Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 21 mei 2019

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Maandag 20 Mei 2019

Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Maandag 20 Mei 2019


Dierbaren, willen jullie voorwaartse beweging, maar verzetten jullie je tegen verandering? Je kunt het niet op beide manieren krijgen. Op een gegeven moment, als jullie iets willen gaan doen dat je wilt ervaren dat niet al deel uitmaakt van je leven, dan brengt dat met zich mee dat je verandering moet omarmen.

Velen van jullie hebben angst voor verandering, maar verandering is een geschenk, een prachtig geschenk dat transformatie brengt en dromen tot realiteit maakt. Je voelt dat verandering ongemakkelijk is, maar als je de aard van het universum begrijpt en je ziel expansie is, is het eigenlijk de beperking van hetzelfde blijven dat het meeste ongemak veroorzaakt.

Waar jullie echt bang voor zijn, is onbewuste creatie, dat gemakkelijk kan worden rechtgezet door jullie meer bewust te worden van je gedachten, patronen en geloofsystemen en te beginnen met ze te veranderen in bewuste co-creatie. Naarmate jullie meer in je geloof en vertrouwen en authentieke kracht stappen, zullen jullie je bekwamer voelen in je vermogen om te co-creëren en dat zal veel vreugdevolle anticipatie brengen geassocieerd met verandering.

Onthoud, diepere liefde is verandering. Genezing is verandering. Manifestatie is verandering. Groei is verandering. Elke nieuwe gedachte of idee opent de deur naar verandering. Als pioniers zijn jullie agenten van verandering, zowel voor jezelf als collectief. Naarmate jullie verder gaan in jullie bekrachtiging, zullen jullie verandering met grote vreugde beginnen te omarmen, omdat jullie met volledige zekerheid weten of je iets creëert en je het niet leuk vindt, kunt je het simpelweg opnieuw creëren.

Onderzoek dus alle manieren waarop je bang bent voor verandering en vraag of je klaar bent om die oude angsten los te laten. Wees de bekrachtigde leider van alle delen van jou die misschien twijfelen over verandering, wetend dat je jezelf kunt liefhebben en begeleiden met jouw goddelijke vermogen. Als jullie beginnen te denken aan alle manieren waarop verandering wonderen en magie in jullie leven kan brengen, zijn jullie goed voorbereid om de volledige mogelijkheden te omarmen die mogelijk worden door jullie ziel het voortouw te laten nemen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
reeds van u hebben mogen ontvangen.
   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien