodzaak of voordeel om julliezelf in een willekeurige richting te duwen, want jullie hebben jullie gerijpte plateau bereikt.
Toch functioneren velen van jullie alsof ze iets moeten doen om jullie nieuwe wezen op andere manieren bekend te maken anders dan door te ademen. Dat jullie iets groots zouden moeten creëren om jullie nieuwe wezen te benadrukken, om jullie licht stralender te laten schijnen.

In realiteit, gewoon zijn laat jullie licht meer helder schijnen dan in enig leven op aarde.

Toch smachten jullie naar een fysieke uitdrukking die jullie en degenen die volgen zal overtuigen dat jullie je overgangsvoorbereiding hebben voltooid.
Dit is waarschijnlijk niet voor een paar dagen of weken. Dit is een rustfase. Iets 3D waar jullie niet per se comfortabel mee zijn. Want in 3D betekende rust stagnatie in plaats van voorbereiding. 3D werd buiten julliezelf getoond.

Toen jullie in 3D rustten om informatie te verzamelen of jullie fysieke wezen voor te bereiden voordat jullie verder gingen, vroegen jullie en anderen jullie af of jullie naar een specialist zouden moeten gaan om te bepalen waarom jullie lusteloos of ongeïnteresseerd waren in datgene waar jullie ooit in geïnteresseerd waren. In plaats van felicitaties voor het durven om je 3D-behoeften privé te overzien, accepteerden jullie vaak sociale labels zoals depressie, antisociaal gedrag, angst, etc.

Dus vragen jullie je nu af wat er mis is met jullie in plaats van julliezelf te feliciteren met het bereiken van het vermogen om jullie innerlijke richtlijnen te volgen.

Er is niets mis met jullie. Eigenlijk is alles goed. Want jullie staan jezelf toe van binnenuit te groeien, ondanks jullie bezorgdheid dat het misschien verkeerd voor jullie is om dit te doen. Dat te geloven is een 3D-verlenging, geen 5D-realiteit. Omdat jullie met de minuut veranderen, kunnen jullie bemerken dat jullie binnen enkele minuten verdrietig, vreugdevol, boos en vervuld bent van spijt, net zoals in de vroege tienerjaren.
Jullie zijn niet langer een kind (3D), maar toch nog niet helemaal volledig een 5D-volwassene. Dus jullie snakken naar vaardigheden die jullie waarschijnlijk nu ontdekken maar nog niet volledig kunnen actualiseren.

Jullie hebben het gevoel dat jullie 5D-interesse of vaardigheid ergens zweeft waar jullie het kunnen voelen, maar niet kunnen aanraken met zintuigen - net zoals het geval was toen jullie een tiener waren. Hoewel jullie de vrijheden zouden kunnen zien die jullie als jonge volwassene zouden hebben, hebben jullie ouders of de samenleving jullie waarschijnlijk weerhouden van het voortijdig claimen van die vrijheden.

Zo is het nu. Jullie kunnen wellicht jullie nieuwe vaardigheden en interesses gewaarworden, begrijpen, maar jullie zijn nog niet fysiek voorbereid om ze volledig te claimen. Laat jullie fysieke lichaam jullie nieuwe totaliteit inhalen. Wanneer jullie je het herinneren, jullie fysieke wezen is de laatste die zich tijdens jullie overgangsfase aanpast.
Velen van jullie vragen zich af wanneer deze rustperiode voorbij zal zijn, want jullie zijn rusteloos. Niet dat jullie weten wat jullie wensen te doen, alleen dat jullie iets willen doen om jullie interesse in het leven te ontbranden.
Want het lijkt jaren geleden dat er iets was van jullie interesse.
In zekere zin is dat waar. Want jullie overgang, hoewel kortstondig in universele tijd, heeft veel aarde tijd verbruikt van jullie volwassen jullie.
Jullie zijn als een renpaard bij het starthek volledig voorbereid om al jullie ongeduldig te laten wachten tot de poorten opengaan en jullie vrij kunnen rennen.

Jullie spirituele en emotionele wezens zijn klaar, jullie zijn alleen maar aan het toestaan dat jullie lichamelijkheid inhaalt. Maar deze verklaring maakt jullie wachten waarschijnlijk niet eenvoudiger. Voor degenen onder jullie aan het voorfront, zijn Olympische kampioenen, gemaakt om te rennen, creëren, om in vreugde en liefde te zijn.

Dus worden jullie met de dag ongeduldiger. De poorten gaan open wanneer jullie volledig in staat zijn om te rennen in plaats van te lopen, zoals nu voor de meesten van jullie geldt. Rust uit. Al het andere zal contraproductief zijn.

Jullie zijn geen langzame leerling noch minder ontwikkeld dan jullie 5D-cohorten. Jullie zijn precies op het juiste moment op de juiste plaats.
Sta julliezelf nu toe om te rusten of te functioneren zoals jullie innerlijke wezen aangeeft, want jullie zijn niet langer op de tijd van 3D.

Zo zal het zijn. Amen.


Vertaald voor: wakkeremensen door Anja