Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 3 februari 2019

Maak je eigen paradijs. Die oase waar jij jezelf kan en mag zijn ★ 1 februari 2019 / Luc van Ewijk

Maak je eigen paradijs. Die oase waar jij jezelf kan en mag zijn
1 februari 2019 / Luc van Ewijk

Alles is er al. Om jouw droomleven te leiden. Het mag nog ontvouwt worden. We hoeven ons niet te focussen op de anderen. Dat doen we al heel snel als lichtwerker.
 We hoeven dat drama niet. En negatieve gedachtes en energieën van anderen houden ze maar lekker bij zichzelf. We hoeven ons niet druk te maken om anderen want dan vergeten we onszelf.
Je eigen paradijs is er al. Je hoeft het alleen te leven.

Iedereen: leef voor jezelf, dat is wat het leven voor bedoelt is. De tijd maakt niet uit. Die heb je genoeg. Gewoon lekker rustig aan, dat is zelfliefde. Alleen op goddelijke timing kun je dingen voor elkaar krijgen. Omdat ze dan stevig verankert zijn in de liefde.

Je kunt je zwaard wel gebruiken. Maar alleen wanneer het nodig is. Anders breng je jezelf onnodig in de strijd. Breng je jezelf weer terug in het dualistische veld en slinger je op en neer als een jojo? Op de emoties en gevoelens die niet van jou zijn? De energieën laten je alle kanten op slingeren als je niet geaard bent bij jezelf. We zijn al goed. We zijn al onszelf. Alleen de laatste loodjes. Loslaten.


En voor de rest het leven, leven zoals jij wilt. Het kan anders. Doordat te weinig mensen leven is de wereld zo drukkend. Al die angst en negatieve energie hangt als een wolk om ons heen.

We branden er een gat in. Want de lente is van binnen al begonnen. Leven hoort vol vreugde te zijn. Richt je op dingen die leuk zijn en waar je van gaat bloeien. Vergeet al die problemen.

Het lijkt lastig. Tot dat je achter komt dat je je druk maakt om niks. Je hoeft je niet meer aan te passen. De wereld veranderd en wij zetten nu de eerste stappen. Je hoeft alleen je eigen ding te doen. En de wereld is van jou. Je voelt het aan de mensen. Ze zijn bang voor je licht. Omdat je er graag de kop van afhaakt. Vroeger was dat nodig maar nu zijn we veilig. We worden niet meer gevierendeeld zoals in de middeleeuwen.

Laat  we maar lekker anders zijn. Er is plek voor iedereen. De verdeeldheid zit alleen in je hoofd. Uiteindelijk zullen de wegen weer samen komen.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

https://www.lichtwerkersnederland.nl/