woensdag 6 februari 2019

Volgers willen ogenblikkelijkevoldoening. / Channeling door Brenda Hofman / 4 februari 2019VOLGERS WILLEN OGENBLIKKELIJKE VOLDOENING
Channeling door Brenda Hofman / 4 februari 2019

Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 1 februari 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
Net zoals het geval was toen jullie een baby waren die zich aanpaste in 3D, zouden jullie de volgende dagen misschien moeten rusten. Dat is zo omdat jullie tussen dimensies aan het springen zij om de vaardigheden en informatie die jullie hebben verborgen bloot te leggen ter voorbereiding op de overgang van dit leven.

(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)

Geliefden,
Deze channeling is specifiek voor degenen onder jullie die de overgang voorbij aan 3D hebben voltooid.

Misschien vragen jullie je af of jullie een van degenen zijn die wij huldigen.
Jullie zijn dit als jullie dit artikel lezen, want niet iedereen zal op dezelfde manier pieken bereiken of zijn/haar licht laten zien. Hoewel jullie wellicht denken dat jullie niet genoeg hebben gedaan of door genoeg hoepels hebben gesprongen, zijn jullie als het ware voorbij 3D.


Dit zal steeds duidelijker worden naarmate het jaar continueert, want jullie zullen ontdekken hoe weinig interesse jullie hebben in 3D-testen en beproevingen. Veel zoals jullie je voelden toen jongere broers of zussen of vrienden een concept niet konden bevatten waarmee jullie je redelijk comfortabel voelden.

Natuurlijk, degenen die jullie volgen, willen ogenblikkelijke voldoening, net zoals jullie tijdens deze overgang. Dat is een deel van het mens zijn in deze snelle tijden van genoegdoening. Degenen die volgen, net zoals dat voor jullie het geval was, willen dat hun transitie voorbij aan 3D voltooid is voordat ze beginnen.

Velen zullen naar jullie omzien voor een snel antwoord, willen dat jullie ze herstellen in plaats van zichzelf te herstellen.
Dat lijkt soms bijna overweldigend, want jullie kunnen ze niet veranderen - alleen zij kunnen dat doen. Iets wat veel volgers in eerste instantie niet zal interesseren. Dus het is dat zij jullie op een voetstuk van een alwetende, echt-bijzondere goeroe plaatsen, net zoals jullie eens deden met degenen van ons van de Universums.

En net zoals wij jullie hebben geïnformeerd tijdens de eerste overgangsfase, zullen jullie ze uiteindelijk naar binnen laten kijken. Een activiteit die tegenstrijdig, tegennatuurlijk lijkt in 3D, maar dat een verder dan 3-D geleerd gedrag is.

Jullie zullen je aanvankelijk waarschijnlijk opgetogen voelen dat anderen jullie als speciaal beschouwen, als een geweldige leraar enkel om te ontdekken dat dergelijke adoratie vermoeiend wordt wanneer zij niet bereid zijn om verder te kijken dan jullie.

Dus is het dat jullie zullen ontdekken dat zulk een adoratie benauwend en onproductief is, voor hen en voor jullie.
Jullie kunnen hen niet anders helpen dat te herhalen om naar binnen te gaan en te kijken, net zoals het aan jullie is geleerd te doen door de Universums.

Deze nieuwe jullie gaat niet naar buiten julliezelf kijken zoals jullie hebben geleerd gedurende deze vele maanden of jaren van verschuiven. Al de antwoorden zitten binnenin. En hetzelfde geldt voor degenen die nu ontwaken.

Hun gejammer of angstaanjagende capriolen kunnen jullie in eerste instantie onder druk zetten om een grote broer of zus te spelen die hen door de ruige plekken loodst, precies zoals jullie wilden dat wij het voor jullie deden.
Maar zoals jullie met vallen en opstaan hebben geleerd, waren we wijs genoeg om toe te staan jullie weg te vinden.

Zo is het nu voor jou, jullie, en voor degenen die jullie willen helpen.
Jullie kunnen alleen algemene richtlijnen geven van: "als jullie dit doen, gebeurt dit" net zoals wij deden voor jullie. Deze overgang is van binnen > uit, in plaats van vanaf buiten > in, zoals al duizenden jaren lang waar is geweest met de aardse lessen.

Er zijn geen leiders. Er zijn geen volgers. Er zijn alleen unieke individuen die zich op hun rol concentreren en door zich zo concentreren op het creëren van het grotere geheel dat velen voorzien van de aanduiding Eén.

Want hoewel jullie leken te functioneren als Eén in 3D ten gunste van een land, politieke partij, gemeenschap of familie, deden jullie dit vanwege informatie die buiten julliezelf werd verzameld.

Door jullie wonderlijke inspanningen in de afgelopen paar maanden of jaren, zijn jullie acties nu gebaseerd op jullie innerlijke stem, niet omdat jullie dat moeten, maar omdat het doen van dat voor jullie nieuwe vrijheid heeft gecreëerd. Degenen die jullie volgen, hebben die vrijheid nog niet bereikt en zullen dus bang zijn om die sprong te maken.

Jullie rol is niet om met hen naar de andere kant of buiten de 3D te lopen, maar in plaats daarvan om hen te laten weten dat zij de vaardigheden hebben om dit op hun eigen manier te doen.

Dus jullie hebbben jullie rol van een grote broer of zus naar een wijze vrouw of man verplaatst, waardoor degenen die jullie volgen hun pad kunnen creëren - wat niets met jullie pad te maken heeft.

Zo zal het zijn. Amen.

Vertaald voor: wakkeremensen door Anja

Jump through hoops/ door hoepels springen:
Dat er een hoop moeilijke dingen moeten worden gedaan voordat er toestemming volgt om iets te doen of te doen wat er wordt gewild.