Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 19 juli 2019

Ashtar: De Tijd is Nabij / 18 Juli 2019 / By Steve Beckow

Ashtar:
De Tijd is Nabij
18 Juli 2019 / By 

Bright Star stuurt ons deze channeling:

Jullie hebben zo ijverig gewacht op onze ontmoeting, die nu goed onderweg is. Aan onze kant is alles voorbereid om jullie eindelijk te ontmoeten op jullie mooie planeet, spiritueel bekend als Gaia.

Jullie hebben je misschien afgevraagd waarom het zo lang heeft geduurd. Weet dat de energie goed voor ons en jullie moet zijn, zodat onze interactie kan plaatsvinden zonder het energieveld van elke deelnemer t  
e schaden.

Nu zijn de energievelden in orde en zijn de vereiste niveaus bereikt!

We zullen jullie niet vertellen hoe de vergaderingen zullen plaatsvinden en wanneer. De redenen hiervoor liggen voor de hand: er zal geen enkele inmenging mogelijk zijn, aangezien elke vergadering op maat is gemaakt voor de groep die vergadert.

Weet alleen dat het niet in droomtoestand zal plaatsvinden, maar in jullie echte en dagelijkse leven.

Jullie hebben enige informatie ontvangen over hoe jullie je moeten voorbereiden op zo'n vergadering, als jullie een van de "vroege delegatieteamleden van het team" zijn. Er zullen meer bijeenkomsten plaatsvinden op een bredere schaal en met veel meer mensen van Gaia in een later stadium.


We willen benadrukken dat jullie je in principe op geen enkele manier hoeven voor te bereiden. Weet dat je goed voorbereid bent, anders hadden we jouw niet uitgekozen.

Jullie hoeven niet om de vergadering te vragen. Jullie hoeven niet te bemiddelen voor de vergadering.

Bereidt jij je voor op een ontmoeting met je vrienden of geliefden? Jouw antwoord zal zijn: "Ja, ik doe mooie kleren aan en maak mezelf gereed."

Dit is niet hoe het bij ons werkt.

Wij "nemen jullie zoals jullie zijn", want ook voor ons is jullie uiterlijke verschijning onbelangrijk, maar jullie energieveld is dat wel - en dat is nu verenigbaar met het onze.

Kortom, wij zijn voorbereid en jullie ook.

En we zijn op weg naar jullie kust. Voel binnen in jullie hart en weet dat de tijd voor onze bijeenkomsten inderdaad hier is!

Ik ben jullie broeder, altijd!

Ashtar en zijn team

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
in de maand Juni van u hebben mogen ontvangen.
Wij wensen iedereen een fijne en
onvergetelijke vakantie toe

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien