Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 6 februari 2019

Benjamin Fulford: Jaar van het Varken start met grote giften voor de bevolking van de wereld / 4 februari 2019

Jaar van het Varken start met grote giften voor de bevolking van de wereld
4 februari 2019 / Benjamin Fulford

Het Chinese Nieuwe Jaar—het Jaar Van Het Varken—begint morgen, 5 februari en maakt dat dit jaar een jaar van giften zal zijn, waarin mensen zich naar hartenlust kunnen voeden aan de trog, zeggen Aziatische geheime genootschappen. Het Jaar Van Het Varken of Beer (mannelijk varken) wordt geassocieerd met de avond van 9-11, wat betekent dat de wereld er klaar voor is om waarheid en afsluiting te krijgen over de massamoord en poging tot goudroof van 11 september 2001, zeggen de bronnen.

Dit jaar is echter ook mogelijk een jaar van slachting voor zekere elite criminelen die zo goed mogelijk geprobeerd hebben om 90% van de wereldbevolking te vermoorden, volgens Westerse geheime genootschapsbronnen. Het is de teruggave van de premie die door deze criminelen werd gestolen dat de vertrapte 90% zal voeden, zeggen ze.

In concrete woorden, de Britse tak en het grootste deel van de Franse tak van de Rothschild familie proberen om te onderhandelen over een ordelijke overdracht van macht, volgens CIA-bronnen gevestigd in Azië. De Rothschilds en andere families die de private G7 centrale banken bezitten hopen hun controle over hier en nu geld (geldautomaten, geld printen) financiële computers en internationale financiële transfersystemen te verruilen voor wat werkelijk bestaande tegoeden, zoals rechten op wat van het historische Aziatische goud, zeggen de bronnen.


Deze onderhandelingen gaan verder maar een ding dat al besloten is, dat de Verenigde Naties zijn hoofdkwartier zal verplaatsen van New York naar Laos. “Alleen degenen van hoge energie die klaar zijn om de mensheid te helpen zich voorwaarts te bewegen, de vervuiling van deze planeet willen opruimen en die een nieuwe wereld willen creëren van vrede en harmonie voor alle levende wezens, zullen worden toegestaan plaats te nemen in het nieuwe hoofdkwartier—met andere woorden, alle nieuwe leden die werkelijk de bewoners van deze wereld vertegenwoordigen,” vertelde een bron.

De regering van de V.S. wordt gefinancierd tot vrijdag 15 februari zo dat zekere belangrijke aankondigingen gerelateerd aan deze en ander zaken in het volgende lange weekend waarin de verjaardag van George Washington wordt gevierd, gedaan kunnen worden, volgens Pentagon en CIA-bronnen.

Echter, dit zijn nog steeds moeilijke zaken waarover onderhandeld moet worden tussen nu en toen, zeggen bronnen uit het Aziatische en Westerse geheime genootschap. Een zaak heeft betrekking op de arrestatie van Meng Wanzhou, Chief Financial Officer van China’s Huawei Technologies. Het blijkt dat de werkelijke reden waarom Westerse geheime diensten haar arrestatie hebben bevolen niet het plegen van fraude was maar eerder omdat Huawei met een enorme snelheid verder ging met de uitbreiding van hun 5G draadloze technologie plan zelfs terwijl wetenschappers hebben aangetoond dat het schadelijk is voor het menselijke brein en natuurlijke levenssystemen ontregelt.


De idioten uit de Westerse geheime diensten, zo gewend aan liegen tegen het publiek, zouden dit gewoon in de eerste plaats gezegd moeten hebben in plaats van te zeggen dat het was omdat ze “V.S.-sancties tegen Iran wilde omzeilden.” Dit was een stom publiek excuus zoals de kortgeleden ontslagen Ambassadeur voor China, John McCallum opmerkte, “Canada tekent niet voor deze Iran sancties.”

In feite zetten Duitsland, Frankrijk en het VK een voertuig op voor een speciaal doel om bedrijven en landen de sancties te laten ontwijken opgelegd door de regering van de V.S., President Donald Trump.


Deze aankondiging is belangrijk omdat het het eerste Westers ondersteunde systeem is dat om het langs het cabal gecontroleerde SWIFT internationale transacties systeem heen gaat. Het SWIFT-systeem vereist nu dat mensen zich registreren met een persoonlijk “belasting identificatienummer” (het merkteken van het beest) met de bedoeling geld te sturen via zijn systeem.

De controleurs van het oude financiële systeem zagen vele andere nederlagen onder ogen afgelopen week. Een grote was de mislukking om de oliebronnen van Venezuela te stelen door een van hun lakeien aan de macht te helpen. De Venezolanen snapten dit toen de zogenaamde “oppositieleider” Juan Guaidó vorige week zijn ware aard onthulde door te beloven om de oliebronnen, de grootsten in de wereld,  van Venezuela te “privatiseren” (dat wil zeggen te overhandigen aan de Khazariaanse maffia).


Een poging van de cabal om de regering van Zimbabwe omver te werpen (en goud, diamanten en zeldzame metalen en andere bronnen te stelen), door de olieprijzen omhoog te jagen, mislukte vorige week ook.

Een ander teken waarover de oude orde in paniek was over verlies aan controle, was dat vorige week de Senaat van de V.S. stemde, 68 tegen 23 om de V.S.-troepen terug te trekken uit Syrië en Afghanistan. De senatoren stemden in feite tegen cabal verlies van omzet uit gestolen Syrische olie en Afghaanse heroïne, merken CIA en Pentagonbronnen op.

Zowel Zimbabwe als Venezuela waren het doelwit omdat ze pioniers waren in het uitgeven van valuta gebaseerd op werkelijke wereldse tegoeden en niet op illusie, wat het geval is geweest met de G7 centrale banken valuta, merken Pentagonbronnen op. “Het tijdperk van door tegoeden ondersteunde valuta is begonnen” zeggen de Pentagon bronnen.

De Pentagon bronnen zeggen nu ook dat “de mislukte coup in Venezuela misschien een gambiet is geweest om neoconservatieven bloot te stellen terwijl China onder druk werd gezet voor een handelsovereenkomst.”

In ieder geval, zeggen de bronnen, “Kunnen we meer verrassingen verwachten nadat Trump zijn State of the Union speech houdt op 5 februari wat de Chinese nieuwjaarsdag blijkt te zijn.”

CIA-bronnen zeggen ook dat de “tijd van, Jared Kushner de schoonzoon van Trump in het Witte Huis misschien voorbij is.” Zowel de CIA als MI6 geloven dat Kushner zowel seksueel als financieel in opspraak raakt en duidelijk een niet officiële agent voor een buitenlandse macht is.  V.S.-contraspionage specialisten ontkenden dat Kushner enige veiligheidsmachtiging had op deze basis, alleen om overstemd te worden door iemand die handelt “in de naam van de President.” Nu roepen democraten om een speciaal onderzoek dat waarschijnlijk zal onthullen dat Kushner net zo crimineel is als zijn vader was en in New York onder de tafel tientallen miljoenen geld ontvangt en nu tientallen miljoenen aan omkoopsommen voor het vertegenwoordigen van de Zionistische staat Israël in het Witte Huis.President Donald Trump is terecht woedend op zijn zogenaamde chefs van de geheime dienst, vooral de Directeur van de Nationale Geheime Dienst, Dan Coats, die doorgaat met het voeden van het verhaal over de Russische bemoeienis met de verkiezing door een valse getuigenis aan het Congres. Robert David Steele, voormalig spion in 2017 voorgedragen voor de Nobelprijs voor Vrede, heeft Coats ontmanteld in een nieuw artikel dat erop wijst dat China, Iran en Rusland op zijn hoogst “1% van 1% uitgaven van wat Zionisten souteneur Sheldon Adelson en zo vele anderen hebben uitgegeven. Israël, niet Rusland is de buitenlandse mogendheid die de V.S. verkiezingen beheert.


Terwijl Steele verwijst naar deze mensen als Zionisten, zijn velen van hen in feite Satanisten. Meer en meer van deze groepen worden nu weggespoeld naar de openbaarheid. In Brazilië bijvoorbeeld, ontdekt de wereld nu dat “spiritueel leider John of God” jonge meisjes had als seksslaven, hun kinderen verkocht en hen vervolgens vermoordde na 10 jaren van “fokken.”

Het zou fijn zijn te bedenken dat de kinderen tenminste werden geadopteerd in gelukkige gezinnen maar jammer genoeg zijn velen van hen waarschijnlijk vermoord met de bedoeling om bloed te oogsten en “Adrenochrome.” Vaticaanse bronnen waarschuwden ons vorige week voor een dark website dat beweert deze zaken te verkopen. Hier is een deel van wat het beweert:

De Andrenochrome (C9H9N03) samenstelling is gesynthetiseerd door de oxidatie van adrenaline, afkomstig uit het bloed van menselijke kinderen. Adrenochrome is het puurste product op de markt, geoogst onder strikt gereguleerde condities van onze internationale voorraadsketen van kind donoren. Het bloed van kinderen en maagden, is vooral lang geconverteerd voor zijn leven gevende eigenschappen—zowel als offer als substantie om ritueel te worden gedronken. Het is een machtig verjongende, psychotropische elixer geoogst uit de pijnappelklier van donorkinderen.


De Democratische Gouverneur van Virginia, Ralph Northam merkt op dat het doden van derde trimester baby’s nadat ze de baarmoeder van hun moeder hebben verlaten gezien moet worden in deze context. Het zou me niet verbazen als Northam, die een “pediatrische neurochirurg” was, geld verdiende door de verkoop van adrenochrome.


Je kunt ervan verzekerd blijven dat de White Dragon Society en zijn bondgenoten door zullen gaan met de jacht op en arrestatie van al dit tuig van de richel totdat er niet een van hen over is gebleven, in vrijheid of levend. Natuurlijk, om niet te worden waartegen we vechten, heeft de WDF de voorkeur voor openbare, op bewijs gebaseerde rechtszaken wegens buitenrechtelijk doden. Tot dan dringen we aan op Neurenberg stijl processen die zo spoedig mogelijk beginnen, met de bedoeling om de echte criminelen op te pakken die zich voorbij waarheid en verzoening bevinden. Alleen dan kunnen we een geweldig nieuw tijdperk beginnen waarin kinderen, zwakke schepselen en ieder ander zich veilig en geliefd kunnen voelen.

Vertaling: Lia