Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 22 mei 2019

Dagtekst van Woensdag 22 Mei 2019 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Woensdag 22 Mei 2019
door Omraam Mikhael Aivanhov

"Je hebt een eeuwigheid om alle rijkdommen te verkennen die de Schepper in jou heeft gelegd. Kijk niet elders, het is in jou dat ze zich bevinden. Elke dag moet je op stap gaan om ze te zoeken, te graven, te ontdekken. 

Zolang je niet in jezelf zoekt, zal je hongerig, dorstig en hulpeloos blijven ronddolen, zelfs als je op magische wijze naar een paradijselijke plek zou gedropt worden. Maar als je begonnen bent met het paradijs in jezelf te ontdekken, zal niets je daar kunnen wegjagen, waar je ook terechtkomt, wat ook de omstandigheden zijn. De buitenwereld zal zeker niet veranderd zijn en je zult dezelfde moeilijkheden, dezelfde verschrikkingen tegenkomen, maar vanwege de veranderingen die zich in jou hebben voorgedaan, zal je meer en meer in vrede, in schoonheid en het licht leven."

Omraam Mikhaël Aïvanhov
http://www.prosveta.com/