Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 18 juli 2019

Cobra: The Tower Card, 17 juli 2019 / 18 juli 2019Cobra:
 The Tower Card, 17 juli 2019
18 juli 2019

De doorbraak op 21 juni heeft veel positieve ontwikkelingen gebracht.
De hoeveelheid van nog steeds aanwezige plasma toplet bommen is langzaam maar gestaag aan het afnemen, en het volgende scenario met toplet bommen die detoneren lijkt nu extreem onwaarschijnlijk:

Ook andere negatieve scenario’s zijn afgewend:

Wij zijn nu langzaam maar zeker het hoogtepunt aan het naderen, zoals duidelijk is weerspiegeld in seismische activiteit die een behoorlijk goede indicator is van hoe dicht wij bij een doorbraak zijn:


De arrestatie van Jeffrey Epstein is de eerste grote, werkelijke en zichtbare overwinning van de Lichtkrachten tegen het duistere netwerk op de oppervlakte van de planeet. Het is het triggerpunt waardoor de uitgebreidheid van kindermisbruik aan de oppervlaktebevolking zal worden blootgelegd.

De connecties met de Rothschild familie die Epstein’s handlers waren zullen worden onthuld:

Er is onbevestigde intel dat Jeffrey Epstein een nabije verwant is van deze persoon:

De walgelijke waarheid over de uitgebreidheid van kindermisbruik via duistere netwerken zal eindelijk bekend worden gemaakt:

Wanneer dit alles bekend is gemaakt zullen mensen worden gedwongen om hun eigen ontkenning onder ogen te zien:

Alle belangrijke duistere bloedlijnen zijn betrokken bij kindermisbruik:


Vaak vindt kindermisbruik plaats in de privé verblijven waarvan deze bloedlijnen eigenaar zijn, vooral die welke niet toegankelijk zijn voor het publiek:


De Lichtkrachten beginnen nu op volle kracht kindermisbruiknetwerken te verwijderen. Als eerste hebben zij een aardbeving getriggerd met een plasma scalar apparaat nabij China Lake militaire basis om het op zijn minst tijdelijk lam te leggen:

Dat de China Lake basis geavanceerde wapens uittest is maar een cover story; deze plek is in feite een van de voornaamste concentratiekampen waar kinderen ritueel worden misbruikt en gehersenspoeld (waarschuwing!, zeer heftige tekst):


Een van de belangrijkste programmeurs en misbruikers van kinderen op een planetair niveau is Michael Aquino en hij was ook een van de hoofdprogrammeurs in China Lake:

In Californië is nu een occulte oorlog aan de gang tussen de Lichtkrachten en de duistere krachten en daar kan verder niets over worden gezegd.

Een van de meer zorgwekkende ontwikkelingen wereldwijd is hoe uitgebreid de 5G netwerken worden doorgevoerd:

De duistere krachten zijn 5G aan het bespoedigen om een andere laag van elektromagnetische afscheiding te creëren om te voorkomen dat de quarantaine / sluier wordt opgelost. Het zal ze niet lukken.

Zij kunnen de massa ontwaking niet meer tegenhouden:

Er zijn bepaalde belangrijke ontwikkelingen die gaande zijn in ondermaanse ruimte in de komende dagen, weken en maanden, en spoedig kunnen wij positief nieuws verwachten betreffende disclosure, ruimtereizen en zonnestelsel.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica