Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 16 april 2019

Dagtekst van Dinsdag 16 April 2019 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Dinsdag 16 April 2019
door Omraam Mikhael Aivanhov

"De atmosfeer die de aarde omringt en die de wetenschap heeft verdeeld in verschillende lagen met elk een naam (troposfeer, stratosfeer, enz.) strekt zich uit tot meerdere honderden kilometers in de ruimte. Maar nog verder, heeft de aarde een etherisch lichaam dat zich uitstrekt tot aan de zon, het raakt de zon, het versmelt met het etherische lichaam van de zon. Want ook de zon bezit een etherisch lichaam dat zich tot ver buiten de eigen sfeer uitstrekt en de aarde raakt, en verder nog, de buitenste planeten. Dit is waarom de zon en de aarde niet gescheiden zijn, hun atmosferen ontmoeten elkaar en vloeien in elkaar over. 


En aangezien de mens is geschapen naar het beeld van het universum, raakt ook hij, op het subtiele gebied van de emanaties, de zon ... Zelfs als je het nog niet voelt, bedenk dat er een deel van jou is, een heel subtiel element, je hoger Zelf, dat in de zon leeft."

  
Omraam Mikhaël Aïvanhov