woensdag 13 februari 2019

Dus, wat is jullie rol? / Channeling door Brenda Hofman /11 februari 2019Dus, wat is jullie rol?
Channeling door Brenda Hofman /11 februari 2019

Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 8 februari 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
Jullie zijn getalenteerd op veel gebieden - talenten die jullie hebben ontwikkeld door de eeuwen heen. Jouw rol is die welke jou de meeste vreugde geeft binnen die vele talenten. Niemand anders dan jij kan jouw rol bepalen of geven. Je kunt niet falen. Jullie kunnen niet falen.

(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)

Geliefden,
Velen van jullie geloven dat alles niet goed is in jullie wereld. Dat de angstboogeyman de aarde nog steeds in handen houdt. Dat jullie niet de controle hebben over jullie leven of jullie levensonderhoud. Dat iemand buiten jullie om nog steeds aan touwtjes trekt en jullie laat dansen op angst.


Ook al hebben de Universums jullie steeds opnieuw geïnformeerd dat zulke dingen niet langer waar zijn, jullie zien of voelen weinig informatie over het tegendeel. Dus wachten jullie totdat de aarde verandert van angst naar liefde, zodat jullie je rol kunnen begrijpen.

Wat jullie hebben verzuimd om op te merken, is dat jullie anders zijn dan voordat jullie je transitie in dit leven hebben ingeleid. Waarschijnlijk zijn jullie zelfverzekerder of comfortabeler met jullie wezen dan voorheen het geval was.

De meesten van jullie hebben die verschillen toegeschreven aan leeftijd of jullie vrijheden van bepaalde sociale interacties zoals werk, school of ouderschap. Jullie veranderingen gaan niet over een natuurlijke ontspanning wanneer jullie niet langer geld hoeven te doen laten ontstaan door betaald werk, het voltooien van schoolcursussen of opluchting dat de kinderen nu zichzelf onderhoudende volwassenen zijn.

Dit channelbericht gaat over het accepteren van jullie zonder zorgen over externe krachten. Een moeilijk concept dat jullie moeten begrijpen omdat jullie geloven dat een andere baan, meer geld, enz. alles is wat jullie nodig hebben om volledige sterkte te tonen.

Wat jullie zijn vergeten, is dat jullie van binnenuit evolueren.
Jullie ware wezen is niet gehecht aan de baan, financiële zekerheid, relaties of opvoedvaardigheden. Jullie evolueren ondanks die externe elementen.

Vandaar, geloven jullie dat er weinig verandert in jullie wereld.

Ja, er zijn veel mensen die 3D-angst promoten en ernaar handelen. Maar er zijn er meer die er genoeg enhebben van dat spel, maar nog niet begrijpen hoe ze de bal van angst waarvan ze afhankelijk zijn, moeten ontwarren om ze aan anderen te binden en nog belangrijker, aan zichzelf.

Ze voelen dat 3D-angst niet langer plezierig of zelfs acceptabel is, maar ze hebben niet de middelen om te begrijpen wat ze kunnen doen met hun nieuwe gevoelens.

Het is jullie rol om jullie levensvreugde te tonen in welke vorm dan ook. Want die vertoning weerlegt meer dan de angst die oud en moe is voor de meerderheid van de aardse wezens.

Eonen geleden aan het begin van deze angstfase was het vinden en weergeven van angst leuk met gedachten aan: "Ik ben een krachtig Universeel wezen dat met angst speelt." Net als velen van jullie een enge film kijken of skiën over een steile helling - angst creëren, of speeltijd zoals jullie willen.

Het verschil voor de meesten is dat angst niet langer een gevoel van vervulling brengt, maar in plaats daarvan een continue soapopera vrezen. Hoewel horrorfilms nog steeds worden geproduceerd en er zijn bergen beschikbaar voor de meest avontuurlijke skiër, waar de meeste aardbewoners naar hunkeren, is een gevoel van vrede en welwillendheid.

Dit gevoel sluimert in de meeste van degenen met wie jullie interactie hebben, wachtend om te bloeien, de juiste aarde gegeven (het toestaan om er te zijn) en zonneschijn (jullie vreugde). Jullie aanmoediging voor iedereen is jullie voortgaande behoefte om julliezelf te zijn.

Dus jullie zijn aan het schreeuwen om jullie unieke wezen, zowel in gedachte als daad.

Jullie zijn het lichtbaken van vreugde als resultaat van het claimen van jullie nieuwe wezen. Hoe ijverig jullie ook proberen jullie macht te verbergen, jullie wezen, het wringt uit elke porie van jullie wezen. Het is die vreugdevolle kracht die anderen beginnen te merken en meer over willen weten.

Jullie veranderen de aarde niet één voor één. In plaats daarvan veranderen jullie de aarde door te weten dat jullie krachtig en creatief zijn.

Accepteer jullie kracht en sta julliezelf toe om die kracht te tonen. Jullie zullen niet worden geschaad of geminacht zoals waarschijnlijk was in vorige levens op aarde. Want tijd is gekomen om jullie Zelf te zijn in al jullie waarheid - een veel krachtiger reden om te zijn dan elke angst voor ontdekking die jullie je kunnen indenken of herinneren.

Kom uit jullie schulp, want de wereld wacht. Wat nog belangrijker is, jullie wachten erop dat jullie één worden in jullie kracht en glorie.

Jullie veranderen de aarde en daardoor de Universums. Jullie zijn geen zwakke entiteit die wacht op de volgende angst om jullie wezen te verstoren. Jullie zijn een krachtig Universeel wezen die deze verantwoordelijkheid aanvaardden om in al jullie glorie te zijn.

Stop met doen alsof jullie zwak zijn of dat jullie anderen moeten antwoorden. Stop met te doen alsof de regels van vorige levens of zelfs dit leven iets met jullie te maken hebben. Jullie zijn een vernietiger en schepper in één. De aarde van angst uit te roeien en een nieuwe vreugdevolle aarde te creëren.

Jullie behoefte om iemand jullie te laten definiëren is een verspilling van jullie tijd en van onze tijd. Jij definieert jou.

Wanneer jullie jullie vreugde ontdekken, zullen jullie je rol ontdekken.
En wanneer anderen die vreugde zien, of het nu een glimlach is of een nieuwe creatie, dan zullen ook zij dat durven worden. Jouw, jullie rol en enige rol is om vreugde te volgen, en al het andere zal op zijn plaats vallen.

De meesten van jullie geloven dat jullie een grandioos plan van creatie moeten hebben om een levensvatbare nieuwe jij te zijn. Wat weinig verschilt van het oude dictaat dat jullie belangrijk zijn als jullie het juiste inkomen, baan, huidskleur, geslacht, enz. hebben. Alle 3D-factoren voor angstbeheersing die niets met jullie te maken hebben.

Jullie zijn even krachtig, glimlachend naar een klein kind als iemand die een nieuwe sociale omgeving creëert. De grootte en het gewicht van jullie vreugde heeft niets te maken met jullie rol of de activiteiten. Dergelijke metingen zijn slechts een terugkeer naar 3D beter dan. Volg jullie vreugde en jullie zullen de wereld veranderen.

Als jullie de dictaten van angst volgen zoals "Ik ben niet goed genoeg of iemand kan me uitlachen", volgen jullie 3D-richtlijnen in een 3D-wereld buiten dat of verder dan dat. En jullie ontkennen de creatieve vaardigheden waar jullie al eeuwenlang aan hebben gewerkt om te scherpen.

Jullie zijn niet zoals wat jullie waren en ook de aarde niet.
Claim julliezelf in al jullie glorie door de vreugden, en jullie claimen jullie rol. Wachten tot iemand jullie vertelt wie jullie zijn of zouden moeten zijn en jullie keren terug met een plof naar 3D wezen.

Zo zal het zijn. Amen.

Vertaald voor: wakkeremensen door Anja