Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 16 juli 2019

de Maansverduisterings meditatie! 16 juli 2019

 Lieve mensen,

Vandaag is de Maansverduisterings meditatie!

Dit is het - de dag dat wij het tij keren.

Deze Eclips beslaat de hele wereld, behalve- voor 
Noord Amerika Verenigde Staten/Mexico/Canada


Neem vandaag deel aan de144K Massameditatie

Let's Support the White Hats & Alliance
during this CRITICAL TIME
  
Mass Meditation is our most important activity when it comes to shifting planetary energies a more positive direction and supporting the clearing activities of the Galactic Forces of Light. This means the mass arrests, global currency revaluation, release of suppressed technologies, and contact with our galactic families.

Go to our Meditation Page to learn more about these special Meditations or consider using this link to join the 144K Army of Light 


Click Below to Join the 144k Mass Meditation starting at:

8PM GMT / 4PM New York / 1PM California


If you are working and only have time to join in for 15 minutes, you can still click the link above at:
9:30 GMT/5:30 NY/2:30 California

voor Nederland: 23.30 uur

Or you can use this GUIDED AUDIO MEDITATION to join us on the higher planes at this same time!


Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

Adem het briljante witte vuur van AN in en adem alles uit wat je niet meer van pas komt.

Visualiseer je lichaam gevuld met het briljante witte vuur van AN.

Doe een beroep op de aanwezigheid van je Hoger Zelf. Roep de aanwezigheid van je Zielsfamilie op. Roep de aanwezigheid van je Tweelingvlam aan. Roep de aanwezigheid op van alle Wezens van Licht die willen helpen bij de bevrijding van onze geliefde Planeet.

Visualiseer een zuil van Elektrisch Blauw Licht, die door de Kosmische Centrale Zon stroomt, door de Galactische Centrale Zon, dan door alle punten van Licht in ons Zonnestelsel en dan door uw lichaam, en dan diep in het centrum van de Aarde.

Visualiseer een andere pilaar van Violet Licht die uit het centrum van de Aarde komt, die door je lichaam, door alle punten van Licht in ons Zonnestelsel, door de Galactische Centrale Zon, omhoog gaat en uiteindelijk de Kosmische Centrale Zon bereikt. Zie deze prachtige pilaar van Violet Licht die alle energiedraaikolken en leylijnen beschermt en activeert, menselijke harten geneest en het Hart van de Planeet Aarde verbindt met het Centrum van het Universum.

Visualiseer alle resterende anomalie die verborgen blijft op het plasmavlak en waar dan ook die volledig geneutraliseerd en gedesintegreerd wordt op alle tijdlijnen en in alle dimensies, terwijl de zuiverste vorm van Liefde elk aspect van alle wezens die zich nog steeds los van de Bron voelen, vult en harmoniseert.

Laat je compassie zien zodat alle verloren zielen door middel van hun VRIJ ZULLEN, in de kortst mogelijke tijd hun volledige herstel en volledige genezing van alle trauma's die ze hebben meegemaakt, accepteren.

Visualiseer de bevrijding van de planeet die plaatsvindt met alle Sterrenzaden, inclusief de leden van de 144.000, die elkaar met diep respect, begrip, verantwoordelijkheid, liefde, bewondering en diep mededogen behandelen.... en alle scheidslijnen tussen lichtwerkers die onmiddellijk overwonnen en genezen worden.

Visualiseer de stukken van de kelk van de Heilige Graal die in elk van de 144.000 leden van de 144.000 die samenkomen en deze kelk die in haar oorspronkelijke goddelijke schoonheid wordt hersteld.

Visualiseer het doel van de Ziel van de 144 duizend die als EEN handelen, in eenheid, eindelijk vervuld worden en de hele mensheid vieren.

Visualiseer de stroom van Bronenergie die danst in alle vortexen en leylijnen van Gaia en in elk menselijk hart, terwijl deze melkweg en dit universum vieren, met grote vreugde in het hart van elk welwillend wezen dat deelneemt aan de bevrijding van deze Planeet.

VICTORY OF THE LIGHT!To Learn More about why this Meditation is so Critical 

(Click the Button Below)


Los Angeles: Tuesday, July 16 at 1:00 PM PDT/ Eclipse at 2:30 PM PDT
Denver: Tuesday, July 16 at 2:00 PM MDT/ Eclipse at 3:30 PM MDT
Chicago: Tuesday, July 16 at 3:00 PM CDT/ Eclipse at 4:30 PM CDT
New York: Tuesday, July 16 at 4:00 PM EDT/ Eclipse at 5:30 PM EDT
London: Tuesday, July 16 at 9:00 PM BST/ Eclipse at 10:30 PM BST
Paris/Berlin: Tuesday, July 16 at 10:00 PM CEST/ Eclipse at 11:30 PM CEST
Moscow: Wednesday, July 17 at 11:00 PM MSK/ Eclipse at  00:30 AM MSK
Hong Kong: Wednesday, July 17 at 4:00 AM HKT/ Eclipse at 5:30 AM HKT
Melbourne: Wednesday, July 17 at 6:00 AM AEST/ Eclipse at 7:30 AM AEST
Honolulu: Wednesday, July 17 at 10:00 AM PDT/ Eclipse at 11:30 AM HST
15 minute Eclipse Meditation in your timezone here.


Visibility of the partial lunar eclipse of July 16-17, 2019. (Image credit: Fred Espenak/NASA)