dinsdag 12 februari 2019

Heer Maitreya: Leren om jezelf lief te hebben en meer dan dat. / Gechanneld door Natalie Glasson – Sacred School of OmNa

Heer Maitreya:
Leren om jezelf lief te hebben en meer dan dat.
Gechanneld door Natalie Glasson – Sacred School of OmNa

Ik, Heer Maitreya, wil een invocatie met jullie delen om jullie verdere onderzoek naar onvoorwaardelijke liefde voor jezelf te ondersteunen. Ik hoop dat jullie mijn invocatie accepteren door het te gebruiken in jullie dagelijkse realiteit, wanneer en als jullie je geleid voelen. Ik wil dan graag de kracht, de reden en het doel van het leren delen om jezelf lief te hebben in jullie huidige staat van ascensie.

Invocatie

'Ik roep de heilige aanwezigheid van Christus van Heer Maitreya op om nu dicht bij mij te komen, omringend en jouw liefde met mij te delen. Ik dank u voor uw begeleiding en assistentie en vraag dat uw energie van de meest geschikte vibratie zich manifesteert in mijn realiteit om mij langs mijn spirituele pad naar eenheid met de Schepper te leiden. Ik sta open en  ontvankelijk voor uw liefhebbende licht en baad in uw bewustzijn om me verder te inspireren en te verlichten.

Ik vraag dat Heer Maitreya en het Christusbewustzijn in mij het vermogen in werking stellen om onvoorwaardelijk, volledig en compleet van mezelf te houden. Ik wens mezelf in liefde te houden wat ik ook mag doen of zeggen, vergevingsgezind en mezelf koesterend terwijl ik uitdagingen met gemak overwin om mezelf als de Schepper op aarde te realiseren. Ik wens mezelf te erkennen als mijn waarheid, als een baken van liefde. Ik accepteer nu in mijn geest, lichaam en emoties dat ik onvoorwaardelijk van mezelf houd, dit te begrijpen als de eerste stap om acceptatie van het Christusbewustzijn te voltooien. Ik adopteer en activeer nu het hele bestaan ​​van mezelf onvoorwaardelijk liefhebben en mezelf in een pure Schepperliefde houden.

Ik sta nu de liefde toe die ik voor mezelf houd om me te helpen bij het beseffen en loslaten van alle oude en huidige negatieve gewoonten, oordelen, angsten of acties die niet in lijn zijn met de zuivere en liefdevolle essentie van de Schepper, waardoor ze met gemak van me weg kunnen vloeien. Ik adopteer nu een bestaanssituatie die me toestaat om liefde vast te houden in elk aspect van mijn wezen, en alle niveaus van mijn wezen te begrijpen als de liefde van de Schepper.

Met acceptatie en begrip van liefde als mijn natuurlijke energie en bestaan, kan ik nu mijn liefde voor mezelf activeren vanuit mijn van nature liefhebbende ziel en Schepper aanwezigheid binnenin mij. Laat mijn onvoorwaardelijke liefde voor mijzelf mij leiden naar integratie met de Schepper, waardoor ik mijn heilige en eeuwige verbinding met de Schepper kan bevestigen en realiseren.

Ik ben nu in staat om de krachtige, liefhebbende en zuivere waarheid die in mij bestaat, te accepteren, te ervaren en te voelen, deze energie te herkennen als heling, verheffing en voeding.

Ik verheug me in mijn volledige verbinding met de Schepper door mijn eigen innerlijke heilige aanwezigheid en liefde voor mijzelf en Alles Dat Ik Ben. Vanuit deze basis ben ik in staat om een volledige realisatie van de Schepper te bereiken en acceptatie van mijn waarheid.

Ik ben de Schepper in manifestatie, Ik ben Liefde in manifestatie, Ik houd onvoorwaardelijk van mijzelf en ik ben eeuwig verbonden met mijn ziel en de Liefde van de Schepper.

Dank U en laat het zo zijn. '

De kracht van jouw zelfliefde

Vanuit de ruimte van zelfliefde en begrip van je innerlijke onvoorwaardelijke liefde, ben je krachtig en kun je elke transformatie creëren die je wenst voor jezelf, de realiteit en de hele wereld.

Neem nu de tijd of tijdens je dagelijkse spirituele oefeningen binnenin te vragen: 'Wat zal mijn unieke en krachtige onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en mijn werkelijkheid creëren? Als er inspiratie opkomt, erken het dan als een heilig geschenk dat geëerd en gewaardeerd mag worden.

Stel jezelf dan de innerlijk de vraag 'vanuit de ruimte van onvoorwaardelijk Liefde voor mezelf wat kan ik in de wereld creëren om een planeet en beschaving te begunstigen die is toegewijd aan Liefde op Aarde?' Nogmaals, erken elke inspiratie of kennis die aankomt als een geschenk van een verder zelf onvoorwaardelijk liefde en de erkenning van de kracht van jouw onvoorwaardelijke zelfliefde in de wereld.

Het is door het beoefenen van je eigen onvoorwaardelijke liefde en elke dag te leren van jezelf te houden op een dieper niveau dat je transformaties kunt erkennen die liefde binnenin je wezen en voor iedereen kan creëren. Het is tijd om je te realiseren dat het volledig en onvoorwaardelijk leren van jezelf te houden geen persoonlijke zoektocht is naar ontdekking, genezing en spirituele evolutie, het is een reis van het manifesteren van de Aarde als een heilig juweel, school, en belichaming van liefde. Jouw zelfliefde creëert veranderingen voor iedereen op de Aarde en in het hele Universum van de Schepper. Kun jij je voorstellen dat jouw zelfliefde zo impactvol en gedenkwaardig is voor alle andere aspecten van de Schepper? Kun jij je voorstellen dat de reis van onvoorwaardelijk van jezelf houden zo belangrijk is in het ascensieproces? Veranderd dit op enigerlei wijze de manier waarop je jezelf ziet en waarneemt, evenals de manier waarop je handelt en reageert? Door tijd te nemen om jouw impact op de wereld, waarin je bestaat, te overdenken, stelt jou dat in staat om je kracht en verenigde verbinding met alle wezens te realiseren. Het is een krachtige verschuiving binnenin jouw waarneming van jouw zelf die je afstemt op jouw waarheid en de waarheid van de Schepper in plaats van je ego.


De reden en het doel van onvoorwaardelijke liefde

Onvoorwaardelijk van jezelf houden is niet het ultieme doel van jullie spirituele evolutie, de verdere ontwikkeling is om vanuit de ruimte van Onvoorwaardelijke Liefde te verkennen wat je kunt creëren. Het zijn jullie creaties van Onvoorwaardelijke Liefde die de meeste waarde hebben en die als het uiteindelijke doel kunnen worden gezien. Wanneer je een gewoonte aangaat om de scheppingen van en van jouw  Onvoorwaardelijke Liefde in je dagelijkse realiteit voor jezelf en anderen te manifesteren en te ervaren, word je een belichaming van liefde en een aanstichter van de belichaming van liefde voor anderen. Jouw creaties fungeren als ankers en portalen voor krachtige liefdesvibraties van alle niveaus van het Universum van de Schepper om in jouw wezen, de Aarde, de mensheid en in werkelijkheid alles te downloaden wat er op de Aarde is of bestaat. Wanneer jouw creaties fungeren als ankers of manifeste portalen, co-creëer je met de Schepper en alle aspecten van de Schepper, materialiserende openingen voor goddelijke interventie op de Aarde en de verbonden verbinding van de Aarde met de innerlijke niveaus. Jouw dienstbaarheid is vergelijkbaar met die van een Opgevaren Meester die aan de innerlijke niveaus werkt, behalve dat jij op de Aarde werkt, dus voel de volledige kracht van alle ascensie veranderingen en genezing die je in manifestatie brengt. Alles wat je op Aarde bereikt heeft een reden en een doel. Vaak gaat deze reden en doel verder dan de Aarde naar je spirituele pad dat je als een geascendeerde meester na je incarnatie op aarde zult bewandelen. De belichaming van liefde fungeert als een fundament voor het bereiken van de ascensie van je ziel op de Aarde en de innerlijke gebieden, en zelfs daarbuiten. Wanneer je jouw ascensie op Aarde en ook voorbij de Aarde begint te overdenken, vergroot je jouw waarneming van alles wat je bent en bereikt op de Aarde. Je beseft dat jouw spirituele groei op Aarde niet alleen voor jou is, elke stap en elk moment van groei heeft een functie, een oorzaak en een doel dat vaak veel groter is dan je je ooit zou kunnen voorstellen.

Met alles wat ik met jullie in gedachten heb gedeeld, wil ik, Heer Maitreya, jullie ook aanmoedigen om te genieten en plezier te hebben door simpelweg te bestaan ​​in de ruimte van jullie onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, evenals elke dag om helemaal en volledig van jezelf te houden. Dit zal jullie aarden en verankeren in jullie beoefening van zelfliefde, waardoor jullie gefocust en toch terughoudend blijven voor de uitkomst van jullie Onvoorwaardelijke Liefde.

In eeuwige Onvoorwaardelijke Liefde,

Heer Maitreya

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien