Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 16 april 2019

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 10 “Een nieuwe Dispensatie” / geplaatst: 16 april 2019


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 10 “Een nieuwe Dispensatie”
geplaatst: 16 april 2019 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Lemurische Connectie

Er is een kern in de mensheid die er altijd is geweest,…. die nooit is weggegaan. Leven na leven na leven is die geïncarneerd in expressies van de mensheid die van alle continenten kwamen en van vele leefgemeenschappen die jullie Lemurie noemden. Het was een van de grootste beschavingen op de planeet.

Hoewel die klein was vergeleken met de standaards van vandaag was die verlicht tot bijna aan het einde toe. Er waren grote leiders en wetenschappers, bijna tot aan het einde toe. De eerste groep van jullie die zich ontwikkelde kon gevonden worden in de vallei van de Indus in een volgende grote beschaving die bijna geheel was samengesteld uit Lemuriers. Toch was het niet in jullie voordeel om verder te gaan in een andere ontwikkelde maatschappij en dus werden jullie alweer verspreid….. nu over de hele Aarde.

~ KRYON
Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal