Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 10 juli 2019

Een boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad via Valerie Donner, 8 juli 2019. / 9 juli 2019 Door Steve Beckow

Een boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad via Valerie Donner, 8 juli 2019.
9 juli 2019 Door Steve Beckow

Gegroet, ik ben Mira. Ik spreek vandaag door het scherm van waarheid, ongefilterd zodat je iets hebt om mee te werken. Voorbij zijn de dagen van verstoring. Daar is geen tijd meer voor. De volslagen onevenwichtigheden in de corrupte systemen spelen zich uit tot hun donkerste ondergang.

Het resultaat belooft veel goeds voor het licht en de hele planeet. De lei wordt schoongemaakt tot het punt waar jullie een glanzende nieuwe Aarde zullen hebben. Jullie zullen in staat zijn om te schijnen en te schitteren in jullie ware staat van liefde en licht. Jullie zijn er klaar voor.

Er moet nog steeds enige voltooiing plaatsvinden. Sommige wezens moeten worden aangehouden en naar elders worden verplaatst, niet op Aarde. Valsheden moeten worden verwijderd om de waarheid te kunnen zien en horen. Pogingen om het Goddelijke Plan te voorkomen moeten worden verijdeld. Het script voor de heerschappij van de terreur moet worden vernietigd. Iedereen moet op zijn plaats zijn, zodat de verschuiving veilig en vreedzaam kan plaatsvinden. Sterrenpoorten en vluchtwegen worden gesloten en verzegeld. Er is een lange lijst van items die worden voltooid.

Meer lezen >>>