Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 20 mei 2019

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zondag 19 Mei 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zondag 19 Mei 2019


Als je naar een supermarkt zou gaan om alles te kopen wat je nodig hebt om jezelf te onderhouden, maar alleen geconcentreerd zou zijn op wat je niet wilde, zou je jezelf heel snel laten verhongeren. Maar je begrijpt dat, hoewel er dingen zijn waar jij niet om geeft in de supermarkt, ze voldoen aan de behoeften van mensen met verschillende vereisten en smaken. Je kunt eenvoudig jouw focus van hen verwijderen en verdergaan met wat jouw voorkeuren zijn.

Ditzelfde principe werkt met elk element van jouw leven. Door je te blijven concentreren op wat je niet leuk vindt of nodig hebt, blijf je energetisch betrokken bij wat ongewenst is. In feite is het kiezen om te blijven op de lijn van potentieel dat die energie in jouw leven actief houdt. Hiermee kunt je niet naar een stroom gaan die bevat wat jij wenst.


Wees bereid om te stromen. Erken de talloze opties die je hebt, maar blijf energetisch zoeken naar datgene wat jou dient en jou vreugde brengt, net zoals je het meest aantrekkelijke stuk fruit op de markt zou kiezen.

Begrijp dat je focus jouw zegening van voortzetting is die je zo vaak kunt plukken en aanpassen als je wilt, om aan te geven wat je wensen of voorkeuren op een bepaald moment kunnen zijn. Je bent vloeibaar en zo is jouw vermogen om te creëren, en creëren, en opnieuw te creëren, voor altijd uitbreidend en jezelf uitdrukkend terwijl je doorgaat met evolueren en liefhebben en jezelf beter begrijpen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl