Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 13 mei 2019

Live Kryon Channeling: Kryon in Tasmanië. Excursie. 1 / november/december 2018/ Lee Carroll / Geplaatst: 13 mei 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Tasmanië.
Excursie. 1
november/december 2018/ Lee Carroll
Geplaatst:  12 mei 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur


Wandelen met Gaia

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Wij zijn op een strand aan de westkust van dit eiland, Tasmanië in een stad die Strong heet. Tasmanië wordt – voor degenen die dit nog niet weten – de bodem van dit continent genoemd. Het is beroemd om zijn rijke wouden en zijn schoonheid. Het strand waarop wij ons bevinden is een van de langste van het eiland. De golven rollen op het strand zoals zij dit al eonen lang hebben gedaan en het geluid is hetzelfde als de voorouders hoorden als zij naar hun strand kwamen.

Wat ik vandaag wil doen is het eren van het strand. Maar meer dan alleen maar het strand….iets waar ik het eerder over heb gehad. Onzichtbare dingen zijn goed voor de mensheid zolang jullie hen kunnen meten, maar als jullie dit niet kunnen vragen jullie je af of zij energie hebben. Zwaartekracht is onzichtbaar en jullie kunnen het meten en dus vindt de mensheid dit goed. Maar dit bewijst wel dat multidimensionale energie bestaat. Met magnetisme is dit hetzelfde….jullie kunnen het meten en daarom bestaat het voor jullie. Maar er zijn ook dingen waarvan ieder mens weet dat zij bestaan maar die jullie niet kunnen meten. Een van de meest diepgaande, lieve mensen, is liefde. Elke volwassene weet hoe het is om op een bepaald punt in de tijd een ander te hebben die zegt van jou te houden, en andersom, en misschien is er ook liefde in de ogen van een kind en jullie kennen de liefde voor hen of die zij voor jullie hebben, misschien zelfs met een dier. Deze energie is zo sterk en zo mooi en het beïnvloedt jullie emoties, je hart en wat jullie doen en niet doen; het is onzichtbaar en prachtig en het kan niet worden gemeten. Ik vertel jullie dit zodat jullie het volgende begrijpen. Wij hebben vaak gesproken over het Gaia-raster. Het Gaia-raster is voorbereid op de mensheid en het is de link met de Aarde – jullie partner, en een deel van dit raster, lieve mensen, is wat wij Pacha Mama noemen; de liefde van de Aarde. Voor jullie…en de verbinding met de Aarde die jullie kunnen hebben met de planeet. Een deel van het Gaia-raster is communicatie. Er zijn mensen die heel goed in staat zijn om alleen in het woud te zijn en zich te bevinden in hetgeen Gaia voor hen heeft.

Meer lezen >>>