Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 27 maart 2019

Live Kryon Channeling 196: Instructies voor helers. Santa Fe, New Mexico Deel 1 / 24 februari 2019 / Lee Carroll / Geplaatst: 27 maart 2019

Live Kryon Channeling 196:
Instructies voor helers.
Santa Fe, New Mexico
Deel 1
 24 februari 2019 /Lee Carroll
Geplaatst:  27 maart 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Santa Fe, New Mexico.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Als jullie kijken naar de verschillende plaatsen op de planeet, hebben sommige daarvan heel andere soorten energieën. Dit is moeilijk uit te leggen omdat jullie deze energieën die daar zijn niet kunnen zien, maar jullie kunnen hen zeker voelen.

Vaak kan de samenwerking tussen de mensheid en Gaia op een bepaalde manier plaatsen scheppen waar mensen bijeen komen en leven omdat de aldaar aanwezige energie zal verhogen wat zij doen. In het geval van het bovennatuurlijke bevinden jullie je nu op een van deze speciale plaatsen.

Deze stad, Santa Fe, staat al honderden Jaren – zelfs nog voordat jullie cultuur er was – bekend als een plaats voor heling. Het is een interessant fenomeen waar Gaia de mens steunt bij het helingswerk en met diepgaande energieën is verbonden met het land. Over de hele planeet zijn er plaatsen zoals deze en het interessante voor jullie is dat zij niet altijd op ongerepte plaatsen zijn.

Sommige zijn op doodgewone plaatsen die heel aparte energie hebben. Wat ik nu wil zeggen draag ik op aan de aanwezige metafysische werkers, degenen die zich bevinden op deze plaatsen met unieke zaken.

Meer lezen >>>