maandag 11 februari 2019

Manuscript How to survive as HSP'er, Inspirondes en cursus Bewustzijn 1

Levensstijlgids
How to survive as HSP'er, Inspirondes en cursus Bewustzijn  1

Lief mens,

Na me helemaal suf geschreven te hebben aan het Levensstijlgids:


is het AF!

How to survive as HSP’er
A guide for the builders of the new world

Ter inleiding
Lief mens, de strijd om de wereld is in volle gang. Dat is hartstikke spannend en voor sommigen angstig. Weet dat licht altijd duister overwint. Voeg daar onvoorwaardelijke liefde en compassie aan toe en je hebt een alchemistisch recept waar je een taart van bakt, die niet KAN mislukken.

Wat brengt 2019 ons. Groei, mits je bereid bent je open te stellen. Je mag je dit jaar verder gaan ontwikkelen en je sensoren fijner af gaan stellen. Dat betekent ook iets voor jouw levensstijl, patronen en gedrag. Moeder Aarde en ons hele universum heeft jou ontzettend hard nodig om de nieuwe wereld te creëren. Wij, zijn allen 1. Wij vormen samen alles wat is en staan allemaal in verbinding met elkaar, het universum en Moeder Aarde zelf. Als jij bereid bent je in te zetten om zelf beter, positiever, krachtiger en liefdevoller in het leven te staan, beïnvloedt je indirect ieder ander levend wezen, inclusief Moeder Aarde zelf, alles wat zij voortbrengt en waarmee zij in verbinding staat. Dit is geen gezweef, de universele wet werkt gewoon zo. 

Wakker worden
Er zijn steeds meer mensen die wakker worden, die zien dat het leven op aarde niet draait om geld, macht en ego. Die ineens inzien dat werken tot 67 of 68 te bezopen is voor woorden. Velen van jullie die nu ergens tussen de 30 tot 60 jaar zijn, zijn ongeveer op 25 jarige leeftijd gaan werken of eerder. Je moet nog door tot je 68e (let op dat komt eraan). Dat betekent 43 jaar noeste arbeid in een derde dimensiesysteem. Heb je er ooit rekening mee gehouden dat de gemiddelde mens 75 jaar wordt? Dat betekent dat jouw ‘vrije speeltijd’ op aarde om jouw zielemissie te voldoen voor je 25e of in de tijd tussen jouw 68e en 75e (7 jaar) moet plaatsvinden. De overige tijd, 43 jaar, sta je onder bevel van de machthebbers met hun eisen om van alles en nog wat te betalen. Of hoe zij het vriendelijk noemen: af te dragen. Behalve als je andere keuzes maakt en luistert naar de stem in jou, die aangeeft wat jouw échte passie is, wat jij hier op aarde moet komen doen om bij te dragen aan het grotere geheel. Dit vraagt om moed, lef en doorzettingsvermogen. Maar waar een wil is, is altijd een weg. Ook zal het universum jou altijd voorzien in wat je nodig hebt, mits je op het juiste pad loopt dat is afgestemd op jouw zielsafstemming en jouw levensdoel.

Kentering
Alleen wakker worden is niet meer genoeg op dit moment. Zeker niet voor jou, omdat je al wakker bent. Het is tijd om de duimschroeven wat aan te draaien en te laten zien dat de mensheid ZELF bepaalt wat zij wil en niet, zoals het al eeuwen gangbaar is, dat de groten der aarde ons in de tang blijven houden. Er is een kentering op komst. En jij hoort daar bij! Dat vraagt van jou om op te staan. Vol in je prachtige kracht als energetisch wezen. Dat je laat zien dat jij het anders wil en ook gaat doen dit jaar. Wellicht durf je nog niet heel extreem stappen te zetten, maar elke stap is er 1. Dit document geeft inzicht in wat er zou moeten gebeuren om de verandering werkelijk tot stand te brengen. Het is aan jou in hoeverre je bereid bent jezelf en dus ook indirect anderen en Moeder Aarde te helpen met helen.

Verlichting
Het pad van verlichting is geen eenvoudig pad. Je krijgt dit jaar alle kans om af te rekenen met ‘donkere’ kanten van jouw ZIJN. Opvattingen, gedrag, emoties, patronen, alles wat jou in jouw ZIJN naar beneden haalt mag er best wezen, maar mag jou nooit meer naar beneden halen. Jouw frequentie van licht neerwaarts beïnvloeden. Daarin zullen zich lessen voordoen in dit jaar. Die zijn niet altijd even leuk, maar als je kan zien dat ze altijd een hoger doel dienen, kun je snel herstellen van mankementen, ziekte, pijn en verdriet.

Balans houden
In 2019 krijgen mensen testen. Ook jij. Om te zien hoe jij balans houdt of hoe snel je weer in balans bent. Het is nodig. Er staat veel op het spel en er zullen over niet al te lange termijn wereldwijd situaties komen, waarbij alles wat we in 2019 meemaakten een peulenschilletje zal zijn. Jij als pionier van de nieuwe wereld hebt een belangrijke rol. Je wordt hiervoor klaar gestoomd. Bij balans houden hoort ook voeding. Alles wat jij tot je neemt om jouw energetische en fysieke ZIJN in de best mogelijke conditie te houden.

Energetisch onverantwoordelijk
Jij bent mens met een hogere zielsafstemming. Dat vraagt erom dat jij zo min mogelijk producten eet die een lage energetische trillingswaarde hebben. Knutselvoedsel (alles dat uit de fabriek komt) is eigenlijk voor jou een NO GO. Ook al zijn de gevolgen misschien niet direct zichtbaar, het leidt uiteindelijk tot jou ziek maken. Dat past precies in het plaatje van de huidige machthebbers. Want die willen geen nieuwe aarde zonder angst, bedrog, onderdrukking en ziekte. Om over gelijkwaardigheid en de ondergeschiktheid van geld nog maar te zwijgen. Die willen alles houden zoals het is, want dan behouden zij de macht over alles en iedereen en wordt hun doel om de aarde te verwoesten werkelijkheid.

Protest
Omdat het universum, Moeder Aarde en gelukkig inmiddels steeds meer wakkere mensen, waaronder heel veel kinderen van 0 tot 18 jaar, zich faliekant gaan keren tegen het gangbare, zal 2019 de nodige opschudding veroorzaken. Letterlijk en figuurlijk. Dit is de weg naar de nieuwe wereld en die is niet geplaveid. Ook zullen er kuilen gegraven worden en hobbels gebouwd door hen die de grote positieve stroming die op gang komt niet willen. Ook zij zullen protesteren. Daarom is het uiterst belangrijk om open te staan voor nieuwe ontmoetingen. Zij die voelen als familie komen op jouw pad. Samen stralen is stralen voor 2. Het netwerk, jouw netwerk met lichtzielen zal zich uitbreiden en je helpen je te steunen in jouw échte ZIJN. Er ontvouwt zich een prachtig netwerk van lichtpuntjes, die de matrix van macht, geld en ego ten onder zal doen gaan.

Koester elkaar
Belangrijk om daar waar mogelijk gelijkgestemden te helpen waar je kan, kinderen te koesteren en te beschermen. Blijf weg van de uiterst giftige vaccinaties, die voor hoge dimensiezielen zeer schadelijk zijn. Of je nu 1 (kinderziekten), 16 (meningokokken, baarmoederhalskanker) of 60 (griep) bent. Zoek elkaar op, deel met elkaar wat je hebt. Dat kan gewoon eten zijn, maar ook ervaringen, belevenissen, blijdschap, geluk, liefde, gezelligheid en plezier. Alles wat blij maakt en blij houdt, zullen we maar zeggen. Delen kan ook betekenen dat er geld bij komt kijken. Als de 1 bergen geld heeft en de ander niets ook dan kun je delen. Gooi kleding niet weg, maar maak er minder bedeelden blij mee. Ook als je bijna niets hebt, kun je delen. Vriendelijkheid, kennis, wijsheid, humor dragen allemaal bij. Hetzelfde geldt voor eten. Gooi het niet weg. Kijk of je iemand blij kan maken met jouw maaltijden, deel uit, of geef het aan de dieren, die steeds minder in de natuur kunnen vinden. Koester jouw omgeving. Niet alleen jouw huis, maar ook de tuin en alles wat erin leeft en de stoep, de straat, jouw buurt. Raap rommel op, ook al is het van anderen. Jij draagt bij. PUNT.

Op basis van bovenstaande is dit manuscript tot stand gekomen. Meer dan ooit is het van het grootste belang dat deze informatie gedeeld en ernaar gehandeld wordt om de missie van het Universum om Moeder Aarde een nieuw tijdperk in te leiden te laten slagen.

Voor hen met een hogere zielsafstemming.
Zij die onmisbaar zijn bij het bouwen van de nieuwe wereld.
Zij die behouden moeten worden…

Ik wens je veel leesplezier!

Uitjebewust
Karen Bos

* * * * * * * * * * * * * *

Bewust ZIJN begint bij bewustZIJN
Vanaf nu kun je inschrijven voor de voorverkoop. Kosten: € 25,00 incl. btw en excl. verzendkosten.

Ga voor je inschrijving naar: http://uitjebewust.nl/contact/contactformulier/

Inspirond

De komende maand zal de Inspironde 'Eindelijk begrijp je waarom' weer gepland worden. Sommigen van jullie staan al op de lijst, anderen hebben de laatste gemist ;) om welke reden dan ook.

Voel jij je aangetrokken tot wat hier staat: http://uitjebewust.nl/cursussen/eindelijk-begrijp-je-het/ laat het dan weten via de link

Ook de Inspironde 'De invloed van Taal' staat op stapel. Hier zijn nog een paar plekken vrij. http://uitjebewust.nl/cursussen/inspironde-de-invloed-van-taal-i/

En voor wie meer vanuit zijn of haar gevoel wil leren leven en vertrouwen, zoek ik nog 2 deelnemers voor de Inspironde 'Van denken naar voelen'

Cursus
Er zijn nog 4 plekken vrij bij de 'cursus' Bewustzijn I. Deze zou in januari van start gaan, maar blijkbaar vond het universum het nog niet het juiste moment. Nu lijkt het alsof er druk achter zit om vooral samen te komen en te leren, ook van elkaar! Gaat hierbij een belletje bij jou rinkelen, of kriebelt er iets? Schroom niet om je aan te melden, ook als het financieel niet al te rooskleurig is. Er komt namelijk altijd een oplossing.


En verder:
Wonderbaarlijke dingen in het nieuws, maar ik heb geen tijd gehad hierop in te gaan i.v.m. de andere prioriteiten. Het voelt de laatste tijd 'wiebelig'. Ook van anderen hoor ik dat terug. De ene keer kun je jouw licht laten stralen, de volgende keer lijkt het of het wolkenpak zo dik is dat je er helemaal niet door komt. Het is een soort met je neus en ogen dicht onderwater zitten gevoel. Komt dat jullie bekend voor? De momenten dat het helder is, komen er inzichten waar je U tegen zegt en die je ook meteen kan toepassen of je meer duidelijkheid geven over wie jij nu werkelijk bent. Het is een enerverende spannende uitdagende tijd. Voel je dat je 'watten in je oren' hebt op enig moment, ga dan op dat moment even met de flow mee en forceer niets. Het gaat over, want sommige dingen moeten ook even tijd hebben om te landen en dan komt het volgende er al weer aan. Ik vind het allemaal prachtig wat er gebeurt en zie mensen met sprongen vooruit gaan. Zo mooi!

Een fijn weekend en laat de storm de lucht klaren...

Inspirerende en liefdevolle groet,

UIT JE BEWUST
Karen Bos

0031-(0)343-593 533
Follow on Facebook: uitjebewust