Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 4 februari 2019

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad: ∞ Wat Jouw Taak Is Daniel Scranton / 2 Februari 2019

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad: 
∞ Wat Jouw Taak Is
Daniel Scranton / 2 Februari 2019


"Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om contact te maken met jullie allemaal.

We hebben het vermogen om aan te voelen wanneer jullie om iets vragen en wij kunnen precies detecteren waar jullie om vragen, zelfs als jullie het niet uitspreken of het bewust in jullie hoofd denken. En we zijn slechts één raad in één dimensie, en we zijn alleen gefocust in deze Melkweg. Dus jullie kunnen je voorstellen hoe afgestemd op jullie allemaal de Bron is.

De Bron is alles wat is, en toch heeft de Bron nog steeds het vermogen om elk van jullie verlangens te voelen en te begrijpen. Nu willen we er ook op wijzen dat de Bron veel verschillende manieren heeft om over te brengen wat jij wenst. Er zijn veel agenten die werken namens die zeer welwillende, liefdevolle, alomtegenwoordige Energie dat de Bron is.We vertellen jullie dit omdat we willen dat jullie weten dat het jullie taak niet is om alles te laten gebeuren. Jullie wordt al heel jong verteld dat jullie moeten werken om niet alleen te overleven, maar ook om de dingen te krijgen die jullie willen voor puur genot. En dus worden jullie regelmatig geprogrammeerd om te denken dat het allemaal aan jullie zelf ligt en dat jullie gewoonlijk alleen iets kunnen krijgen dat je verlangt door bloed, zweet en tranen te werken.

Het herprogrammeren is nu aan de gang en we zijn blij dat wij deel mogen uitmaken van die herprogrammering. Wij willen dat jullie geloof hebben, om te vertrouwen. Wij willen dat jullie je ontspannen en weten dat jullie ook agenten van de Bron zijn. Het is jullie taak om te verlangen omdat het door jullie verlangens is die jullie creëren, en het is door die creaties dat Bron zich uitbreidt. We raden jullie aan om jullie taken te doen en dat jullie de rest van ons die van ons laten doen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben het leuk gevonden om contact met jullie te maken."


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.


Alvast bedankt, Ine & Martien