Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 mei 2019

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Vrijdag 24 Mei 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Vrijdag 24 Mei 2019

Geliefden, weet alsjeblieft dat perfectie niet vereist is om grote veranderingen aan te brengen. Jullie hoeven niet 100% te voldoen aan een nieuwe manier van zijn om succesvol te zijn. Wat jullie wel nodig hebben, is consistentie, een verlangen om opnieuw te vestigen voor het geval jullie vergeten de veranderingen door te voeren die je wilt maken. Het energetische balanspunt wanneer jullie dingen doen het grootste deel van de tijd.

Dus wees vriendelijk en zacht voor jezelf terwijl je evolueert. Je zult af en toe prachtig vanuit je hart handelen, en andere keren kun je bij verstek in oude gewoontes terugvallen. Maar elke keer dat je opnieuw kiest, herdefinieer je jezelf en je intenties, en al snel wordt die consistentie een nieuwe gewoonte.


Hoor ons als we zeggen dat jullie een opmerkelijke prestatie leveren! Jullie zullen veel meer je successen gaan vieren dan jezelf af te straffen voor je menselijkheid, wat trouwens, volgens ons, een van de mooiste eigenschappen van jullie is.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
reeds van u hebben mogen ontvangen.
   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien