Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 14 april 2019

Aartsengel Gabriel via Shelley Young Dagelijkse boodschap / Zaterdag 13 April 2019


Aartsengel Gabriel
via Shelley Young
Dagelijkse boodschap / Zaterdag 13 April 2019


Wij spraken gisteren over de rol die veel verhelderende mensen hebben, die van energetische stabilisator en ruimtehouder. Wij realiseren ons dat velen van jullie moe zijn en ernaar verlangen vooruit te komen. Wij willen jullie verzekeren dat dit geen fase is die eeuwig duurt. In feite is het een vrij korte maar cruciale fase.

Denk aan een kind dat eerst leert lopen. Jullie vertragen je stappen voor hen. Jullie zijn er voor hen om jullie te laten gebruiken om zichzelf opnieuw in evenwicht te brengen als ze struikelen. Jullie creëren de veilige ruimtevoor hen om een nieuwe manier te vinden om door het leven te navigeren.


Door rustig en geduldig te wachten tot ze je ingehaald hebben als ze wat achterblijven, creëer je een ruimte voor hen om zich te verbeteren en vertrouwen te krijgen in hun nieuwe vaardigheden. In wat lijkt op een oogwenk, wordt het kind veel stabieler en voordat je het weet, staan ze op eigen benen en gaan ze enthousiast de wereld verkennen vanuit hun nieuwe voordeelpunt en bedrevenheid.

Dus weet dat dit een korte, noodzakelijke en heilige dienst is die jullie aanbieden. Hoewel jullie stappen langzamer zijn, bewegen ze nog steeds voorwaarts. En voordat je het weet, wordt dit servicecontract voltooid en kunnen jullie je concentreren op jullie eigen versnelde ontwikkeling. Alles is goed, dierbaren. Alles is goed.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl