Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 12 mei 2019

FamilyBulletin Mei 2019 / 11 mei 2019 / Lee Carroll


FamilyBulletin
Mei 2019
11 mei 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Als jij dit leest ben ik op weg naar de Azoren, maar dit bulletin gaat over onze afgelopen drieweeks avontuur naar Egypte. Wow, ik denk dat onze reis naar Egypte een van de beste reizen was. Dank voor de professionele zorg van onze host Elan van Shaloha Productions die deze reis steeds had gezorgd voor de beste hotels en nijlboten, eten en drinken (voor speciale diëten) en altijd tijd had op de vele belangrijke plaatsen (zoals de Koningskamer in de piramide van Gizeh, de Sfinx en de tempel van Isis).

Wat ik jou werkelijk wil vertellen is wat de meeste mensen zich niet realiseren: President Abdel Fattah el-Sisi van Egypte maakt een groot verschil in dit derdewereld land en de mensen reageren hierop. Hij bouwt nieuwe snelwegen, haalt het financiële hart uit Caïro vandaan (om files te vermijden) en bouwt een nieuw Egyptisch museum om uiteindelijk alle antiquiteiten tentoon te stellen die zijn ontdekt en die niet eerder tentoongesteld konden worden.

Hij ruimt de rommel op (letterlijk), zorgt voor veiliger toerisme en zorgt voor eersteklas ervaringen in vele van de graftomben. Dit is allemaal nieuw voor Egypte – echt nieuw!

Meer lezen >>>