Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 15 april 2019

Aartsengel Michael: "Jouw Engelen Sterren Poorten " / Gechanneld via Natalie Glasson -

Aartsengel Michael:
"Jouw Engelen Sterren Poorten"
Gechanneld via Natalie Glasson -
Oorspronkelijke bron: Sacred School of OmNa 

Groeten en liefde, ik, Aartsengel Michael, strekt zich nu naar jou uit. Ik wens je bewust te maken van de engelen energieën die aanwezig zijn binnenin je wezen, vooral in je aura-veld, bekend als je Engelenlichaam. Jouw Engelenlichaam bevat heilige vibraties van het Engelenrijk en stelt je in staat om te verbinden en de kwaliteiten van de Engelen naar je wezen, werkelijkheid en spirituele groei te brengen.

Engelen Sterren Poorten bestaan binnenin jouw Engelenlichaam dat een niveau en dimensie is van jouw auraveld. Engelen Sterren Poorten kunnen inactief zijn totdat ze zijn geactiveerd. Het is niet passend om alle Engelen Sterren Poorten in je Engelenlichaam te activeren, tenzij je er naar wordt geleid, hoewel je door de activering van sommige van je Engelen Sterren Poorten een grotere Engelen Sterren Poort kunt maken die lijkt op een portaal of opening binnenin je wezen die al je Engelen Sterren Poorten activeert en je uitlijnt met de dimensies van het Engelen koninkrijk. Door de activering van enkele van de kleinere Engelen Sterren Poorten heb je toegang tot tal van engelen kwaliteiten, begeleiding, genezing en veel wijsheid die je kunt belichamen en tot uitdrukking kunt brengen in je hele wezen en werkelijkheid. Om een Engelen Sterren Poort te activeren, is het eerst nodig om verbinding te maken met je Engelenlichaam, vertrouwd te raken met de energietrilling en invloed op je wezen.Engelen Sterren Poorten bevatten de pure en onzelfzuchtige liefhebbende vibratie van het Engelen Koninkrijk, alleen hoog trillingslicht is toegankelijk via je Engelen Sterren Poorten binnen jouw auraveld en vanuit de dimensies van het Engelenrijk. Deze toegangswegen kunnen ook fungeren als een kortere weg of een gerichte verbinding met de Engelen Dimensies, zodat je toegang kunt krijgen tot de Engelen Dimensies en je met gemak in hun licht kunt baden. Engelen Sterren Poorten kunnen de integratie van de hogere dimensies van het universum van de Schepper versnellen met jouw belichaming op de aarde.

Toegang tot en Ervaring met Jouw Engelen Sterren Poorten

Ik, Aartsengel Michael, nodig je uit om contact te maken met jouw ziel, wat jouw aandacht en gewaarzijn toestaat te rusten in de aanwezigheid en het licht van jouw ziel. Het maakt niet uit of je niet weet waar je ziel verblijft binnenin jouw wezen of lichaam, jouw intentie zorgt ervoor dat er een verband kan worden gelegd.Vraag jouw ziel om jouw gewaarzijn naar jouw Engelenlichaam te brengen dat bestaat binnen de dimensies van jouw auraveld. Iedereen heeft een Engelenlichaam, wat niet betekent dat je een Engel bent, het is eenvoudig een manifestatie van jouw verbinding met het Engelen Koninkrijk van alles wat de Schepper is. Vraag jouw ziel om jouw Engelenlichaam te activeren, zodat je zijn aanwezigheid binnenin jouw wezen kunt ervaren en accepteren.

Ik, Aartsengel Michael en het Engelen Koninkrijk, zullen licht naar jouw hele wezen sturen, specifiek gericht op jouw Engelenlichaam dat verwant is aan een licht lichaam gevuld met engelachtige frequenties en vibraties. Sta jezelf toe je te concentreren op het ontvangen van ons engelenlicht en het uitbreiden van het licht en aanwezigheid van jouw Engelenlichaam. Als je klaar bent, zeg gewoon hardop: 'Ik ben in lijn met mijn Engelen lichaam. Mijn Engelenlichaam giet zijn lichtstralen nu in mijn hele wezen, ik verbind me met en neem mijn Engelen lichaam gemakkelijk waar.'

Hoe meer licht wij in jouw Engelenlichaam verankeren en hoe meer jij je focust op jouw Engelen lichaam dat emaneert en activeert, zul jij je bewust worden van jouw Engelen Sterren Poorten.

Je kunt een Engelen Sterren Poort-opening zien, voelen of erkennen die lijkt op een portaal. Observeer gewoon de Poort die erbij aanwezig is zolang als nodig is. Wanneer je je klaar voelt, kun je jezelf door de Engelen Sterren Poort laten bewegen. Je kunt al dan niet bewust worden gemaakt van een grotere Engelen Sterren Poort die de belangrijkste Poort is die jou in lijn brengt en jou ondersteunt bij het verbinden met de Engelen Dimensies. Wanneer je je klaar voelt, sta jezelf dan toe om door het hart van deze grotere Engelen Sterren Poort te bewegen en je zult Engelen Dimensies binnengaan. Als je je niet bewust wordt van een grotere Engelen Sterren Poort, weet je gewoon dat de kleinere Engelen Poort je naar een dimensie van het Engelenrijk brengt, waar de juiste engelachtige kwaliteiten voor je beschikbaar zijn. De grotere Engelen Sterren Poort zal je naar de kern en het hart van het Engelenrijk en de Dimensie leiden.

De Engelachtige dimensies worden vertegenwoordigd door de Aartsengelen, aangezien elke Aartsengel de ruimte van een Engelachtige dimensie heeft en de engelen de dimensies vullen. Er zijn 352 niveaus of dimensies van het Engelenrijk. De Engelachtige dimensies lopen naast de Mahatma-energieën en -dimensies evenals de dimensies van Het Universum van de Schepper. Er zijn meer dan 352 Aartsengel in Het Universum van de Schepper, dus sommige Engelachtige Dimensies worden door veel Aartsengelen overzien.

Onderzoeken en werken met jouw Engelen Sterren Poorten.

Na het nemen van tijd om te verkennen en verbinding te maken met jouw Engelenlichaam en misschien een of twee Engelen Sterren Poorten, wil je misschien in meditatie of in stille tijd zitten en mijn energieën oproepen, zowel Aartsengel Michael als jouw gemeenschap van Engelenwezens en ook jouw ziel zijn bij je aanwezig. Terwijl je contact maakt met iedereen die bij je is, stel je de onderstaande vragen een voor een hardop voor, wachtend op het ontvangen van begeleiding of inspiratie na elk van hen. Als er informatie of een bewustzijn stroomt, wil je het misschien documenteren. Als je geen inzichten hebt ontvangen, weet dan dat de vragen zijn gesteld en dat de antwoorden zullen doordringen in jouw bewustzijn met goddelijke timing. 

Hoeveel Engelen Sterren Poorten moeten worden geactiveerd om mijn spirituele evolutie te ondersteunen, evenals de belichaming en uitdrukking van het Engelen koninkrijk en de Engelen dimensie?

Zal het activeren van de benodigde hoeveelheid Engelen Sterren Poorten al mijn Engelen Sterren Poorten en de grotere Engelen Sterren Poort activeren?

Welke voordelen, zoals verlichting, lichtsjablonen, kwaliteiten van Engelen, enzovoort, krijg ik van het verbinden met mijn Engelenlichaam en Engelen Sterren Poorten?

Welke Aartsengel /en of Engelen gidsen overzien de activering van mijn Engelen Sterren Poorten en ondersteunen mijn verbinding met de Engelachtige Dimensies?

Hoeveel keer per week is het raadzaam om verbinding te maken met mijn Engelen Sterren Poorten? En gedurende hoeveel weken totdat ik de Engelachtige Dimensies belichaam en mezelf toesta een uitdrukking te zijn van de heilige Engelachtige kwaliteiten?

Hoe kan het verbinden met mijn Engelen Sterren Poorten mijn spirituele groei en genezing van mijn hele wezen ondersteunen?


Neem de tijd om na te denken over deze vragen en over alle andere vragen die je hebt. Het verkennen van je Engelenlichaam en Engelen Sterren Poorten zal je lichtquotiënt een boost geven, je connectie met het Engelenrijk doen ontwaken en verdiepen, evenals je gewaarzijn van jezelf als een goddelijk heilig wezen van licht.

Hoe meer Engelenfrequenties je in jouw fysieke wezen verankert, des te meer zullen de Engelen energieën aanwezig zijn op en binnenin de Aarde, de ascensie van allen en Moeder Aarde ondersteunend.

Ik ben aanwezig om je eeuwig te ondersteunen,

Aartsengel Michael

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien