Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 24 mei 2019

Dagtekst van Vrijdag 24 Mei 2019 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Vrijdag 24 Mei 2019
door Omraam Mikhael Aivanhov

"Als je de gewoonte zou hebben om je handen te observeren, zou je merken dat de lijnen die op je handpalmen te zien zijn, en in het bijzonder de lijnen van het leven, het hart en het hoofd die de belangrijkste zijn, meer of minder donker kunnen zijn, meer of minder diep gegroefd. Deze verschillen onthullen de staat van je organisme want alle vitale processen worden weerspiegeld in je handen. Het zal je duidelijk worden wanneer je bestudeert hoe de natuur op het fysieke lichaam inwerkt met krachten zoals elektriciteit en magnetisme, licht en warmte.


De handen lichten de mensen voortdurend in, ook over hun toekomst. Als ze wisten hoe die tekens te interpreteren, zouden ze zich niet zo lichtvaardig op doodlopende paden begeven. Ze lezen hele bibliotheken, maar ze vergeten dat ze er al één bezitten, de grootste ter wereld, en dat ze die overal met zich meedragen. Het is ook daar, in hun handen, dat de Schepper de mysteries van het leven heeft ingeschreven."


Omraam Mikhaël Aïvanhov