Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 16 februari 2019

Laat je bewustzijn groeien. En je opent meer deuren naar jezelf. / 15/2/19 / Luc van Ewijk


Laat je bewustzijn groeien. En je opent meer deuren naar jezelf.
15/2/19 / Luc van Ewijk

Bewustzijn wordt steeds groter. Kijk naar jezelf vanuit een groter perspectief. Je doet het supergoed. Na de dag van zelfliefde mag je het vandaag ook weer aan jezelf geven. 

We oordelen op onszelf. Maar dat hoeft niet meer. We mogen vanuit liefde naar onszelf kijken. 

We hebben niet overal de controle op en dat is prima. Leun maar achterover en geniet van het zonnetje. We gaan naar de lente toe. 

Je mag jezelf laten zien. In je licht staan. Lekker je eigen ding doen. Wat op zijn tijd komt. Niks gaat dan meer mis. Je zult geen vertraging meer hebben. 


Omdat je dan de deuren naar jouw realiteit hebt geopend. De levels bent doorgelopen. Tot die tijd mag je nog lekker aan jezelf werken. 

Gebruik maken van je nieuwe bewustzijn. En oude gebruiken los laten. Want het werkt niet meer. Je kunt alleen nog maar vanuit liefde handelen. Al het andere zal zwaar voelen. Je wordt er moe van. Omdat het zwaarder is dan het bewustzijn waar je nu in zit.