Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 15 juli 2019

CELWERK - WETENSCHAP EN SPIRITUALITEIT / 14 juli 2019 / Elias


CELWERK - WETENSCHAP EN SPIRITUALITEIT
14 juli 2019 / Elias

Foto Drew Hays - Unsplasht 
Steeds meer wetenschappers zijn ervan overtuigd dat door het werken met cellen, het in principe mogelijk wordt om alle ziekten te genezen.

Een van die onderzoekers is de New Yorker David Borenstein, die met zijn celtherapie mensen behandelt die aan de meest uiteenlopende ziekten en kwalen lijden, van longziekte, Parkinson, de ziekte van Lyme, hersenbloeding, hartklachten tot pijn in de rug of knie.

Borenstein maakt deel uit van het netwerk ‘Cell Surgical Network (CSN)’. Meer hierover in deze Engelstalige video:


De methode van David Borenstein bestaat uit het nemen van wat vet met een naald uit de buik van een mens, om er vervolgens met het centrifugeren en afbreken van het vet met een enzyme er de stamcellen uit te kunnen isoleren, een mini-liposuctie procedure zouden we het kunnen noemen. Nadien worden de stamcellen terug in een bloedbaan geplaatst. om hun genezende werking te kunnen beginnen.