Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 16 juni 2019

Healing Paul 29 juni, Heerlen: ‘Het vinden van je Ware Zelf ’

Healing Paul 29 juni, Heerlen:
 ‘Het vinden van je Ware Zelf ’

Goddelijke Tijd

Lieve mensen

Van nature heeft bijna iedereen het idee dat er meer in het leven moet zijn dan de pot met goud aan het eind van de regenboog. Ten diepste verlangen we naar harmonie en genezing. Ongeacht wat je lichaam en geest nu ervaren, er is altijd een deel van jou dat op een ander niveau volkomen onveranderd is gebleven. Het is de stille tijdloze getuige van het eeuwige Zelf, dat zich de Bron herinnert, en dat onsterfelijke gewaarzijn is.

Op deze zaterdagochtend gaan we deze verruimde staat van bewustzijn ervaren. We reizen voorbij de schepping en doorbreken het verstarde denken dat ons maar al te vaak in de greep houdt. We maken contact met de tijdloze JIJ, waardoor een soort van verlichting, een opening naar de vredige kracht in jou, ontstaat.
 
Ook tijdens deze healing zal Paul zijn Galactische Lichtvrienden uitnodigen. Zodra hij zich afstemt zijn ze aanwezig en vaak duidelijk voelbaar. Het gaat steeds om de herinnering dat jij ‘Eén met de Bron bent’. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar een verhoogd bewustzijn. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen. Deze healing gaat over het weer in eigendom nemen van je eigen grootsheid. Vanuit de zelfliefde laten we ons door het goddelijke aanraken.  

Tot binnenkort,
Liefs, Lilian
 

Datum: Zaterdagochtend 29 juni
Tijd: zaal open om 10:30 uur, aanvang 11:00 uur
Locatie: Auberge de Rousch, Heerlen
Informatie: www.jijbenteenwonder.nl
Reserveren Lilian: info@jijbenteenwonder.nl


Aanstaande maandagavond is er een terugkomdag voor de Heilige Vrouwen. Het kan zijn dat niet iedereen een mail heeft ontvangen. Je kunt je nog aanmelden. 1 Juli begint een nieuwe groep (voorlopig de laatste). Augustus is zomerstop. In september zijn we met Marieke Meulenberg op retreat in Sardinie (vol). De eerstvolgende healing wordt waarschijnlijk pas eind oktober. November is er weer een nieuwe Cursus.