Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 18 april 2019

Zeuren of Creëren? / Channeling door Brenda Hofman,/ 9 April 2019


Zeuren of Creëren?
Channeling door Brenda Hofman, 9 April 2019

Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 12 april 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman

Sommigen van jullie blijven zoeken naar jullie rol in deze nieuwe wereld. Jullie geloven dat jullie iets moeten schrijven, voorlezen of creëren om anderen te veranderen.
Dat is een voortzetting van jullie naar buiten gerichte 3D-wereld. Jullie nieuwe wezen in deze nieuwe wereld hoeft alleen maar te zijn en jullie zullen liefdesfrequenties over de hele wereld verspreiden. Iedereen, inclusief media, die van buitenaf gerichte angst creëren in jullie nieuwe, naar binnen gerichte wereld, zal of heeft de kracht verloren om dat te doen.

(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)

Geliefden,

Velen van jullie doen beklag bij de Universums dat de 5D of andere vaardigheden die wij jullie beloofden niet tot bloei komen, dat wij of jullie een fout hebben gemaakt.

Ook al is dat niet waar, dat is wat jullie willen geloven. Want zonder dat geloof, moeten jullie jezelf aan de massa blootstellen. Iets wat jullie hebben voorkomen voor talloze 3D-levens.


Want toen jullie nog steeds verstrikt zaten in andere frequenties en dimensies en toch van de aarde, probeerden jullie je innerlijke krachten bloot te stellen met onplezierige resultaten. De fysieke straffen die jullie hebben doorstaan ratelen door jullie aardeherinneringen en moedigen jullie aan om het niet opnieuw te proberen.

Dus ondanks het feit dat jullie vaardigheden hebben die jullie huidige leven in enkele minuten kan veranderen, kiezen jullie ervoor om 3D-vaardigheden te gebruiken.

Degenen die voor baby's zorgen of anderen die niet voor zichzelf kunnen zorgen, zullen in de loop van de tijd veranderen als die zorgverantwoordelijkheden veranderen of als jullie naar een andere fase verhuizen. Jullie zijn in een kort patroon van vasthouden.

Heden richten wij ons op diegenen die bang zijn om buiten hun 3D-wereld te gaan ondanks 5D-vaardigheden of verder. Jullie vallen binnen deze groep als jullie je schuldig, verdrietig of boos voelen door die laatste verklaring te lezen. Want jullie blijven bang voor blootstelling, hoewel jullie je wezen gedurende eonen hebben aangepast om dit tijdens dit aardse leven te doen.

Jullie zijn de 5D wezens die beklag doen over hoe moeilijk jullie leven is en dat als alleen dit of dat gebeurde, jullie je rol zouden kunnen vervullen. Net zoals jullie levenslang hebben gedaan in 3D. Iemand de schuld geven behalve julliezelf voor jullie schijnbare mislukkingen of boosheid.

Anderen de schuld geven is een 3D-reactie die nu op dramatische wijze zich uitspeelt. Want net zoals de buitenwaarts gerichte kracht faalt, zo is het ook mogelijk om anderen de schuld te geven. Zoals een van de aardse komieken uit jullie jaren zestig en zeventig eens in de zoveel tijd verkondigde:  'De duivel heeft me ertoe gebracht het te doen'.

Wanneer jullie de 5D Rubicon zijn overgestoken - en dat hebben jullie gedaan - om te maken wat jullie willen wanneer jullie het willen - en jullie kunnen het- hoe kunnen jullie iemand de schuld geven van jullie leven? Toch is overal in de 3D-aardemaatschappij de schuld te wijten aan alles, aan de sterren, aan buren, politieke leiders, de tijd, de media, enzovoort.

Jullie denken wellicht dat anderen die nog niet van 5D of verder zijn, nog steeds vastzitten in 3D overtuigingen, acties en schuld. Dat is waar. Maar jullie behoren niet tot die groep. Er is dus geen reden om in het spel te vervallen van de schuld geven aan - zelfs niet aan julliezelf. Voor jullie nieuwe norm is jullie nieuwe richting acceptatie en liefde.

Dat betekent niet dat jullie medelijden moeten hebben met degenen die in 3D blijven of zelfs proberen hun behoefte aan schuld en schaamte te begrijpen. Want jullie zijn in geen enkele vorm meer in 3D, inclusief anderen de schuld geven voor jullie leven. Jullie zijn vrij. Een vrijheid die verantwoordelijkheid draagt voor julliezelf en jullie gevoelens.

Jullie kunnen niet geloven dat het leven op jullie inwerkt en toch van 5D is. Als jullie verantwoordelijkheden hebben die volgens jullie hinderlijk zijn, hoe wijzigen jullie de benadering van die verantwoordelijkheden of aansprakelijkheden? Jullie hebben de vaardigheden om te doen wat jullie nodig hebben om jullie leven te veranderen van angst en schuld geven aan julliezelf.

Maar om dat te doen, moet jullie je wezen in al zijn glorie opeisen. Jullie hoeven niet meer beklag te doen of te zeuren dat jullie leven niet zo geweldig is als jullie zouden willen. Jullie kunnen niet meer anderen de schuld geven van jullie ongemak zonder een ongemakkelijk resultaat dat aan die schuld is verbonden. En jullie kunnen niet meer verwachten dat iemand jullie redt omdat jullie geen redding nodig hebben.

Dat is waarom wij van de Universums niet langer in jullie oor fluisteren om dit of dat te doen om jullie dromen te vervullen, want jullie zijn veel vaardiger dan wij omdat jullie van de aarde zijn tijdens deze overgang - iets dat wij niet hebben ervaren.

Natuurlijk volgen wij jullie en zorgen we voor comfort, maar wij hebben niet langer de mogelijkheid om jullie te leiden zoals wij deden toen jullie van 3D waren.

Denk aan ons als jullie over-over-grootouders op aarde en jullie als een volwassene van middelbare leeftijd met volwassen kinderen. Er is weinig dat wij, als over-over-grootouders op aarde, jullie anders kunnen bieden dan liefde en voortdurende steun. Want jullie wereld is heel anders dan wij decennia eerder hebben meegemaakt.

Jullie zijn degenen die vooruitkomen in een nieuwe wereld met een nieuw wezen.

Jullie creëren een nieuwe aarde met nieuwe richtingen en nieuwe wezens. Iets dat velen van jullie vergeten bij jullie pogingen om 3D, 5D en verder bij elkaar te laten passen. Het enige stuk dat niet kan worden verschoven of zelfs onderhandeld, is dat jullie verantwoordelijk zijn voor jullie, - niet een goeroe, familielid, leider van een gemeenschap, politicus of overheidsorgaan.

Wie ben je, wie zijn jullie? Niet wie jullie zouden moeten zijn of wie anderen denken dat jullie zijn, maar wie ben je, wie zijn jullie? De jij, jullie die verantwoordelijk is voor acties en reacties.
De jij, jullie die verantwoordelijk is voor groei en evolutie.

Willen jullie 3D angst blijven behouden? Zo ja, blijf anderen de schuld geven en zeuren over jullie leven. Willen jullie 5D claimen en verder dan zijn? Als dat zo is, verkondig aan jullie, vrij van andermans acties, reacties, zouden en moeten.

Als iets in jullie leven niet goed is, verander jullie acties, percepties, behoeften of richting. Dit is jullie tijd om vreugde te vinden.

Vreugde kan niet door of via anderen worden gevonden, want het is jullie vreugde.

Sommigen van jullie zeuren (en zeuren is het juiste woord) dat jullie zo verstrikt zijn in een groep, familie of andere activiteit waarvan jullie jezelf niet kunnen bevrijden. Ah, en dus weigeren jullie jullie set van vaardigheden voor creatie.

Jullie zijn een maker, een schepper van de eerste graad. Niet alleen van meerdere frequenties en dimensies, maar van nieuwe aarde in een nieuw wezen. Jullie hebben jullie eeuwenlang voorbereid. Het is tijd dat jullie je kracht volledig accepteren, ondanks jullie angsten, vrees en jullie 3D behoefte om iedereen anders dan julliezelf de schuld te geven voor jullie leven.

Jullie zijn een geweldig scheppend wezen. Het is tijd om dat deel van jullie wezen te accepteren en te verkennen - iets dat jullie niet kunnen doen totdat jullie jezelf en jullie kracht accepteren.

Zo zal het zijn. Amen.

Vertaald voor: wakkeremensen door Anja