Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 27 maart 2019

Benjamin Fulford: Onderhandelingen voor het creëren van een “wereldfederatie regering” bereikt kritieke fase terwijl Zionisme implodeert / 25 maart 2019

Onderhandelingen voor het creëren van een “wereldfederatie regering” bereikt kritieke fase terwijl Zionisme implodeert
25 maart 2019 / Benjamin Fulford

De maand maart verloopt verder met zijn krankzinnigheid met een niet eerder voorgekomen historische gebeurtenis—de formatie van de eerste wereldregering ooit—welke zich ontvouwt voor onze ogen. Wat er gebeurt is dat de P2 Vrijmetselarij lodge, de mensen die het monotheïsme creëerden, een overeenkomst sluiten met de Aziatische geheime genootschappen om een “wereldregering federatie te creëren,” bronnen bij P2 en Aziatische geheime genootschappen bevestigen dit. De enige mensen die dit in de weg staan nu zijn Satan aanbidders en fanatieke Zionisten die zich nog steeds vastklampen aan oud bijgeloof.

Er zijn meerdere nieuwsgebeurtenissen die dat bevestigen. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze foto van de onderhandelingen tussen China en Monaco op de officiële Chinese nieuwssite Xinhua.

Lijkt dit op onderhandelingen tussen een land van twee vierkante kilometer met een bevolking van 38.400 en de regering van een land met 1,4 miljard Chinezen? Wat er werkelijk aan de hand is, is dat Monaco het hoofdkwartier is van de erg machtige en geheime Monaco Vrijmetselarij Lodge, anders bekend als P2. Dit betekent dat Monaco een machtige met Washington, D.C., rivaliserende stadsstaat is zeggen bronnen uit de City of London, het Vaticaan, en P2. Ze spreken over samenwerking “op gebieden als wetenschap en technologie, innovatie, ecologische- en milieubescherming, behoud van wildleven en hernieuwde energie.”


De Chinese officiële media praten nu openlijk over een “nieuw tijdperk” alsof dit al begonnen is. In de beschrijving van het bezoek van de Chinese President Xi Jinping aan Italië, meldt Xinhua: “China staat al klaar om samen te gaan met Italië zo stevig de richting van bilaterale relaties bepalend in het Nieuwe Tijdperk,” en onderhandelen over “belangrijke zaken als zaken van de Verenigde Naties, globale regering, klimaatverandering en de 2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkeling.”

De Aziatische geheime genootschappen besloten direct te onderhandelen met de Italiaanse geheime genootschappen volgend op de mislukte ontmoeting op 27 februari tussen V.S. President Donald Trump en de Noord-Koreaanse sterke man Kim Jong-un. Deze ontmoeting maakte hen duidelijk dat Trump niet werkelijk aan de macht is, zeggen bronnen bij MI6 en Aziatische geheime gemeenschap. Dat is waarom Xi Jinping zijn geplande ontmoeting in maart met Trump afzegde en naar Italië ging “voor een ontmoeting met de werkelijke bazen,” de vertegenwoordigers van de 13 bloedlijnen, zeggen bronnen bij MI6.

Het totale oppervlakkige verhaal over de Trump/Kim ontmoeting, welk gaat tussen een verarmde natie van 25 miljoen mensen en de supermacht van de wereld, valt nu uit elkaar. Bijvoorbeeld, voormalig CIA Korea missie chef Andrew Kim onthulde net zo veel toen hij een publiek in Seoul, Korea vertelde dat Kim de demilitarisatie had geëist van zowel Hawaii en Guam als de ontmanteling van de V.S. Indo-Pacific marinevloot.Het feit dat Kim ogenschijnlijk het hoofd van een kleine, failliete natie capabel voelde om zo een eis te stellen bevestigd dat hij in feite een senior baas van een geheime Aziatische gemeenschap is, precies wat bronnen bij de NSA ons al lang hebben verteld.

In ieder geval, een ander ongewoon teken kwam met het einde van het Robert Mueller onderzoek naar “Russische bemoeienis bij de verkiezingen” op 22 maart—ofwel 322, het getal van Scull & Bones.

Scull & Bones staat wereldwijd bekend als een geheim genootschap van de Yale Universiteit, maar de originele P2 Vrijmetselarij Scull & Bones kunnen gevonden worden in een kerk in Rome gebouwd door de moeder van Keizer Constantijn in het jaar 322. Hieronder is een foto van de originele Scull & Bones sculptuur dat zich daar bevindt.


Deze datum werd gekozen door de P2 mensen als een teken voor insiders van een fundamentele verandering, volgens bronnen bij de P2 Vrijmetselarij.

Het is ook geen toeval dat Japan op 1 april de naam gaat aankondigen van zijn nieuwe tijdperk en een nieuwe Keizer installeert op 1 mei, zeggen bronnen bij de Aziatische geheime genootschappen.

De geboorte van het nieuwe tijdperk zal te zien zijn samen met de implosie van het Zionisme, zijn meerdere bronnen het over eens. Pentagon bronnen zeggen dat, als het Israëlische volk de satan aanbiddende massamoordenaar Benjamin Netanyahu weer kiest als eerste minister, er dan een korte en scherpe militaire campagne zal zijn om de criminele en Saudische regiems te verwijderen. De waarschijnlijk trigger zou een actie zijn van Rusland, Turkije, Iran, Syrië, Irak, Jordanië en Egypte om de Golan Hoogtes in te nemen, zeggen Pentagon bronnen. De bronnen voegen toe dat de “Illegale” erkenning van Israëlische soevereiniteit over de Golan Hoogte “niet ondersteund wordt door militaire strijdkrachten van de V.S. en Israël nog verder zullen isoleren met massale internationale oppositie vanuit de VN, EU, VK, Frankrijk, Duitsland, Egypte, Rusland, Turkije, Iran enz.” De bronnen voegen toe dat Trump “de marionet speelt door dingen te doen voor Israël totdat hij het op een dag niet meer doet.”

De Golan kwestie is weer een “nieuwe nagel in de doodskist van het Zionisme,” gaan de bronnen verder. Ze merken op dat de zionisten dachten dat het politie Southern Poverty Law Centre implodeerde en Politici van de Democratische partij boycotten een ontmoeting die gehouden werd door de AIPAC lobbyende groep (de Amerikaans Israëlische Commissie voor Publieke Zaken). Ze boycotten omdat de meeste Amerikaanse Joden wakker worden voor het feit dat het de Zionisten waren die werkelijk verantwoordelijk waren voor de Holocaust en ze keren hen hun rug toe. Andere tekenen van Zionistische instorting werden vorige week ook gezien terwijl “Zionisten donor Bob Kraft misschien gedwongen wordt om het Patriottische voetbalteam te verkopen en Brown University wordt de eerste Ivy-Leagueschool waar studenten 69% vóór stemden om de corporaties te laten stoppen met zaken doen met Israël,” merken de bronnen op.

De Pentagon bronnen zeggen dat het vrijgeven van het Mueller rapport dat Trump ontlast zal leiden naar FISA declassificatie, het vrijgeven van het rapport van de Inspecteur-Generaal van het Departement van Justitie, het vrijgeven van aanklachten en militaire tribunalen. We hebben dit allemaal eerder gehoord en geloven in deze tribunalen wanneer ze ook werkelijk plaatsvinden.

Een goede manier om te beginnen zou de arrestatie van Jared Kushner zijn. Vergeet niet dat  Kusher’s 666 Fifth Avenue gebouw de plaats was waar ze de “teken van het beest” microchips ontwikkelden om in de hoofden van mensen te implanteren Er is genoeg bewijs van Kushner’s criminaliteit  voor sommigen zelfs genoeg is om te beweren dat hij de Antichrist is.

Voormalig officier van CIA-operaties, Robert David Steele merkt aan dit front op dat “het boek Kushner, Inc". een storm heeft ontketend in de media met artikelen die allemaal wijzen richting Jared Kushner die in zijn vaders voetstappen treedt, recht naar de gevangenis. Van het gebruiken van WhatsApp om te communi-ceren met wereldleiders, alle officiële protocollen en communicatiekanalen zo omzeilend, tot het verraden van het vertrouwen van de President op meerdere niveaus, tot meervoudige fraude en overtreden van belasting en vastgoed wetten, lijkt Kushner zich richting verwijdering uit het Witte Huis te bewegen en naar een schandelijk einde. Zijn vrouw—die ook de dochter van de President is—is neergezet als een nutteloze bimbo met een gevoel voor rechten die het geloof tarten.

Ter aanvulling over de verwijdering van Kushner, vragen mensen waarom hoog-profiel pedofielen niet worden opgepakt. De Oanon website heeft recent een hoop bewijs uitgebracht wat hoog niveau beroemdheden linkt aan Jeffrey Epstein’s Pedofielen Eiland. Sinds Trump een bezoeker was van dit eiland en de schoonvader is van Kushner moet hij zelf misschien verwijderd worden als hij faalt om actie te ondernemen tegen deze fronten, zeggen CIA-bronnen.

Het criminele onderzoek naar Boeing over de gijzeling op afstand en crash van vliegtuigen is op zijn minst een teken dat er in de V.S. enige actie tegen de cabal al is begonnen. Zelfs acterend Secretaris van Defensie Patrick Shanahan wordt onderzocht voor zijn betrokkenheid, zeggen Pentagon bronnen.

De bronnen zeggen dat dit onderzoek zal “leiden naar nauwkeuriger onderzoek naar te duur militair materieel” en corruptie in het Departement van Defensie en militaire industriële complex, net als corruptie bij de V.S. en gezamenlijke regering.

De voortgaande blootstelling aan het publiek van criminele activiteiten door de hightech oligopolies is een ander teken. Het laatste voorbeeld is de bevestiging dat technische bedrijven illegaal en systematisch mobiele telefoons gebruiken om mensen af te luisteren voor commerciële en andere doeleinden. Als je dit niet gelooft probeer dan eens te praten over producten die je van plan bent te gaan kopen en kijk dan eens wat er de eerstvolgende keer tevoorschijn komt wanneer je op het web surft.

Natuurlijk zullen de Zionisten niet rustig in de nacht verdwijnen. De hightechbedrijven, bijvoorbeeld, proberen om Chinese bescherming te krijgen in ruil voor technologische transfers naar China. Onderdeel hiervan zijn beloften om de Chinezen volledige heerschappij over de wereldbevolking te geven door 5g mind-controle technologie, zeggen Pentagon bronnen. Het Pentagon doet zijn best om dit te stoppen, voegen ze toe. Oppervlakkige informatie hierover kan hier worden gezien: 

De Zionisten zullen ook blijven proberen om computer graphics te gebruiken om valse informatie propaganda te verspreiden. Het laatste voorbeeld is een andere valse Neil Keenan video.

Merk op dat de Keenan in deze video een Joods kalotje draagt, terwijl de echte Keenan Rooms Katholiek was. Mijn CIA-contact in Indonesië, die de taal spreekt en daar al 20 jaar is, heeft bevestigd dat de Indonesische autoriteiten er geen melding van hebben dat Neil Keenan hun land binnen is gekomen. Hij merkt op dat deze laatste video en posting naar buiten kwam om samen te vallen met de circulatie van echte aandelen die een claim leggen op 91.173 ton Indonesisch goud. “Dit is een andere manier waarop de [failliete] Rothschilds proberen toegang te krijgen tot de bunkers [goud], maar het zal niet gebeuren,” zegt hij.

Er zullen waarschijnlijk meer explosies, sabotage, gemanipuleerde weerrampen, en meer zijn terwijl het stervende Zionisten beest uithaalt in alle richtingen.

Het VK bijvoorbeeld, bereidt zich voor op een onstuimige harde Brexit met plannen om zijn leiderschap te evacueren naar bunkers, zeggen MI6 bronnen. Het leger van het VK bereidt zich voor op logistieke zaken als voedsel en brandstof leveringen in het geval dat het financiële systeem computers (Pinautomaten, enz.) stil komen te liggen, zeggen ze.


In een laatste aantekening deze week, merken we op dat vele mensen deze schrijver aan de kaak stellen als “globalist.” Ik wens lezers eraan te herinneren dat alles wat ik doe is de wereld verslaan zoals deze werkelijk is, niet zoals ik zou willen dat hij is. De wereld hoeft echter niet samen te werken om de voortgaande massale planetaire uitsterving gebeurtenis te stoppen en dat is wat wereldleiders lijken te proberen te doen.

Bron: Antimatrix.org

Vertaling: Lia