Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 1 februari 2019

Speciale uitgave van het Familiebulletin: Kryon Maya Conferentie in het Hart van Compassie. /1 februari 2019 / Lee Carroll


Kryon Maya Conferentie in het Hart van Compassie.
 1 februari 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur 

Hallo Henk!


Ik was aan het tellen hoe vaak ik naar de Riviera Maya in Cancun ben geweest en ik denk dat de komende reis de zesde zal zijn. Ik denk dat ik hier het vaakst ben geweest van al mijn reizen. (Met uitzondering van Hawaii, natuurlijk) Wat brengt mij hier steeds weer naar deze verbazingwekkende plaats? Deze vraag is moeilijk te beantwoorden omdat er zooooveel dingen zijn!  

Allereerst: de geschiedenis en de energie zijn die van de Maya’s en die trekt mij aan als een magneet en dit geldt ook voor mijn speciale gast en presentator Gregg Braden! 

De Maya’s zijn degenen die ons zoveel elegante profetieën hebben gebracht en informatie over de tijden die wij nu ervaren.

Als je nooit in Chichen Itza of Ek’Balam bent geweest zal je zeker houden van de verbazingwekkende, goed-bewaarde archeologie. Gregg Braden zal persoonlijk beschrijven wat jullie zien op deze historische plaatsen. Alleen dit al zal een onvergetelijke ervaring zijn. Dit is een van Gregg’s specialiteiten.