Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 17 juni 2019

Live Kryon Channeling: Kryon in Egypte. 14 / 4/22 april 2019/Lee Carroll / Geplaatst: 17 juni 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in Egypte. 14
4/22 april 2019/Lee Carroll
Geplaatst: 17 juni 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Olifanteneiland. De Verbinding. 1  

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de veertiende boodschap van een tiendaagse reis naar een opgraving, een geheime plaats die hier al heel lang is geweest. Wees voorzichtig zodat jullie de muren niet aanraken, want zij zijn geheiligd! Tegen de aanwezigen wil ik zeggen dat zij de diepgang van wat jullie doen niet moeten onderschatten.

Neem even een moment voor jezelf, gewoon even, om deze mooie dingen te overdenken. In een korte samenvatting van de laatste boodschap vertel ik jullie dat voor niemand van jullie het unieke verloren mag gaan van een Oude Beschaving die hun goden op de muur schilderden als welwillend, vreugdevol, hulpvaardig en liefdevol en dat de goden er niet waren om over hen te oordelen zodat zij niet naar het leven na de dood konden gaan, maar er juist waren om hen naar het leven na de dood te begeleiden. Wij hebben het ook gehad over het concept van de bubbel van het Hoger Zelf dat met elke burger, met elk mens meegaat. Dit is werkelijk een vooruitstrevend en ontwikkeld idee, lieve mensen, waarover wij ook vandaag vertellen. Een God van liefde die deze liefde doorgaf aan de Farao die het doorgaf aan de inwoners van Egypte. Wij gaan nu, kort, nog iets verder terug. Iets waar ik na deze channeling nog verder mee wil gaan. Wij begonnen met jullie te vertellen dat de boodschap tussen de Schepper van Liefde en jullie – de Schepper die jullie je prachtige Merkabah gaf, deze ziel die jullie met je meedragen, dit communicatiekanaal….liefde is. Liefde is een multidimensionale energie, lieve mensen en het is geen emotie….het is communicatie! Als wij jullie de gereedschappen voor deze communicatie zouden geven om jullie deze tweerichting-communicatie met de Schepper te helpen begrijpen is het eerste wat wij jullie willen vertellen de meest basale en de moeilijkst te bereiken van de vele gereedschappen waar op Aarde zo vaak aan wordt gerefereerd: Intuïtie.  Als jullie denken aan wat intuïtie is hebben jullie niet veel om aan te denken. (Kryon lacht) Het is een vluchtig idee dat zo snel komt en gaat dat jullie er geen grip op kunnen krijgen, zoals men zegt! Jullie kunnen er zelfs niet zeker of onzeker over zijn omdat het zo snel komt en gaat. En dus, door de hele geschiedenis heen, waren er mensen die begonnen te begrijpen dat dit het communicatiekanaal was met de andere kant van de sluier.

Meer lezen >>>